- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
scyllarus #18682 üzenetére
Ezért még így nem, mert érdeklődhet a legális oldaláról is. Ban azért jár, ha valaki elkezdi részletezni az illegális módszereket.
Egyébként a szolgáltató feloldja, de csak miután lejárt a hűségidő. Azt hiszem, most 7500HUF az ára. Illetve van gyári független is. (Vodafone Smart Store hozta őket anno)
-
callvote
senior tag
-
krystman
őstag
-
vt602
tag
válasz
scyllarus #17850 üzenetére
Hihetetlen, de végre megszületett, van wifi-m (Cm9)!! Az angoloknál csak át kellet valóban állítani a nyelvet. Köszönöm. A MIUI nagyon tetszik, de most meg azt bánom hogy magyar, mert így nincs wifi-m, de hogy miért, az még mindig rejtély !? Még egyszer KÖSZÖNÖM URAK !
-
vt602
tag
válasz
scyllarus #17834 üzenetére
Ami angol nyelvű ( ZTESkate_ROM_MoKeeOS_v1.10_20120806-angol, pa_skate-1.6a-12OCT2012-C3C0_2-angol-wifi, ics-AOKP-20120815-skate-C3C0-angol-wifi, cm-9.1.0-20120923-skate-C3C0-angol-wifi ) azon van wifi, ami magyar ( ZTESkate_ROM_MIUI_v1.0_20120729-hun, ZTE_SKATE_SkaTe_v2-kelzsoca, Ice_Armor_III-kelzsoca ) azon nincs. MEGŐRÜLÖK ! Valami megoldás magyar nyelvre????
-
vt602
tag
válasz
scyllarus #17820 üzenetére
Sikerült a skate v2 feltenni, de ua. a gond, kapcsolódás-nincs kapcsolat (másik telón full wifi, 5méterre van).
Így csinálom:Hang le+power
MOUNT-
-f.boot
-f.system
-f.data
-f.cach
f.ext.sdINST:ZIPP:SD-
-choose
-Skatev2, vagy IA3 nincs wifi, vagy (( cm-9.1.0-20120923-skate-C3C0.de ez angol, és van wifi)
Nem értem?? -
vt602
tag
válasz
scyllarus #17820 üzenetére
Köszi. Előzmények ! Függetlenítve vettem, IA3 volt rajta, a wifi ment, a mem.karit kivette, utána volt-e még wifi azt nem tudom, és a saját sd elkezdtem programokat feltenni. Mivel kicsi volt a belső, innen elkezdtem nézelődni. Sikerült eljutnom hogy látja az sd ex.. Próbálkoztam a fenti programokkal, de nem jött össze. Teljesen alap, ha magyar, nem erősségem az angol, nekem elég, csak net, telefon, videó kell. Valamiért a SkaTe_V2-őt nem sikerűlt mentenem (magyar), ha linket küldenél, megköszönném. Azért még próbálkozom. Köszönöm a segítséget.
-
TimDom
csendes tag
válasz
scyllarus #17530 üzenetére
koszi az infot, volt egyszer a kezembe egy fénykepezes es menunezes ereéig.... nem samsung s vagy ipon, de nekem bejott. nem vagyok az a nagy jatékos, de 1-2 jatékot szeretek a telefonra tenni, néha varakozas, unalom üzés célból....
a baj h ma bementem az üzletbe s azt mondta az eladó, h mar kiment a forgalombol nemsokara jön az ujabb model, szoval errol lekestem, varok hatha lesz vagy hasznalt vagy az uj modell mennyi s milyen lesz...de ahogy megjon megveszem...
mondhatni h a symbians is mar a regi eléavult ugymond "smartphone", de ahogy neztem ez a zte 1 fokkal jobb marmint s az mar nekem elegendő...na de esetleg van valami hir az ujabb modelrol, valaki tud rola h a magyar piacon mikor fog megjelenni?
-
Watt25
veterán
válasz
scyllarus #17360 üzenetére
Ott volt a gond, hogy elsiklottál a részletek felett.
A Voice Search a mi telefonunkban is alapból benne van (tehát nem lehet 4.0 a követelménye).
Azonban létezik egy olyan dolog, hogy Google Now, aminek valóban 4.0 a minimum követelménye.
(A két dolog abban kapcsolódik egymáshoz ugyebár, hogy szövegfelismerő van bennük és ugyanazt a szövegfelismerőt használják, ezért egyszerre lett használható magyarul mindkettő.) -
RtgLaci
tag
válasz
scyllarus #17073 üzenetére
Elolvastam, mit is írnak róla: ez (is csak) egy 2.3.7-es Gingerbread...Vannak benne kínai maradványok... patch-elni kell a Google-t, mert alapból kínai market van...Nem kaptam kedvet hozzá.
A múltkor próbálgattam pár romot: tetszett a ColdFusion X és az X2 is, sajnálom, hogy vannak még nyűgjei mindkettőnek, de kinézetre és működésre bármelyiket szívesen használnám. Aztán megnéztem a MIUI-t is, hát valahogy az nem az én világom, nekem nem jött be a kezelése.
Maradt a C3CO által portolt MokeeOS 1.10. Ez elég gyors, stabil, minden működik benne és még szép is (vagy mondjuk, hogy nekem tetszik -
Adamis
őstag
válasz
scyllarus #17012 üzenetére
Hát, én feltettem, nem tetszik. Most a CFX van fent megint, ezzel bütykölök... Azt nem tudom, miért nem tudnak egy olyan L2SD-t bele építeni egyikbe sem, ami alapból használja az ext particiót? Nem lehet bonyolult, mert már a v2-ben is benne volt, pedig az nem friss rom!
-
Watt25
veterán
-
Agyzuzo
addikt
válasz
scyllarus #16466 üzenetére
Sose használok csengőhangot, nekem mindig rezgőre van rakva. Nem is tudtam, hogy azt nem lehet.
Képet be tudsz rakni a contact listnél bárkihez, én mindig böngészőből szerkesztem a contact listám, ha meg alapból nincs neted, csak elbattyogsz egy meki mellett és ráküldöd a wifit.
-
giigz
veterán
válasz
scyllarus #16449 üzenetére
Nálam sem sokszor van probléma, de ahhoz bőven elég, hogy ne lehessen rámondani, hogy tökéletes lenne. A programok rendszeresen beragadnak, aztán ez az adatkapcsolat bekapcsolása, hogy csak újraindítás után lehet netezni, a fájlokat néha kitörli, hangfelvételeket pedig kedve szerint 0 KB-ossá tesz, tehát használhatatlanná.
-
pecacucc
csendes tag
válasz
scyllarus #16434 üzenetére
Volt a kezemben elég sok androidos telefon, mert hozzám hordják errearra. Nem a skate alapján ítélem meg, hanem egyszerűen számomra nem megfelelő sajnos. De amióta androidot használok elkezdtem félretenni pénzt iphone ra, mert nekem az vált be. Próbáltam már sgs 3at meg htc one x et is, de azokat is számomra elrontja az android(ezek a telefonok egyébként tetszenének is)... Nem is értem, hogy miért, mert nagyon rég óta unix alapú op rendszert használok gépen is, de telefonon nekem egyszerűen nem az igazi...
-
pecacucc
csendes tag
válasz
scyllarus #16428 üzenetére
Nekem az az op rendszer sokkal jobban bejön. Csak anno annyiba került volna szervizeltetni az iphone -om, hogy helyette vettem egy skate-et(maga a teló tökély volt, csak sajna úsztam benne egy pár órát... Amikor kijöttem a vízből tűnt fel, hogy a zsebemben van)... Sajna magával az androiddal van a bajom, mert rengetegszer kérdez rá ugyanarra, és az ios 4 is sokkal jobban kezelhető volt számomra mint akármelyik android. Csak sajna az iphone nekem nagyon drága
-
Roxbury
őstag
válasz
scyllarus #16257 üzenetére
Nem cserélem le mégsem, egyszerűen nagyon tetszik, és ahogy utána néztem egyszerűen nem találtam ebben az árkategóriában ilyen sokat nyújtó készüléket, ekkora kijelzővel.
Kicsit furcsán hangozhat, de egyre jobban örülök, hogy elengedte a ragasztó kicsit a kijelzőt és bement a por (eddig alig észrevehetően). Plusz annak még jobban, hogy recseg a hangszóró is a gyári csengőhangoknál is.
Így akármikor visszavihetem kedvem szerint, ennek a 2 problémának az együttes jelenlétével tuti, hogy kicserélik egy újra majd, abban biztos vagyok. De nem sietem el. Majd a garancia vége vele (még több, mint 1 év). Hangszóró úgyis csak akkor megy nálam, ha hívnak, zenét úgyis fülesen hallgatok. Kijelző meg nem érdekel így most már, hogy tudom, hogy egy újra ki fogják cserélni, ha majd beviszem.
Szóval a kezdeti elkeseredettség átment örömbe.
Amúgy, ahogy végig néztem a T-mobile kínálatát tegnap, azt kell, hogy mondjam, hogy most is ezt venném így ~1 évre ez első vételtől még mindig.
-
andyTM
őstag
válasz
scyllarus #16237 üzenetére
- ott a szó!
- hoppá ----> [egy kis nokia info]
-
Adamis
őstag
válasz
scyllarus #15911 üzenetére
Azt sajnálom, hogy egy normális sd-ext linkelőt nem tudott még beletenni... Komolyan, aki ért hozzá: mennyi lenne? Nagy meló?
Mert nekem kell feltenni a Link2SD-t, de az újraindítás után meg valamiért nem szeresse a helyzetet... Az IA-ban olyan szépen működik! Meg a SkaTe V2-ben is. Pedig az már mikori ROM???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest