- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hatalmas problémám akadt srácok. Bármelyik kontaktot akarom felhívni, helyette a húgomat hívja. Ha kitörlöm a húgom számát, akkor is ezt csinálja. Volt már valakinek ilyen? Mit tudok tenni?
ZTE Skate Ice Armor II fut a telón.
-
hunaqua
addikt
Bocsi,hogy OFF,de ez a "macska" nem rossz cucc.
Találkozott már életben valaki vele?
Mondjuk még az ára sem kevés.http://www.aliexpress.com/product-fm/491216345-Free-shipping-by-DHL-ORIGINAL-XIAOMI-MI-MIUI-1-5GHZ-Dual-core-CPU-3G-Mobile-Phones-wholesalers.html
-
skidrowkill
aktív tag
válasz
skidrowkill #9694 üzenetére
Smegoldodott a probléma
-
skidrowkill
aktív tag
Koszom minkettotoknek..ki fogom probalni min2ot
-
callvote
senior tag
nos megnéztem root explorerrel
bementem a system/etc/bluetooth mappába...
abban van egy main.conf file...
ebben van egy hasonló beállítás mint amit fentebb írtam...
itt van egy DiscoverableTimeout =120 sor..
előtte egy szöveg angolul,ha 0-ra állítod,mindig látható...
én nem próbáltam..de akinek szükséges az tesztelheti saját felelőségre -
callvote
senior tag
válasz
Indiant #9691 üzenetére
ez csak egy widget amivel kapcsolgatod a blútyúkot,csak megkönnyít annyiból hogy ne kelljen a menübe menni.ettől még 120on marad a beállítás.
valahol a telefonban van egy ilyen sor :
ExtraDiscoverableDuration
ez 120ra van állítva ha ezt átírod 0-ra akkor sosem kapcsol ki a felderítés.
nem tudom én sem merre található,most olvastam valahol(mielőtt megszólna valaki ezért is)
találtam egy kis alkalmazásfélét,ahogy látom,beállítható vele bármilyen érték(sztem) csak valami kinai nyelven van az egész oldal,így keveset értek belőleui:
ha jol olvasom akkor a data/data/android.bluetooth-on belül van,vagy ott kell ezt a sort létrehozni az adott értékkel..de sztem ne próbáld ki,nem irom 100%ra,én is épp próbálom kihámozni amit írnak -
Indiant
addikt
válasz
skidrowkill #9689 üzenetére
Nem értek hozzá, de szerintem nincs összefüggés a build.prop és a bt láthatóság között.
Aber, ha bekapcsolom a Bt-t akkor be kell külön pipálni a láthatóságot ami 120mp-ről számol vissza és utána kikapcsol. Így úgy tűnik ezt nem lehet fix-re bekapcsolni. (alapból SkaTev2 alatt) De ettől még lehet rá valami megoldás. -
skidrowkill
aktív tag
Valaki erre valasz ?#9649
-
tukko1
aktív tag
Sziasztok! Valaki próbálta már a FPse playstation emulátort? Mennyire használható Skate-en? Konkrétan a Gran Turismo 2 érdekelne! Nekem még nincs ilyen telefonom, nem tudom kipróbálni!
-
joestone
addikt
válasz
Keeperv85 #9677 üzenetére
Nem nagyon foglalkoztam a függőséggel egyik telefonom esetében sem . Annyi biztos , hogy a romban nem kell semmit állítgatni és hiába custom rom nem szűnik meg a függőség , mint a blade esetében . Amennyit olvasgattam róla a modacon abból számomra az általad leírt mód tűnik valószínűnek vagyis egy zárt területen tárolódik a függőség . A terület felülírásával/törlésével megszűnik a függőség , de mivel mezei user által nem menthető területen van így nem is visszaállítható . Mivel nem foglalkoztam a témával így sokat nem is tudok róla.
-
Apaxp
senior tag
válasz
bubus66 #9678 üzenetére
Bocs nem tudom hogy te hol laksz ezért írtam hogy ugyan azt a pontot lenne érdemes használni hogy kiessen az eltérő hálózati struktúra. Nem volt szándékomban vitát generálni csak a jó szándék volt bennem.
Ha jól néztem ez a speedtest.net volt amit használtál?
a programban alul a tools utána fenn a change server gomb -
bubus66
nagyúr
válasz
krisztian112 #9676 üzenetére
ott van a z összes rad fel mindegyiket a Downloadbol, bocs de nem volt kedvem át nevezni ja természetesen a Motorolát is csak az egyiket azért küldtem mert nem tudom milyen a géped x86 x64
-
bubus66
nagyúr
Bocs de ha te betudod állítani akkor mond meg hogyan kell nem hol van én a horvát határ szélen lakom (tudod hol van Maribor jártál ott?) akkor miről beszélünk. Ja küldöm a képet,hogy kb 1km távolság van a lakhelyemtől a kettő között. De hogy el hid be linkelem. Jaj bocsánat azt majd nem elfelejtettem, hogy én a horvát határszélen lakók Maribor pedig Szlovénia mielőtt esetleg a történelem tudásodat is ki vetíted. Jártál ott?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
joestone #9675 üzenetére
Mit tudsz a hálózati zárásról? Ha már benne vagy a romban úgyis nyakig... Csak javíts ki, ha tévúton járnék. Maga a Skate hadverében zárt, a rom nem tartalmaz semmiféle hálózati megkötést, így ezzel külön nem kell foglalatoskodni kód szintjén. Már úgy értem nem kell konfigurálni külön-külön minden hálózatra az elkészült szoftvert. A korlátozás az NV tárterület egyik ki nem olvasható pontján nyugszik, ami egy beavatkozás során végérvényesen törlődik, ezért a folyamat jelenleg nem visszafordítható, illetőleg semmiféle romban eszközölt módosítással nem felülbírálható. Sim lock viszont nincs. Így van?
-
gabe96
aktív tag
válasz
skidrowkill #9668 üzenetére
Milyen CPU beállítással?
Nekem valamiért többet eszik.. -
bubus66
nagyúr
-
aszika
csendes tag
Aksi kezelése melyiknek jobb IA vagy v2?
-
joestone
addikt
Egy kis helyzetjelentés:
Már sikerült fényképeznem , a felvétel még nem működik . Remélem az éjszakai fordításban már sikerül orvosolnom a wifi megosztással egyetemben .
Az fmrádió esetében sikerült a speakerre irányítanom a hangot , viszont hiába a megy elvileg jó helyre nincs hangja. Itt egy kicsit elakadtam , kifogytam az ötletekből , úgyhogy a további hibák kijavítására fókuszálok.
A wifi szépen stabilan működik kihasználva a rendelkezésre álló sávszélességet .
A mérések közt az egyetlen ami 9:07 -kor készült az véletlen sikerült . (olyan wifire csatlakoztam amit lekorlátoztam , mind a le , mind a feltöltési irányba). -
Jano_023
őstag
válasz
krisztian112 #9660 üzenetére
Most az eszközkezelőbe menj be és ott látni fogod hogy hiányzik egy driver és azt kellene frissíteni a motorola driverrel ami az első hszben van.
-
krisztian112
senior tag
válasz
Jano_023 #9658 üzenetére
Értem! De én csak sima root-ot szeretnék a gyári megtartásával. Most itt aza léyneg, hogy hogy tudnám megint használni a telefont. Jeleneleg a dos-ban a második próbálkozásnál irja a waiting for device, a telefonon zöld robot várakozik. Ezekkel a feltételekkel én leválaszthatom a telefont az usb-ről, vagy hogy csináljam? köszönöm a választ!
-
Jano_023
őstag
válasz
krisztian112 #9656 üzenetére
Szia olvasd el az első hozzászólást és azok után ha van kérdésed akkor szólj! Ott megtalálod a Motorola Drivert mert neked most azt kellene feltenned!
Más:
Egy kis akku teszt IA 2. 3.-nap után már beállt az aksi.
Van benne nem kevés wifi, olyan 60%-idó alatt ment a 2G email szinkron. Telefonálás összesen talán 1-2 óra. Reggel 15-20 perc zenehallgatás BT headsettel.
Az eredmény: 1.kép, 2.kép -
Akkor ezzel zárjuk is rövidre az összes vitát. Csak kettőt lapoztam vissza, de elég is volt. Ezt a betűstílust pedig hagyjátok meg nekünk. Nem így kell kifejezni, ha már elegetek van a másikból és tartsuk magunkat a topik témájához.
Köszönöm
-
skidrowkill
aktív tag
build.prob ba beírom a legaljára hogy debug.sf.nobootanimation =1 és mégis van bootanimáció
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
krisztian112 #9651 üzenetére
"waiting for device-nél megállt" --> Nincs fent driver. Telepítés vagy javítás után jó lesz.
-
Fooler89
őstag
válasz
mrskatejoe #9648 üzenetére
Nekem is hasonlóak az eredmények.
Mondjuk nálam viszonylag magasak a pingek kb. 100 így nem teljesen mérvadó, de sajnos nem tudok most tisztán mérni egyet. -
bubus66
nagyúr
válasz
mrskatejoe #9648 üzenetére
Ezt melyik progival mérted?
-
skidrowkill
aktív tag
Egy olyan kérdésem lenne hogy build.propban nem lehet olyan parancsot beírni hogy a bluetooth-nál ne kelljen bekapcsolni állandóan a láthatóságot?
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
kelzsoca #9633 üzenetére
Akkor a képek :
[link]
Ha nézed az időpontokat (alulról ) patch nélkül friss telepítés különböző távolságokban.következő
[link]
szintén patch nélkül vissza fele a ruter felé.következő
[link]
patch utánvolt egy kis gebac. Itt indítottam újra a telefont, tehát amit írtam
utolsó
[link]
meglepő , hogy ekkora különbségek vannak 20 óra 40 és 20 óra 42 között
no ezért nem adok a mérésekre.szerinted ?
Most viszont megy az online játék és le sem dobott.Ez a kis patch véletlenül nem a hálózati beállítást piszkálta meg ?
Csak azért gondolom, mert az újra indítás után nem írja ki hogy hálózati hiba -
krisztian112
senior tag
-
callvote
senior tag
válasz
krisztian112 #9643 üzenetére
csináld így:[link]
-
padre666
tag
én valamit rettenetesen elszúrhattam........
7 év alatt, kevesebb mint 300 hozzászólás....
soha nem lesz belőlem....izé ...fanatikus, vagy félisten vagy mi
-
kelzsoca
félisten
válasz
krisztian112 #9635 üzenetére
A root-al nem tudod tönkretenni, viszont ha már teljes joggal turkálhatsz a készüléken, akkor akár tönkre is teheted, ha más nem a szoftvert biztosan.
MD5 ez esetben nem szükséges, kárt nem tudsz vele csinálni, és ha jól emlékszem nincs is MD5 számsor megadva a letöltés mellé a recoverynél.
-
okoska74
senior tag
+1M Fel + 0,5M le
-
krisztian112
senior tag
Üdv Zsoca!
Aztszeretném tőled kéárdezni, hogy ha rootolom a telót, akkor az valami folytán ellehet rontani? Mert még nemcsináltam ilyet, és a leírásod szerint csinálnám. t-mobilso a teló. Az MD5-öt holtudom ellenőrizni, hogy nem sérült-e?
Köszi a választ!
-
kelzsoca
félisten
Most, hogy mindenki kiírta magából a problémáit, vissza is térhetünk a szakmai részhez.
Első körben az a kérdés, aki felrakta a kis wifi patch-et, változott -e, ha igen milyen irányba a wifi sebessége.
-
bubus66
nagyúr
Olvasd ezt el légyszíves az apeelme írta
(#9624) apeelme válasza callvote (#9616) üzenetére Természetesen igazad van hagyjuk a mestereket dolgozni és csináljanak nekünk megint egy jó ROMOT persze ha ezek után meg érdemeljük. csak azért írtam, hogy várom tőle a ROMOT amit készít nem akarom a kelzsocát és apeelmét lenézni, nem is fogom minden e lenézni ŐKET mert ilyen jó ROMOKAT senkitől sem kaptunk volna. De az etalon ha tud olyat csinálni mind ők akkor kátozhat itt a fórumon.
Ja de lehet:: callvote Tőle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Talán
-
kelzsoca
félisten
Megkérem az urakat, hogy ne offolják szét a topicot, mert a végén a moderátorok tényleg bezárják.
Köszönöm.
-
gabe96
aktív tag
Még jó, hogy a ZTE Skate nevű telefonkészülék lenne a témája ennek a szakmai topiknak..
-
scyllarus
veterán
válasz
apeelme #9490 üzenetére
Mrskatejoe fórumtárs jól látja, az én hozzászólásom nem az IA készítői felé (így feléd is) volt kritika
Erre reagáltam:
"minek fejleszteni a skaTe vonalat? tudom, hogy eretedi t-s rom forrás van amiben picit jobb. de szvsz az icearmor eléggé ütősebb vonal mint az eredeti t-s romból fabrikált rendszer. dehát te tudod "
Tisztában vagyok vele, hogy az IA hiányosságai a forrás hiányából és az egyedi hardveres eltérésekből fakadnak. Tisztellek benneteket azért, hogy ezek ismeretében is belevágtok a ROM főzésébe csak azért, hogy itt jó páran használhassanak egy olyat, ami az ő igényeiknek megfelel. (És látom, hogy nem restek megosztani minden kis apró vágyukat, Ti meg ugrotok megcsinálni)
Nekem mások a preferenciáim, nekem fontosabbak más featureök, mint a vizuális megjelenés végletekig testreszabhatósága. Csak azért írtam, hogy tudjátok, vagyunk olyanok, akik a SkaTe vonalba fektetett munkátokért hálásak. Lehet, hogy mi nem írogatunk óránként új kérést, hogy "lehessen már az új ROMban a névjegyzék minden második betűjét magentára állítani" meg hasonlókat, de örömmel használjuk a SkaTe-t, és tisztában vagyunk vele, hogy nélkületek közel sem lennénk ennyire elégedettek ezzel a telóval.
Nekem ez az első droidos telefonom, és nekem tökéletesen megfelel, hogy egyszerűen tudom használni ezt a ROMot, holott nyilván előfordul nálam is user errorÉn nem mondom, hogy hagyjátok az IA-t a fenébe, mert a fent említett okokból sosem lesz tökéletes, elfogadom, hogy mások igényeinek így felel meg. Különbözőek vagyunk, mint a telefonjaink
Bocs a hosszért, de nem szerettem volna, ha félreértések maradnak köztünk. További jó munkát! -
Apaxp
senior tag
Volt régen bizonyos "mekk elek"
Tehát ahonnan indultunk.
Azt tudjuk már hogy az IA fejlesztése tovább folyik.
A kérdés az volt hogy várható-e a skate v sorozat további fejlesztése? Van-e benne még fejlesztési lehetőség? -
L4ller
tag
válasz
callvote #9600 üzenetére
8 megabit/sec-es letöltési sebességgel 1 MB-t szedsz le másodpercenként.
40 megabit/sec esetén 5 MB másodpercenként, azaz a 200 MB=> 40 mp lenne...(hozzáteszem elméleti síkon...)ugyanez 20 megabit/sec-el számolva a duplája, azaz 1 perc 20 másodperc. Akkor miről beszélünk???
-
krisztian112
senior tag
Üdv!
Esetleg egy elrontott root-olással lehet "téglázni" a telefont? Még nem csináltam iylet.
T-mobilos Skate-met rootolnám a fórumban leírtak szerint. Köszi a választ!Az MD5 értéket hol tudom ellenőrizni?
-
callvote
senior tag
válasz
kelzsoca #9601 üzenetére
igen kicsit elkanyarodtunk a routerek felé,de a kis gagyi eszközöm ami a skateban van,v2 alatt többet tud mint ia alatt és ez nem az eszköz sara
én leírtam a teszt véleményem,észrevételem a patch után.
sokan még meg sem tették,még várok kinek mi lesz,mert ha mindenkinél jobb lesz mint volt,akkor valszeg a patch is jobb -
mrskatejoe
aktív tag
Akkor leírom amit eddig tapasztaltam :
Szóval feltettem. Akartam mérni egy kis sebességet de nem jött össze ..ledobott és hálózati hibára hivatkozott. Sebaj... telefon kikapcs, majd bekapcs. Marketről jól telepített ( eddig csak vánszorgott ) Az air droiddal próbáltam az adatátvitelt , de előtte úgy gondoltam, hogy teljesen megszakítom a wifi kapcsolatot , és törlöm az eddigit. Szóval kapcs. törlés, wifi megszakít. telefon kikapcs.
Telefon bekapcs ...stb. Szóval másoltam az airdroiddal sok-sok zenét. Lassan de ment , érzésem szerint 10-15 % saccra. No jött az online játék darts 3D. Ment rendesen és nem dobott le. Kipróbáltam a youtube-t is. Az is ment . Sky-poltam is, de nem volt lassú, igaz csak az asszonyt hívtam
de kimentem a wifi szobájából olyan helyre ahol eddig szaggatott. Most ott is jó volt.
Most megyek gyártok cigarettát és közben hallgatok online rádiót [link]..bár nem olyan gyors mint a V2 alatt ( az adatátvitel ) de így már azért nekem megfelel..eddig
Nem tudom mi lesz ...vagy hogy birja ( hányszor dob le ) de eddig bizakodó vagyok
ZsocaCallvote
nem mondhatom , hogy nem javult mert hazudnék, de mint írtam nem éri el a V2-t DE
ha ez így marad akkor szívesen használom az IA2..mert használható. -
gabe96
aktív tag
Újabb tesztprogram a wifihez
network speed
Lehet vele nézni a pillanatnyi forgalmat -
kelzsoca
félisten
válasz
callvote #9590 üzenetére
akkor a régi b/g-s routerrel hogy mértem olyan sebességet mint amit kapok is? 40/20 90%ban mindig megvolt.
Kérlek ne keverj be azzal, hogy egy router mit tud hozni, és egy routerre csatlakozó gagyi wifi adapterrel rendelkező eszköz mire képes.
Mert hát azt azért remélem belátjuk, hogy ebben meg az összes telefonban ilyen kis nudli wifi egység van....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Parfüm topik
- iPhone topik
- Nintendo Switch 2
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Dell E5470 Core i3-6100 (hibás)
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged