- One mobilszolgáltatások
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vukmir
aktív tag
Na üdv!
Most tervezek egy ilyen telefont venni. 35.000Ft lenne (2 hónapot használt de gyári fóliás 2 év garival)
Első okostelefonom lenne, és kérnék élménybeszámolókat ha lehetne. Mi az ami jó benne és mi az ami rossz (hallotam hogy gyenge a hangminőség, de én nem újtipusú hifiznék vele a buszon szóval nem zavar).
Illetve milyen ROM-ot érdemes rá tenni -
gabe96
aktív tag
egyre több helyen kártyafüggetlenül
viszont elég borsos áron nagyon drága -
apeelme
addikt
válasz
aldebaran #11194 üzenetére
valahol félreérted a dolgokat, okoska74 jól mondja...
a kártyát csak úgy tudod normálisan kivenni ha az akksit is kiveszed, de gondolom működő rendszer alatt nem távolítod el csak ha kikapcsolás menüből leállítod a telót...viszont usb mass storage-ként használva az asztali gépen lévő operációs rendszeren ha nem választod le, csak kihúzod az usb kábelt, nah az okozhat galibákat...
az általad említett menüpontnak skate esetében nincs jelentősége, ez olyankor használatos ha használt eszközön a memóriakártya "bontás" nélkül cserélhető/eltávolítható...
-
aldebaran
addikt
Sokan írtátok, hogy tönkre megy az sd. Így próbáljátok meg kivenni?:
A beállítások / Tárhely és itt van egy opció, hogy sd-kártya leválasztása.Ha nem, lehet, hogy pont azért megy szét.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Takilandbau #11143 üzenetére
Zsocának van tacsija.
-
Jano_023
őstag
Újabb tárhely lehetőség: 50GB ingyenes felhő alapú szolgáltatás. Csak regisztrálni kell.
http://androidhungary.com/2012/02/50-gb-ingyenes-tarhellyel-erkezett-a-box-legujabb-verzioja/(bocs mobilról vagyok)
-
GRomeo
tag
válasz
okoska74 #11182 üzenetére
Telón valóban jók a képek,pc-én még nem láttam. Őszintén megmondom teló vásárlás előtt még ilyen képminőségre sem számitottam,mint amit most csinál,tehát részemről elfogadhatónak tartom.Pláne,hogy nem vágja le a kép széleit. Viszont nekem is tetszik az egéralátét,szert kellene nekem is tennem ilyenre...
-
Gabeeey
csendes tag
Heló! Nekem kb2 hónapja van egy skate-m, még a telefon vásárlásakor vettem bele egy 8 gb-s micro sd kártyát ami működött egészen idáig, de most a telefon nem látja a kártyát(másik telefon sem) pcről minden megy, de nem lehet róla törölni illetve formázni sem, fényképezőgépben ugyan ez a helyzet. De minden képet, videót, zenét megnyit pc-n.
Ötleteket, Tippeket, Segítséget, stb. előre is köszönöm.
-
okoska74
senior tag
Ezek a képek a rom eredeti kamera programjával készültek.
Sokféle beállítást kipróbáltam de szerintem ezek lettek a jobbak.
A telefonon kitűnő képe van, de a számítógépre átrakva eredetibe már nem túl fényesek.
A színpixelesedés mindegyiken rajta van és egy kicsit homályosít.
Olyan mintha kisebb képet készítene és azt felnagyítaná majd egy kis pixelesítés és végül homályosítunk rajta egy kicsit.
De előfordul hogyha minden fényviszony, szög, és a telefon is úgy akarja akkor némileg szebb képet is ki lehet csikarni belőle.
Kipróbáltam a camera360 -at is, azzal sem lettek jobbak.Ez a telcsi pillanatnyilag jobbat nem tud.
-
apeelme
addikt
válasz
XSiGma #11177 üzenetére
pont a telenor online apn ami hibás...
ezt töröld ki:
Hozzáférési pont típusa: internetés írd át erre:
Hozzáférési pont típusa: defaultmajd Menü gomb és Mentés! Pöttyöld ha ha még nem volt! Engedélyezd az mobil adatkapcsolatot, előfordulhat hogy kell egy restart!
azt az apn on/off widget-et ne bántsd!
Ettől függetlenül ha van net wifin, akkor működnie kellene a szinkronizációnak!
-
XSiGma
aktív tag
válasz
apeelme #11175 üzenetére
Köszi a válaszokat mindkettőtöknek.
Valóban elég hiányosan írtam le,tehát: tegnap kibontott független a telefon,gyári 2.3.5 rendszerrel.telenor-os kártyával van használva,ami rendelkezik aktív net előfizetéssel is.Van wifi kapcsolat mert tudok böngészni,de google fiók szinkronizáció közben azt írja hogy nem érthető el a szolgáltatás vagy gond van a kapcsolattal.böngészőből próbáltam letölteni az apn on off widgetet,hátha azzal betudom kapcsolni a mobilnetet,de letöltés előtt azt írja hogy background data disabled,és mielőtt az enable-re tudnék nyomni,átirányít a google fiók szinkronizációhoz.természetesen pipa van az adatkapcsolat enegélyezése(?ez a neve?nincs most nálam a telefon).
ezeket írkáltam be egyébként:Név: Telenor Online
APN: online
MMC: 216
MNC: 01
Hitelesítés típusa: CHAP
Hozzáférési pont típusa: internetköszi
-
apeelme
addikt
válasz
XSiGma #11150 üzenetére
nem írtad milyen rom-ot használsz...
elég zavaros a leírásod....a google fiók szinkron mehet mobil adatkapcsolattal, és akár wifi-n keresztül is mindegy melyik csak net legyen...azt mondod "wifin folyamatosan van kapcsolat", ez azt jelenti hogy van internet elérés a telón? attól még hogy routerre felcsatlakozott nem biztos hogy kap is net-et....de mivel később meg ezt írod: "böngészőből próbáltam letölteni az apn on off appot"...gondolom igen.
Azt érdemes tudni hogy a wifi mindig prioritást élvez a mobilkapcsolat előtt, hiába van mindkettő bekapcsolva!ha megy a wifi akkor állítsd be a fiókodat amit szinkronizálni akarsz és kész semmi extra dolog nem kell hozzá!
ha a mobilnet-et akarod használni akkor wifi kikapcs, mobil adat be és egyelőre mellőzz minden extra app-ot...ha az általunk készített rom-ok valamelyikét használod akkor semmi teendőd az APN-ekkel, max. kiválasztani az előfizetésednek megfelelőt - esetleg egy újraindítás! (egyedül talán telenor online-nál van bibi, de akkor jelezd és segítek!) élő mobilnet alatt az állapotsoron azonnal megjelenik a 3G v. H ikon attól függően milyen szolgáltatási területen vagy...
(#11174) krisztian112: driverek nincsenek rendben azért áll meg ott! olvass vissza vagy használd a keresőt, minden nap jelentkezik valaki ugyanezzel a hibával...
-
krisztian112
senior tag
Üdv!
Custom recovery-t szeretnék feltenni a telefonomra és utána a kelzsova féle V2es ROM-ot. Fenntvannak a driverek (ZTE 3GPhone usb driver és a ZTE USB handset driver) Próbáltam már motorola driverrel is, de mindig megáll a waiting for device-nél és után csak akksikivétellel lehet újra használni a telefont. Vajon mi lehet a gond? Jelenleg gyári van rajta. Most szeretném a custom romot. Köszi a választ!
-
callvote
senior tag
válasz
XSiGma #11172 üzenetére
ha jol értem tettél fel apn engedő,tiltó progit(pl apndroid vagy ilyesmi)
azt nézd meg az apn beállításaidnál hogy
a t-mobile net nél ha rányomsz,nem állitotta-e el a progi az APN alatt lévő beállitást,mert szokott olyat csinálni.
pl apn-ről, apndroid-ra vagy apninternet-re vagy bármi másra,és azt is hogy alul
az apn tipusánál default,supl van-e vagy valami más,mert ennek kell lennie.
hozzáférési pont ipv4.
nálam igy működik:
Név: T-mobile NET
APN : internet
APN típusa: default,supl
Hozzáférési pont: IPv4
neke ennyi van,minden más üres.Mobilhálozatok beállítása---adatok engedélyezése pipa be.
-
callvote
senior tag
pár észrevétel ia2-nél,amit nem tudom hogy a 3ban javítva lett-e vagy majd a patch fog segíteni.
ismétlem,észrevétel,az esetleges összefüggések vagy épp a nemösszefüggéseket max zsoca fogja tudni.
tehát:
rom felrakása után nem működött a gyári headset sehogy,ma azt vettem észre hogy már le tudom tenni és fel is tudom venni a hívást.
zenehalgatás közben nem csinál semmit.
a rádió a rom felrakása után el lett inditva,kiváncsiság képpen,be lett állítva az összes adó,el lett mentve.
ma újra megnéztem,a rádió elvesztette az összes beállítást és visszaállt europairól amerikai beállításokra.
behangolni csak ugy lehet ha én irom be a csatornák frekcenciáit..a jobbra-balra nyil nem nagyon megy,és azaz alsó tekergető sem,nehezen érzékeli az érintést.van hogy 1 érintésre nem tizedet hanem egész értéket is ugrik,amugy összevissza megy,ha megy.
a hangerőt csak a mechanikus gombokkal állítható,a képernyőn a cyan "tekergetős" része,az a körkörös nyil meg sem nyikkan.
semmi audióhoz,vagy bármi iylesmihez használatos app nem került fel a rom telepítés ota..
egyetlen 1 patch ment rá a wifi miatt,amit zsoca adott,ezen kívül semmi.
ezért írtam nem tudom hogy van -e összefüggés,de leírtam hátha utánanézve kiderülhet valami és használható lesz az új patchez
ezen kívül a tárcsázóba ha beírok egy új számot,ami nincs a névjegyek közt,fent az add contact jelenik meg,ez csak lefordítandó,mondjuk ezt is írtam de azért hozzátettem -
kelzsoca
félisten
válasz
Takilandbau #11165 üzenetére
Az hogy kalibrálni kellene a proximity szenzort még nem jutott eszedbe?
-
Takilandbau
csendes tag
Sziasztok!
Felmerült egy probléma amit manapság vettem észre.
Ha telefonálok és a fülemen van a készülék, és már vagy 5perce beszélek, és le akarom rakni nem jön vissza a kép...de amikor csak ilyen 1-2percet beszélek simán visszatér szóval a proximity működik rendesen...
Ha ez a jelenség előjön semmire sem reagál a kijelző, már mint a gombokra sem, csak egy idő után...ötlet valaki?
Köszönöm -
Badboys
őstag
Nos meg kaptam a Skatet IceArmor III van rajta.Sajnos most azzal szenvedek,hogy letöltöttem az Animated Weather alkalmazást,de nem tudom kitenni a főképernyőre miként tudom megtenni,hogy az legyen a kezdő állapot.Hát amit szomorúan konstatáltam,hogy egy merő por a fölső része a kijelző és az érintő panel közt,hát ez nagyon odavert lehet ezzel valamit kezdeni szinte zavaró.
-
callvote
senior tag
én irtam neki,frissitve a vaterát látszik is alul
-
kelzsoca
félisten
Urak!
Kezd kicsit sok lenni az OFF, ez szakmai topicban nem igazán megengedett, általános beszélgetésre a ZTE Blade off topicot nyugodtan lehet használni.
-
bubus66
nagyúr
Nem is tudtam, hogy a ZTE Skate-nak a pontos neve ez. HTC ZTE Skate okos telefon Andorid 2.3.5 + magyar nyelv (Skate) Van köze hozzá a HTC-nek? Mert a Grando szerint 66 269 kemény magyar forintért igen
Ez még hozzá tartozik..
A termék kiszállításának módjai és egy egységnyi termékre vonatkozó szállítási díjak:
Futárszolgálat Előre utalás 2 500 Ft
Futárszolgálat Utánvét 2 500 Ft
Pick pack pont Előre utalás 1 016 Ft
Pick pack pont Utánvét 1 016 Ft -
callvote
senior tag
skate 44 991 Ft
Kingston 16GB microSDHC (Class 4) memóriakártya 4500 ft
navigon navigácio 0ft(bárki felteszi ingyen)
turbosim (tök felesleges) "hivatalosan támogatott készülék: ZTE A61 227 A62 226 228 skate nem!---2286FT
hordozható hangszóró (ez is felesleges) 3599 Ft
összesen 55376FT és minden vadonat új,garanciális!na ezt igy ahogy van be lehet neki kommentelni..lehet be is fogok csak kéne egy account.
ez kit akar megvezetni? -
bubus66
nagyúr
válasz
molnarpeter #11155 üzenetére
Nézted a képet? Írtam neki a Vaterán, már nem tudok mert letiltott. Mert meg kérdeztem tőle, hogy arany árban méred!! Ja nem én akartam venni, csak nézegettem. hát jól sikerült..
-
bubus66
nagyúr
Arany árban mérik a ZTE Skatet ezek szerint nagyon jó telefonunk van. 65 000 kemény magyar forint. Extrákkal. Lásd a képen!!!! Ennyi pénzért én is oda adom!!!!! Bárkinek.. Pedig nehezen válnék meg tőle.
Extrák::
ZTE SKATE +sok extra +független. Csere is! WP7 IS!
Eladó egy Zte Skate 2012.01.15 vásárolt fóliás kijelzővel .Sok extrákkal :
-szilikon tok
-16 GB Kingston memória kártya
-Navigon navigációval telepítve
- egy turbosim amivel független a telefon így nem kell függetleníteni.
-Fekete hangszóró ZTE Skate
-1 db fólia
CSERE hasonló kategóriás telefont más nem.WP7 IS!!!
-
XSiGma
aktív tag
üdv kellene egy kis segítség: van egy új ilyen telefonom,szinkronizálnám a google fiókommal,de kapcsolat hibát ír.wifin folyamatosan van kapcsolat.nemtudom beállítani az apn-t,gondolom az kellene neki,beírtam már a szolgáltató adatait is,be van kapcsolva az adathasználat engedélyezése.böngészőből próbáltam letölteni az apn on off appot,de background data disablet ír,és mielőtt engedélyezni tudnám egyből továbbléptet a google fiók szinkronizáláshoz.mi lehet a probléma?
köszi
-
okoska74
senior tag
Kelzsoca a Modacon kint volt kamera app az már egy módosított vagy ugyan az ami a magyar IA3 ban van?
IA3 alatt hogy lehet működésre bírni a HOME (házikó) gombot?
-
Jano_023
őstag
Hali, azt nem tudjátok hogy be lehet e állítani a szinkronizálást úgy hogy a picassarol csak egyes mappákat töltsön le és ne az összeset?
-
Takilandbau
csendes tag
válasz
William84 #11139 üzenetére
(#11139) William84:
Mi ez a satio??
Sonyericsson Satio/U1i(#11140) kelzsoca:
Mondjuk az összehasonlító képeket nem úgy szokták csinálni...
Igen tudom, de sajnos a satio-mér nincsen meg, mert meghalt...így nem tudtam fotózni ugyan azt a két készülékkel...
...vagy ennyivel jobb lenne hogy a kutyából macskát készít, mert akkor veszek egy satiot én is..
Ennyivel azért nem jobb!De a Satio 3évet húzott le nálam...
(#11142) Keeperv85:
Szegény tacsi... macska még úgysem volt...
Nem tudom mire értetted, de egyik képen sincsen tacskó...és ez sértés a fajtatiszta kutyáknak.Mert egy boxer van a képen és egy pitbull szuka! A két macska meg hát macska...
-
Jano_023
őstag
válasz
Takilandbau #11138 üzenetére
Nekem a gyári mellet a camera zoom fx is fent van. És szerintem sötétben jobb képeket csinál mint a gyári.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Mondjuk az összehasonlító képeket nem úgy szokták csinálni, hogy a skate-nél még kutya van, a satio-nál meg macska, vagy ennyivel jobb lenne hogy a kutyából macskát készít, mert akkor veszek egy satiot én is
-
William84
csendes tag
válasz
Mi ez a satio??
-
Takilandbau
csendes tag
Na itt vannak a képek:
Kinti fénynél:
Camera 360 V3.0
Camera Zoom Fx
GyáriSzobában:
Gyári
Camera Zoom Fx
Camera 360És itt vannak a Satioval készült képek:
Satio1
Satio2
Satio3
Satio4
Azért látszik a különbség! -
Tobika1
senior tag
Mikorra várható az ia3-hoz a patch?
-
pusihusi
addikt
Compcache Ram mirevaló? Melyik beállítás jó-letiltva-10%-18%-26%
-
Megkérnék mindenkit, hogy legyen türelmesebb másokkal és maradjon a beszélgetés, segítségnyújtás konstruktív. Nyugodt hangnemben jobb a hangulat is. (nem muszáj például mindenre válaszolni, ami nem tetszik csak azért, hogy elmondjuk, nem tetszik, amit a másik írt)
Köszönöm
-
Takilandbau
csendes tag
válasz
#40993792 #11123 üzenetére
(#11123) Zsolt_72:
A tapasztaltatok szerint meglepi a kívülállókat a Skate-tel készített képek minősége...
Hát engem nem nyűgözött le a kép minősége...nekem a skate előtt egy SE Satio-m volt ami 12,1MP és xenon vakus, nah az csúcs képet készített.Kicsit lehet arra akarom hogy húzzon, de tudom az ára mind a kettőnek különböző, főleg mikor vettem a satio-t.
(#11121) kelzsoca:
Még az elején, ezt tudtam lőni a Skate-el...
Igen, ezt a linket már megnéztem, és meglepően jó képet sikerült csinálnod!
Nekem valahogy főleg ha nincsen megfelelő fény nagyon "torz" homályos képet csinál.Nekem nem tudom miért, de ugyan azok a beállítások vannak mint a linken leírtakban, és fele ilyen jó képet csinál, sőt mint korábban írtam színekben és talán élleségben jobb képet csinál a gyári camera.apk mint a Camera 360...
De ma csinálok mind a három programmal, gyári, camera 360, camera zoom fx el, és felrakom és kíváncsi vagyok mit mondok rá!
(#11126) Indiant:
Mint az már korábban kiderült (számomra) abszolút felesleges húzni a procit...
Csatlakozom, mert szinte nem érezhető a gyorsulás és én 787Mhz-en használom és még a játékok is mennek fainul...jó nem játszok ilyen GTA meg társaival, de a Dead Space az AKADÁS nélkül ment, smatassV2 vel és 787Mhz! A 245Mhz-t nem érdemes levinni 122Mhz (szerintem) mert nem lessz hosszabb az aksi idő, de viszont az ébredés nehezebb. De van hogy 480Mhz is használom, ott pl a böngészés már akad...de 787Mhz-n nekem tökéletesen megfelel.
Egyébként mindenkinek szép szombat reggelt!! -
Indiant
addikt
válasz
pusihusi #11125 üzenetére
Mint az már korábban kiderült (számomra) abszolút felesleges húzni a procit.
Mert három dolgot lehet elérni csak vele:
- jobban melegszik a telefon
- hamarabb hal meg a proci
- jobban merül az akksiKöszönöm apeelme kiigazítását, a teljesebb kép érdekében!
(#11122) okoska74: remélem csinos nagykorú hölgyeket fotózol, akiken max. bugyi lesz
-
pusihusi
addikt
T fórumozók, ma reggel felhúztam a procit 1036-ra, nem tetszett nekije, de nekem sem amit csinált.
Le fel kapcsolt, s csak úgy tudtam visszaállítani, hogy ki kellett vennem a memória és a sim kártyát
! Úgy hogy beállítottam979-re, s nálam ez a maximum
-
FeRkE
őstag
válasz
#40993792 #11123 üzenetére
Igen, szerintem is egész elfogadható képeket csinál, ahhoz képest, hogy amikor bejöttek a kamerás telók, milyen értelmetlen fos képeket csináltak, a Skate-es képek szerintem teljesen jók. Persze nem egy DSLR, de ha nincs más, akkor jó hogy van ez is. Régebben eszembe nem jutott volna telóval fotózni (van kompaktom és DSLR is) míg mostanában minden héten lövök vele 1-1 képet
Sőt, gyakran meg is Photoshopozom egyből, a CameraZoom FX-el
-
kelzsoca
félisten
válasz
Takilandbau #11119 üzenetére
Még az elején, ezt tudtam lőni a Skate-el: kép
-
okoska74
senior tag
válasz
Takilandbau #11119 üzenetére
Egy szobának nevezett lyukban készült az egyik egy ablaka sincs, csak egy neoncső.
A másik a melóhelyen . -
-
-
krisz1994
csendes tag
Üdv!
XP-vel szeretném rootolni a Skatemet. Az lenen a kérdésem, hogy letöltöttem a zte drivert, meg usb handsetet, viszont XP-m van ahhoz meg úgytudom kel a fastboot driver. azt is letöltöttem csak azon nemtudom mit kell telepíteni. semmi setup fájl vagy ilyesmi. Azzal mit kell csinálni? Köszi a választ!
-
callvote
senior tag
válasz
xtr3m3 #11108 üzenetére
az e-care a hivatalos zte szervíz
" az E-Care Solutions Kft. együttműködési megállapodást kötött a kínai ZTE Corporation-nel. Az együttműködés keretében az E-Care Solutions Kft. kiemelt szervizszolgáltatásokat nyújt a magyarországi okostelefon piacon is terjeszkedő kínai vállalatnak. "
-
bluobluo75
őstag
A mikro SD kártyára lehet egyből rámásolni, telepíteni, letölteni, vagy ajánlott előtte valamit beállítani?
-
callvote
senior tag
válasz
bluobluo75 #11103 üzenetére
marcitek egy restore-al visszaállitott belakott V1-es romot tett fel..és amikor ez elindult (ujra) elsöre,nyilván kellett egy kis idő mig a kellő tempót felveszi a telefon...
ő mindent jól csinált
minden rom az első inditásnál lassabban áll fel -
krystman
őstag
válasz
execute93 #11096 üzenetére
Nekem eredeti gyári rom van rajta, de minden nagyon szépen megy rajta! Dead Space is szépen megy.GTA is meg van nekem, de csak holnap tudom megnézni. Megírom ide, hogy megy holnap, ha érdekel. Egyébként csak jót tudok mondani errõl a telefonról, amióta meg van. Nyugodtan megveheted, nem fogsz csalódani benne.
-
callvote
senior tag
válasz
execute93 #11100 üzenetére
xperia mini?
hát...az asszem armv7-es snapdragon procis....
vannak játékok amik csak oylanokon mennek,de sok van skate-ra is.
ha valamilyen okbol vennék olyat,amit nem fogok miután kiprobáltam és majdnem földhöz vágtam..akkor abbol is csak a mini pro-t venném.
másrészt annak kicsi a kijelzöje,azon netezni,játszani nem igazán jo,mig a skate-nek elég nagy a kijelzője.
dehát izlések és pofonok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- EAFC 25
- One mobilszolgáltatások
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- alza vélemények - tapasztalatok
- DJI topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged