- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizslakutya
senior tag
válasz
bluobluo75 #21923 üzenetére
Én azt írtam,hogy nekem 8-as sebességűvel ment rendesen.
Azt,hogy max 6-ig ajánlott,azt én nem merem kijelenteni (ki vagyok én ehhez)
Keeperv5 (21921) Tényleg te voltál aki lebeszélt róla anno és milyen jól tetted
-
vizslakutya
senior tag
válasz
bluobluo75 #21916 üzenetére
Nekem anno samu 16 gigás class 8 volt benne,azzal nagyon jól elvolt.A 10 ről valamelyik fórumon lebeszéltek ,így ki sem próbáltam.(persze ettől még tökéletesen működhet,a döntés a te kezedben van)
-
Dexter68
addikt
válasz
bluobluo75 #21915 üzenetére
Nahát ilyen:
-
Dexter68
addikt
válasz
bluobluo75 #21913 üzenetére
Én 2500 ért vettem samsungot tavaly a madarasteszkóban
-
Adamis
őstag
válasz
bluobluo75 #21751 üzenetére
Illetve a telefon felső részéhez közel ne legyen semmi. Így bekalibrálja a közelségérzékelőt és működni fog rendesen. Tehát ha afüledhez emeled, kikapcsol a monitor, és nem nyomkodsz össze-vissza mindent. Ennyi a lényege.
-
Pikaa
aktív tag
válasz
bluobluo75 #21751 üzenetére
Próbáld meg: Tárcsázóba üsd be: *#26***# , a feljövő ablakban nyomj a "calib" gombra, majd ha végzett, "ok" .
Vigyázz,ne legyen a füledhez közel!
-
angelius
aktív tag
válasz
bluobluo75 #21746 üzenetére
Kalibrálni kell a proxit ez megtalálható a romokban de ha véletlenül nem megy akkor a recoveryből kell telepíteni a kalibrálót .
-
Pikaa
aktív tag
válasz
bluobluo75 #21746 üzenetére
Proximity szenzor kell az legyen. Milyen androidod van rajta?
-
angelius
aktív tag
válasz
bluobluo75 #21739 üzenetére
Meg kellene próbálni leformázni a memória kártyát. Nekem egyszer volt ilyen bár akkor az rom hiba volt.
-
Adamis
őstag
válasz
bluobluo75 #20601 üzenetére
Ott van lent középen...
-
Dexter68
addikt
válasz
bluobluo75 #20443 üzenetére
Telót ne formázd...elég kivenni az sd kártyát, betenni egy kártyaolvasóba és úgy formázni.
-
Dexter68
addikt
válasz
bluobluo75 #20441 üzenetére
Sd kártya előkészítése normális dolog, de a kép elsötétedése nem. Ha az sd-re gyanakszol, érdemes kipróbálni, hogy leformázod win alatt, vagy esetleg egy másikkal, de az a gyanúm, hogy szerviz lesz belőle... remélem, garanciális.
-
Joshi
titán
válasz
bluobluo75 #17937 üzenetére
Én Xears fülest használok nagy megelégedéssel.
-
molnartom
aktív tag
válasz
bluobluo75 #17923 üzenetére
Ha csak zenét akarsz hallgatni, akkor mindegy milyet használsz. Ha headset-ként is akarod használni akkor csak a gyári.
-
scyllarus
veterán
válasz
bluobluo75 #15403 üzenetére
Mint leírtuk: root KELL hozzá. Más megoldás nincs, semelyik droidos telón nem tudsz belepiszkálni a rendszerfájlokba (ld. Linux) anélkül. Úgyhogy vagy rootolsz, vagy nem tudsz belenyúlni, máshogy nem megy.
SZATYIATI: egy hangszórócsere nem járhat adatvesztéssel. Ezzel együtt én csinálnék biztonsági mentést.
-
scyllarus
veterán
válasz
bluobluo75 #15398 üzenetére
Egyik sem, nem tudsz belemenni, ha nem rootolt a teló.
-
skidrowkill
aktív tag
válasz
bluobluo75 #15393 üzenetére
ha netalán rootolnád
look inside system / etc / media_profiles.xml
<EncoderProfile quality="high" fileFormat="mp4" duration="60">
<Video codec="m4v"
bitRate="2000000"
width="640"
height="480"
frameRate="25" />
<Audio codec="aac"
bitRate="96000"
sampleRate="16000"
channels="1" />
</EncoderProfile>
<EncoderProfile quality="low" fileFormat="3gp" duration="30">
<Video codec="m4v"
bitRate="256000"
width="176"
height="144"
frameRate="15" />
<Audio codec="amrnb"
bitRate="12200"
sampleRate="8000"
channels="1" /> -
callvote
senior tag
válasz
bluobluo75 #13700 üzenetére
-
RtgLaci
tag
válasz
bluobluo75 #13700 üzenetére
"Ez messze nem direkt link" De, sőt közel is az, nekem rögtön lejött
-
scyllarus
veterán
válasz
bluobluo75 #13698 üzenetére
Érdekes, nekem adott találatot
-
scyllarus
veterán
válasz
bluobluo75 #13693 üzenetére
Próbáld meg a keresőt itt a fórumban...
-
Takilandbau
csendes tag
válasz
bluobluo75 #11674 üzenetére
Szia! Nekem azokat játszotta flash playerrel (11-es verzió)...de egyébként nagyon sok csatorna már nem működik az oldalon, és én azért is hanyagolom...
-
callvote
senior tag
válasz
bluobluo75 #11674 üzenetére
silverlight egyenlőre még nincs androidra,van egy hasonló nevű alternativa,vagyis olvastam régebben csak nem tudom mennyire működöképes.
moonlight a neve.
ja és azon az oldalon a tv-k 90%-hoz elég a flash player. -
bacsi2
csendes tag
válasz
bluobluo75 #11672 üzenetére
Fogalmam nincs.
-
bacsi2
csendes tag
válasz
bluobluo75 #11658 üzenetére
eBay, ~3-4 nap alatt háznál van (ha UK-ből rendeled), és sokkal olcsóbb, mint Mo.-on bárhol is.
A felhelyezés elég trükkös, ha még nem csináltál ilyet, nézz róla pár youtube videót, mert annyira nem egyértelmű.
A lényege:
- Le kell pucolni mikroszálas kendővel a kijelzőt. Nagyon!(!!!!) A legkisebb szennyeződéstől is buborékos lesz.
- Én meg szoktam mosni előtte a kezem alaposan mosogatószerrel (zsíroldó, ha véletlenül megérintem a fóliát felhelyezés közben, nem lesz zsíros)
- 3 réteg egyik felét elkezded lehúzni óvatosan, közben bankkártyával simítod rá, ügyelve, nehogy bubis maradjon.
- Ha rajt van, akkor még simítgatás a kártyával (még rajt van ugye a felső réteg, így nem lesz karcos addig, ha már leszedted, utána nem lehet).Kb. ennyi, nekem így elsőre sikerült tökéletesen felrakni.
-
Frozzy
őstag
válasz
bluobluo75 #11643 üzenetére
természetesen és még hard case tokot is!
-
Joshi
titán
válasz
Én is.
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
igen használok
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
bluobluo75 #11568 üzenetére
(#11569) unyadavid
csak a konkrét kérdésre válaszoltam
(#11568) bluobluo75
sokan most ezt istenítik [link]
egy próbát megér
megjegyzem, hogy én az es expoler playerét használom .Az igényemnek megfelel(#11570) macilacus
relatíve a strapabírása
vágódeszkának ne használd mert a kijelzője nem szereti.
poént félre téve , szerintem elég strapabíró. Arra figyelj azért, hogy hamar beporosodhat, bizonyos körülmények között ( poros munkahelyek ). No és a nagyon párás helyeket sem szereti (csatlakozók, gombok stb )
november óta nyúzom, de meg vagyok vele elégedve
-
bubus66
nagyúr
válasz
bluobluo75 #11366 üzenetére
Hát akkor rakd fel a KLM playert jobbat nem tudok
-
callvote
senior tag
válasz
bluobluo75 #11363 üzenetére
a netes irásom sem neked szolt csak a te meződbe irtam hogy ujat ne kelljen irni...
majd ugyis felteszed a flasht-amikor kéri a rendszer,mellesleg maga a nethez semmi köze..
érdekes hogy egyik lejátszo sem viszi neked a filmeket,ezeket több ezren használják mindenféle videok lejátszására...
nem létezik hogy 4-5-bő semelyik sem jó...ott valami más(esetleg user) hiba lesz. -
callvote
senior tag
válasz
bluobluo75 #11361 üzenetére
az a hsz nem is rólad szólt
aki meg androidról akar netezni annak ez jó
[link]
-
callvote
senior tag
válasz
bluobluo75 #11353 üzenetére
-
callvote
senior tag
válasz
bluobluo75 #11340 üzenetére
ha netán kiprobálod az mx video playert,akkor ez is kell majd mellé
[link]
-
callvote
senior tag
válasz
bluobluo75 #11340 üzenetére
nézd meg az mx playert is,azt is szokták favorizálni
[link]
(#11342) kelzsoca
neki az lenne a legjobb ha feltöltenéd neki a szűz V2est,amiben nincs semmi az alap romon kivül,mindenféle extra alkalmazás nélkül -
callvote
senior tag
válasz
bluobluo75 #11337 üzenetére
én nem tettem fel se mx playert se mobo playert semmiylen codec csomagot sem..simán marketröl a QQPlayer-t és nekem eddig mindent lejátszott
amugymeg nem attol függ hogy mekkora a felbontása vagy a mérete,inkább függ hogy miylen bitsűrűségű az adott avi/xvid,miylen tömöritési eljárással csinálták a ripet. stbstb
lehet pár alkalmazásnak nem tetszik a BDrip/BRrip/HDrip. -
bubus66
nagyúr
válasz
bluobluo75 #11328 üzenetére
(#11328) bluobluo75
Újra indítottad a készüléket, mikor feltetted a codecket? Próbáld meg újra indítani, hátha jó lesz.
mrskatejoe
Oké kösz rendes vagy. Majd ha kell akkor jelentkezem. Milyen orvosira???? Android!!
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
bluobluo75 #11328 üzenetére
(#11328) bluobluo75
alapból menni kellett volna
Próbáld meg a beállításoknál azt beállítani illetve kijelölni, hogy szoftveresen kódoljon alapból. Lehet ez lesz a gond.
Nálam ez a van fent és még nem volt olyan film amit nem játszott volna le.Bubus66
ááááá dehogy... Marad az, hogy beiratkozok az " orvosira " aztán megoldom magam
Lecsupaszítom , de ne is kérje senki mert ucccse adom oda és nem is fogom megmondani senkinek mi mire való( na jó csak neked
na meg még egy két embernek )
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
bluobluo75 #11311 üzenetére
(#11311) bluobluo75
Apaxp jót akart neked
ugyanis
1. [link] itt írtam " de ha gond lenne vele akkor ezt még töltsd le hozzá bluobluo75 "
a link alatt le tudod tölteni a codeket hozzá.2.itt azért írta mert nincs codek telepítve. [link]
megoldás
hagyd fent a mobot és töltsd le a kodeket . Utána indíthatod a mobot.
.
ha annyira nem tetszik tölts le mást ...mondjuk QQplayert
(#11315) callvote
ne hagyd magad szívatni
Állj bosszút !!! Töröld a kis " kotton " szökevényt
-
bluobluo75
őstag
válasz
bluobluo75 #11306 üzenetére
Ezt a verziót teljesen hogyan kell törölni?
...hogy ne maradjon utánna semmi -
Apaxp
senior tag
válasz
EZT is felraktad a mobo player mellé?
-
callvote
senior tag
válasz
próbáld ezt[link]
-
kelzsoca
félisten
válasz
bluobluo75 #11283 üzenetére
Esetleg ez: Mobo player
-
callvote
senior tag
válasz
bluobluo75 #11103 üzenetére
marcitek egy restore-al visszaállitott belakott V1-es romot tett fel..és amikor ez elindult (ujra) elsöre,nyilván kellett egy kis idő mig a kellő tempót felveszi a telefon...
ő mindent jól csinált
minden rom az első inditásnál lassabban áll fel -
callvote
senior tag
válasz
bluobluo75 #11029 üzenetére
semmihez,az csak dizájn,nálam is ki van kapcsolva.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
bluobluo75 #10926 üzenetére
Rámész az app nevére, és lesz egy gomb, hogy áthelyezés SD-kártyára, ha az adott alkalmazás támogatja a dolgot
mp
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
bluobluo75 #10922 üzenetére
Nameg még olcsóbb is, ha netről veszed
mp
-
kelzsoca
félisten
válasz
bluobluo75 #10917 üzenetére
Most nézem az aláírásod.....
Sikerült boltból végül venni Skate-et?
Egyébként ismerkedni az Androiddal a gyári rendszer is teljesen jó, a launcher csere valóban nem árt.
-
kelzsoca
félisten
válasz
bluobluo75 #10912 üzenetére
Én is class4-es kártyákat használok, nincs is értelme komolyabbat venni (nekem) mert hullanak mint a legyek, de az ajánlott valóban a class6-os.
A class10-es inkább akkor ha nagyobb fájlokkal szeretnél dolgozni, de kis fájlok mozgatása esetén nem éppen ideális. -
bubus66
nagyúr
válasz
bluobluo75 #10912 üzenetére
8-as nincs 6-os és 10-es igen kicsivel drágább. De ha Class4-esed van, akkor azt használd, mert a zsoca is azt írta minimum Class4-es. De előttem apeelme linkelt neked valamit.
-
apeelme
addikt
válasz
bluobluo75 #10908 üzenetére
-
bubus66
nagyúr
válasz
bluobluo75 #10908 üzenetére
(#10908) bluobluo75
Az is jó a class4-es nekem is az van. Miért ne lenne jó.
-
krystman
őstag
válasz
bluobluo75 #10899 üzenetére
Hát valószínü én is azt fogom tenni, hogy veszek egyet.
-
kelzsoca
félisten
válasz
bluobluo75 #10380 üzenetére
Mivel a legtöbbet a launcherrel érintkezik a user, ezért igen, meghatározó egy rom működésében.
-
aldebaran
addikt
válasz
bluobluo75 #10375 üzenetére
Ha én beszerzek egyet, az lesz az első dolgom.
-
callvote
senior tag
válasz
bluobluo75 #10375 üzenetére
a launcher csak a kinézeten változtat...
a rom csere meg kinézet és teljesítmény változtatása...
sokkal több dolgot elő lehet hozni a telefonból,mint gyári rommal..
úgy is mondhatjuk hogy gyárilag "butítva " van.
minden kezdet nehéz,de ha egyszer figyelmesen elolvasod a romok alatti telepítési infókat,akkor hamar belejössz(#10377) joestone
[link] -
callvote
senior tag
válasz
bluobluo75 #9966 üzenetére
a netes megrendelés is ugyanez..csak ott nem egy pultnál állo személytől rendeled hanem egy webes felületen.
sok számtech bolt működik igy,én is vásároltam már ugyanugy ahogy te.
csak nem értem a félelmed a netes rendelés miatt...
mig a pultnál álló embernek tudsz panaszkodni ha valami nem stimmel amikor érkezik az áru,és egy netes rendelésnél ugy érzed nem?..vagy ugy képzeled hogy ha egy személytöl veszed át akkor megvan a lehetőséged otthagyni az árut és a megrendelésnél meg igyis ugyis át kell venned?
már nem emlékszem pontosan hogy volt,de ott is meg kellett adni számot,amin még fel is hív a futár ha nem vagy otthon,vagy épp azért hogy vihetik-e.emailban is értesítenek.
a t mobile webshopja nem szokta eljátszani azt,hogy hírdeti hogy van,ki is jelzi a felület hogy van raktáron és nem kapod megha miskolcra akarsz érte menni,akkor hivd fel öket hogy biztosan van-e
sok hercehurcától kimélnéd meg magad ha rendelnéd,ingyen szállitás,10%
dehát te tudod... -
storm3
senior tag
válasz
bluobluo75 #9966 üzenetére
Jelen esetben nincs mit vesztened ha rendelsz,nincs postaköltség és előre sem fizetsz semmit. Hozza a futár,hív ha nem talál,aláírsz nála három papírt és befizeted a kezdő részletet/összeget. Nálam így zajlott,de tiszteletben tartom azt is,ha te nem szeretnél rendelni netről,nekem még nem volt negatív élményem netes rendeléssel kapcsolatban.
-
callvote
senior tag
válasz
bluobluo75 #9962 üzenetére
ez szinte lehetetlen,mert minden boltnak naponta akár többször kéne egyedi árlistákat nyomtatgatni...
lehet hogy a sarki t-ben van 3 skate..
most reggel nyomtasson ki hogy van skate...
ha azok elfogynak 12 órára akkor nyomtasson egy ujat amin már nincs skate?
ha te épp 12 után érsz oda,akkor meg az lesz a bajod hogy reggel láttad a listán hogy van
nem állít valótlant azzal a listával..globálisan van,forgalomban van. -
kelzsoca
félisten
válasz
bluobluo75 #9962 üzenetére
Lehet éppen készlethiány is, tehát mint mondtam, a boltokba nem jut már, de még a webshopban rendelhető, én nem várnék, és a helyedben csak megrendelném webshopon keresztül.
Az árlisták pedig nem adott boltra, hanem "globálisan" készülnek, ha kell akkor berendeled a hozzád közel eső üzletbe a készüléket, hidd el, ez a boltnak is jó, biztos hogy teljesítik, amennyiben nincs valós készlethiány ugye.
-
callvote
senior tag
válasz
bluobluo75 #9956 üzenetére
látom,de ez nem egy olyan rendelős oldal ahol előre kéne fizetned,vagy félni attól hogy a pénzed elúszik.
amikor kihozza a futár a telefont,akkor kell fizetned,szállítási dij nincs*,és 10%al olcsóbban veszel....
értem az elveid,de jelen oldal esetében nem kell félni az átveréstől.minek az árlista?..hát...
van olyan hogy raktárról kifogy,akkor az oldalon ezt jelzik is..ellenben nagyobb üzletekben vannak telefonok..és most nem a 2X2 méteres t-pontocskáról beszélek.
van hogy egy új készülék miatt megrohanják a boltokat,én is jártam így évekkel ezelőtt..több nagy üzletbe kellett mennem 1 nap alatt mire az utolsóban épp volt még pár darab..
most már nem futkosnék el boltba ha adott a lehetőség hogy meg is rendelhetem. -
callvote
senior tag
válasz
bluobluo75 #9954 üzenetére
rendeld meg neten [link]
nem kell sorbaállni,várakozni,olcsóbban kapod meg mint a boltba..és jelenleg megrendelhető,tehát van raktáron.
-
Indiant
addikt
válasz
bluobluo75 #9829 üzenetére
Tapasztalatom alapján, nem a class feltétlenül a lényeg. Értem ez alatt, hogy a 8GB-os kártyám ami class6-os, pl. nem volt jó a Skatebe, mert mint SD tökéletes lett volna, de az EXT-et nem tudta értelmezni. Míg a 2-4Gb-os kártyák remekül mentek benne, EXT-el is.
-
kelzsoca
félisten
válasz
bluobluo75 #9823 üzenetére
Azért ha lehet valami márkásabb kártyát nézz, minimum class4, de jobb a class6, class10 már nem kell ,mert az kis fájlok mozgatására lassú.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest