Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
callvote
senior tag
válasz
mrskatejoe
üzenetére
az es file exploreres dolog a legalkalmasabb eddig,mert az amugyis fent volt,nem kellett semmit telepitgetni...és azzal elértem a gépen a dolgokat...látom a c,d meghajtokat megosztott mappákat...
rögtön át lehet tölteni a telóra bármit,és a filmek is lejátszhatok,igy végülis nemrossz ez a megoldás..csak ugye a wifi gyengesége miatt néha megakad a film... -
mrskatejoe
aktív tag
válasz
joestone
üzenetére
(#10294) joestone
+ 1
végre valaki aki érti is , hogy miről beszéltem , nem csak áradozik.
Csak ugye most jön majd a "tömeges betegség " ( jajj tényleg az enyém sem olyan gyors
)(#10296) callvote
megoldottad a telefon kontra számítógép mappás kapcsolatát ? Most kísérletezek egy ígéretesnek tűnő megoldással. Később ha sikerül leírom
-
callvote
senior tag
-
Jano_023
őstag
Hali, ha telefont csatlakoztatom a Laptophoz amin Xp van vagy W7 és megosztom a telefonon lévő netet. A Windows tölt le valami drivert vagy van valamilyen progira szüksége ahhoz hogy ez így működjön?
-
joestone
addikt
Feltettem az IA II -t . Megnézni a wifi részt .
Azt kell mondjam lényegesen lassabb a kelleténél . Ha megnézitek a korábbi teszteket amiket felraktam , azon a teljes rendelkezésre álló sávszélességet ki használta a rendszer .
Lefelé irányban és felfelé irányban is problémás .
-
Jano_023
őstag
válasz
Davidkasd91
üzenetére
Köszi az észrevételt! Ha törlöd előle a HTTP-t akkor jó mert rosszul lett belinkelve. Már írtam és javítani fogják. Még egyszer köszönöm.
-
William84
csendes tag
Hali, nekem a nillkin tokkal kapcsolatban lenne kérdésem. Van nekem egy kemény hálós tokom is a telóhoz. A kérdésem az lenne a tiétek alatt nem gyűlik össze a kosz ?
Lassú Wifi:

Ez lassúnak számít ? Mobilnetes routerhez csatlakoztam és asszony netezett a másik oldalon. Ez komolyan mindenkinél hiba ?
Egy másik kérdés: Ha van 20Mbites neted a telefonod akkor sem fog tudni annyit vagy rosszul gondolom ? Másik minek kellene ilyen nagy sebesség mobilra ? -
Indiant
addikt
válasz
Davidkasd91
üzenetére
T-mobile rom:
[link] -
Davidkasd91
csendes tag
Hello! Valaki be tudná linkelni a gyári T-s ROM-t ? 1-hsz -ben nem működik a link

-
giigz
veterán
válasz
kelzsoca
üzenetére
Mióta van Ice Armor, azóta nekem az van fent, jelenleg az IA2 final
Vannak hibák benne, de nálam idáig ez a legjobb, leggyorsabb, és az akksikezelés is toppon van, annak köszönhetően, hogy a térerő nem mindig sárga, vagy szürke, mint a többi rommal, hanem itt az esetek nagyobb részében zöld, ami még nem volt sosem, és a hálózat miatt is tovább bírja a teló. 
Amit írtam már, hogy sokszor az adatforgalmat nem engedi kapcsolni, csak újraindítás után... Ezen kívül még kisebb, nagyon pici hibák vannak, most eszembe sem jut, de a rom az brutálisan jó!

Még most annyi van, hogy az SD-kártyára másolás nagyon lassú, az egy megát sem éri el... Régebben 2-3-4 MB is volt, de ez nagyon csiga... Lehet egyébként az SD hibája is, majd csinálok már egy formázást...
-
Gorky01
tag
Nekem IA II.-nél 700-1000 Kb/s le (a sebesség mérésnél szerverfüggő volt mind a 4 Budapesti szerverrel néztem az átlag 800 Kb/s) Fel sebesség 300-350 Kb/s. Nem tudom segít-e ez vagy sem... jónak számít?
-
kelzsoca
félisten
Nah, ha keresem a usereket, akkor mindenkinek jó, ha nem keresem, mindenki sír a wifi miatt... ki érti ezt.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kelzsoca
félisten
Már vagyok.
Az jelezzen akinek gond van a wifi-vel....tehát nagyon lassú jelenleg a wifi átvitele.
-
William84
csendes tag
Milyen az új tokom ? Kinek hogy tetszik ?

-
okoska74
senior tag
Nálam is fent van!
-
Adamis
őstag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Lenne egy kérdésem: miért van ilyen csend mostanában? Csak nem készül valami?

Amúgy azt vettem észre, hogy a SkaTe v2 sokkal stabilabb, mint az IA. Lehet, hogy csak nálam, de nálam tuti! Kártyakezelése és programkezelése is sokkal jobb, így két hét használat után visszament a Sv2...

-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
bubus66
üzenetére
Nem titok
4K volt az ára .Egyébként én is Kingston vásárlásán gondolkodtam, de a lustaság győzött. Ott volt kéznél a boltban és 4,5 K helyett megkaptam 4K-ban(#10252) malwy
A wifin kívül én a BT füles hangerejének csökkenését tapasztaltam IA 2 alatt , de ez lehet egyéni panasz .
A Zsoca féle patch javított a wifin , de messze nem hozta nekem a V2-st. Ezért is váltottam vissza, no meg nekem is volt egy hasonló dolog mint az egyik fórumtársnak
csak az én telefonom nem az Ő hugát hívta
hanem mást 
-
malwy
senior tag
Mivel rendkívül szerencsés vagyok az időzítésekben, ezért inkább biztosra megyek. (Felraktam az Ice Armort, felraktam mindent, pont másnap megjelent a 2-es verzió)
Most felraknám a Skate V2-t, de ha hamarosan jön a V3 akkor még várok
Wifi sebességén kívül kifogásolni valót nem találtam egyébként ebben sem. De az a CM sara, amúgy messze használható így is.Rakjam a V2-t vagy IA2-t, vagy várjak?

-
maxim01
aktív tag
Az alkalmazások eltűnése és az ext partíció nem találása megoldódott egy sd kártya cserével...

-
bagyusz
őstag
Kelzsoca !
IA II romban lehet valamit csinálni a wifi sebességgel? Routerben lekapcsoltam wep titkosítást tehát jelszó nélkül fut csak mac filter van bekapcsolva és így is max 300-400Kbyte/s jönnek át a cuccok. A hálózatról rendszeresen küldök/fogadok fileokat, és csak nagyon keservesen jön át. Video stream után nem lehet normálisan használni a netet telón.
-
bubus66
nagyúr
válasz
mrskatejoe
üzenetére
(#10242) mrskatejoe
Igen azok műkődnek, nem volt a másik kettőnek semmi baja. A kártya típus Kingston Micro SD 8Gb Class4. A tied mennyi volt, írd meg majd PÜ-ben légy szíves. Gondolom, biztos jó lehet. Mert ilyenem még nem volt.
-
callvote
senior tag
válasz
mrskatejoe
üzenetére
feltettem a fizetős verziót,felmegy,ki is irja hogy van superuser jog..de
"sorry,this device doesn't run a kernel supporting extended sound controls"
szal voodoo vs skate cm..nem fog menni.
-
ouzohuto
senior tag
BATTERY Standard battery, Li-Ion 3300 mAh Ez igaz lehet?
-
bubus66
nagyúr
válasz
mrskatejoe
üzenetére
mrskatejoe
Meg rendeletem az SD kártyát, majd szerdán jön meg.
(#10087) kelzsoca
Köszönöm, amit tanácsoltál. Meg csináltam az új partíciókat az SD kártyát, majd újra telepítettem az IA II. Most eddig még jól működik. Rendeletem azért egy másikat.
-
tboldi
nagyúr
válasz
mrskatejoe
üzenetére
Nekem nem telepíthető, úgyhogy nem tudom kipróbálni. De szerintem amúgy sem működne.
-
tboldi
nagyúr
válasz
mrskatejoe
üzenetére
This app controls Voodoo sound for Galaxy S, Nexus S phones Galaxy Tab and Asus Transformer (...).

-
mrskatejoe
aktív tag
Aki zenét hallgat az próbálta már ezt ? [link]
esetleg ki mit hallott róla mert elég jó referenciákat írnak
köszi
-
Tobika1
senior tag
Aki játszik a Dead Space-el az írja már le hogy hogy kell ugrani (Zero G Jump)
-
mrskatejoe
aktív tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Szeretném letölteni az IA 2-ben lévő háttérképet ( a kék témát amiben különböző idomok vannak ) A téma nevét nem tudom ezért írtam körül
Köszönöm
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
mrskatejoe
üzenetére
Bocs lejárt a szerkesztési idő de annyira bele merültem Joestone által adott link olvasgatásába .
Szóval :
"szerintem nem okos nagy problémát ami " javítva
szerintem nem okoz nagy problémát ami -
Jano_023
őstag
Hali, egy érdekes kérdésben kérném ki a véleményeteket. A teflonra feltelepített alkalmazások mikor átkerülnek SD-re minden egyes használatkor (olvasás) használják a kártyát és ezzel csökkentik az élettartamát. Mennyi egy SDHC kártya élettartam írás-olvasás szempontjából számosítva és ha így használom a telót akkor mennyi idő múlva készíti ki az SD kártyát ?
-
bagyusz
őstag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Ebben a romba a power widget nem tartalmaz repülő módót. Taskbar-ban belehet kapcsolni(csúsztatott oldal sáv lett beiktatva). Teló felébredése után "csak segélyhívás" felirat fogad. Szerintem új alapokon nyugszik az egész, biztos sokat melózhatott vele. Teljesen kigyomláltam az atomicot.
Egyébként mit írt ki a régebbi rom?

Szerk
Utólag jöttem rá, hogy Notification power widget is van, az nálam mindig a taskbar.
-
bagyusz
őstag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Igen mondtad.
Témval nincs baj egyelőre, az is ollózva lett, szerintem új alapokon nyugszik
. A régebbi Atomic romoknál volt olyan, ha a kiszedett az ember valamilyen appot a systemből(pl tillaz által jónak vélt fájlkezelőt amiből 3 is volt) akkor eldobta BT küldést/fogadást a taskbar. 
-
kelzsoca
félisten
-
bagyusz
őstag
válasz
gabe96
üzenetére
Amúgy a hiba oka meg build.prop-ban van.
media.stagefright.enable-record=true <- értékre kell állítani.
Csináltam magamnak egy tiszta romot belőle.
Kemény 115Mb lett a system.Másik, hogy ez tillaz gyerek csak ctrl+c ctrl+v tud build.propba. Hibáról hibára halmozza a dolgokat, egy konkrét érték pl net.bt.name=Android x2/3 szerepel a file-ban.

ro.product.locale.language= <-ezen jót röhögtem mikor ide a lokalizációt kellene írni, erre ő berakja a képernyő méretet

Harmadrészt szét van tweakelve, logcat-ben csak pörög a hibás infó mint a filmekben

-
gabe96
aktív tag
Kelzsoca
a ZTE-t meg tudod kérdezni, hogy a Warp-ról lehet-e tudni valamit? -
krystman
őstag
válasz
adamcsik
üzenetére
Ez még BDRip-nek is tetemes lenne, nem hogy telefonra! Ez óriási nagy! Ilyen kijelzőre bőven elégnek kell lennie a 700-900mb-os videónak. Ha meg filmet teszel rá, akkor meg érdemes egy 720p-és mkv-ból csinálni 800x480-as videót, ami tényleg szép és tuti meg lesz vele a pixel kihasználtság
. Avi vagy DVD-ből, csak is ilyen felbontásra, felkonvertálással tudsz készíteni mp4-et, ami teljesen felesleges, és nyugodtan lehet hagyni az eredeti felbontáson, ami a film. -
gabe96
aktív tag
ha valaki próbálta az Atomic V5-öt, annak is FC-zik a camcorder? én egyszerűen nem tudok videót készíteni
-
adamcsik
aktív tag
válasz
mrskatejoe
üzenetére
A Freemake Video Converter progival konvertáltam androidra. Ennél kisebbre nem csinálja meg. A többi filmet amit ezzel a progival konvertáltam gond nélkül lejátssza. Csak ezt az egyet nem.
-
-
adamcsik
aktív tag
Helló!
Egy MP4-es filmnek van maximális mérete, amit még lejátszik a telefon? Azért kérdezem, mert van két filmem a telón, teljesen egyforma paraméterekkel. Az egyik 1,5GB, a másik 2,5GB. A nagyobbik filmet nem tudja lejátszani, csak azt nem tudom hogy miért. -
Davidkasd91
csendes tag
Hello! Olyan problémám akadt a Skate-mel, hogy mikor Marketről töltök le valamit, lejön, elkezdené telepíteni magának a telefon a dolgot és hirtelen újraindul... csak akksi ki-be után jön helyre a teló...

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- Új Asus Zenbook Pro Duo 14 OLED QHD 120Hz i7-12700H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Studio Win11 Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
végre valaki aki érti is , hogy miről beszéltem , nem csak áradozik.
)

V2-t vissza raktam és nincs semmi gond. Maradok ennél a ROM-nál, ez tökéletes számomra.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Jó lenne...

(volt egy ilyen sejtésem ) de akkor miért írta kompatibilisnek a market ?
szerintem nem okoz nagy problémát ami
Témval nincs baj egyelőre, az is ollózva lett, szerintem új alapokon nyugszik