- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
callvote
senior tag
válasz
Sanyi544 #9439 üzenetére
Mikor vetted a skatet? csak mert ha nem rég,akkor felesleges a frissítés,mert nem frissítesz vele semmit.
A beállításokban a készülékadatoknál megnézed az alapsáv verziót,ha az P743B01 akkor ugyanaz van a telefonodon mint amit a t-mobile kiadott.tehát nem kell frissítened.Ha meg nem gyári a romod és megcsinálod a frissítést akkor ujra gyári lesz DE ahhoz is a gyári recovery kell hogy legyen FTM..ellenkező esetben neki se állj,nem fog menni.
-
apeelme
addikt
-
ux1
addikt
válasz
Sanyi544 #4895 üzenetére
Ugyan máshol nem free, de a getjar ingyenessé tette 10$ helyett csak 0
Smart Office plus -
atillaahun
veterán
válasz
Sanyi544 #2618 üzenetére
Ez mondjuk tényleg nem egyértelmű, hogy a ROM nem olvasható PC-vel. A régi SE-men még működött. Viszont szerintem ez is benne van a felhasználói kézikönyvbe. Nem álmatlanság ellen javasoltam az elolvasását.
(#2611) Danex
Elméletileg legalább olyan jó 3D értékeket dob tesztbe mint a CM, szóval nem hiszem, hogy indokolt lenne. -
atillaahun
veterán
válasz
Sanyi544 #2614 üzenetére
Ezt most nem hiszem, hogy értem. Mármint az 1. és 2. mondatod közötti összefüggést.
A válasz egyébként "pontosan" a kérdésedre.
A bluetooth-ra válaszoltam privátban.
Így viszont nem értem mi lehet a gond, mert hibátlannak tűnik az SD. De gondolom másolni akkor nem tudtál még rá. Pontosan milyen tartalmakat látsz rajta a fájlkezelőben?Mod.: ja vágom már. Legalábbis azt hiszem. Az SD tartalmát akkor eddig is láttad a PC-n gondolom. A hibát meg az USB hibakeresésre írta, mert ahhoz tényleg kell a driver, meg esetleg a restart.
Viszont azt nem kell bekapcsolnod, az a fejlesztői felület része. Mármint az USB-s cumót. -
atillaahun
veterán
válasz
Sanyi544 #2612 üzenetére
Elméletileg semmilyet, nekem felismerte egyből mikor rádugtam az USB-re driver nélkül is.
Telefon látja az SD-t rendesen? Mármint a tartalmát a fájlkezelő. Amikor nincs csatlakoztatva a PC-hez.Más.
Tényleg nem lehet ebbe a tetves fórumba mindenhol keresni hozzászólás tartalma szerint?Csak topic címeket hajlandó kidobálni.
-
atillaahun
veterán
válasz
Sanyi544 #2587 üzenetére
(#2587) Sanyi544
Mintha fateromat hallanám, bár te egy fokkal akkor jobb vagy ezek szerint, mert ő kapott volna ajándékba egy Skate-t, de nem kell neki mert nincs kedve megtanulni a kezelését.
Mondtam neki, akkor majd kap zoknit, azt nem nehéz kezelni.Van egyébként használati utasítás a dobozba, akkor azon fuss végig először, az alapok tisztázására kitűnő.
Bluetooth meg szerintem egy hulladék megoldás, nekem sem sikerült még kétszer egymás után fájlt átmásolnom vele PC-ről, pedig nem hiszem, hogy hülye lennék hozzá.
Ha van otthon WiFi tedd fel Market-ről az ES File Explorer-t, azzal korrektül lehet cuccokat másolgatni telóról PC-re, látja a LAN megosztott mappáit. -
Danex
addikt
válasz
Sanyi544 #2554 üzenetére
itt nem létezik IGO, mert hivatalosan nincs is, de Te szerintem a 3betűs kék szinvilággal rendelkező elég neves navigációs rendszerre gondolsz...
nekem root nélkül is felment, a lényeg, hogy az sd kártya gyökérkönyvtárába kell felmásolni és elindítani egy fájlkezelővel , a többi programmal is ugyan így
-
kelzsoca
félisten
válasz
Sanyi544 #2394 üzenetére
Én első körben azt tanácsolnám, hogy ismerkedj meg az Androiddal, és amikor már felhasználói szintre érsz, akkor nézz custom rom után.
(#2393) Agyzuzo
Így van, attól, hogy vannak custom romok a készülékre, nem szükségszerű vagy kötelező azt használni.
Minden kezdő usernek a fenti sorokat javaslom elolvasásra, és betartásra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged