Hirdetés
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz
Gedeon31
üzenetére
Igen, ez egy nagy "tepsi" 4.3"-on teljesen más élmény bármit csinálni

Vannak komolyabb betegségei ennek a telonak?
Általános dolgok vannak, mint bármelyik másik készüléknek is, van akinél porosodik a kijelző alatt, másnál nem, tehát készülékfüggő, a tesztekben amit lehet olvasni, az nagyjából fedi a valóságot.
-
Gedeon31
addikt
Ugy látom nehezet kérdeztem.

-
apeelme
addikt
válasz
Peterzon99
üzenetére
tehát IA-n beírtad az alant látható értékeket data/misc/prox_data.txt-be? és működik a proxi?
-
kelzsoca
félisten
válasz
Peterzon99
üzenetére
Ha megtennéd, hogy még kétszer lefuttadod a gyári kalibrációt, azt megköszönném, lehet hogy több adat jön ki, aztán majd veszünk egy átlagot

-
endre33
csendes tag
Ok mar azt csinálom.
:-)
koszi
mindjart meg lessz -
viperabácsi
addikt
válasz
kelzsoca
üzenetére
Úgy csináltam ahogy leírtad.
Rom fel
*#26***#
calib
szenzor elé a kéz -yes-no
utána telepít zip-ed
majd skate alkalmazásból kiírtam amit kértél.Nekem így működik is a szenzor kipróbáltam
EZ természetes!! Újra csináltam az eredmény ahány oszlop annyi kalibrácio
prox_theshold_hi=994 982 997 975
prox_theshold_lo=795 786 798 780
prox_int_time=246 246 246 246
prox_adc_time=255 255 255 255
prox_wait_time=255 255 255 255
prox_prox_intr_filter=0 0 0 0
prox_config=0 0 0 0
prox_pulse_cnt=3 3 3 3
prox_gain=32 32 32 32 -
Peterzon99
csendes tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Kelzsoca!
Elképesztőek vagytok!
648,518,246,255,255,0,0,2,32
IA alatt is kipróbáltam, működik!
(#8490) viperabácsi:
Hm, ezek meglepően eltérő értékek... Ráadásul olyat még nem láttam, hogy az első 2 érték megegyezne.(#8497) apeelme:
Így van!(#8496) kelzsoca
Persze, visszarakom és lefuttatom, de szerintem nem lesz jelentős eltérés. De az a minimum, hogy megcsinálom azok után, hogy ezt megoldottátok.
A dolog kulcsa lehet ez a sor: prox_pulse_cnt=2 (másik szenzornál 4) a többi adatban nincs olyan hatalmas eltérés. Bár azt olvastam, hogy 50 eltérés is számít -
kelzsoca
félisten
válasz
viperabácsi
üzenetére
Ez a tárcsázóban indított kalibráció után van???
-
Gedeon31
addikt
Véleményetekre lennék kiváncsi ezzel a telefonnal kapcsolatban,
Kijelzöje eléggé nagynak tünik gondolom jol lehet rajta netezni ,nagyobb élményt nyujt ,mint 3,2 kijelzöjü mostani telom.
Vannak komolyabb betegségei ennek a telonak?
Hogy vagytok vele megelégedve?
-
endre33
csendes tag
Sajna nálam sem mukodik.
A megadott eretkek eggyeznek de a kepernyo nem sotetul el ,ha az arcomhoz teszem.Az elso bejovo hivasra pedig egybol fekete kepernyo es nem is jon vissza csak egy ujjabb hivasra vagy ,ha csatlakoztatom az usb-t. -
kelzsoca
félisten
Kész a friss csomag: letöltés
Használata:
1. SkaTe_v2 rom megléte.
2. kis csomag telepítése recoveryvel.
3. proximity szenzor kalibráció ZTE (gyári) tárcsázóval=>*983*0#
4. az alkalmazások között a ZTE Skate beállítások alkalmazás indítása.
5. Proximity szenzor adatok feljegyzése, és fórumon való közlése.Ezen sablonba írjátok be a számokat:
prox_theshold_hi=
prox_theshold_lo=
prox_int_time=
prox_adc_time=
prox_wait_time=
prox_prox_intr_filter=
prox_config=
prox_pulse_cnt=
prox_gain= -
kelzsoca
félisten
válasz
Peterzon99
üzenetére
Egy tárcsázós kalibrálást végezz el kérlek.
(#8478) Apaxp
Csak a másik szenzoros userek tudnak segíteni, de azért köszönjük.

-
endre33
csendes tag
Én is itt vagyok.Midjart tesztelem.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Peterzon99
üzenetére
Mindjárt adom ezt a megoldást.
-
viperabácsi
addikt
válasz
Peterzon99
üzenetére
miután nem működött próbáltam de nem tudott kalibrálni most újra raktam az update-t mingyárt írom az adatokat
újra raktam így azokat az adatokat látom amit zsoca írt
-
Peterzon99
csendes tag
-
kelzsoca
félisten
válasz
Peterzon99
üzenetére
Rendben, semmi gond, ezek a másik szenzor adatai, akkor tovább kell csavarni a sztorit

Most csinálok egy másik csomagot, ehhez majd a gyári vagy SkaTe rom kellene.
A sorrend a következő lenne:
- feltenni a SkaTe romot
- gyári kalibráció elvégzése tárcsázóban (*983*0#)
- kis update felrakása
- kis alkalmazásból az adatok kiolvasása/kiirása -
apeelme
addikt
(#8472) Peterzon99:
kösz a részletes leírást, akkor jön a köv. lehetőség mindjárt... -
Peterzon99
csendes tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Nálam sajnos nem jó.
Frissen feltelepítettem a rom-ot, nem kalibráltam, csak újraindítottam recoverybe és felraktam a javítást.
Újraindult a rendszer, megnéztem a proximity szenzor adatoknál, hogy használja-e a fájlban lévőt (de nem kalibráltam): használta.
Telefonhívásnál egyből fekete lett a képernyő, de vissza gombra újra világos lett, majd megint sötét, és vissza se jött, csak úgy, hogy felhívtam magam és leraktam. Utána következő hívásnál nem sötétedett el már egyáltalán (persze akkor sem ha a fejemhez emeltem a telefont, vagy letakartam a szenzort).
kelzsoca:
Amúgy hogy jöttek ezek az értékek? Nektek erre kalibrált?Ui.: Látom másnak írtad, hogy ellenőrizze le, hogy használja-e a megfelelő értékeket. Nálam ez volt az első, de sajnos nem jó.
apeelme:
A 880,800,.... és a 11653,11153,238,238,246,0,0,8,32 értékeket már próbáltam (fehér Blade-eknél ezek működtek). -
dodo76
tag
Ja bocsi,kicsit eltévedtem!

A működőképes ICE ARMOR -t honnan tudnám letölteni??
Bocsi a hülyeségért De viszont köszönet a segítségért,infóért!
-
kelzsoca
félisten
Az új ICE ARMOR II-t honnan tudom letölteni?
Ha feltöröd az én, és apeelme gépét

(#8468) viperabácsi
Majd ellenőtizd vissza a Beállítások-Készülék beállítások-Proximity szenzor adatoknál, hogy ezeket az értékeket látod -e:
prox_theshold_hi=487
prox_theshold_lo=390
prox_int_time=246
prox_adc_time=255
prox_wait_time=255
prox_prox_intr_filter=0
prox_config=0
prox_pulse_cnt=4
prox_gain=32 -
dodo76
tag
Sziasztok!ha feltettem a recovery-t az elég hogy feltegyem az új ICE ARMOR romot??
most csinálom épp.
Az új ICE ARMOR II-t honnan tudom letölteni?
Előre Köszönöm a segítséget -
kelzsoca
félisten
Az itt található csomagot csak azok szedjék le, akiknek gond van Ice Armor rom alatt a kalibrációval, a többieknek ez szükségtelen!
Recoveryvel tudjátok feltenni!
Várjuk a visszajelzéseket!

A művelet elvégzése után többet nem kell kalibrálni!!!
-
kelzsoca
félisten
Uraim, egy kis türelem, mindjárt-mindjárt

Az Ice Armor rom legyen fent, ha esetleg most más használnátok.
-
kelzsoca
félisten
Keressük azokat a usereket, akik az ICE ARMOR rom alatt nem tudják működésre bírni a proximity szenzort!!!
Úgy néz ki megoldódni látszik a probléma, de ehhez ténylegesen kell tesztalany is

-
badmad
senior tag
válasz
mrskatejoe
üzenetére
Szia!
Nem piszkálni akarlak csak kérdezem ,biztos hogy jól állítotad be?
Nálam ugyanis így van beálltva és tényleg baromi hangos:
sound settings-speaker settings-speaker modificáto(pipa)-volume level(8-ason)
legalul a speaker modificato(pipa) itt egy rakás csúszka ezek közül a volume level(12) és a bass boost(9) állítva.Nekem így valóban üvőlt.Szerintem neked is működni kell
-
badmad
senior tag
Sziasztok!
Ma lessz amor II zsoca?
-
-
adamcsik
aktív tag
válasz
mrskatejoe
üzenetére
Csináltam google fiókot, bejelentkeztem, de így sem engedi letölteni a gépre.
-
bacsi2
csendes tag
Valaki meg tudná nézni nekem, hogy IA -al lehetséges VGA videó készítése? Köszönöm!
-
Indiant
addikt
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
kelzsoca
"Még tettem rá egy lapáttal (kék téma) szerintem komoly lesz, és egy picit világosabb".
nálam eddig is brutál volt
igaz én is adtam rá egy egységnyi fényerőt de valami káprázatos volt
Éles, részletgazdag, és azt a benyomást keltette mintha élne a kijelző
Tehát , ismerve "nagyjából az elképzeléseidet "

-
pyroman99
csendes tag
Sziasztok lenne egy kis problémám. Tegnap felraktam romot a telefonra (skatev2-t). Gmail fiokot ugye kérdezte megadtam mindent, de egy ablak itt van és jelez mindig hogy jelentkezzek be google fiokra és nem fogadja el a jelszot vagy 1000* átirtam gépen és nem jo sehogyse. Remélem tud valaki segíteni. Elöre is köszönöm!
-
kelzsoca
félisten
válasz
endre33
üzenetére
Folyamatosan erről van szó, a gyári vagy gyáriból módosított romokkal tökéletesen mennek a szenzorok, a CM romokkal nem, ezen nem is tudunk változtatni nagyon úgy néz ki.
(#8440) mrskatejoe
Még tettem rá egy lapáttal (kék téma) szerintem komoly lesz, és egy picit világosabb.

-
endre33
csendes tag
Sziasztok,
Én is feltettem kipróbálásra CM7 Ice Armor ROMot de sajna én ezt sem tudom használni mivel az én telómon nem lehet mukodésre bírni a proximity szenzort.
A Skate ROMal mukodik okésan de sem a CM7 sem a tobbi CM7 alapú ROMmal nem mukodik.Gondolom valami az én telómmal lessz ,ha a tobbieknek mukodik,habár nem az én készulékem az egyetlen amelyiken a CM7 alatt nem mukodik a szenzor. A kalibrációt és egyéb cseleket már végigpróbáltam de sajna semmi sem segített.Most is úgy van ,hogy a kalibráció végig fut,kiírja ,hogy ok és ennek ellenére sem sotétul el a képernyo,ha elé teszem a kezem.Az én telómon ezek a szenzorok vannak:TSL2771 TAOS ver.1 proximity sensor.Accelerometer:LIS33DE/ADXL3463 axis,Light sensor:TSL2771-TAOS,Magnetic field sensor:AK89733-axis-Asahi Kasei,Orientation sensor:AK8973-Asahi Kasei.
Most ezt a ROMot próbálgatom SKatie by Ceco - Android 2.3.5 errol az oldalrol: http://androidforum.sk/upravene-rom/ska ... t2154.html .Eddig egész jól néz ki. Amúgy a SkaTe v2 by Kelzsoca ROM ot hasznalom nagy megelégedésemre.Mind a Skatie mind a Ska Te v2 vel mukodik tokeletesen a proximity.További szép napot mindenkinek.
-
mrskatejoe
aktív tag
(#8438) badmad
akkor nekem elég gyenge telefonom van. Feltelepítettem, de nem igen üvölt
, sőt még annyira sem tudom vele a hangszinteket szabályozni mint az EQ-val .
Kíváncsi vagyok adamcsik -nak javított-e valamit
kelzsoca
Kérdezném, hogy az Ice Armor 2-ben is kék lesz a Téma ? (Nekem tetszik
)adamcsik
jobb ficakban ha Chromod van ott a "sing "
Magyarul bejelentkezel a google fiókodba és töltheted is le a telefonodraendre33
Ez azért van mert nagy az alkatrész szórás. Többen is vannak akik nem tudják a szenzort kalibrálni. kelzsocáék dolgoznak a probléma megoldásán
Meglátjuk mire jutnak DRUKKOLUNK nekik 
-
adamcsik
aktív tag
Helló!
A telefon hangerején nem lehet valahogy növelni? Eléggé halkan szól. -
Indiant
addikt
Recoveryből telepíthető verzió
Sajnos a plusz No-k benne vannak a kezdőknek. Már kértem a mellőzésüket.
Nem részletezi az újításokat, de a legfrissebb forrásból van és bogárjavítások
is vannak benne.Visszaállításhoz a recovery.img-t cseréljétek ki az update-ben a régire.
(#8435) joestone: Simán!

-
apeelme
addikt
a format sdcard menüpont az SD FAT32 partíciójára vonatkozik, a format sd-ext pedig az EXT partíciójára, ezek egymástól függetlenek, ha nincs EXT partíció a kártyán akkor CWM hibaüzenetet dob hogy nem tudja elvégezni a műveletet, a kolléga tehát a format sdcard menüpontot használta tévesen...
-
Indiant
addikt
-
pyroman99
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek!

-
malwy
senior tag
válasz
pyroman99
üzenetére
- format sd-ext
Ezzel az sd kártyád tartalmát is törölted. Ha a telót, mint kártyaolvasót akarod használni, akkor a recoverys mount résznél tudod felmásolni a romot.
Ha van külső kártyaolvasód/másik mobilod, akkor arra simán rámásáolod a zip-et, majd bele a telefonba és készen vagy.(#8420) pyroman99: Megizzasztottad magad rendesen. Bravo, ezentúl simán fog menni minden, hogy letisztulnak a dolgok
További jó használatot! -
kelzsoca
félisten
válasz
Nyertes480
üzenetére
A gyárihoz hasonló ablakanimációkat hogy lehetne előhozni?
Ennél a romnál nincs ilyen lehetőség.
-
-
callvote
senior tag
válasz
pyroman99
üzenetére
Ha leformáztad az SD-t akkor azon nincs SEMMI tehát ne keress rajta romokat...
a romot nem kell kicsomagolni,1-1ben kell ZIP formában felmásolni az sd-re.
a biztonsági mentés szintén azért nincs meg,mert gondolom leformáztad az sd-t és azon volt...
célszerü gépre tenni sztem
másold fel a romot a kártyára..
inditsd el a telót ugy hogy a hangerő gombot lent tartod és ugy kapcsolod be..és ne engedd el a hangerő LE gombot,amig be nem jön a recovery...
ha bejött akkor a menüben ott lesz ..install zip from sd card..rámész,utána kikeresed a romot a kártyádon és rányomsz a telepitésre. -
pyroman99
csendes tag
válasz
mrskatejoe
üzenetére
Szia! Van egy kis gondom... neki láttam a romot felrakni találtam is egy vidit youtubeon közbe meg néztem az olnadlon az utasitásokat. felraktam kicsomagolva a sdkartyara a romot recoveryböl meg leformáztam. És most jön a gubanc, nem találja a romot. Nem birok belépni a telefonba. Most mit birnák csinálni recoveryböl a biztonsági mentést meg nem találja...

-
kelzsoca
félisten
válasz
Nyertes480
üzenetére
Mi lenne, ha kikapcsolnád az animációkat?
Két helyen is megteheted, az IceArmor opcióknál is, vagy a Megjelenítés-Animációknál is.
-
-
Nyertes480
csendes tag
IceArmor romban, a Beállítások > Extra beállítások > IceArmor menün belül a Különleges animációk jelölőnégyzet mit csinál?
Nekem úgy tűnik semmit. (Normál/Különleges animációk használata az ablakoknál.) Nekem jó lenne a normál, de ez úgy csinál, mintha minden áron a különlegeseket akarná nyomatni. Ezek a pörgő-forgó elő- és eltűnések viszont kezdenek idegesíteni?
Mit javasoltok?
A válaszokért előre is köszönet! -
pyroman99
csendes tag
válasz
mrskatejoe
üzenetére
Semmi gond nincs vele csak nagyon furdal a kíváncsiság ezzel a dologal.

Már elolvastam az egészet. Ha még tudtok valamit akkor légyszives segitsetek. Köszönöm elöre is
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
pyroman99
üzenetére
Lehet van egyszerűbb vissza állítás is ( erre majd apeelme vagy kelzsoca válaszol )
de én ezért javasoltam, hogy olvasd végig a [link] -ben ajánlott első hozzá szólást.
itt vissza tudod állítani gyári eredetire, ha kell .Illetve ez alapján. Gond van a telefonoddal egyébként ?
"A garancia a készülék gyári állapotára vonatkozik. Amennyiben vissza szeretnék vinni a készüléket a szolgáltatóhoz, érdemes visszaállítani mindent az eredeti állapotba (Recovery, ROM, partíció kiosztás).
„A rootolástól felfelé, akár a gyári rom rootolása is garanciavesztéssel jár abban az esetben, ha valaki így viszi vissza a készüléket.
A custom romok, custom recovery-k, és custom firmware-ek használata meg végképp az ”
Gyári recovery visszaállítás: [link], [link],
Gyári ROM visszaállítás: [link](OFF) -
apeelme
addikt
válasz
Peterzon99
üzenetére
remény az mindig van...

-
badmad
senior tag
Sziasztok!
MoDaCo-n találtam egy rom-ot kiváncsiságból feltettem a telómra.Kellemes meglepetésként nagyon jól muzsikál iszonyat gyors.van egy két újitás benne a redőny beállítások stb.
Mindig elmondom,leírom nem Zsocáékhoz akarom hasonlitani csak egy alternatíva válalkozó kedvű rom falóknak abból meg úgy látom van itt 1-2 arc
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Samsung UE75DU7172U 189 cm / 75 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
- Update 10.28. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Éles, részletgazdag, és azt a benyomást keltette mintha élne a kijelző
, sőt még annyira sem tudom vele a hangszinteket szabályozni mint az EQ-val .

úgy szerintem egyszerűbb lenne a telepítés mindenkinek!