- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- LG V40 ThinQ - olajozott gépezet
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
biowizards
tag
Nem próbáltam HD videót lejátszani rajta,csak a felvétel izgatott volna,de ha nem akkor nem
Végül is a lényeget tudja a deszka,filmet nem nézek rajta,játszani nem játszok.Gyors legyen a gép ha kell és most,hogy 1 Ghz-en megy a procija,hát panaszom semmi rá
Illetve annyi,hogy szerintem nem valami hangos,mármint a csengetési hangerőre gondoltam.De lehet,hogy csak én vagyok süket -
Watt25
veterán
Ugyanez a gondom volt a Pulse-nál is. Rájöttem, hogy tulajdonképpen a hívott fél csak azért hallatszik, mert valamennyi hang átszűrődik a mikrofonba. (Ezért headset-tel egyáltalán nem hallani a másik felet.)
Ez azért elég rossz hír, hogy custom rom esetén Skate-en sem működik ez a funkció. Eddig nem cseréltem le a gyárit, most már lehet, nem is fogok.De ha már itt tartunk... Én azért sem cseréltem le a gyári ROM-ot, mert a Custom ROM-ok leírásában semmilyen utalást nem láttam arra, hogy a 2D grafika gyorsulna vele (nekem csak ez lenne fontos) és egyelőre nem láttam AnTuTu értékeket sem Custom ROM-ról. Valaki mondana részletes AnTuTu értékeket (de leginkább 2D értéket) egy ismertebb Custom ROM-mal mérve?
-
krystman
őstag
Moke OS az a CM7-re épül! Ugyan arra mint a IA3 is. Külsőre néz ki különbül az egész. Tényleg jól néz ki, de nekem ennek ellenére nem igazán jött be. ICS meg egy vicc. Tök fölösleges feltenni max lehet mondani a haveroknak, hogy nekem ICS van a Skate-en. Közbe meg semmi hardveres támogatás sincs. Nagyon érezhető, hogy ez a rendszer nem erre van kitalálva.
-
scyllarus
veterán
Én eddig csak akkor botlottam problémába, ha valami alkalmazás vacakolt. Boldog-boldogtalan felhányja a vackát a Play-be, aztán vagy jól működik, vagy nem.
Fájlt nekem még nem törölt, a hangfelvételt nem használom. Sajnos, ez az ára annak, hogy ekkora a programválaszték. -
Mya91
tag
Sziasztok! Én még új vagyok a "ZTE Skate" körében, fél napja sem tartom a kezemben. Segítséget szeretnék kérni, amennyiben van rá mód. Használt a készülék, ma jött meg postán. A hirdetésben is benne volt, hogy gyárilag T-mobilos a kütyü, de orange ROM-mal függetlenített. Kissé összetett a problémám.
-Nincs rajta GoogleTalk, amit gyakorta használtam eddig, minden készülékemen. GooglePlay-ből nem lehet letölteni, mert ugye gyári alkalmazás.
-Van olyan lehetőség, hogy visszakapja "szerencsétlen" a gyári ROM-ot de a függetlensége megmaradjon?
-Kicsit recseg a hangszóró... garanciája még 2 évig van, de ahhoz vissza kéne állítani a gyári állapotába. Van valaki, aki ért ehhez és esetleg visszatenné nekem a gyári ROM-ot addig, amíg garanciálisan megcsináltatom a hangszóróját, majd aztán visszateszi az Orange izémizét, vagy valami mást, amivel a későbbiekben is tudom használni a Telenoros kártyámmal?
Tudom, sok a kérdés-kérés, de ha bárki tudna nekem segíteni, annak nagyon örülnék.
Mellesleg sokan hiszik, hogy férfi vagyok de NEM, buta liba a ZTE-hez, meg a rootoláshoz!
-
Roxbury
őstag
Hali!
Én Székesfehérváron vittem be a T-mobile szervízbe pénteken ( Székesfehérvár T-Pont 1 / 8000 Székesfehérvár, Ady Endre utca 1. / +36-80/639-036 ).
A bal alsó sarokban bement a kijelző alá a por, bekapcsolt állapotban nem volt zavaró, de kikapcsolva tisztán látszott, de azért nem volt vészes. Faszi megnézte, felhívta a Zte-t, vagy azokat, akik ezzel foglalkoznak gondolom, ők mondták, hogy azonnal csere. Holnap megyek be megint, akkor jön meg az új készülék. Remélem azzal már nem lesz ilyen gond, pedig vigyáztam erre is, mint állat, zokniban hordtam.
Proximity szenzor is szar volt, de azt nem mondtam a palinak, de ahogy nézem van erre itt valami kalibráció, majd az újon megpróbálom, ha esetleg azon is rossz lenne.
Szóval, ha oda beviszed, akkor ott cserélik. Már persze, ha T--mobile-os vagy.
-
Keeperv85
nagyúr
Akkor csak az én nézetem eltérő, de én
a, Nem veszem fel, ha olyan hív, akivel utólag esetleg konfliktusom lehet, így a rejtett számokat sem
b, a mégis sikerül véletlen, akkor valószínűleg az illető a felvétel miatt beperel... én meg leverem a veséjét utána, ami a 110 kg-os mezőnyben elég csúnya végkifejlet...Tehát én nem látom sok hasznát...
-
krystman
őstag
Nagyon hamar merül ez a telefon, ez rettentően zavar! Borzalmas,hogy naponta majd nem 2x kell tölteni, ha kicsit aktívabban használom. Egyébként a gyári, és a Delphin böngésző pörgeti a procit mint a bolond, egyedül az Opera mini ami nagyon szépen gördülékenyen fut a telefonon. Ehez ez a telefonhoz legalább 3000-es aksi kellene.
-
Torento
tag
Fu mostanában pont nem konvertáltam...pont most nemrég lett lecserélve a PC-m is úgyh időt nem tudok mondani... (ez ugye nagyon gépfüggő...én inkább csak klippeket konvertálgattam...egyszer tettem rá egy teljes filmet,azt elég hosszasan csainálta még a régi gépem arra emléxek
)
Én amikor a galaxy s-re állítottam nem nagyon variáltam emléxek(lusta voltam)...a képfelbontást figyeltem meg a formátumot (bár tán az sincs 800*480)... kipróbáltam próba-cseresznye...aztán jó volt... méret is teccett...meg bárhova beletekertem gondolkozás nélkül vitte abban a pillanatban.... Nameg a kép is hibátlan volt
-
Torento
tag
Persze. "XMedia Recorder"t használok és abban vannak gyári lementett beállítások különböző készülékekhez.Skate sajnos nincs a listában. Én Samsung galax s-re szoktam állítani...tökéletes... Ha esetleg kipróbálod akkor amikor már minden be van állítva van egy olyan gomb h "feladat hozzáadása" asszem... erre rá kell nyomni és csak utána tudsz a "konvertálás"ra menni. (nekem mindegyik rommal mennek így a vidik teljesen akadásmentesen kivéve CM9 ott laggol mint állat
)
Kelzsoca:
Multkorában olvastam,h nincs időd Skate-re romot fejleszteni. Ezért nem? Vagy nem látsz benne fantáziát? Vagy ha nem lehet pengére kivitelezni egy romot olyat nem adsz ki a kezed közül? -
Torento
tag
Ha azzal érvelnek,h nem por csepp és ütésálló ezért erre nincs gari...kérdezd meg tőlük: Ez okot ad arra,h porosodjon a kijelző? (főleg ha makulátlan karcmentes állapotban van...ebben az esetben tedd ezt is hozzá) Olyan jól bevált érvelés ez nekik holott mindennek van határa.Ami porosodik az porosodik és nem azért mert "biztos poros környezetben használod". Egy olyan példánynak elég azis ha pl egy pzs. mellett van a zsebedben egy übertiszta környezetben is...
Más: Az SPB Shell 3d nekem se jött be...személyszerint nekem Go a kedvencem bár az eddigi launcherek közül amit próbáltam az tűnik a leg teljesítmény igényesebbnek... (okosan kell beállítani)
Most CM9 ColdFusionX van fent hihetetlen,h pörgeti (ennyire egy rom sem pörgeti mint ez)CM9-nél akumlátor kalibráláshoz mien appot ajánlotok?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nema.batterycalibration&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5uZW1hLmJhdHRlcnljYWxpYnJhdGlvbiJdhttps://play.google.com/store/apps/details?id=net.jonrichards.batterycalibrator.ui&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm5ldC5qb25yaWNoYXJkcy5iYXR0ZXJ5Y2FsaWJyYXRvci51aSJd
Ez között a 2 között vacilálok... Utóbbi csak azért mert a leírásban említi a CM romot..
-
krystman
őstag
Hát én úgy tudom, hogy csak az mp4 megy hardveres gyorsítással. A többi formátum avi stb nem. Nekem V2-el, is szépen ment a film! Én a IA3-ban a menüt, ha megnyitom akkor érzek remegést, olyan mintha a V2 alatt sokkal folyamatosabb lenne a menü megnyitás.
Egyébként én használtam a BS Playert meg amiket írtál is, de sokat nem érnek, max annyit, hogy szét lehet húzni a képet benne. Nekem a beépített szépen visz mindent.
-
Indiant
addikt
Vagy vegyél egy tv-t...
..igazából azt nem értem, hogy miképp lehet filmet nézni egy telefonon. A nem igazán 3D-s Where's my water?-el, vagy a Smurf's Village-el játszom fél órát és az akksi félig lemerül. Másrészt ahelyett, hogy a beépített akkumulátorok felé fejlődnénk visszafelé, miért nem tudnak egy 9800mAh-s akksit, mint az Acer Iconia A510-ba. De valószínű a 3000-es is elég lenne......
-
scyllarus
veterán
Töltsd le a romot és a gappsot, másold őket az sd kártyára
CWM-ben:
format system
installáld a zipet (a romot)
wipe data
rebootolj
ha betöltődött, várj 5 percet, megint CWM, installáld a gapps-t
reboot
kész is vagyÉn úgy csináltam mindig, hogy végigmentem az első hsz-ben lévő listán (format minden), utána tettem fel a romot.
-
madexx
tag
Ha én ilyennel találkozok, akkor az biztos, hogy panaszt teszek ellene a boltban/t-nél/vagy bárhol, ahol lehet. Ha ő nem akar dolgozni rendesen, akkor adja át másnak a helyet, biztos lenne rá pár jelentkező. Alapvető dolog (számomra), hogy aki ilyen helyen dolgozik, az legyen segítőkész, kedves, jóindulatú és illemtudó...
Annyiban igaza volt, hogy 3 után értél oda, és akkor már nem volt szervíz, de akkor is lehet udvariasan elmondani a "Kedves Vásárló"-nak, hogy sajnáljuk, a mai napon már nincs kapacitásunk több készüléket javítani, szervizbe venni, vagy akármi ilyen duma. -
-
-
bubus66
nagyúr
(#13549) giigz
Aki jobban ért hozzá, az megtudja nekem mondani, hogy ilyen miért fordulhat elő? 45.000 Ft-ért nem azt várná el az ember, hogy egy fényképet ne lehessen elkészíteni a telóval. Akkor ne rakják bele a kamerát...
Van nem értek jobban hozzá, de én is voltam így Skateval. Érdekes az LG Optimus Black P970 kipróbáltam az általam rossznak hitt SD kártyát és, szuperül működik. Nekem is volt hibám, nem tudtam a képeket meg nézni, telefont cseréltek, mert a kártya olvasóval volt baj. Az új meg neki ált porosodni nekem is hamar eladtam, jól jött, hogy tudtam az előfizetésemre venni egy másikat.
-
Badboys
őstag
Tegnap dolgoztam ezèrt most vàlaszolok nem titok Bajàn cserèltèk. Ellenben ez is messze van az elvàrttòl. Igaz nem poros most,de viszont,ha ràteszem az ùjam egy potra sötètebb lesz a kijelzö pàr àrnyalattal,kètpontos èrintèsnèl meg a kocsonyàt megszègyenìtö ugràlàsba kezd. Tulajdonkèppen ezèrt èrdekelt a dolog,hogy milesz akkor,ha kifut a Skate mire cserèlnek?Szvsz.ezzel a trendel ès hiba %-al nehèz lesz teret nyerni. Vagy javìt a kèszülèkek minösègèn vagy bukta lesz a vège.
-
hunaqua
addikt
Nem jobb most (még),de Más! Akik itt vannak a fórumon azok nem csak telefonként,hanem hobby-ként is "birizgálják" a vasat.(Nem sok Rom van amit még nem próbáltam,de szerintem nagyon sokan vannak ezzel itt.)
Nekem az Ice Armor III. van fent + SPB shell+ Keeperv85 "téma"
...de azért valami "jóféle" kelzsoca "májkrém" jó lenne!
-
Norbeee01
tag
Mikor még az enyém volt a Skate(már Mr X-é), minden videót lejátszott youtube-on amit néztem.Írva van a changelogban hogy a HQ videókkal még küszködik,de én nem vettem észre hogy laggolna.Előrelépés az is hogy már van camera preview,viszont nincs video és panorámafelvétel. A legnagyobb hibája a rom-nak talán az hogy sajnos ebben a verzióban még nem működik a bluetooth, ezért az egyért nem ajánlatos még a mindennapokra.Egyébként csinálj egy backupot és próbáld ki magad is.Nincs veszteni valód, max az időd...
-
Norbeee01
tag
Nem feltétlenül jobb (sőt egyenlőre még kisebb is rá a támogatás), csak szerintem szebb, átgondoltabb és nekem személy szerint jobban bejön a beállítások menüje is(sokkal átláthatóbb) és még sorolhatnám, de felesleges mert emberek vagyunk, különbözünk, mindenkinek más az ízlése. Ez csak az én véleményem...
(#13064) scyllarus:
SE Mini Pro-ra kevesebb mint két hónapon belül jön a hivatalos ICS frissítés is, így persze könnyű dolguk volt... -
kelzsoca
félisten
Igen, pontosan az
A kapacitív megoldás esetében egy kemény üveg- vagy műanyag lap alatt egy rácsos szerkezetű vezető réteget helyeznek el, aminek segítségével a kijelző „felett” egy elektromos mezőt alakítanak ki. Amikor ujjunkat közelítjük a panelhez, zavart okozunk ebben az elektromos mezőben (töltést vezetünk el a kezünkkel), amelyet a vezérlőchip érzékel, s ez alapján határozza meg a pozíciót.
-
malwy
senior tag
http://casesss.com/product.aspx?model=48&pid=205
Ebayen több féle is van, olcsóbban.
De 2 dollárért vehetsz 20*30cm-es darabot (carbon vinyl), ami ilyen matricás feltevést igényel. Körbe kell vágnod, cserébe olcsó, melegítésre még a görbéket is követi.
Elég strapabíró ráadásul, és ha kell leszedheted, de magától szinte soha nem fog lejönni. -
Norbeee01
tag
Közben a legdurvább,bosszantóbb dolog is kiütött nálam az ICS-en: Youtube és Minden más video laggol...Ezért váltottam Swedish Snow RLS6-ra
Amúgy jó lesz ez a CM9, csak adjunk még nekik egy kis időt
Egyébként ha csinálsz Backup-ot egy próbát megér,mert érdemes megkukkolnod milyen széééép lesz ha kész lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest