-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Torento #16096 üzenetére
Sajnos nincsen és nem is tudok szerezni. Az egyetlen beszállítási forrásom is megszüntette a forgalmazást. Ami viszont jó hír: amik nálam voltak, azokba csak ki kellett tisztítani a hangszórót. Erre egy mezei bringa pumpát használok, azzal fújom ki. Sűrített levegőt ugyanis nem lehet, mert kitépi a membránt. Ionizátor pisztoly lenne az igazi, de arra most nem futja.
-
Torento
tag
válasz
Keeperv85 #16095 üzenetére
Elhiszem.Mivel nem gyakori h erre panaszkodnak itt emberek.Az a baj h én kifogtam egymás után 2 olyan darabot aminek gyenge a hangszórója és ez igen bosszantó... (a 2.-ra ráadásul vigyáztam is ilyen szempontból,mégis behalt benne és mindennek a tetejébe mind a 2)
Engem a jó hekkelhetősége ami kárpótol igazából.Nincs véletlenül eladó hangszóród?
-
Apaxp
senior tag
Szerintem meg egyszerűen vidd be egy T szervizbe és mond meg nekik fizetős javítást kérsz hangszóróra. Ebben az esetben szerintem nem nézik hogy függő vagy sem. Ha megcsinálták akkor ráérsz a talk progival kínlódni. Ha nem csinálják meg akkor pedig két markos haverral megkeresni az eladót/csere partnert.
-
Torento
tag
válasz
krystman #16092 üzenetére
Egy szóval sem mondtam h úgy nyomom...
Amikor új volt a telefon akkor próbáltam ki.(gyári rommal is volt recsegés némely gyári csengőhangnál is fullon...mivel amikor cserélték erre kíváncsi voltam és kipróbáltam)
Ez előtt a teló előtt ami nekem volt.. Motorola v3 , Motorola v9... azoknál nem volt ilyen gond... de hát igen a ZTE minőség az ilyen... Ami a fullhangerő benne azt használni nem lehet mert nem bírja.Olyan mint a kínai műszakicikkek,"van rajta minden csak nem működik a 70%-a"...
-
Mya91
tag
válasz
callvote #16087 üzenetére
Èn is úgy gondolom. Azt hozzátennèm, hogy Ö ajánlotta a cserèt 1-1ben. A milestonehoz nem volt semmi csak töltö meg adatkákel. Azt mondta kell neki. Elöre küldte a skate-et postán. Termèszetesen kipróbáltam, müködött ès èn is feladtam. Azt mondta hogy csináltassam meg a hangszórót ès mondjam meg mennyi volt, adjak bankszámlaszámot ès elutalja a javítás összegèt. Bár ebben kètelkedem....
-
Mya91
tag
válasz
Èn is úgy gondolom. Azt hozzátennèm, hogy Ö ajánlotta a cserèt 1-1ben. A milestonehoz nem volt semmi csak töltö meg adatkákel. Azt mondta kell neki. Elöre küldte a skate-et postán. Termèszetesen kipróbáltam, müködött ès èn is feladtam. Azt mondta hogy csináltassam meg a hangszórót ès mondjam meg mennyi volt, adjak bankszámlaszámot ès elutalja a javítás összegèt. Bár ebben kètelkedem....
-
Mya91
tag
válasz
-
callvote
senior tag
válasz
Keeperv85 #16081 üzenetére
akkor mindenképp bukta a garit....
de neki a hangszoron kivül az is "gondja" hogy nincs gtalkja(meg ki tudja még mi)
azt nem tudná megcsinálni hogy rádob egy custom recoveryt és pl ice armor 3-at vagy skate v2-őt?
ezek legalább rendes romok és benne van valszeg minden ami hiányzik neki..(hamár a hangszórót nem tudja gariban megcsináltatni) -
Mya91
tag
Hagyom úgy, ahogy van. Semmi baja, akksi bitang jó, szèp ès nagy. Nagy szívfájdalom a gari bukása, de lenyelem. A hangszórót meg kicserèltetem ha tudom....ugyanis ma csak 3szervizes hajtott el azzal, hogy nincs ehez alkatrèszük, mert csak szolgáltató forgalmazza.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
callvote #16076 üzenetére
Megváltoztatták a FW revízió számát az Orange frissítéssel. Nem megy rá a gyári T-s frissítő! Nem mondanám, ha nem lennék benne 150%-ig biztos! NEM fut le rendesen! Meg tudom neked keresni, ha nagyon ragaszkodsz hozzá a képeket is ehhez.
Az amss.bin fájl tárolja az aktuális revízió számot. Megnézi az exe, hogy olyan-e, mint a gyári. Ha felülírod, akkor elhajt a frissítő... és nem szeretnéd tudni ez mint is jelent 3% környékén...
-
Mya91
tag
válasz
energy4ever #16079 üzenetére
Jobban jársz ha nem piszkálod a szoftverèt.
De ha èrtesz hozzá, jó is lehet
-
energy4ever
addikt
T-Mobile-nál nézegetem a tellókat, úgy néz ki hogy árban ez lenne nekem a legjobb like 300as csomagban!
A következő kérdéseim lennének:
Most ZTE Béade tellóm van Ice Armor 2-vel. Érdemes lenne lecseréljem egy skate-ra!?
Fényképezni jobban tud mint a Samsung Wave 575, illetve a vakuja erősebb?
A Processzorját menyire lehet felhúzni?A válaszokat előre is köszönöm!
-
Torento
tag
ja igen... nekemis haldoklik azis de kis hangerőn tiszta (ójeee!)
(az előz skate-m ben azzal nem volt gond)kelzsoca
Neked mi a véleményed az ilyen blade-ről átportolt romokról?
kb 1 hónapja CM9-et használok most viszont lehet lecserélem...csak nemtudom mi legyen helyette... előtte sokáig IA3 volt....
Azon vacilálok felteszem vagy a Skatev2-őt v IA3-at.Kipróbálás szinten volt fent Mokee meg blade portos cm7.2 is...gyorsnak tűntek...
Azok is ilyen "összeollózott" romok?Pontosan nem tudom mi az az "átportolás" de nem sok jót sejtek
Ami egy adott készülékre készült és az van átportolva másikra gondolom kell mókolni rendesen,szal az már eleve nem lehet precíz
-
Keeperv85
nagyúr
5k-ért szívesen megszabadítok bárkit a Skate-től. Nem érdekel hogy hangszóró hibás vagy szoftveresen tégla... Csak törve ne legyen. Beázott sem éppen nyerő, de belefér...
-
Torento
tag
válasz
viperabácsi #15960 üzenetére
Nálam is ugyan ez a helyzet. DETTO.
Én már így használom vagy egy hónapja... Nincs kedvem már visszavinni..pláne h benne van a pakliban h adnak egy porosodósat és aztmeg majd nem cserélik vissza...
Nem akarom nagyon szidni de olyan egy hulladék minőségű hangszóróval van szerelve hogy....
Ez a teló már új korától nem bírta a fullhangerőt... imitt-amott belerecsegett némely hangoknál...az első is ugyanilyen volt
Régebben még reménykedtem amikor "új" romoknál írták h dolby meg ennyi meg annyi + hangerő,h ez csak szoftveres hiba... de nem,első ilyen rom ki is végezte véérvényesen a hangszórót... -
Mya91
tag
Ha a kezem ügyèbe kerül ez a muki, jól megrázom.....
-
callvote
senior tag
ha FTM jelenik meg neked,márpedig az ahogy irtad akkor a gyári frissitést tedd rá....le van irva rendesen mit hogyan....
akkor gyári tmobile rom lesz rajta és ugy vidd be a szervizbe a hangszorobajjal(ja és mondanom sem kell,minden google-s cucc rajta lesz ezután,a talk is ami neked hiányzik)
-
Mya91
tag
Addig meg csak csodálom a polcon a 4,3-as kijelzöt.....
-
Mya91
tag
A gond az, hogy recseg a hangszóró. Mivel orange..... buktam a garit. Ma beszéltem egy szervizessel. Visszatudja állítani, így újra èl majd a garancia. Ha valóban sikerül, így hagyom. Igaz, használni nem tudom majd, mert 20-as vagyok. Max eladom annak, akinek t-s kell, ès lesz egy 3hónapos kütyüje, garanciával.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
skidrowkill #16049 üzenetére
Nem nagyon nézegetik, de jelen esetben mire hivatkozva akarsz cseréltetni? Mert ha arra panaszkodsz, hogy pl. "jaj eltűnt a mac cím", akkor egyből bukta van...
-
bubus66
nagyúr
válasz
skidrowkill #16049 üzenetére
(#16049) skidrowkill
Én mikor el adtam a Skatemat akkor a T-Mobile oldaláról állítottam vissza. Mindkettővel vigyázni kell. Mit itt a topicba írták már a mágusok, hogy mindegyik ilyen típusú vissza állítás veszélyes. De én javaslom a T-Mobile oldalról való vissza állítás ha szervizbe viszed vissza.
-
skidrowkill
aktív tag
Most a tanultabb jobban értő kollégáktól kérdezem,hogy az ő esetében nem lehetne azt megpróbálni,hogy TPT-vel vagy csak sima szoftverfrissítéssel a T-oldaláról visszateszi az "eredeti" állapotot és szerencsét próálni hátha kicserélik,és nem nézik,hogy függetlenítve van-e?
-
bubus66
nagyúr
válasz
Keeperv85 #16006 üzenetére
(#16006) Keeperv85
Bocsi hogy beleszólok, de igazad van, mert ezt az Orange dolgot a Skate-nél én is próbáltam, azt hiszem a modacon volt fent, pontosan nem tudom, most de attól biztos, hogy nem lett okosabba a telefon. Sőt innentől válik, ami miden, képen veszélyes a TPT, de hát te (meg ti) ehhez jobban értetek. Gondolom ezzel csináltak, QPST 2,7 én is meg próbáltam,nem ajálom senkinek sem. Neked meg biztos, hogy nem kell mondani te ismered ezt.
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
giigz
veterán
Írtam egy levelet a ZTE-nek, kíváncsi vagyok mit írtnak a porsodásos garanciás dologra.
-
viperabácsi
addikt
Most értem haza a t - től kaptam egy Új készüléket azonnal
-
Jano_023
őstag
-
okoska74
senior tag
Mostmár én is úgy 3 órája boldog tulajdonosa vagyok egy sgsIII -nak. Kifejezetten nagyon profi mondjuk az ára is.
-
scyllarus
veterán
Ha az Orange rom van fent, akkor 99%, hogy custom recovery is van. Egyébként: kikapcsolod, majd bekapcsolásnál egyszerre folyamatosan nyomod le a hangerő gombot lefelé és közben folyamatosan nyomva kell tartani a bekapcsolás gombot. Ha egy gördeszkás srác jön be, Ön nyert, custom recoveryje van
-
Mya91
tag
válasz
callvote #16019 üzenetére
Nem vagyok analfabéta... de ezt örülök, ha el tudom olvasni. Ott kezdődik a probléma, hogy: " csak custom recoveryvel tudjátok felrakni!" Aha, na ez micsoda?
Közben az "eladó kolléga" felvette a telefont és felajánlotta, hogy kifizeti a hangszóró cserét. Megcsináltatom és számla bemutatása ellenében máris utalja a pénzt a számlámra. Ez nem túl bíztató, de valami...
-
callvote
senior tag
működhet még az ha:
felteszel playröl egy ES File Explorer programot,elinditod,adsz a beállitásbol root jogot a programnak(up to root,root explorer,mount file system--ezeket a menüket kipipálod)
aztán keresel a neten egy Talk.apk -t ,ezt felmásolod a telefonra..majd az es file explorerrel bemásolod a telefon memoriájába(favourites menü,ott rányomsz a telefon jelre,és bent is vagy)...kikeresed a system mappát..azon belül app mappa....ha ide beteszed,nyomsz egy ujrainditást és szerintem ott is lesz a menüdben a gtalk ikon és már használhatod is -
krystman
őstag
Vagy tudom neked ajánlani az [eBuddy Messenger]-t, ebben van Gtalk lehetőség is. Nem rossz kis kliens, már többször használtam, igaz nem a Gtalk részét.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
krystman #16004 üzenetére
Éppen csak annyit, hogy nincs garanciája rá, mert nem tudja lezárni.. tehát az "eladó" becsapta. Lehet ő sem értett hozzá és minden szándékosságtól mentes volt, de ez a végeredményen nem változtat...
szerk:
Csak akkor működik, ha megkapja az IP-t is. Addig nem fog kapcsolódni...
-
krystman
őstag
Ha van otthon Wifi-d akkor próbálj meg csatlakozni, és ha megy akkor nem lesz gond vele. Egyszerűen cserélsz rajta ROM-ot, akár V2 vagy IA3 vagy amit találsz, és megy rendesen majd. A ROM csere nem jelent azt, hogy vissza is fog záródani, vagy ha független akkor már teljesen mindegy milyen ROM van rajta. Ez nem jelent semmit sem.
-
Keeperv85
nagyúr
FW = firmware. A Skate esetében ez a low level memória. Tehát az a rész, amit a felhasználó -elvileg- nem tud módosítani. Ezen helyezkedik el az NV területen a hálózati zár és az IMEI szám. Nem részletezem, mert nem sokra mennél vele. Illetőleg nincs kedvem leírni és kidobatni magam hogy kell a Skatet normálisan függetleníteni. A WiFi MAC címed megvan még? Biztos független a cucx? Vagy csak ráfogta...
----------------------------------------------------------------
Akkor még egyszer, hátha még keresi is valaki:
A Skate készüléket NEM lehet rommal függetleníteni és NCK kóddal SEM! Egyetlen visszafordíthatatlan folyamattal lehetséges csak. A magyar törvények szerint ez illegális!
Most mondom előre, SENKINEK nem segítek privátban, sem ingyen, sem pénzrét ebben a témában!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged