- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mya91
tag
válasz
GRomeo #16202 üzenetére
Nekem nagyon tetszik, igazából nagyon szívesen megtartanám. Gondoltam Én, hogy hátha ajánl valaki valami "jobbat" ami nekem jobban tetszene, és mindenki elégedett lehetne. Most hívom a t-mobilt, hogy mennyiért csinálja meg a hangszórót. Ha van rá mód, akkor ma, ha nem, akkor max hétfőn elviszem és kiperkálom azt az összeget érte. Eszemben sincs el kótyavetyélni nevetséges összegekért, vagy "semmit nem érő" másik készülékért! Akkor inkább "rámrohad"
Különben is, a cserekészülékem amit adtam ezért, többet is ér, mint ezek az ajánlatok. Tehát bukni nem hagyom magam!
-
krystman
őstag
válasz
GRomeo #13981 üzenetére
Engem annyira nem izgat ez a ICS dolog , van aki ettől lázba tud jönni, és ez miatt cserél, de aztán rájön az ember, hogy sokat nem ért el vele, mert több mindent nem tud csinálni azzal sem! Amúgy meg az sem igaz, hogy attól, hogy Armv7-re épül a telefon megkapja az ICS portot! pl. Motorola Defy+ hiába Armv7. Tehát csak az áll a háttérbe, hogy ujjat vegyél. Pénz pénz pénz.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
GRomeo #13981 üzenetére
Nem kompatibilis a hardver a 3-as kernellel. A drivereket nem a ZTE írja. Azokat a hardverek beszállítói adják, ebből rakják össze a mérnökök a kernelt a ZTE-nél. Miután a legtöbb gyártó nem támogatja a Skate-ben lévő eszközöket már, így marad a lehetőség: írnak maguknak drivereket és maguk építik fel a kernelt, majd rá az ICS-t >> pénz és idő >> Minek? Semmivel nem tud többet szinte, mint a 2.3 vagy... Nem készül ICS port >> jöhet a következő generációs készülékek sokasága >> pénz!!! >> az amúgy is megbukott Skate végleg feledésbe merül... Ugye egyértelmű melyik út valószínűbb?
-
callvote
senior tag
válasz
GRomeo #10874 üzenetére
ezzel a netsebességgel relatíve kb 2,5mb/s sebességgel kéne lejönnie a letöltéseknek optimális esetben(amit meg tudsz nézni ha pl a gépedröl töltesz le valamit wifi file transferrel)
na ha az a sebesség megvan akkor valóban jónak mondom a sebességet.
nekem 2x akkora a netsebességem mint amit most mutattál,és ha letöltök valamit akkor 200kb/s felett sosem jött le semmi(sőt inkább csak 120-170 közt)...ez kifejezetten vacaknak mondható...(#10881) Badboys
én használok vibert,tökmindegy kit hívsz vele és az hol tartózkodik..én finnországban élövel használom néha.
netet használja,tehát ha van internetes csomagod,annak a kontójára megy,ha nincs,akkor az adott szolgáltató,éppen az aktuális csomagodhoz "adott" netforgalom alapján fog számlázni.
de ha otthon használod wifin keresztül,akkor 1 ft-ba sem kerül.
mellékesen megjegyzem...V2 rom alatt csak kihangosítva működik a viber...Ice armor" alatt viszont már rendesen is használható..nagy valószínűséggel a CM alap miatt,mert a viber támogatja a CM és a MIUI alapú romokat.de ez is egyéni,van akinek CM alapú rom alatt is csak kihangosítva megy. -
amdk7
aktív tag
A csavar az a történetbe, hogy először romcsere volt aztán sd formázás.
Látja is a teló:
Összes hely 457Mb
Rendelkezésre álló 424Mb
De csak a kuka van rajta.
Formázás után telepítettem már ezt-azt, de mindent belső memre tett.
Újraindítás is volt, de változatlanul nem használja az ext3-at.szerk:
OK, most olvasom tlboldi üzenetét.
Próbálom a terminálos megoldást, köszönöm. -
-
Torento
tag
nocsak,mik vannak
lehet tényleg a "jó minőségű" mp3 ne teccene neki..(nekem az autómban viszonylag komoly hangcucc van és ott elég sokat számít hangdinamika szempontjából a minőség)
Meg többen is írják h vissza van véve a hengerő ilyen ~50%-ra,nos nekem ha úgy van megsem hallom ha zsebbe van a telefon és hívnak... már akkoris elég halk ha a hangerő 80%-on van...igen ott a rezgő de így télen nagy beöltözve aztse mindig veszi észre az ember..
Ezeket csak azért írom h nem dübörögtetni akarom én csak használni -
kelzsoca
félisten
-
Indiant
addikt
-
malwy
senior tag
Én casesssről rendeltem tegnapelőtt crystal clear, tehát nem matt fóliát. Rendelhettem volna anti-glare-t is. Meg harmadáron három darabot kínáló fényeset, mattot. Tehát egy darabot 9-ed áron. Na mindegy.
Remélem hamar megjön a nilkon tough shield. Ott meg a flexicase is tetszett meg a carbon cover is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest