- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adamis
őstag
válasz
L4ller #18560 üzenetére
A zipben szeretnéd kicserélni, vagy a feltelepített rendszerben? Mert ha utóbbi, akkor egyszerűen csak telepítsd, aztán a Home gombot megnyomva a felugró menüben válaszd az ADW-t. Ha előtte, akkor a /data mappába kell bemásolni az apk-t, de ne feledd, hogy ha van az apk-ban lib mappa, akkor a rom-ban is meg kell keresni a system/lib mappát és oda bemásolni az apk-s lib tartalmát. Érthető voltam?
-
andyTM
őstag
válasz
L4ller #16822 üzenetére
- letöltöd [ezt(Easus)]
amikor elindítod, elsőként fat 32 - re particionáld egyben az egészet, majd abból leválasztva az 512mb-ot ext2-re, de mindkettő elsődleges legyen!(másol, telepít,örül) -
callvote
senior tag
(#9598) L4ller
nem az a nem mindegy hanem az hogyha nekem van egy 40es netem...és pl v2 alatt 200 megát 5 perc alatt szedtem le
akkor IA2-ön mé csak 20 mega jön le ugyanugy 5 perc alatt..
nem az a lényeg mekkora a memokari...
de ha pl nekem kell egy 800 megás adatcsomag a telefonomra,hagy ne várjak már este 20tól reggel 8ig mire lejön ..érted -
apeelme
addikt
a SIM kártyára mentettétek a névjegyet, ott eléggé korlátozottak a lehetőségek csak név és szám...
IA alatt (CM alapú rom-ok) csak megjeleníteni tudod a SIM névjegyeket, SIM műveletekre nincs lehetőség (max. egyesével törlés), külön app-al term. mindent meg lehet oldani, szvsz google fiók használatával szinkronizáld fel rá a SIM névjegyeket telóval...
-
Torento
tag
Haweromnak pont ilyenje van és amikor én elkezdtem a romozgatást elkezdte őis,szólt h segítsek... (de sajnos annál nincsenek magyar rom-fejlesztők meg "normális" topic-ot sem találtunk)
CM 7.1 van rá de min android 2.3 kell h legyen a telón (ha ettől régebbi verzió van akkor először be kell frissíteni ilyenre) -
pp88
tag
Majd számolj be légyszives a műveletről.
Kíváncsi leszek menyire strapabíró.
Nem kell alá valami alapozó hogy jól megtapadjon?
A kamera részt hogy takarod ki?Vajon más típusú hátlapot nem lehet majd hozzá kapni?
Ami a Blade-n volt az szerintem teljesen jó volt?Kelzsoca!
A SkaTe romba hogy lehet beletenni a Blade-re készített SD4 romban található szívdobogást mutató ízét? Bocs hogy így írom le de nem tudom pontosan, hogy ez mi is. Talán boot animáció de nem vagyok benne biztos.Végre nekem is megjött a Skate.
Már rajta is van a SkaTe romod.
Köszönöm.
A leírásod alapján 10 perc volt az egész.
Nagyon tetszik és várom a további fejlesztéseidet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Autós topik
- Formula-1
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Emulátorok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged