- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
#40993792 #19135 üzenetére
Helló
mindenkinek
Zsolt_72
..igen elég régen voltam itt. Külföldön is jártamés sajna ott nem volt net.
A Skate nagyon keményen bírta , szuper telefon .Azért kell cserélnem mert kettő telefonnal nem akarok futkosni így most egy dual simes -t néztem ki magamnak. ( Kicsit olyan mint a Skate ) szóval nem egy nagy nevű telefon DE
ár érték aránya ugyan az . róla van szóPénteken veszem meg
-
mrskatejoe
aktív tag
Sziasztok !
Mennyiért futnak a Skate telefonok , ugyanis el akarom adni az enyémet, mert pénteken veszek egy másik típusút. Fáj a szívem érte, mert nagyon megkedveltem...de sajna meg kell válni tőle.
(1 éves elmúlt de annyira megkímélt állapotban van, hogy "zseb karc " sincs rajta
köszi a válaszokat
-
mrskatejoe
aktív tag
Sziasztok !
Van egy kis problémám , és igazából nem találtam rá megoldást ezért kellene a segítségetek.
Skate V2-es ROM van fent a telefonon, de probléma nem a ROM -al van összefüggésben .Szóval , hogyan tudok egyszerre két programot futtatni ? Ugyanis van egy mp3-as hanganyag és van mellé egy PDF anyag . Ezek külön külön vannak. Tehát ha az mp3 hallgatom nem tudom megnyitni PDF fájlt .
Hogyan lehetne ezt a problémát kiiktatni ?
Köszi
-
mrskatejoe
aktív tag
Üdv mindenkinek
Szerintetek ? szvsz a Skate elgyengült az új Blade mellett
igen vonzó számomra
-
mrskatejoe
aktív tag
Hali mindenkinek
Egy kis olvasnivaló a memóriakártyákkal kapcsolatban
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
callvote #16512 üzenetére
Egy kis nyalánkság
http://www.technet.hu/data/cikk/40/2/75/cikk_400275/2.jpg
...az irány árára nagyon kíváncsi vagyok
callvote sory nem az üzenetedre szántam
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
callvote #16457 üzenetére
callvote + 1
Tavaly november óta van meg a telefonom. Valahogy én is úgy vagyok vele mint callvote, azonban annyira nem vagyok ROM függő. Ami nálam nagyon bejött az a V2 ROM ezért azt használom.
Az elején elég sokat ment a telefon ( Wifi...videó..zene hallgatás GPS..stb ) mostanában viszont csak "piheg " , tehát csak telefonálásra használom. 5-6 napot elmegy töltés nélkül, nincs "kicicomázva csak az általam szükségesnek tartott alap app-ok vannak fent.Tudatosult bennem , hogy mik a telefon korlátjai (ezzel tisztában vagyok ) így nem ér csalódás hogy nem egy SGS III
...de nem is került annyiba
A jó öreg nagyapám mindig azt mondta (aki szinte soha nem volt beteg )
Fiam aki sokat foglakozik a betegségekkel és keresi a "kólikát " ...az meg is találja.
....és ne feledd , hogy azóta van sok magas vérnyomású ember amitóta feltalálták a vérnyomás mérőt.
...ennyi pénzért jó ez a telefon -
mrskatejoe
aktív tag
Hali
Joshi ez így van .
Az enyém is elment többször 5 napot, söt mostanában 6-7 napot is simán elmegy.
No nem azért mert mert annyira csúcs szuper hanem mert nincs igénybe véve. Egyébként V2 van fent nálam. 1-2 futó programot amire nincs szükség azokat is ki szoktam lőni.Viszont ha gyűröm akkor ez is lemerül fél nap alatt
Jó ez a telefon, nekem igazából nincs panaszom rá
ennyi pénzért ennyi jár
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
Keeperv85 #15750 üzenetére
Nagyon igaz
A nagyobb fiam rendesen gyurmázik ( én már nem ) Qurva jól néz ki(én már nem )
Arnold a példaképe (nekem nem )
azért néha barátságosan össze akaszkodunk (Kicks Box) Erős a srác és gyors , viszont a tömegem véget ha ráfogok akkor neki annyi
...nem semmi csapat van itt
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
Keeperv85 #15741 üzenetére
1 súlycsoportban vagyunk ... magasság ? (nálam 182 )
...azért nem rossz dolog...csak egyáltalán vagy nagyon nagyon ritkán (lenne ) szükséges. Mondjuk olyan szolgáltató kontra felhasználó esetekben .
- amennyiben jelzed a beszélgetés elején, hogy rögzítve lesz a beszélgetés akkor mehet a sóhivatalba.....nagy haszna tényleg nincs
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
akosright #15729 üzenetére
Na ez jó volt
...gratula ( szvsz lopott volt )
nagyon off-olni nem akarok de
ha ennyi dellát kiadtál egy használt Skate-ra akkor vagy várj még a telefon vásárlással vagy nézz szét a motorolla, vagy LG piacon is
ennyi pénzért (vagy egy kevéssel megspékelve) frissebb ,erősebb hardverű telefont kapsz -
mrskatejoe
aktív tag
válasz
storm3 #15727 üzenetére
Nálam csak akkor melegszik intenzíven ha valamelyik navigációs programot használom.
Mobil netezés közben normál melegedése van. Wifin is.Viszont egy kérdésem lenne mert nem vagyok vele tisztában.
Következő:
A laposon megosztottam egy mappát. Wifivel elérem a telefonról ES file exploreren keresztül.
Gond nélkül lehet filmet nézni stb... Azonban ha mobil netet használok nem látja a telefon, fel sem tudja deríteni .Logikám szerint látni kellene ugyanis meg van adva az IP cím és az elérési út is. Próbáltam felderíttetni az ES explorerrel de abszolute nem látja, ha meg "szerkesztem " akkor meg nem lép be.
Esetleg van vagy volt valakinek ilyen problémája ?...és mitől lehet ?Köszi
elég rossz üzletet csináltál sajna, mert a 45 K elég sok egy ellenőrizetlen független telefonért.
Az mondjuk biztos, hogy az enyémet 40 alatt meg sem mutatnám
Gondolkodtam ,hogy eladom mert lett volna rá vevő 35 K-ért , de annyit nekem is bőven megér arról nem is beszélve, hogy igen kezes, és sokat tudó telefon ( árához viszonyítva ) -
mrskatejoe
aktív tag
válasz
scyllarus #15652 üzenetére
No igen
aki gyors az gyors
"Azt nem értem, hogy-hogy hol helyezkedik el a CM romok között?"
arra gondoltam, hogy stabilitás, fogyasztás ...stb de olvastam, hogy pár órája van fent nálad, így még gondolom nem ismerted ki teljesen . Tehát még nem aktuális a kérdés sor
Köszi az eddigi infókat... az eddigi infó a ROM csere irányába terel
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
scyllarus #15650 üzenetére
Igen
IA3 -ra gondoltam...de sebaj
akkor még csak gyötörd
és ha megkérhetlek majd oszd meg a tapasztalatodat
...esetleg 1-2 kép róla
és ha nem gond akkor egy kis véleményezés ( bár tudom, hogy minden felhasználó másként áll a ROM-okhoz ) tehát olyan kis összehasonlító vélemény kéne nekem , hogy kb hol helyezkedik el a CM romok között ?
Köszi
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
scyllarus #15644 üzenetére
Hali
A wifi hogy szuperál vele ? ( nálam sajna IA alatt elég gyenge volt a wifi a V2-höz viszonyítva ) ezért kérdeztem, illetve úgy tudom, hogy nálad sem volt szuper a wifi IA2 alatt
Nézegettem , így elsőre tetszetős volt . Gondolkodtam rajta, hogy a jó öreg és stabil V2-t lecserélem valami grafikusabb rom-ra .Ugye ha jól sejtem nem Magyar nyelvű ?a válasz megérkezettKöszi
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
okoska74 #14671 üzenetére
Elméletileg ha USB-n csatlakozol a géphez akkor is leválasztja a kártyát csatlakozáskor.
Arra mindig figyelek, hogy normálisan legyen leválasztva a gépről , tehát ilyen hiba nem lehetett.Erős a gyanúm, hogy a camera 360 volt benne a ludas.
Most a zoom fx van fent és eddig oké minden
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
macilacus #14667 üzenetére
Hali
Tulajdonképpen neked is szólt a kérdés
Vevő vagyok minden információra, és csak örülni tudok ha többen hozzászólnak. Több okos fej..több okos gondolat.
Bubus is írta, hogy nála is volt hasonló egyszer, de akkor neki a telefon kártya olvasója halta meg magát. No ez is egy lehetséges ok.
Csak én azért gondolok program hibára és nem hardver gondra, mert másoltam több zenét is és azok rendben vannak..voltak.
A régebbi camera360-al nem voltak ilyen gondok. Jó volt sejtésem , mert scyllarus-nál is jelentkezett ugyan az a gond.Köszi a programot, kipróbálom.
...és köszi azoknak akik válaszoltak
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
scyllarus #14661 üzenetére
scyllarus igen ! Amit írtál ugyan azt produkálta
"Valamiért 0 lesz a fényképek mérete, a telón meg tudod őket nézni, de a számítógép már hibás formátumúnak látja."
..csak azt nem értem, hogy miért "0" a méret, ha egyszer látható a telefonon? ez elvileg lehetetlen lenne.
..és miért tűnik el a telefonról ...ha egyszer látható volt???..ezek alapján ki kell jelenteni, hogy csodák mégis csak vannak
mit használsz helyette ?
-
mrskatejoe
aktív tag
Üdv mindenkinek.
Használja valaki a camera 360-at ? A következő problémám adódott. Elkészültek a képek (több is ) megnéztem őket a galériában stb... Szóval meg voltak. A gépre akartam tenni másnap ..és eltüntek.
Egy darab nem volt meg. A telefont újra indítottam és ott sem voltak már meg.
- memkari hibára nem gondolok, mert akkor a zenéknek is el kellene tűnni.Találkozott már valaki hasonló problémával ?
-
mrskatejoe
aktív tag
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
Csocsó111 #13304 üzenetére
Akkor az lesz a gond
menü / beállítások / fiókok szinkronizálása (belépsz)
kijelölöd a háttéradatok szinkronizálását
majd lejjebb látod (alul )
"Fiók hozzáadása "
és itt adod hozzá a freemail fiókodat vagy a vállalatitbejelölheted az automatikus szinkronizálást is
még gyári Rom van fent nálad ?
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
mr.tamasbiro #13288 üzenetére
...mert csak a rúdlámpa alkalmazás fut rajta
mini rúdlámpa + fekete szigetelő szalag
egyébként nem támogatott
-
mrskatejoe
aktív tag
Megálltam a V2-nél. Nálam ez volt a befutó
Volt fent az IA mind, de a telefonom nem nagyon szerette, ugyanis véleményem szerint nem hozta azt a teljesítményt illetve nem nyújtotta mint a V2.
A V2 Konzervatívabb , nincs annyi állítási lehetőség de stabil és jól kezeli a hardvert. -
mrskatejoe
aktív tag
válasz
SZATYIATI #12929 üzenetére
Nagyon sok perspektíva nincs a gyári rom alatt, ezért javaslom, hogy (mivel friss hús vagy ) olvasd el az fórum első hozzászólását. Akkor kapsz egy kis támpontot, no meg ha jól emlékszem akkor ott is van flash player link.
Ha egy használható böngészőt akarsz feltenni akkor próbáld ki ezt [link]
callvote fórum társ tette fel. Viszi a flash tartalmakat is.
Az első hozzászólásban a ROM-felrakással kapcsolatos kérdésekre is választ kapsz
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
skidrowkill #12887 üzenetére
Csak a Bubus által írtakkal tudjátok életre kelteni szvsz
ugyanis :
* Letöltés TPT fájlokat ad másik partícióra elrendezések
* Letöltés TPT fájlokat konvertálja, és helyezzen be egy menetben ROM
* Készítsd el a saját TPT választott partíció méretét, a hasznosítás és az indítási képet (egy adott tartományban) - root elérés kell Egyes telefonokon
* Indítsuk el a TPT belülről app egyes ROM-ok, nem kell használni a hardver gombok kézzel
* Ellenőrizze a fájl ép
* Csomagold ki a TPT fájlokat a megfelelő helyre
* Ellenőrizze, hogy minden fájlt te arról, hogy a Flash épFigyelem: veszélyes lehet TPTs és maradandóan tégla telefon. Csak fájlok tervezett telefon, és mindig kövesse az in-app utasításokat. Ha villog TPT, minden adatot törölni kell. Készítsen egy biztonsági mentést először.
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
Adamis #12789 üzenetére
"Na jó! Fogalmazzunk szépen... De akkor is lehetett volna annyi esze, hogy legalább átírja a saját igényei szerint, nem? "
de igen
véleményem szerint ezen a téren a "forrás hiánya " miatt nagy durranások nem lesznek (sajnos)
A másik, hogy Zsocáék már kihozták azt amit lehet -tett -
mrskatejoe
aktív tag
válasz
Keeperv85 #12336 üzenetére
..Akkor ezután a válaszod után nem élek súlyos tévedésben. Szóval köszi a felvilágosítást.
Kicsit furának tartom egyébként...bár ma már minden lehet.
Az oké, hogy x vagy y szolgáltató megrendel készüléket de én nem tartom azt reálisnak (eddig) , hogy a gyártó azt mondja :
- oké ez a "birka nevű " szolgáltató , tehát adjunk neki minőségileg gyengébbet.
- Ez meg a "nokedli " szolgáltató , tehát adjunk neki full minőséget....nem tudom, mert nem dolgozom és nem is dolgoztam mobil készülék "gyárban " ,tehát nem ismerem az üzlet politikát.
..azonban ha a fentiek igazak akkor elég durva -
mrskatejoe
aktív tag
válasz
andyTM #12328 üzenetére
Azért nem ilyen egyszerű a téma
" most már értem, hogy nektek miért van ennyi problémátok a telóval; az enyém gyárilag kártyafüggetlen, de nekem még semmi gondom nem volt vele., hál' istennek, hogy nem a trénél vettem meg,
Szerinted honnan vette a "szolgáltatód a telefont "? A kínaiak nem szelektálnak, hogy ez vodkás lesz ez meg trés
Tény hogy nagy szórás van az alkatrészek között -
mrskatejoe
aktív tag
Hajrá ZTE
remélem az új telefonok még olcsóbbak lesznek (bár Mo. nem az USA )
kicsit durva ez tényleg olcsó 1 gigahertzen ketyegő, egymagos Qualcomm MSM8655 processzor hajtja, melyhez 512 megabájtnyi RAM társul, ráadásul a microSD kártyás bővíthetőség mellett még 4 gigabájtnyi beépített flash háttértárat is kap a vevő. A 3,5 hüvelykes képátlójú kijelző átlagos, 320x480 képpontos felbontást kapott, a hátoldalon pedig egy 5 megapixeles, LED vakuval megtámogatott kamera figyel. Akkumulátora 1500 mAh kapacitású, amely ehhez a hardveres kiépítéshez viszonylag erősnek számít.
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
mrskatejoe #12078 üzenetére
..a használatról leírás [link]
-
mrskatejoe
aktív tag
Találtam egy (lemerülés késleltetőt ) remeknek tűnő alkalmazást. Csodát nem várok tőle de véleményem szerint van rajta több hasznos opció.
Kértem a fordítását is. No majd meglátjuk lehet-e egyáltalán Magyar nyelvre fordítani.
akit érdekel Információ
-
mrskatejoe
aktív tag
Nem csak a neve lett más Elindult a Google Play
"A jövő héten a Google akciós ajánlatokkal igyekszik majd beterelni a felhasználókat az új szórakoztató központba: lesznek filmek, zenék és könyvek 25 centért, teljes albumok 4 dollárért; egyes detektívregényeket egy hétig 3 dollárért, filmeket 1 dollárért, alkalmazásokat 50 centért lehet majd letölteni - legalábbis az Egyesült Államokban. A Google Play magyarországi bevezetéséről egyelőre nincs hír, a play.google.hu oldal nem működik." -
mrskatejoe
aktív tag
válasz
skidrowkill #12031 üzenetére
Nem találom, de az tuti, hogy volt, mert 1 szer feltettem a pach-t és ilyen lett a wifi kijelzés .
Sok link törölve lett
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
skidrowkill #12029 üzenetére
Emlékezetem szerint V2 -re volt ilyen patch
hirtelen nem tudom hova raktam
keresem...
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
pusihusi #11951 üzenetére
Ez csak sima GSM mód. A scrolloknál ha kell valami bekapcsolom azt ami kell, majd kikapcsolom. A proci minimumra van állítva 122 Mhz-re. Ha hívnak felveszem. A kb 6 nap alatt kb 40 perc telefonálás.
Indiant
klikkelj a diagramra (felül ) tehát aku használatnál .
pusihusi
szerintem mindegyik tudja azt. Ezért mondom, hogy a gyors merülés 99%-ben nem hardver hiba hanem juzer szokás probléma
Danex
hol ? az a töltésnél volt
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
scyllarus #11943 üzenetére
Akadt egy kis juzer error
Ugyanis a képet elkészítettem a telefonon , majd csatoltam Linux géphez de nem látta a képet a Linux
Más képeket látott de ezt nem. No mondom sebaj, majd áthelyezem expolerrel . Kitettem gyökér könyvtárba de ott sem látta
A megoldás az volt, hogy a " kinai veszedelemmel " telefonról töltöttem fel
A végeredmény a fontos
és nem a hogyan
már fent van az előző hozzászólásban
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
scyllarus #11941 üzenetére
na ja
ilyen az élet
itt egy kép az aksi használatról.Normál használat
A lila csík felül nem vérmérgezés tünete hanem a rendelkezésre álló aksi %-k
Tegnap volt egy pici töltés , mert megnéztem USB-n keresztül hogyan csatlakozik a Linuxhoz ( 3-4 perc volt csak )Ezért mondom mindig, hogy az aksi fogyasztás felhasználó és felhasználás függő dolog
-
mrskatejoe
aktív tag
-
mrskatejoe
aktív tag
támad a ZTE
[link]
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
macilacus #11826 üzenetére
(#11826) macilacus
Akkor meg kell kérdeznem, hogy milyen ROM van fent ?
...csak nem gyári ?...bocs közben újra raktam a windowst (illetve folyamatban van )
úgy látom, hogy már (#11835) callvote megírta a lényeget . Szóval rootolni kéne a telefont. Viszont akkor érdemes lenne feltenni valami normális ROM-ot . Nagyobb élményt biztosítanak
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
Tobika1 #11786 üzenetére
Nincs mit.
Azért
nem kell mindet leszedni ami hozzáférhet a híváshoz, vagy sms-hez, de eltudod dönteni.
Olvasatom szerint a facebookon is terjed rendesen az sms " vírus" okos telefonra. Nálunk még azért nincs mert ugye a facebookon nincs ilyen "szolgáltatás " kis hazánkban.(#11788) Caps96
nálatok ruter beállítási gond lesz. Érdemes lenne megnézni a beállításokat a ruteren.
Első kőrben huzzátok ki a rutert, 1-2 percet vártok majd újra indítod. Ha ez nem jön be akkor Kelzsoca ajánlata következik
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
Tobika1 #11781 üzenetére
Vírus ? mint olyan Windows gondolkodásos megnevezés szerint nincs
, de vannak rossz indulatú programok. (na jó azokat is lehet vírusnak nevezni. Ezek nem "settenkednek " be a telefonodra, hanem Te saját magad telepíted fel ...mondjuk egy warezolt programmal.
Mint ahogy Zsoca is leírta már.
Minden programnál fontos, hogy megnézd azt mihez férhet hozzá.
Mit is akarnak ezek a programok ? emelt díjas sms-t küldeni, no meg emelt díjas számot hívni.
Ezt kiküszöbölheted ( ha nincs igazam majd kijavítanak ) azzal, hogy Hívásbeállítás / internetes hívás használata menüben beállítod vagy kiválasztod ezt " mindig rákérdez "ilyenkor híváskezdeményezésnél felugrik egy kis ablak és megkérdezi miről menjen a hívás. Így ha program akarja indítani kifele a hívást rögtön lefüleled.
Egyszerű és jól kontrollálható.
A reklámok ellen ott az adfree
Viszont egy jó tűzfal sem árt akkor ha esetleg olyan neted van ami számol túlforgalmazást
ezzel nem fognak a programjaid a tudtodon kívűl kolbászolni
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
#40993792 #11702 üzenetére
Kedves Zsolt
Be kell vallanom valamit. Tényleg nem neked szántam
Figyelmetlen voltam és az új hozzászólás helyett választ nyomtam. Nézd el nekem ( volt már ilyen több is ) Jelenleg lépegetek egyik rendszerről a másikra ( Windows kontra Ubuntu. Ezzel nem is lenne gond, de a win Chrome böngészö van az ubin meg firefox. Nem elég, hogy minden ellenkező oldalon van de a firefoxot soha nem is kultiváltam és nem nagyon ismerem.
Csak azért írtam mert igen jó a kedvem ( pájunka nélkül ) Szóvan bocseszmegjegyzem én nagyon díjazom, hogy a Skate "csapatot " erősíted az Off "tocsikban is "
(#11704) aldebaran
...én meg úgy jártam novemberben, hogy elkísértem az asszonyt a Tmobilhoz. Egy külföldi meló miatt akartam egy olyan telefont amire ha navit rekok akkor nem esik ki a szemem, nagy a kijelzője stb... Ahogy nézegettem a samsungokat, meg Hötöcöket egyszer csak rámkiabált a Skate
Úgy meglepődtem, hogy meg is vettem.
Aztán amikor barangoltam a Neten megláttam ezt a fórumot. Még a használati utasítást sem olvastam el és már rajta is volt a V1, majd a V2, ...stb.. Kipróbáltam mindet.
A legstabilabb a V2. és ez biztos, hogy minden Skate készüléken megy. A gond ezekkel a készülékekkel, hogy a különböző hardverek minőségi szórása elég nagy. Nagyon jó az IA3 , de ahogy látom nem minden telefon szereti.
V2 alatt nekem minden röccenés és akadás nélkül megy, és nagyon stabil. Eddig egyszer sem indult újra vagy fagyott meg.
V2 pro -
mrskatejoe
aktív tag
válasz
Takilandbau #11666 üzenetére
LOL pedig jól mutat az a 2 boxer,
csak az a baj , hogy a barnának van vágva a füle
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
bluobluo75 #11643 üzenetére
igen használok
-
mrskatejoe
aktív tag
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
macilacus #11574 üzenetére
(#11574) macilacus
Annak ellenére, hogy csináltattam hozzá egy tokot ( bőr, és műanyag fólia ) azért tettem fel , még egy kijelző védő fóliát. Lehet felesleges volt, de elég sokszor tok nélkül beteszem a zsebembe a kulcsok mellé.
Mondjuk ez szokás kérdése. Vannak elég jó szilikon tokok is.
A kijelzője nem egy gorilla minőség , ezért érdemes rá vigyázni."led lámpa hiánya ami egy kicsit bosszant de azt majdcsak kibírom valahogy."
van egy csomó alkalmazás ami használja a kijelzőt, tehát pótolhatóha lámpaként akarod használni. A hátránya hogy nincs, inkább a fényképezésnél jelentkezik
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
bluobluo75 #11568 üzenetére
(#11569) unyadavid
csak a konkrét kérdésre válaszoltam
(#11568) bluobluo75
sokan most ezt istenítik [link]
egy próbát megér
megjegyzem, hogy én az es expoler playerét használom .Az igényemnek megfelel(#11570) macilacus
relatíve a strapabírása
vágódeszkának ne használd mert a kijelzője nem szereti.
poént félre téve , szerintem elég strapabíró. Arra figyelj azért, hogy hamar beporosodhat, bizonyos körülmények között ( poros munkahelyek ). No és a nagyon párás helyeket sem szereti (csatlakozók, gombok stb )
november óta nyúzom, de meg vagyok vele elégedve
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
macilacus #11556 üzenetére
...no még annyi
SkaTe előnyéhez, hogy a " nagy " kijelző miatt nagyon kényelmes GPS adatok " szemmel tartása " vezetés közben.
Volt már olyan nem régen, hogy vártuk az ár csökkenését és nem csökkent hanem inkább emelkedett. Azonban ahogy olvasgattam a ZTE nagyot akar fogni az ösz.piaci részesedésből. Az iránycéljuk a 10% ami nem kevés. Szóval pro és kontra
Ha jól tudom nincs magyarországi szervize, tehát csere van csak és nincs javítás. No ez is egy plusz dolog -
mrskatejoe
aktív tag
válasz
macilacus #11551 üzenetére
Nekem volt fent olyan GPS
Természetesen fogyasztotta rendesen az aksit. Azonban ha szétnézel a piacon akkor találsz olyan alkalmazásokat ahol előre le tudod tölteni a térképet.
Ha jól sejtem a google maps is ilyen alkalmazás. Tehát ha elmentett térképet használsz máris kevesebb lesz a fogyasztás.Nem akarom isteníteni a ZTE Skate-t de ennyi pénzért megéri megvenni. Nálam nagyon bejön
még legalább egy évig . Azután már ugyis hozzá lehet férni 4 magos ZTE csodáknak
u.i: A fiamnak volt sony ericsson X8. most zamzunk GIO-ja van. A lányomnak HTC WS , de egyik sem bírja addig amíg a Skate.
Egyébként nálam a SkaTe V2 van fent. Nálam ez az ÁSZ
természetesen ez is felhasználó függő
Mind a kettő , tehát az IA3 és a V2 nagyon jó romok
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
macilacus #11548 üzenetére
(#11548) macilacus
"Gyári romon egy napot azért kibír?"
Szerinted más androidos telefonok mennyit bírnak ? Ennek legalább elég jó az aksija.
...megjegyzem, mindig a felhasználó szokása dönti el mennyit bír az aksi . Minél több alkalmazást "futtat " annál többet eszik. Amiket felsoroltál azok mind viszik rendesen a töltöttséget. Egyébként ezért van a töltő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- EAFC 25
- Medence topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged