- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
Fooler89 #11201 üzenetére
Ja a Cool Reader nem tud pdf-et de nincs is rá igazán szükség mert a Calibre-vel átkonvertálható pillanatok alatt akár mappában lévő fájlok is. A pdf-be beszkennelt újságokat sajnos képként jeleníti meg minden olvasó de hát ezzel nem is lehet mit kezdeni. Egyébként a Cool Reader a pdf-en kívül minden fájlformátummal megbirkózik.
(#11204) Adamis: THX!
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
Fooler89 #10604 üzenetére
(#10604) Fooler89
több probléma is van
"Fontos még az is, ha 128mb-os system partícióra települ fel a rom, akkor csak 1-2mb szabad hely marad a system-en, viszont a programokon belüli lib mappában található fájloknak is van méretük, így arra mindig figyeljünk oda, hogy az összes lib mappába másolni kívánt fájl össz. mérete ne legyen nagyobb mint a rendelkezésre álló szabad hely, mert abból problémák keletkezhetnek! (adott esetben törölni kell fájlokat a system partícióról pl: csengőhangok, vagy olyan .apk csomagok amire biztos nincs szükségünk és a rendszernek sem a működéshez)"
a TC -nél
"Az .apk fájlokat nyissátok meg egyszerűen Total commanderből, és azonnal látható hogy van -e lib mappa vagy sem.A legjobb ha az .apk fájlokat és a zip állományokat is betársítod a total commanderre (általában windows alól vannak a legtöbben, aki linuxot használ az meg tudja magától is hogy s mint kell csinálnia)"
ha ezeket figyelembe veszed nagy gond nem lehet .
Viszont a lib mappában van másik mappa..az abban lévő file-kat kell system/lib mappába másolni, különben a program indításakor FC-vel kilép az alkalmazás -
ouzohuto
senior tag
válasz
Fooler89 #4904 üzenetére
Konkrétan Skatere nem találtam videót, de kb ilyen minőségileg a MESH!Én Galaxy S nél találkoztam a tokkal és ezzel a színnel és a srác mondta neki kellett a tok mert üti vágja és kivettem a tokból semmi baja nem volt ÉS nem látszik rajta semmi karc, kosz!
Na, de ezt én mondom
-
kelzsoca
félisten
válasz
Fooler89 #4275 üzenetére
Ha valamire nem kapsz azonnal választ, hivatkozz újra az adott hozzászólásra, ezért biztos nem fog szólni senki sem.
A készülék átpartícionálása már régóta megoldható, de ez egy veszélyes művelet, mivel egy módosított firmware-t kell feltölteni a készülékre, és a készülékből akár tégla is lehet.
Ezért ajánlott inkább ext partíciót, és A2SD támogatott custom romot használni, vagy gyári romot, szintén ext partícióval, és az általad említett link2sd alkalmazást.
A link2sd-ről korábban már volt szó, itt van egy kis bejegyzés is róla, érdemes elolvasni: [link]
-
Fooler89
őstag
válasz
Fooler89 #4239 üzenetére
Na jó most van időm többször is feltenni ugyan azt a kérdést csak máshogyan.
Bár megjegyzem itt is az off topicos hsz vannak előnyben mint ahogy a Blade-es topikban is olvasható. Ja meg az ilyen nulla energia befektetéssel, magyarul kettőt nem bír tovább kattintani de telefont akarok tuningolni emberek hsz-ik élveznek prioritást akiknek ötször be kell ugyanazt linkelni. De mikor valaki komolyabb beszélgetést akar indítani azt vagy elkülditek, hogy ne ide írd mert a mezei userek ezzel fogják téglásítani a telefont vagy egyszerűen nem tudtok hozzá mit szólni csak azt, hogy azta.
Nem rólam van szó és nem én akarok itt komolyabb témákat indítani de viszont olvasni szívesen olvasnék. Higgyétek el vannak emberek akik azért nem olvassák ezt a topikot mert 22-dik lajos már megint leírja, hogy nincs a webshopba telefon és megkérdezi, hogy miért nincs? Elhiszitek, hogy mennyi embert nem érdekel, hogy nem tudja felfogni valaki, hogy ha valami nincs akkor azt nehéz eladni neked mint ZTE skate. Na mindegy, nem flémelni szeretnék hanem felhívni a figyelmet, hogy ha kevesebb lenne az off talán kevesebb hsz veszne el a topikban.Akkor a linkelés és a mozgatás között mi a gyakorlati különbség? Melyikkel tudok több helyett szabadítani a teló memóriáján. Sebességben van különbség?
Telefon memóriát particionálni nem szeretnék sőt ahogy keresgéltem még magyarul nincs is hozzá leírás. Remélem idővel lesz biztonságos módja mert a bladenél igazán szuper volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Yettel topik
- Mini-ITX
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPad topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest