- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple Watch
- iPhone topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jano_023
őstag
válasz
callvote #9997 üzenetére
Valami programra szükséged lesz a Windows sem a semmivel létesiti a kapcsolatokat. Azért mert nem látsz külön programot mert integrálva van attól még ott van. Az OSI modell meg erős lenne neki. Szóval maradjunk abban hogy tedd fel a telora amit nézni akarsz és kész.
Wow 10.000 hozzaszolas és az enyém.
-
molnartom
aktív tag
válasz
callvote #9997 üzenetére
A vlc-t valóban kellene telepíteni a pc-re. Ez elkerülhetetlen.
"...az otthoni munkacsoporthoz,de ugye a hálozatban nem látszik a telefon"
miért is? SAMBA network fileshare a program neve amit én használok és gyönyörűen látszódik a hálózati kapcsolatok alatta, külön IP címmel.
Ezzel ugyan eléred a megosztott mappákat, de így nem tudod streamelni a filmeket a telefonra, maximum átmásolni wifin keresztül az SD kártyára és úgy megnézni. (Bár gondolom az felejtős, de legalábbis időigényes!)hopsz: 1-el feljebb ott a link.
-
bacsi2
csendes tag
válasz
callvote #9997 üzenetére
Az a probléma, hogy magad sem érted mit akasz... Egy hálózat nem egyenlő a windows-os munkacsoportal és a megosztással. Nem érted a lényegét. Amúgy az előző hozzászólásomban benne is volt a megoldás, csak picit figyelni kéne, és értelmezni. Market első találata samba kifejezésre: [link] (soha nem próbáltam, de a kommentek szerint jó.)
-
callvote
senior tag
válasz
molnartom #9994 üzenetére
ez oké de ehhez a szerveri részt,vagyis magát a vlc-t is telepiteni kell az ő gépére,aminek kéne mennie éjjel nappal a háttérben vagy állandoan indulnia a windowsal.
ezért kellene/kellett volna egy másik megoldás ahol nem kell semmit sehova telepiteni.
az lenne a legjobb ha a skate-t hozzá lehetne adni az otthoni munkacsoporthoz,de ugye a hálozatban nem látszik a telefon(#9996) bacsi2
ha turni szeretném a könyveket vagy a wikit akkor igy tettem volna,de megkérdeztem itt hátha van egy egyszerű megoldás erre telepitgetések nélkül
ja és nem az elmélet érdekel hanem a gyakorlati megvalositása akár amolyan szájbarágós modszerrel is -
scyllarus
veterán
Az Ace is 800MHz-es, úgyhogy ez nem lehet szempont. A Skate esetén sem a MHz a fő gond, hanem az ARMv6-os architektúra, ami máris elavult.
Viszont, ahogy már egy korábban szóló megjegyezte: telót úgy veszünk, hogy tudjuk, mire akarjuk használni. Ha segítséget kérsz a döntésben, akkor oszd meg a szempontjaidat is. Alapvetően:
Pro: Óóóóóóriási kijelző
Olcsó ár
Nagyon jó custom ROMok
Segítőkész, pörgő fórum, ha elakadnál valamiben
Nagyon jó üzemidőKontra: gyenge 3D-s teljesítmény
Nem lesz hivatalos ICSTovábbiakat a hiányzó infók után tudunk mondani.
-
callvote
senior tag
válasz
molnartom #9992 üzenetére
mondok egy példát,igy a legegyszerűbb..nem akarom tulvariálni...
pl van a másik szobában egy gép tele filmekkel,amit pl a tesom használ...
onnan akarok filmet megnézni,de a telefonomon a másik szobában...
ez csak egy példa de valojában jo lenne az összes gépem elérni wifin ami csak van a lakásbanszal amig a tesom netezik a gépen,vagy azt csinál amit akar,én is elérem a filmjeit és nem kell öt csesztetni hogy azon a gépen nézzem a filmet..igy ő is nyugodtan kockul és én is filmet nézek...
és még igy észre sem vesz semmit belöle mert ugye hozzáférek a megosztott tartalomhoz,őt sem zavarom semmivel -
callvote
senior tag
válasz
molnartom #9990 üzenetére
igen tudom,de ahhoz megintcsak mennie kell a gépen egy vlc-nek és a direct pro-nak a telefonon...
ezért kérdeztem van-e valami alternatív megoldás hogy ne kelljen külön szoftvereket feltenni(#9984) bacsi2
ja és azt kifelejtettem,hogy valoban már egy héozaton vannak az eszközök de ha belegyek a hálozatok részbe a gépen ,ott csak a router és a számitogépek látszanak..a telefon nem
ha látszana akkor gondolom már meg is lenne oldva a gondom -
callvote
senior tag
van 3 gépem...
2 win7es és egy XP-sbár az összes win7es gépen látom az xp-s gépet,csatlakozni az istenért sem akar...
a 2 win7es tökjól elvan egymással mindenféle specko beállitás nélkül,megy az oda vissza kommunikácio mindkét gépen.
ezek egy otthoni munkacsoporthoz csatlakoznak.
ha megoldható,ehhez adnám hozzá a skatet is..valami ilyesmire gondoltam.igy elkerülhető lenne akár az is hogy külön wifis szoftver kelljen ahhoz hogy elérjem az SD kártyát..tehát file másoláshoz is jo lenne..de nem ez a része érdekel,inkább az hogy a skaterol érjem el azokat a mappákat amiket megosztok a gépen.
jano,igen mennie kell annak a gépnek amin a filmek vannak,de mint irtam van több gépem,mindegyiken van minden...és pl felölem mehet a másik szobában a gép,az nem érdekel,azt nem hallom,meg amugyis az használatban is van...pl valaki a családbol azon kockul,én nem zavarom öt ellenben a wifin jönne a film ugye
-
Jano_023
őstag
-
bacsi2
csendes tag
válasz
callvote #9982 üzenetére
Picit fogalomzavarban vagy. A VPN-nek ehhez semmi köze. Amúgy ha pl. van egy routered, amire rá van kötve a számítógéped, és wifin a telefonod, akkor azok már egy hálózaton vannak... Valamilyen protokoll mindenképp kelleni fog hozzá, hogy adatátvitel lehessen a kettő között (FTP, SSH(/SCP), HTTP, Samba, stb.).
"a win7 nem szeret összekapcsolódni nem win7es gépekkel" -> ez is butaság.
-
callvote
senior tag
tényleg..valaki le tudná írni értelmesen és működőképesen hogy lehet vpn-t csinálni win7 és a skate közt,mindenféle segédprogram nélkül.
pl a gépen tárolt filmek megnézéséhez telefonon..stbstb céljából(vagy esetleg egy meglévő otthoni hálózathoz,bár az neccesebb mert a win7 nem szeret összekapcsolódni nem win7es gépekkel,eszközökkel,legalábbis körülményes)
-
Jano_023
őstag
Hali, kellene egy kis segítség. IA2 van fent nálam és a következő hiba jelent meg pár napja. Amikor telefonhívást indítok kb. 1perc után elmegy a hangszóró és nem hallok semmit. Utána ha felhívom megint akkor megint semmi, de ha visszahívnak akkor már jó. Szóval szerintetek mi lehet a baj ? Lehet nem is szoftveres hanem a telóval van gond ? Ezzel a hibával vigyem vissza cseréltetni ?
-
hunaqua
addikt
"...és tegnap véletlenül rátettem a zamzung tv-t a telefonra és azóta megy a tv is rajta."
...van a samsungnak lába ?...
-
L4ller
tag
válasz
mrskatejoe #9973 üzenetére
...és tegnap véletlenül rátettem a zamzung tv-t a telefonra és azóta megy a tv is rajta.
hmm, ez milyen app, linket tudnál dobni?
-
bagyusz
őstag
IA II rom alatt nem tudok rendesen file-okat mozgatni a windowsos hálózatról. ES file explorer és File manager progival próbálkoztam. Valamint nem működik normálisan a hálózaton történő video film nézés. Más romokkal működik csak cm7 alatt nem.
Megjegyzem nem full HD-s filmeket akartam nézni hanem egyszeri 150mb-s 480p videot. Egy 2mb-s file átmásolása nagyjából 1percet vesz igénybe.
-
-
Caps96
csendes tag
Üdvözlök mindenki!
Volna pár zölfülü kérdésem és örömmel fogadom a véleményeket.
Először is most alkarok venni 1 új mobilt mert a mostani SE w580i-m elég leharcolt.
Mindenképp androidra váltanám de nem tudom hogy érdemes-e skatet venni gondolok mos arra hogy csak 800Mhz-es. (1. érdekelne menyi idő míg elavul) Mert néztem a majd áprilisban kijövő alcatelt de azért az már többe is keülne meg még sokat is kéne várni rá.
Őőőő bocsi most hirtelen nem jut eszembe a többi meg sietnem is kell mert hív a munka de majd potlom kérdéseim. addig is kérlek lobízátok valamit a skat mellet. Apropó a másik esélyes az a galaxy ace.(Ti miért választanátok vagy választottátok a skatet). -
Tobika1
senior tag
skate v2 romnál az akkumulátorhasználatnál nekem eddig csak a főfeladatokat mutatta, az appokat nem és tegnap elkezdte mutatni az összes használt appot, ez mitől lehet? most ennek örülök de eddig miért nem mutatta?
-
callvote
senior tag
válasz
bluobluo75 #9966 üzenetére
a netes megrendelés is ugyanez..csak ott nem egy pultnál állo személytől rendeled hanem egy webes felületen.
sok számtech bolt működik igy,én is vásároltam már ugyanugy ahogy te.
csak nem értem a félelmed a netes rendelés miatt...
mig a pultnál álló embernek tudsz panaszkodni ha valami nem stimmel amikor érkezik az áru,és egy netes rendelésnél ugy érzed nem?..vagy ugy képzeled hogy ha egy személytöl veszed át akkor megvan a lehetőséged otthagyni az árut és a megrendelésnél meg igyis ugyis át kell venned?
már nem emlékszem pontosan hogy volt,de ott is meg kellett adni számot,amin még fel is hív a futár ha nem vagy otthon,vagy épp azért hogy vihetik-e.emailban is értesítenek.
a t mobile webshopja nem szokta eljátszani azt,hogy hírdeti hogy van,ki is jelzi a felület hogy van raktáron és nem kapod megha miskolcra akarsz érte menni,akkor hivd fel öket hogy biztosan van-e
sok hercehurcától kimélnéd meg magad ha rendelnéd,ingyen szállitás,10%
dehát te tudod... -
-
storm3
senior tag
válasz
bluobluo75 #9966 üzenetére
Jelen esetben nincs mit vesztened ha rendelsz,nincs postaköltség és előre sem fizetsz semmit. Hozza a futár,hív ha nem talál,aláírsz nála három papírt és befizeted a kezdő részletet/összeget. Nálam így zajlott,de tiszteletben tartom azt is,ha te nem szeretnél rendelni netről,nekem még nem volt negatív élményem netes rendeléssel kapcsolatban.
-
bluobluo75
őstag
válasz
callvote #9958 üzenetére
Én rendelésre is gondoltam egyébként, de ők ezzel nem foglalkoznak, holott van olyan bolt (például ahonnan pc-s dolgokat szoktam venni) amiben ha nincs készleten, megrendelik és rám is kérdeznek ilyenkor: megrendeljük? mondom ha lehetséges igen
Ilyenkor telszám, és jön az SMS hogy megjött
Amúgy már szinte törzsvásárló vagyok ott
Jó volna ha 2012-ben ezt a modern ügyintézést a T mobil is bevezetné!
Egyébként vannak elég sokan akik netről rendelnek és meg is kapják amit kértek, de sajnos a mai világban ez még nem 100% részleteket most nem akarok mondani de elég sok e téren még a hiba
Egy szó mint száz, várok mig nem kapok, ha nem így jártam...ennyi
Köszönöm -
storm3
senior tag
Rendben,köszi mindkettőtöknek a gyors reakciót. Még egy kérdés,utána le kell lépnem,a recoveryvel este szenvedek. A jelerősségem -71 dBm 7 asu a telefon szerint és EDGE mobilhálózaton voltam,ugyanígy ültem,most 1-est mutat a térerőindikátor -101 dBm és 6 asu és UMTS a hálózat típusa. Nem akarok szőrszálhasogató lenni ezzel a térerő dologgal,de zavar hogy 'ugrál' mikor stabil volt eddig minden telefonnal(ezzel is),bár nem panaszkodtak még hogy nem tudnak elérni.
-
callvote
senior tag
válasz
bluobluo75 #9962 üzenetére
ez szinte lehetetlen,mert minden boltnak naponta akár többször kéne egyedi árlistákat nyomtatgatni...
lehet hogy a sarki t-ben van 3 skate..
most reggel nyomtasson ki hogy van skate...
ha azok elfogynak 12 órára akkor nyomtasson egy ujat amin már nincs skate?
ha te épp 12 után érsz oda,akkor meg az lesz a bajod hogy reggel láttad a listán hogy van
nem állít valótlant azzal a listával..globálisan van,forgalomban van. -
kelzsoca
félisten
válasz
bluobluo75 #9962 üzenetére
Lehet éppen készlethiány is, tehát mint mondtam, a boltokba nem jut már, de még a webshopban rendelhető, én nem várnék, és a helyedben csak megrendelném webshopon keresztül.
Az árlisták pedig nem adott boltra, hanem "globálisan" készülnek, ha kell akkor berendeled a hozzád közel eső üzletbe a készüléket, hidd el, ez a boltnak is jó, biztos hogy teljesítik, amennyiben nincs valós készlethiány ugye.
-
bluobluo75
őstag
válasz
kelzsoca #9957 üzenetére
Én nagyonis tiszteletben tartom amit itt leírtál kelzsoca, de akkor ha nincs a bolt(ok)ban hát istenem nincs, de akkor a T mobil ne nézze már hülyének a kedves vevőt és vegye a fáradságot és nyomtasson már ki egy olyan árlistát ami kapható is az üzletben, ne kelljen kp-val rohangásszak, hogy a régen kinézett telóm megvegyem
-
callvote
senior tag
az adatok stimmelnek...
és gyárin az android felirat van és azon futkos a fény..ugymond.
atomicot nem használtam igy annak nemtom mi a képe..
szerintem a másik opció jobb lett volna,mert az tuti mindent gyárira tesz...
a cwm-es azért kétséges nálam,mert ha nem saját a mentésed,akkor nem tudhatod mit teszel fel -
kelzsoca
félisten
Tehát bekapcsolom,zöld robot középen,utána a fehér ZTE felirat a kínai jellel és utána android felirat amin cikázik a fény-legalábbis olyan a hatása.
zöld robot középen=splash kép
a fehér ZTE felirat a kínai jellel=boot.img kép
utána android felirat amin cikázik a fény=framework animáció vagy bootanimáció -
storm3
senior tag
válasz
callvote #9953 üzenetére
Megvártam míg lejön a cwm-es megoldás,felraktam,viszont az a gondom,hogy maradt az atomic bootsceenje(ha jól emlékszem,akkor nem egy kéken 'villogó' android felirat volt a gyári rom bootscreenje). Tehát bekapcsolom,zöld robot középen,utána a fehér ZTE felirat a kínai jellel és utána android felirat amin cikázik a fény-legalábbis olyan a hatása.
Verzió: 2.3.5
Alapsáv743B01
Kernel: 2.6.35.7-perf+ zte-kernel@Zdroid-SMT
a Build szám pedig GB_THU_P743v1.0.0B01
Ennek kell lennie? A recoveryt még nem állítottam vissza. -
callvote
senior tag
válasz
bluobluo75 #9956 üzenetére
látom,de ez nem egy olyan rendelős oldal ahol előre kéne fizetned,vagy félni attól hogy a pénzed elúszik.
amikor kihozza a futár a telefont,akkor kell fizetned,szállítási dij nincs*,és 10%al olcsóbban veszel....
értem az elveid,de jelen oldal esetében nem kell félni az átveréstől.minek az árlista?..hát...
van olyan hogy raktárról kifogy,akkor az oldalon ezt jelzik is..ellenben nagyobb üzletekben vannak telefonok..és most nem a 2X2 méteres t-pontocskáról beszélek.
van hogy egy új készülék miatt megrohanják a boltokat,én is jártam így évekkel ezelőtt..több nagy üzletbe kellett mennem 1 nap alatt mire az utolsóban épp volt még pár darab..
most már nem futkosnék el boltba ha adott a lehetőség hogy meg is rendelhetem. -
kelzsoca
félisten
válasz
callvote #9955 üzenetére
Hát... ha elolvasod az aláírását, akkor láthatod, hogy ez mint opció nem játszik, pedig egyrészt olcsóbb is+kényelmesebb+ingyen házhozszállítják+8 napos elállási jogot is lehet gyakorolni.
(#9956) bluobluo75
Ez úgy működik, hogy van egy központi raktár, innen szolgálják ki a webshopos rendeléseket, ez fő prioritást élvez, készlethiány esetén még a boltokból is visszahívják/visszahívhatják a hiányos készüléket, csak azért, hogy a webshopos rendelés problémamentes legyen.
Továbbá a T-Mobile is, mint más nagy multi franchise rendszerben működnek, tehát az ország főbb pontjain vannak hivatalos üzletek, a többit külsős vállalkozások viszik, szigorú feltételek mellett.
Namost ha éppen ilyen boltba tévedsz be, és nincs az adott készülékből, akkor így jártál
-
callvote
senior tag
válasz
bluobluo75 #9954 üzenetére
rendeld meg neten [link]
nem kell sorbaállni,várakozni,olcsóbban kapod meg mint a boltba..és jelenleg megrendelhető,tehát van raktáron.
-
bluobluo75
őstag
Üdv!
Olyan jó volna ha itt lenne egy T mobilos dolgozó vagy bárki aki a T mobilnál dolgozik, hogy lássa mit írok!
Ugyanis elég érdekes dolog, hogy már harmadjára megyek az üzletbe és még a mai napig nem kaptam ZTE Skate mobilt ami kishazánkban szégyen és gyalázat!
Miért mondom mind ezt?
Hát azért mert már mióta bejött a divatba a Skate, rendszerint az "Akciós készülék árlista" papíron szerepel mint elérhető okostelefon...hmmm mondom én aki kissé furcsálva állok eme jelenség előtt és még kérdeztem is az eladót, hogy ugyan már ha itt esz téged egész nap a fene drága komám ugyan miért nem húzzátok ki a listáról?????
Ugyhogy ennyit az okos teló vásárlásról amit már a mai nap beterveztem volna -
storm3
senior tag
válasz
atillaahun #471 üzenetére
Sajna ez a link nem él már,tudna valaki adni egy mirrort hozzá ?
-
callvote
senior tag
válasz
apeelme #9946 üzenetére
én nem haragszom vagy ilyesmi,csak ilyenkor ha van bent más is,aki nem csinál romot,csak használja,akkor ha ezt látja élből nekem esik hogy :
"nehogymá neki magyarázd meg,jobban ért ő hozzá mint te,ki vagy te itt?..és társai"
mindez csak azért mert sokan "istenitenek" és akkor is neked hisznek ha esetleg nincs igazad és ebből lenne a vita -
kelzsoca
félisten
Ha már így a különböző fájlkezelőkről van szó, a napokban találtam egy ingyenes root explorer alternatívát az xda-n.
Ugyan az alkalmazás megtalálható Marketen is fizetős formában (valószínűleg donate miatt) de az xda-n a fejlesztő maga írta le, hogyan tudjuk reklámmentesíteni a kis appot, így ez szerintem nem számít wareznek.Csináltam is egy kis update pakkot, amit recoveryvel lehet felküldeni a készülékre.
Innen tudjátok letölteni=>Root browser
-
apeelme
addikt
válasz
kelzsoca #9945 üzenetére
ez tény elnéztem, és ezért bocs mindenkitől
de....
az app azért nem kér induláskor root jogot mert nem kell neki, csak miután a Beállításokban bepipálod a Root Explorer-t, ezek után figyelmeztető szöveg (haladó funkció NEM kezdőknek!) "Yes" válaszára ("No"-ra inaktív lesz a root explorer funkció, és csak visszalépés után lehet újra választani!), a SuperUser ablaka automatikusan felugrik mivel root jogokat kér az app...ha megadjuk neki akkor már lehet újra mount-olni a system-et rw-re...
és ezek után már működik...és nem azért mert van benne texteditor!(#9944) callvote:
ott a kép...sztem látszik hogy a systemben vagyok... - ehhez nem kell root jog!
a superuser meg nem is kérdezte... - akkor nem lehet root joga, SuperUser kezeli az appok hozzáférést...látod ez a különbség köztünk én le tudom írni még ha hibázok is, hogy elnézést, és le tudom azt is írni hogy PONTOSAN hogyan is kell működnie, és hogyan kell beállítani nem csak fél infókat dobálok és "kiröhögöm" a másikat...
-
kelzsoca
félisten
válasz
apeelme #9943 üzenetére
Feldobtam, alapból nincs root jog, de a beállítások között legalul lehet bekapcsolni és a rendszert is írhatóvá lehet tenni.
Érdekes megoldás...nagyon ritka ha az alkalmazás nem induláskor kéri be a root jogot, de ezek szerint itt gondoltak a kezdő userekre is....
Sokat fejlődött, mióta utoljára láttam.
-
callvote
senior tag
válasz
apeelme #9943 üzenetére
ott a kép...sztem látszik hogy a systemben vagyok...
amugy megkérdezi a szoftver,vagyis figyelmeztet hogy root jog kell hozzá,ha el akarom ezeket érni,rányomtam hogy van...
a superuser meg nem is kérdezte...
de amugyis..ha vennéd a fáradságot és feltennéd,végignyomkodnád akkor látnád hogy milyen vagy mit kér....
szerintem épp elég a kép amit feltettem,ott látszik minden amiről szó van(#9945) kelzsoca
akkor erről ennyit. -
callvote
senior tag
válasz
apeelme #9940 üzenetére
igen képzeld el,épp bele mentem vele a build.prop-ba és átírtam vele,na ehhez mit szólsz?
és most ne azon kezdj el vitázni velem hogy root jog kell hozzá,mert nem az a lényeg,hanem hogy a szoftverrel lehet átírni...ja és igen..van SAVE gomb is és működik is"leírnád lépésről-lépésre akkor pontokba szedve hogyan is kell átírni ES-el a build.prop-ot? köszi!"
nem írnám le,mivel te sem vetted a fáradtságot arra hogymielőtt leszólsz,megnézed hogy igazad van-e vagy sem...
de teszek fel képet..mielőtt le lennék oltva megint... -
apeelme
addikt
válasz
callvote #9938 üzenetére
hát te nagyon ügyes vagy...akkor ezek szerint el is tudod menteni/felülírni, sőt még másolgatni tudsz vele a teló memben?...hát ez remek..tudtam én hogy neked kell most már rom-ot kiadni...egyébként mikor lesz kész?
leírnád lépésről-lépésre akkor pontokba szedve hogyan is kell átírni ES-el a build.prop-ot? köszi!
-
schulzz
tag
sziaztok. lenne néhány kérdésem. most szeretnék venni egy ilyen telót. az omnia hd met cserélném le erre. kérdés: az akksi idő milyen? általánosságba gondolom, pl a legjobb rom mal amit ti próbáltatok mennyi a max idő amit elmegy átlagos felhasználással? mi az ami miatt nem érdemes megvenni. itt arra gondolok, ami a nagy hátránya pl akár egy galaxy w hez képest. Igen tudom ,a procija gyengébb és az architektúrája is régebbi, de mi ami miatt nem ajánljátok?
A külső az most nem számít mert az adott. inkább a felhasználásra gondolok. progik futása, tárhely gond megoldódott e( vagy még mindíg csak 100mb körül van) stb.
a válaszotokat előre is köszönöm -
callvote
senior tag
válasz
apeelme #9935 üzenetére
nos..mielőtt lepuffogsz,ahelyett hogy te is utánanéznél,jelezném: ui: a szoftver tudja : * Text viewers and editors..én utánajártam,sőt,fel is telepítettem és megnéztem,van benne file editor !
szal semmilyen félreinfó nincsen,az hogy te nem használod esetleg az egy dolog,de nagyon sokan igen...és hogy is van?.."legalább a fáradságot vennéd"..etc.root jog persze hogy kell hozzá,ugyanugy mint a root explorerhez is....
ettől függetlenül semmilyen félreinfó nem volt... -
callvote
senior tag
válasz
kelzsoca #9932 üzenetére
tudtommal az ES-el is át lehet írni amit akar,viszont ott nem tudom van-e ez a mount r/w,r/o,mint a root explorerben.
lehet neki azért nem megy az átírás mert abban a szoftverben (ha van ilyen) azt nem állítja át,vagy csak view módban nézi a build.prop-ot és nem text editorban.ui: a szoftver tudja : * Text viewers and editors
sztem ez csak user error -
Indiant
addikt
válasz
foldermate #9930 üzenetére
Tehát a ES File Explorert-el ne is próbálkozz.
-
kelzsoca
félisten
válasz
foldermate #9930 üzenetére
Ahhoz, hogy a systemben ilyen módosításokat el lehessen végezni, megfelelő fájlkezelő is kellene....
Pl: root explorer.
-
kelzsoca
félisten
válasz
foldermate #9927 üzenetére
Milyen rom van fent?
Ne kelljen már mindenért könyörögni, legközelebb az ilyen hozzászólásokat át fogom ugorni, és nyugodtan más is tegye meg, mert hiányos, félinformációra nem lehet választ/segítséget adni, és ne nekünk kelljen már harapófogóval kihúzni a kedves userből az információkat.
Példa arra, amire nem fog válasz menni:
Miért nem kapnak a programjaim superuser jogot? Valahol be tudom állítani? Csak a Chainfire 3Dkapot más nem.
És amire érkezhet válasz:
Miért nem kapnak a programjaim superuser jogot? Valahol be tudom állítani? Csak a Chainfire 3Dkapot más nem, xy romot használom.
(#9928) apeelme
Az a nagyobb baj, hogy azt se tudjuk milyen romot használ, így nem lehet segíteni
-
apeelme
addikt
válasz
foldermate #9927 üzenetére
A SuperUser automatikusan működik, semmit nem kell vele tenned normál esetben.
Ha az elindított alkalmazásnak root jogosultságra van szüksége akkor a SuperUser ablak automatikusan felugrik és megkérdez téged mint felhasználót hogy engedélyezed-e neki...ha egy alkalmazás működéséhez nem kell root jog, akkor te hiába is erőlteted rá, nem fog változni semmi...
Ha mégis kellene neki de a SuperUser nem kérdez meg téged, és a SuperUser listában sem látod mint engedélyezett alkalmazás, akkor nagyobb a baj...mi az az alkalmazás aminek kellene de nincs root jog?
kelzsoca: és fura hogy egymás után be tudja másolgatni a kérdését, de arra lusta hogy értelmesen tegye fel...
-
kelzsoca
félisten
válasz
foldermate #9925 üzenetére
Ott a superuser ikon, ott nézd meg mi a helyzet, olyan nincs hogy az egyik alkalmazás kap a másik nem...
-
foldermate
csendes tag
Miért nem kapnak a programjaim superuser jogot? Valahol be tudom állítani? Csak a Chainfire 3Dkapot más nem.
-
foldermate
csendes tag
-
Indiant
addikt
válasz
mrskatejoe #9911 üzenetére
Nekem tetszett!
-
bagyusz
őstag
Srácok, van cs portable ami megy skaten. 1.20C verzsön. Pár napja ezelőtt lett arm v6-ra portolva.
-
bubus66
nagyúr
válasz
mrskatejoe #9915 üzenetére
De csak az előző hozzászólásomba írtam, hogy feltettem meg is írtam melyek hozzá szólásban van bent a driver. nem, sokat kellett volna vissza olvasnia.
-
mrskatejoe
aktív tag
-
bubus66
nagyúr
válasz
mrskatejoe #9911 üzenetére
Szia nincs töltöd,
hogy vízzel akarod feltölteni? Tölteni kellene neki kikapcsolt állapotban is.
-
mrskatejoe
aktív tag
tegnap még működött a telefon
ma csak bekapcsol, rezzen egyet és leáll
mit tegyek ???
töltsd fel az akkumulátort
..és mivel ???
vízzel wazzeg
-
baloghb1
csendes tag
És ilyen illesztőprogramokat honnan szedjek le vagy hogy kellene azokat felrakni?
Egyébként köszönöm már így is többet tudok mint eddig. -
baloghb1
csendes tag
Tehát teljesen gyári telóról van szó.
-
baloghb1
csendes tag
Az van h rootloni akartam volna de a waiting for device feliratnál állandóan megállt.
És ebből gondoltam azt h az lehet a baj. -
baloghb1
csendes tag
Sziasztok!
A hardver hibáról szeretnék egy kicsit többet megtudni ZTE Skate-nél.
Mert ugyanis az én telómnál ez van.
Lécci segítsetek mert jó volna tudni, hogy mi a helyzet.
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest