- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medical
aktív tag
válasz
Adamis #22738 üzenetére
Este neki láttam. Sajnos nem jött össze!
Leírásod szerint csináltam mindent. Ahogy korábban írtam, az SD kártya gyökerébe másoltam a felrakásra váró új recoveryt és egy romot.
Ezt követően a Playról mobilomra letöltöttem a TPT-t, mely magyarul beszélt.
Elindítottam a Helper-t és megadtam a szükséges adatokat, majd igennel válaszoltam a SU hozzáféréshez. Eddig minden OKÉ volt.
Ezek után kikapcsoltam a telefont, aksit ki, majd pár másodperc múlva vissza és egyszerre le a VOL (+) + Menu (középső) + Power gombokat nyomtam.
A mobil újra indult, de nem recoveryben, hanem korábban feltelepített CYANOGENMOD rommal ami be is töltődőt rendje és módja szerint.
Így az új recoveryt sem tudtam felrakni.
Mi lehet a hiba? -
Medical
aktív tag
válasz
Adamis #22736 üzenetére
Oké.
Először is felrakom az SD kártya gyökerébe a
- cwm_6.0.5.3 zte skate zip fájlt és a
- ROM-otMajd az alábbi sorrend szerint feltelepítem, gondolom én.
1. először a mobilomra letöltöm a Play -ról, TPT HELPER nevű progit, majd elvégzem a Helperel particionálást
2. ezt követően, a fent lévő recovery alatt felinstálom az új recoveryt
3. végül a ROMO-t is.
Így jó?
-
Medical
aktív tag
válasz
Adamis #22713 üzenetére
Igazad van, de már rég óta nem járt ezen a fórumon. Ma vissza olvasgattam több fórumot, többen is panaszkodtak az ICE AMOR III-ra, wifi ügyben, de nem találkoztam sehol megoldással.
Du. felraktam a MIUI V5 SPECIÁL EDITIN HU ROM-t. Ez is tetszik és eddig kifogástalan, gyors is.
-
Medical
aktív tag
válasz
Adamis #22711 üzenetére
Köszi, meg nézem majd.
Tegnap este lecseréltem a RootBox-JB-t. Miután frissült a Google Playon, lelassult és utána nem tudott a Playra fellépni. Mindég kiírta, leállt a...... valami. Már nem emlékszek rá mi.
Feltettem az ICE AMOR III, bizva abban, hogy hátha sikerül kapcsolódni wifin a netre. Mint korábban, sajnos most sem tud kapcsolódni.
Erre van orvosság? Esetleg valami apk?Pedig kipróbáltak közül ez a ROM tetszik legjobban.
-
Medical
aktív tag
válasz
Adamis #22690 üzenetére
Igen felment, de nem tudom hogyan és mivel tettem fel.
Tegnap, kínomban már mindent kipróbáltam. Ezt is ma reggel vettem észre, hogy már nem a 6 -os van rajta.
Holnap, gyakorolok még!
Pedig azt mondtam már feladom, nem kínlódok tovább. De olyan rendesek vagytok főleg,Te és Keeperv85, hogy még is csak holnap rá szánom magam. -
Dr. Romano
veterán
válasz
Adamis #22671 üzenetére
A 4.1-et feltettem a gapps-al együtt. Tetszik, szeretném is megtartani viszont: annyi problémám van, hogy a youtube nem indul el amíg nem frissítem a google szolgáltatásokat, azt viszont nem tudom mert kiírja hogy nincs elég helyem (pedig telepítés előtt csináltam particionálást). Te ezt hogy oldottad meg?
-
Medical
aktív tag
válasz
Adamis #22642 üzenetére
Sajnos nem lett jó!
Beigazolódott, amit korábban is írtam. Ezzel a kombinációval be sem lép a Recoba.
A régebbi kombinációval be lép, de utána nem csinál semmit.Már írtam, érzéketlen a "következő kombinációval kapcsoljuk be: egyszerre nyomjuk le a VOL (+) + Menü (középső) + Power gombokat".
-
Medical
aktív tag
válasz
Adamis #22639 üzenetére
Már töltöm.
Sajnos nem lesz jó.
Már írtam, érzéketlen a "következő kombinációval kapcsoljuk be: egyszerre nyomjuk le a VOL (+) + Menü (középső) + Power gombokat".A 200mb_system.zipet, kicsomagolom és az image mappát a benne lévő fájlokkal másoljam az SD kártya gyökerébe. Majd az általad linkelt útmutató utolsó pontja szerint járjak el.
Jól értelmezem?De próbálkozni fogok ezzel is.
Köszi. -
Medical
aktív tag
válasz
Adamis #22626 üzenetére
Szerintem nem hibás a hang le/fel billentyű, sőt biztos.
Más valami lehet a hiba oka.A v4.0.1.4 recovery -be, úgy léptünk be, hogy a hang le + bekapcsológomb egyszerre nyomtuk le.
Az újabb recovery v6.0.5.3, amit felraktam, hang fel + home gomb + bekapcsoló gomb egyszerre megnyomni.
Na már most, nálam ez nem működik!Úgy tudok belépni, ha a régi recovery belépési módot használom, hang le + bekapcsológomb egyszerre. Igaz akkor is be tudok lépni, ha a harmadik gombot nevezetesen HOME gombot is megnyomom. Itt, nem tudok lépkedni se le, se fel a hangerő gombokkal. Nem érzékeli. Itt mintha lefagyott volna.
Egyedül a bekapcsoló gombra reagál.
De ezt már feljebb írtam.Fentebb ezért írtam, hogy nem a hang le/fel billentyű hibás.
Igen van másik telefonom, egy régi Nokia X6 -os, azon kívül, hogy nem okos telefonom nagyon meg vagyok elégedve vele.
A nagyobbik fiam most küldött egy másik okos telefont, Sony Ericsson Xperia Arc S LT18i.Ennek ellenére nagyon bosszant
(főleg, hogy én szúrtam el) a ZTE Skate, hogy mi lehet az igazi baja, de nem adom fel.
Bízom benne a Ti segítségetekkel életet tudok bele varázsolni. -
Medical
aktív tag
válasz
Adamis #22609 üzenetére
Adamis, próbálkoztam a leírásod szerint a gyári rendszerrel.
Az általad linkelt fájl-t kicsomagoltam, majd felmásoltam az sd-kártya gyökerébe az image mappát a benne lévő image.bin -l.
Ezt követően az általad megadott kombinációval "Hang Fel + Menü + Bakapcs." erre egyáltalán nem reagált, majd a "Hang Le + Menü + Bakapcs" itt megjegyzem, a régebbi recoverybe "Hang le + Bekapcs" mint két kombinációval be lép a recoverybe.Itt a hangerő gombbal nem tudok lépkedni, se fel, se le! Egyedül a Bekapcs gombra reagál.
Mikor ezt megnyomom, alábbi kép jön be.Itt sem reagál a hangerő gombra, egyedül a Bekapcs gombra. Mikor ezt megnyomom, mint ha újra indulna, de a zöld figurától az istennek sem jut tovább!
Ekkor akkumulátor ki és kezdhetek újból játszani, de ettől egy tapodtat sem jutok előbbre!
Köszönöm a segíteni akarásodat, ha még valami eszedbe jut, örömest fogadom.
-
Adamis
őstag
válasz
Adamis #22608 üzenetére
Gyári rendszer - Ezt tedd az SD-re, aztán Hang Fel + Menü + Bakapcs. Ha ez nem megy, akkor Hang Le + Menü + Bakapcs! Figyelem: a menü a középső! Csak azért, mert volt már, aki benézte...
-
BaluArc
csendes tag
-
BaluArc
csendes tag
válasz
Adamis #22539 üzenetére
Ez az, a romnak is bekellene töltödnie, de nem!
Akkor a Fastboot komunikáció ki van csukva ebben az állapotában? (zöld robot)
Win 8.1 (64bit) alá még nem találtam működő Fastboot drivert, ismeretlen ezköz!
Egyébként van bill. kombináció kikapcsolt készüléken Fastboot-ba rakáshoz, gépre dugás előtt?-Köszönöm hogy próbálsz segíteni!...........
-
-
szunyi777
őstag
válasz
Adamis #22513 üzenetére
Kössz, ez nekem is jól jön..
Most várom a digitizert a telóhoz, ha megjönn kicserélem, és mehet a Root és egy jó AOSP rendszer (ha van)
2 kérdés.
Nézegettem a tárhelyet, és ott van egy skate-root .zip. Gondolom az helyet nyugodtan tolhatom fel a legfrissebb UPDATE-SuperSU-v2.02.zip ?!
A másik mappában a recovery a legfrissebbet tartalmazza? Esetleg PhilZ ?! -
Dexter68
addikt
válasz
Adamis #22399 üzenetére
Ez nem hasonló probléma, mint amit Fagyi boncolgatott amikor benézett ide?
-
Dexter68
addikt
válasz
Adamis #22346 üzenetére
A spanyoloknál van pár, ahogy elnézem... jó tudni ezt is.
-
-
bsanya
aktív tag
válasz
Adamis #22133 üzenetére
Igen, úgy, ahogy kelzsoca a ROM telepítést javasolta.
A romot lehetőleg így tegyétek fel:
(minden adat törlődni fog!)Recoveryből menjetek végig ezeken:
mounts and storage menüpont alatt
- format boot
- format system
- format data
- format cacheDe már előtte a CM7-nél is ezt csinálta, a CM11-nél még jó volt...
-
Attesz
aktív tag
válasz
Adamis #22111 üzenetére
Ne haragudjatok, de még elég kezdő vagyok Android témában.
Ha hiszitek, ha nem a Tasker nevű programról 2 napja hallottam előszőr.
Ezért van, hogy néhány dolog nem egyértelmű Nekem.
Például azt sem hallottam, hogy a CronMod-INT2EXT+ "linkelő" program.
Én úgy tudtam, hogy az azért van, hogy megnövelje a belső tárhelyet.
Sehol senki nem írta, vagy mondta, hogy a kettő együtt nem jó.
Nekem az logikus volt, hogy megnövelem a belső tárhelyet(mondjuk 512mb-ra) ezután van helyem programokat telepíteni, amiknek egy részét(mivel az egészet nem lehet sajnos) átrakom Link2SD-vel az SD kártyára. Így a kecske is jól lakik és a káposzta is megmarad.Külön Én nem raktam ext particiót az SD-re. Amit CronMod-INT2EXT+ csinált az van rajta.
-
gpesti
csendes tag
válasz
Adamis #21957 üzenetére
Mindenkinek koszonet a valaszokert.
Azt irjatok "Legjobb,ha átnézed "adamis olvtárs" útmutatóját", meg "Olvasd el a TPT-ről szóló részt".
Kicsit zavarban vagyok... hol is van ez az utmutato, TPT-rol szolo resz?
Egyebkent azert feszegettem ezt a TPT kerdest, mert nekem nem volt vilagos sem a KitKat, sem pl. a par nappal ez elotti Light Rootbox eseten, hogy kell-e a TPT-vel bajlodnom? A KitKat mar tiszta (koszonet), a Light Rootbox-ban tovabbra sem vagyok biztos, de sebaj.
Annyit meg had' kerdezzek meg, hogy mi van akkor, ha nem passzol a ROM requirement-hez a kiosztas? Egyszeruen csak nem megy fel? Vagy felmegy de hasznalhatatlan? Vagy egy nagy tegla lesz a telefonbol?
Udv
-
Dexter68
addikt
válasz
Adamis #21897 üzenetére
Nnnamost itt még mindig csak a márciusit látom, de lehet, hogy gapps-ból is van ennél frissebb? Hova dugták a májusit?
-
-
angelius
aktív tag
válasz
Adamis #21880 üzenetére
Nem próbáltam ki mert ma akartam, de láttam más is írta hogy olyan lassú. Várok Fagyinak a javítására. Pár napja a Slim Bean-t használom kiszedtem belőle amit kilehetett szedni, kicseréltem a Bootanimációt nagyobb Slim Bean kiírásra. Frissítettem a Holo Launchert és a Slim file managert. Nem volt lassulás nem volt újra indulás sem, és nem ütköztem FC-kbe sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy A12 4/64 - szürke
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Samsung Galaxy S22 5G 128/8GB Pink Gold
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest