- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Torento
tag
A hozzá értőktől kérdezném:
Lesz a jövőben olyan kernel v újítás szerintetek amivel 960mhz felett is stabil marad?(#8298) mrskatejoe
Ja nem... maga a megjelenítésre gondoltam
-
Torento
tag
válasz
mrskatejoe #8291 üzenetére
Nemroszz.. de ez már nekem kicsit túlzás
-
pgemil
aktív tag
válasz
mrskatejoe #8264 üzenetére
Nem csak elméletileg, gyakorlatilag is kezeli a 32 GB-s kártyát!
-
matec7
tag
válasz
mrskatejoe #8249 üzenetére
hol lehet ezt beállítani? nem találtam, mindössze annyit, hogy telefonszám: ismeretlen
-
okoska74
senior tag
válasz
kelzsoca #8285 üzenetére
Most nem a telcsi Data kibővítéséről beszélek, hanem csinálnék + ext3 -s partíciót a saját dolgaim tárolására mivel az ext partíciónak nem gond a 32Gb sem nincs írási korlát, stb.
Erre akár egy 32Gb -s fájlt is írhatok azt is olvasná gond nélkül. Jó tudom hogy ez a példa kicsit extrém. -
Drbonci
aktív tag
-
okoska74
senior tag
Az Ice Armor milyen fájl rendszereket támogat az SD -n a fat32 -n kívül? Mert tegyük fel csinálok egy pár megás fat32 partíciót ahhoz, hogy a windows is lássa és erre valamilyen windowsos ext2 -3 fájlrendszer olvasó progit. A többit meg mondjuk ext3 -ra formáznám akkor nem lenne gond a nagyobb fájlok tárolása sem.
Megvalósítható az ötletem?
A teló látná, írná és olvasná -e az ext3 -s partíciómat? -
callvote
senior tag
válasz
krisztian112 #8273 üzenetére
én a V2-őt használom,semmi gondom nincs vele,spb shell is rajta van(tehát folyton megy a 3d launcher) és nem akad nem szarakodik és a proci is alapon van,csak játék közben huzom..ja és sosem kapcsolom ki
-
adamcsik
aktív tag
válasz
mrskatejoe #8275 üzenetére
Megpróbáltam úgy is total commanderrel.
-
-
krisztian112
senior tag
Sziasztok!
Az én Skate-emet kb. 2 naponta újra kell indítani hogy gyors legyen, mert a 2.nap végére már a tálca lehúzás akadozik, és maga a telefonálás folyamat (napló behozása, hívásletevés) is késik. Ti mit tapasztaltok? Skate V2-romnál is előfordul?
Üdv!
-
adamcsik
aktív tag
válasz
mrskatejoe #8271 üzenetére
Úgy értettem, hogy kártyaolvasóval másoltam fel a dolgokat. Amikor még a kártyaolvasóban van a kártya, addig mindent meg lehet nyitni. Ha viszont kiveszem az olvasóból. majd visszarakom, akkor már csak 3Gb-ot olvas be, de ugyanúgy 32Gb-nak látja a kártyát.
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
adamcsik #8270 üzenetére
Ezt hogy érted ? " gépen van a kártya "
kivetted a kártyát a telefonból ?
esetleg próbáld meg, hogy kikapcsolod a telefont, majd bekapcsolodsajnos más ötletem nincs...lehet, hogy mégis csak Fake az a kártya ?
mondjuk lenne még egy ötletem
Ebből megtudhatod hogy fake vagy sem
de előbb próbáld ki, hogy újra indítod a telefont
-
adamcsik
aktív tag
válasz
mrskatejoe #8264 üzenetére
A fentebb említett programmal való formázás után sem változott a helyzet. Ameddig a gépen van a kártya rajta van minden, de amint leveszem nem marad csak 3,5 GB.
-
Indiant
addikt
Akció van ezen az oldalon: [link]
Szerintetek az ingyenes szállításhoz külön kell regisztrálni?
Úgy tűnik nekünk nem elérhető....ez sem...
(#8266) callvote: 10 dollárért? Class 10-es 16Gb-os SD-t? hol?
(#8267) tboldi: Sajnos én is így látom.
-
adamcsik
aktív tag
válasz
mrskatejoe #8256 üzenetére
Amit írtál progit, az is 32GB-nak látja formázás után is. Most másolom fel a dolgokat a kártyára, majd kiderül hogy jó lett-e?
-
PNP
őstag
Milyen programmal érdemes nézni, hogy meddig húzható a teló?
-
adamcsik
aktív tag
válasz
mrskatejoe #8252 üzenetére
A gép és a telefon is felismeri 32GB-nak, akkor elméletileg jó, nem?
-
adamcsik
aktív tag
válasz
mrskatejoe #8249 üzenetére
Helló!
Formázás: jobb egérgomb-formázás
Paraméter: FAT32
Tipus:Sandisc MicroSDHC -
mrskatejoe
aktív tag
-
matec7
tag
Ice Armor Romnál tapasztalt más is olyat, hogy "menet közben" kéri a pin kódot? Nem azért lehet, mert mozog a sim, egymás után 5x pl amikor hozzákapcsoltam a géphez kérte..
-
adamcsik
aktív tag
Hali.
Vettem a telóhoz egy 32 GB-os kártyát. Felmásolok rá mindent, visszanézem a gépen és minden rajta van, amit felmásoltam. Leveszem a gépről, akkor eltünik róla minden, ami kb, 3 GB felett van. Leformáztam, de ugyanaz a helyzet. Mi lehet a baj? -
mrskatejoe
aktív tag
no igen
-
callvote
senior tag
válasz
mrskatejoe #8242 üzenetére
ááá nemjó
pedig poén lett volna
-
Torento
tag
http://www.youtube.com/watch?v=HGNayBJ5A80
a végefelé mongya a lényeget
-
Torento
tag
100 szónak is egy a vége főzött rommal sokkal jobb... 787mhz-el is alázza a gyári sebességet.. felhúzva meg maga a tökély
-
Norbeee01
tag
válasz
mrskatejoe #8238 üzenetére
3D alkalmazások alatt leginkább a 3d játékokat értem amikből elég sok simán megy rajta,de nem erre van kihegyezve ez a telefon erre céloztam,de sokan vannak akik ezt várják el tőle
-
callvote
senior tag
nekem sem volt gond az alap rommal...
na ezt meg kipróbálom
[link]
-
-
Torento
tag
válasz
Norbeee01 #8236 üzenetére
Nekem ez a 2. Skatem nemhiszem h kétszer is kifogtam a csiga szoftvert... ráadásul az elsőn azis akadós volt amivel vettem meg az is amit visszavitelkor tettem rá én a T-mobile oldaláról... 800mhz-el meg az "élvezhetőbb" launcherek mindegyik akad.. ha kicsit is de akad... (pont arra elég az a minimális akadás h azt a kis élményt elvegye)Másrészt meg Skatev2,CM7,ICE ARMORRAL harapkapar úgyh nemhiszem h a készüléknek lenne vmi olyan bajsága ami csak nálam van...
-
Torento
tag
nemis hallottam még erről.. nekem az előző 3 hónapos volt tokot sose látott és nem porosodtott semennyire...
Más:
Szerintemis igazából a telefon értékét a szememben Zsocááék teszik egésszé..
1 napig a gyári romot kellet használnom (mielőtt visszavittem) de.... ami szaggatást leművel a gyári launcher stb... meg sztem ennél a telónál "kötelező" a procihúzás... -
Norbeee01
tag
válasz
Torento #8223 üzenetére
De az alakját már akkor is láthattad,mikor képeken nézted,meg mikor bementé a tréhez megvenni...Egyébként 45.000ft-ért (vagy te már 53.000-ért vetted nemtom) ne várd el egy galaxy sII összeszerelési minőségét és tudását...Amúgy plédnek is meg ennek is megvannak a maga hibái úgy mint az összes többi mobilnak..Ha belegondolsz még az iPhone 4 is hibásan jött ki! Ha eltakartad a kezeddel a hátlapot,nem volt térerőd. Az pedig 2kiló felett volt kapható mikor bejött. Puskás Öcsit idézve: "Kis pénz,kis foci"
-
gabe96
aktív tag
-
Torento
tag
válasz
Norbeee01 #8219 üzenetére
Nekem ez az első androidos telóm (jó sokat vártam vele) a ZTE blade-ről nagyon sok jót hallottam,szinte csak jót...amikor én ezt vettem akkor már a T-nél nem is lehetett blad-et kapni...
Olvasgattam a skateről neten 1 órát kb és megvettem..(meg én nem akartam se samsungot se sonyericsont se nokiát se htc-t motorolából meg nem találtm olyat ami megfizethető is meg jó is.... ezértis nem volt nekem sokáig okostelefonom)
-
badmad
senior tag
Sziasztok!
Romot akarok cserélni a skaten hogyan tudnám legegyszerübben menteni a progijaimat amik fent vannak hogy ne kelljen újra raknom öket?Meglehet ezt oldani valahogy? -
Torento
tag
Ha az ICE ARMOR 2-be benne lenne azaz effekt amit a tania csinál kép átfordításakor az nagy királyság lenne
Lehetséges lenne? v túl bonyolult a megvalósítása..
Sztem mindenkinek teccene
-
Norbeee01
tag
válasz
TazLeacher #8214 üzenetére
S-betűs a Koreai
-
callvote
senior tag
válasz
TazLeacher #8214 üzenetére
Namsung
-
Norbeee01
tag
válasz
hunaqua #8210 üzenetére
Összerelési minősége szerintem ugyanolyan lesz mint a Skate-nek...Ugyanis nálam nem recseg a hátlap,nem porosodik a kijelző(3hónapja van meg a telefon és sosem volt tokban,annál többet zsebben),nem lötyögnek a gombok...Szószerint semmi kivetnivaló nincs ebben a készülékben...Szerintem,mint minden más gyártónál,itt is kerülnek bele hibás cuccok(a recsegés konkrétan fröccsöntési hiba lehet szerintem). Az S betűs koreai cégnél dolgoztam ahol LCD és LED TV-ket gyártottunk és ott is jött vissza pl. tavaly decemberben 7000db lcd tv,mert lötyögött a kijelző,mindennap több 100db tv-t nyomtak le rejectre valamilyen gyártási hiba miatt...Szóval ez egy tök természetes dolog ami ellen nem lehet mit tenni,mint írtam Nokiám is volt recsegő hátlappal 75.000ft-ért....
-
-
Norbeee01
tag
válasz
hunaqua #8207 üzenetére
De a Tania WP7-es amit nem lehet összahasonlítani semmiben sem a Skate-el,meg jóval fejlettebb belülről is (1ghz Snapdragon proci,adreno 205gpu,4gb rom),mindenesetre én annak örülnék ha Tania belsővel rendelkező Skate-em lenne
Külsőre nekem a Skate jobban bejön egyébként,de lehet hogy azért mert nem rajongok a fehér telcsikért(az a típus vagyok akinél 2-3nap alatt a fehér feketévé válik)
Egyébként Hajrá Android,Hajrá Deszka,Várom már a távoli jövőben talán egyszer megérkező CM9-et!
Ja és Tania-t biztos nemfogsz ilyen áron kapni,egyébként az enyém nem recseg,és Taniaból is lesz szerintem szépszámmal hasonló hiba,ez elkerülhetetlen,nekem volt Nokiám is ami recsegett(5800 xpressmusic-soha többet simbyan
)
-
mrskatejoe
aktív tag
a pillanat ragasztó csodákra képes
-
hunaqua
addikt
válasz
#40993792 #8204 üzenetére
Akkor másképp fogalmazok:
-Valaki panaszkodik,hogy neki recseg azzal nincs gond,(mert az egyedi hiba,van ilyen)de az ,hogy csak minden 3. recseg vagy 5. az már szerintem nem megengedett.Ne legyen az sem érv,hogy az övé nem recseg (persze,mert tokban van,de a tok nem gyári tartozék).
-Nekem a gombok is "lötyiznek",de amiket a t-nél néztem az mind ilyen volt (vagy jobban,vagy kevésbé)....ez nem jelenti azt,hogy ne szeretném a készüléket,de még egyszer mondom a Zsocáék nélkül nem lenne a "szívem csücske".....A videót nézve talán a Tania már jobban van összerakva.
-
Indiant
addikt
válasz
skidrowkill #8200 üzenetére
Tömd ki papírral. Másnál bevált.
(#8196) Military: van akinek megy a 64-es is benne.
-
hunaqua
addikt
válasz
Szerintem az mindnek recseg-ropog.Meg ha szigorúak akarunk lenni,a gombok is lötyögnek.
Ennek a telefonnak, valjuk be őszintén az a legnagyobb előnye,hogy a Zsocáék foglalkoznak vele. -
callvote
senior tag
válasz
vegyél rá szilikon tokot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Medence topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 4
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest