- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Google Pixel topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- 
			  Mobilarena Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

GRomeo tag válasz  apeelme

üzenetére apeelme

üzenetéreTudtam róla vagyis olvastam amit írtál,hogy az 1-2-es romnál sem lett a wifi-hez hozzányúlva, javítva de gondolom azért valami optimizáltabb lett és valahogy összefügghetett a javulás  És a SkaTe-ban levő wifi részből nem lehetne nem is tudom,hogy írjam"kiolvasni",hogy mitől is olyan gyors ott a wifi  
- 

mrskatejoe aktív tag válasz  apeelme

üzenetére apeelme

üzenetéreapeelme Maximálisan értem amit írtál  Ez a "probléma megjelenés " abból adódik, hogy ugye többféle júzer van. Addig amig ide nem keveredtem közétek azt sem tudtam eszik e vagy isszák az android rendszert ( no egy picit túloztam, de nem sokat ) . azonban láttam, hogy vannak tőlem sokkal gyengébbek. Próbálom magam fejleszteni ( olvasok , tanulok , kérdezek ) . Valaki szintén ezt teszi...valaki nem. 
 Szóval a lényeg, hogy az olyanok mint én...egy új ROM alkalmazása során..csak néz mint a kisgyerek Karácsonykor, főleg ha első karácsonyos![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) . .
 Soha nem úgy fogja tesztelni a ROM mint TE vagy Ti. Ezt a wifi dolgot is csak az veszi észre aki sokat használja , vagy töltöget . De ez nem téma .
 Szóval ami neked Triviális az nekem ( nekünk ) lehet bonyolult első hallásra. Persze van közöttünk sok " zőőőőd fárasztó droidos is " az nekem ( nekünk ) lehet bonyolult első hallásra. Persze van közöttünk sok " zőőőőd fárasztó droidos is ""esetleg egy átalakított rom abból a " vérvonalból " - ezt nem igazán értem" 
 nos ezt azért nem érted mert gondolom ismered azt a vonalt ( én nem ) Szóval csak arra gondoltam, hogy abból a vonalból esetleg át lehet venni egy két fejlesztést. Esetleg ( de ezt nem tudom ) olyan meghajtó programot ami jobban kezeli a wifit . No ezt akartam kinyögni joestone elismerésem  érdekes érdekes várom a végkifejletet várom a végkifejletet "Akinek gyári romja van , az megírhatná , hogy ha hívás közben kihangosítja készüléket bedugott fülessel akkor szól a füles is vagy csak a speaker ." erre maximum csak holnap tudok válaszolni, mert lányom barátja dolgozik. 
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
- Hisense M2 Pro Lézer Okos Projektor // Számla+Garancia //
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) .
 . az nekem ( nekünk ) lehet bonyolult első hallásra. Persze van közöttünk sok " zőőőőd fárasztó droidos is "
 az nekem ( nekünk ) lehet bonyolult első hallásra. Persze van közöttünk sok " zőőőőd fárasztó droidos is "
 várom a végkifejletet
 várom a végkifejletet