Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• joestone

addikt

válasz mrskatejoe #9480 üzenetére

Igen , arról szól , egyenlőre egy sima 2.3.7 (persze jól telerakva google appokkal ) gyakorlatilag a Nexus S gyári romjának működését próbálom megvalósítani . Ez alól kivétel a bedugott fejhallgató esetén történő csörgés , mert az zavart így kikapcsoltam és most vagy csak a fülesben csörög vagy csak a speakeren. Nem nagyon akartam a gyári romot piszkálni , de a gyári romon meguntam , hogy megnyomva a bekapcs gombot nem éledt fel a kijelző sokszor csak sokadik próbálkozásra a proximity szenzor is hol működött hol nem hiába volt kalibrálva (ezt a működést továbbra is tudja) .A Nexus S -en soha nem volt kalibrálva azt mégis szépen működik , dehát az egy 20 -e Ft -al drágább telefon .

Elég sokat szívtam vele míg a wifit sikerült úgy működésre bírnom ahogy a gyári romban működik. Ne eth0 legyen az interface , hanem wlan0 , a gyári dhd.ko használható legyen az egyedi kernellel (a gyári dhd.ko méretben nagyobb , mint a kernelforrásból fordított verzió gondolom mert újabb ). A gyári dhd.ko modult is ezért használom , hogy a gyári wifi működést tudjam produkálni . (Ez szépen működött a gyári romon) . Az ad-hoc support nincs benne a wifi részben , de nem is szoktam ad-hoc netre csatlakozni . A kódolatlan wifi-t még nem próbáltam , ezt valószínüleg belerakom , ha nem működne .
    Az fm kihangosítás még nem működik , de azt már látom ,hogy nem route-olja a hangot a speakerre , ezt elvileg tudom orvosolni az audio rész átdolgozásával. Mivel lassan az audio rész több logot generál , mint maga a rendszer így pontosan nyomon tudom követni éppen melyik résznek a végrehajtása zajlik. Mondjuk nem szoktam az fmrádiót használni , a CM FM rádiója is csak a kiváncsíság miatt került bele , hogy meg tudom-e oldani az fm kihangosítását.
    9 óra 14 perce megy az fmrádió és 74% az akksi , persze wifi és 3g sem volt kikapcsolva .
    Működik az is , hogy a gyári füles gombját megnyomva fel lehet venni a hívást, illetve leállítja elindítja a zenelejátszást a gomb .
    Akinek gyári romja van , az megírhatná , hogy ha hívás közben kihangosítja készüléket bedugott fülessel akkor szól a füles is vagy csak a speaker .

Új hozzászólás Aktív témák