- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
callvote #9486 üzenetére
callvote
Nekem nagyon csípte a szemem, mert igen pofára estem...de erről már írtam. A lényeg annyi volt, hogy amikor feltettem az IA 2 és ugye a marketből újra telepíteni akartam a programokat, nos szokatlanul lassan töltötte le azokat. Pedig itt voltam a wifi közelében. Nagyon nem foglalkoztam a dologgal. Aztán kimentem az étkezőbe, és pont egy videót akartam megmutatni a lányomnak ( youtube ). Ott ahol eddig rendesen és akadás nélkül ment a letöltés ott most szaggatott. A hab a tortán az volt amikor online játékkal akartunk játszani. A lányom barátjának is Skate van és gyári eredeti ROM A lányomnak HTC WFS . Nem nagyon tudtam játszani mert állandóan kapcsolódási és kapcsolati hibára hivatkozva kidobált a játékból.
No ez már bosszantott, mert mi az, hogy a gyári ROM -al megy a játék az IA 2 vel meg nem ?.
Mérgemben a különböző helyeken lemértem a wifi paramétereket ( bár az ilyen sebesség mérőkre nem igazán adok ) . Három különböző távolságon végeztem el a méréseket kétszer.
Ez után tiszta telepítéssel feltettem a V2.
No már a marketnél szembetűnően gyorsabb volt a letöltés (szinte 1-2 mp alatt )
Kipróbáltam a videózástól az online zene hallgatásig mindent, még a játékot is.Mondanom sem kell, hogy pörgött rendesen.
Már csak a wifi mérés volt hátra.
Ami a megdöbbentő (B)hogy közel azonos paraméterek jöttek
(/B)
...és mégis gyorsabb volt a letöltés és egyenletesebb volt a net kapcsolatnem tudom ezt mire véljem. Itt egy fórum társ ( bocs hogy nem tudom ki ) írta, hogy a CM rosszabbul kezeli a wifit.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged