-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
callvote #9486 üzenetére
callvote
Nekem nagyon csípte a szemem, mert igen pofára estem...de erről már írtam. A lényeg annyi volt, hogy amikor feltettem az IA 2 és ugye a marketből újra telepíteni akartam a programokat, nos szokatlanul lassan töltötte le azokat. Pedig itt voltam a wifi közelében. Nagyon nem foglalkoztam a dologgal. Aztán kimentem az étkezőbe, és pont egy videót akartam megmutatni a lányomnak ( youtube ). Ott ahol eddig rendesen és akadás nélkül ment a letöltés ott most szaggatott. A hab a tortán az volt amikor online játékkal akartunk játszani. A lányom barátjának is Skate van és gyári eredeti ROM A lányomnak HTC WFS . Nem nagyon tudtam játszani mert állandóan kapcsolódási és kapcsolati hibára hivatkozva kidobált a játékból.
No ez már bosszantott, mert mi az, hogy a gyári ROM -al megy a játék az IA 2 vel meg nem ?.
Mérgemben a különböző helyeken lemértem a wifi paramétereket ( bár az ilyen sebesség mérőkre nem igazán adok ) . Három különböző távolságon végeztem el a méréseket kétszer.
Ez után tiszta telepítéssel feltettem a V2.
No már a marketnél szembetűnően gyorsabb volt a letöltés (szinte 1-2 mp alatt )
Kipróbáltam a videózástól az online zene hallgatásig mindent, még a játékot is.Mondanom sem kell, hogy pörgött rendesen.
Már csak a wifi mérés volt hátra.
Ami a megdöbbentő (B)hogy közel azonos paraméterek jöttek
(/B)
...és mégis gyorsabb volt a letöltés és egyenletesebb volt a net kapcsolatnem tudom ezt mire véljem. Itt egy fórum társ ( bocs hogy nem tudom ki ) írta, hogy a CM rosszabbul kezeli a wifit.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Borderlands 4
- Videó stream letöltése
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Narancssárga Színben Kártya-független,36 Hónap Garancia,Bontatlan
- Eladó RedMagic 9 pro (16/512 GB)
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Huawei P Smart Z 64GB / 4GB RAM Zöld
- szinte új iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Kék Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan 0 Perces Készülék
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő