- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz
joestone #11663 üzenetére
Mondtam hogy felesleges módosítás (ami ráadásul az üzemidőre is negatív hatással van) csak már nem tudnak mit kitalálni a külföldi modder társak, és ilyen dolgokkal próbálnak valami újat behozni.
El kell fogadni hogy ebben a SoC-ban nincs több lehetőség, amit ki lehetett hozni, már ki lett sajtolva ebből a vasból.
-
kelzsoca
félisten
válasz
joestone #11222 üzenetére
Ott van a Vodafone Smart Store, bárki bemehet, aztán 55k-ért elhozhat vodás feltöltőkártyával egy független Skate-et.
-
-
kelzsoca
félisten
válasz
joestone #10413 üzenetére
Értem én , hogy szeretnétek zseblámpát , de erre a célra a nexust használom ,így nagyon nem érint a téma.
Csupán korrigáltam egy vélhetően téves hozzászólást, amit keep kollega írt le, mert szinte biztos vagyok benne, hogy a hátsó led folyamatos világítására gondolt, amiről korábban már beszéltem vele, mivel neki nincs Skate-je, és tisztában van a fényképezéskor működő led-el, az általad készített romokkal szintén nincs tapasztalata, kizárásos alapon arra gondolt, amire én ráválaszoltam.
-
kelzsoca
félisten
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
joestone #10326 üzenetére
(#10326) joestone
Nekem mint laikusnak úgy jön le, hogy 2 féle verzió van. Ha igen akkor leírnád a különbséget, vagy legalábbis hol lehet utána olvasni ? " Még egy oc teszt verzió felkerül ".
Mint írtam többször nem vagyok egy "android mágus, sem mester " csak érdekel a téma.
Köszi
-
kelzsoca
félisten
válasz
joestone #10323 üzenetére
Szerintem egy kicsit ismerkedj a Cyanogenmod forrással, mert a leírtakból nézve nem igazán vagy tisztában azzal-mi hogy van megoldva, bár a ZTE-s kernel behozása, és egyéb rendszerközeli fájlok bemókolása a CM romba, nem tudom hatással van -e ezekre a dolgokra.
Ext-et alapból nem támogatja egyik CM rom sem alapból, ahhoz általában a Darkthermor féle A2SD-t szoktuk integrálni, a cache-et pedig a DATA-ra irányítja át.
Igyekeztem belerakni az összes cm csicsát , így belekerült a témaválasztó is ha valaki egyedi kinézetet szeretne tenni rá.
A T-Mobile theme engine az egyik olyan extra opció, amiért sokan szeretik a CM romot, ez nem nevezhető "csicsának"
A wifi normális működése szép volt, csak kérdés hogy ezt miként vagy minek árán oldottad meg, mert mi csak a CM forrásból dolgozunk és a problémákat is forráson belül oldjuk meg, ha megoldható.
-
joestone
addikt
válasz
joestone #10322 üzenetére
Azt elfelejtettem írni , hogy gyári particiókiosztáson működik , a csökentett méretű cache particióval (2M) rendelkező készülékek esetén market telepítési hibák léphetnek fel(nincs elég hely a letöltéshez). A későbbiekben a cache2ram funkció is aktiválva lesz így ezeken a készülékeken is fog működni.
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
joestone #10303 üzenetére
(#10303) joestone
Nálam Te illetve Ti vagytok a Mágusok
Az a sejtésem , hogy ha újra születnék akkor sem érném el a Ti szinteteket
ezért csak megpróbálok értelmesen nézni
és esetleg okosat kérdezni
Bagyusz mesternek
is furcsa volt , lehet azon a részen van a "kutya elásva " tehát itt [link]
ezt csak azért merem feltételezni mert amikor feltettem az IA2 -t akkor nem állítottam még az animációkon (sebesség) és mértem a wifit. Akkor elfogadhatónak tűnt. Később átváltottam az animációt a javasolt gyorsra. No ekkor nem volt stabil a wifi.
Lehet, hogy semmi köze az egészhez ,de részemről egy észrevétel. -
mrskatejoe
aktív tag
válasz
joestone #10294 üzenetére
(#10294) joestone
+ 1
végre valaki aki érti is , hogy miről beszéltem , nem csak áradozik.
Csak ugye most jön majd a "tömeges betegség " ( jajj tényleg az enyém sem olyan gyors)
(#10296) callvote
megoldottad a telefon kontra számítógép mappás kapcsolatát ? Most kísérletezek egy ígéretesnek tűnő megoldással. Később ha sikerül leírom
-
bubus66
nagyúr
válasz
joestone #10020 üzenetére
(#10020) joestone
Szia igen ebben igazad van, hogy " korlátozott számú a írási-olvasási ciklus" mert tegnap én is úgy jártam, hogy fel vettem a lányom farsangi keringőjét. Mikor fel akartam másolni a gépre egyszerűen nem tudtam mert nem engedte. Na gondoltam egy újra indítás, meg oldja meg is oldotta a videó felvétel eltűnt a kártyáról. szerintem, a kártya nem lesz jó.De te neked mi a véleményed erről? Gondolom, hogy a kártya kukába kerül legalább is nem ez volt az első eset, már a képekkel is csinált már ilyet. A kártya Sandisk 8Gb Class4-es.
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
joestone #9859 üzenetére
joestone
+ 1
Pontosan erre gondoltam én is, és szerintem Kelzsoca is erre célzott .
Tehát :
" az írási sebesség class10 esetén , de ahhoz kell egy eszköz is ami képes azon a sebességen dolgozni vele"Kingston-on gondolkodom én is, de elég egy class 6 . Csak azért is ebben a márkában mert a pendrive -m is ez. Kapott eddig rendesen és még mindig bírja.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
joestone #9675 üzenetére
Mit tudsz a hálózati zárásról? Ha már benne vagy a romban úgyis nyakig... Csak javíts ki, ha tévúton járnék. Maga a Skate hadverében zárt, a rom nem tartalmaz semmiféle hálózati megkötést, így ezzel külön nem kell foglalatoskodni kód szintjén. Már úgy értem nem kell konfigurálni külön-külön minden hálózatra az elkészült szoftvert. A korlátozás az NV tárterület egyik ki nem olvasható pontján nyugszik, ami egy beavatkozás során végérvényesen törlődik, ezért a folyamat jelenleg nem visszafordítható, illetőleg semmiféle romban eszközölt módosítással nem felülbírálható. Sim lock viszont nincs. Így van?
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
joestone #9472 üzenetére
joestone
A helyzet jelentés az az általad alkotott ROM-ról szól ?
Másnak nem gyengébb a wifi IA2 alatt ? Nem tudom elhinni, hogy csak nálam gyengébb jó 10-15 % al . Most a V2 alatt rendesen megy, tehát kizártnak tartom, hogy a telefonnak lenne baja.
Nálam nagyon bejön az IA 2 , csak ez a wifi dolog aggaszt. Nincs valakinek ötlete, hogy mit kellene tenni ? -
apeelme
addikt
válasz
joestone #8074 üzenetére
# Wifi related defines
BOARD_WPA_SUPPLICANT_DRIVER := WEXT
WIFI_DRIVER_MODULE_PATH := "/system/lib/modules/dhd.ko"
WIFI_DRIVER_FW_AP_PATH := "/system/etc/fw_4319_apsta.bin"
WIFI_DRIVER_FW_STA_PATH := "/system/etc/fw_4319.bin"
WIFI_DRIVER_MODULE_ARG := "firmware_path=/system/etc/fw_4319.bin,nvram_path=/system/etc/nv_4319.txt"
WIFI_DRIVER_MODULE_NAME := "dhd"
WPA_SUPPLICANT_VERSION := VER_0_6_Xasszem egyébként majd megkereslek priviben...
-
-
kelzsoca
félisten
-
ux1
addikt
válasz
joestone #5852 üzenetére
Én meg egy teljes karton sörre vágynék, az nem lenne sokáig bontatlan
Milyen 40 MB-ről beszélsz? Te ilyen burzsuj közegben mászkáltál?(#5853) matec7
kelzsocának nagyon jó szájbarágós leírása van róla, ha nem tudod értelmezni azt akkor bele se kezdjél! Tőlem, ha netán lesz Skete-m biztos nem kapsz útmutatót...
( mert ez mindig ugyanaz )
-
ux1
addikt
válasz
joestone #5540 üzenetére
Az a baj, hogy az userek nincsenek "rákényszerítve", egy jól működő win+adb+fastboot hármasra, mert ugye lámabiztos scriptekkel, vagy apk-val lefedünk mindent. Ezáltal nem megy a fastboot, az adb a win-jükön. Így ezek a beavatkozások is távol állnak tőlük.
Pedig szvsz ez a hármas a legfontosabb a világon
(#5542) kelzsoca
Én "MIUI" akksi kijelzést kérek bele
-
kelzsoca
félisten
válasz
joestone #5540 üzenetére
Nyilván nagy a szórás a telefonokban található NAND chipek között, ezért lehet az, hogy ~10 user esetén 2-3 esetben nem tudja felírni a recovery a boot partícióra a dolgokat.
(#5541) Gorky01
A fastboot-os flasheléssel kikerülhető a recovery, így szűkíthető a kör, hogy mivel van probléma.
....................................Készülőben van egy ilyen kis mod, nem tudom, ez esetleg érdekelne -e valakit?
center clock mod: kép
-
Gorky01
tag
válasz
joestone #5540 üzenetére
Okok megvárom akkor aztán megnézem V2-t. Nálam is hibával megáll a többi diskurálás megy csak elméleti beszélgetés volt.
Ha nem menne akkor megnézem amit írtál bár nem igazán értem (ennyire nem vagyok járatos benne, de ha még fennáll a hiba majd írok és ha nem gond akkor leírnád lépésről lépésre mit kell csinálni? Remélem egyébként nem lesz rá szükség!)
-
Davidkasd91
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Milyen notebookot vegyek?
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- BestBuy ruhás topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest