- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ux1
addikt
válasz
kelzsoca #9463 üzenetére
Esetleg, ha teljes macska rom nem is lesz, de a téma kezelést ill. egy-két dolgot a forrás megléte és nyíltsága miatt be lehet építeni a CM7 vonalba. ( a MIÁU-nak is CM az alapja - mindezt a többiek kedvéért mondom )
(#9468) callvote
Ezt sehogy... A fórum motornak is tudnia kell a tapatalk-ot....
-
ux1
addikt
válasz
miklos0308 #9324 üzenetére
A memóriában van a nem futó példány. Ez más mintha futna... Ismerni kellene az android működését...
-
ux1
addikt
válasz
callvote #9194 üzenetére
Te tudod... De az állítólagos 20 éves okostojások ( akiknek min. 2x annyi a koruk átlagban ) se fognak alkalmazkodni hozzád. Nekünk se kötelességünk mindenkinek segíteni. Ezek az emberek le tettek már vmit az asztalra, ha tőmondatokban kapod a választ, nyálas körítés nélkül, az azért van, mert ebben a topicban lassan 10k hozzászólás a blade topicban 112,5k hozzászólás van. Én pl. nagy-vonalakban emléxem is hogy egy-egy kérdés elhangzott-e már. Ennek ellenére van olyan amit nap-mint-nap feltesznek. Pedig csak a keresőt is kelle használni....
-
ux1
addikt
-
ux1
addikt
válasz
foldermate #8582 üzenetére
Napkitörés.... Jönnek az UFO-k...
-
ux1
addikt
válasz
skidrowkill #6222 üzenetére
Mivel sokan használják, szvsz az csak nálad hibás...
Zsóti, hát nem működik.... Na...
Tudhatnád már, csak az hibázhat aki dógozik. Ergo user-error nem létezik -
ux1
addikt
válasz
#40993792 #6185 üzenetére
a.) Nem érti a poént, de lehet hogy nem is szereti...
b.) Front van...(#6186) Drbonci
Ez a lényeg! Használod az eszközt és nem azt nézed hogy alma vagy Samu felírat van rajta... Szvsz ha nem gyerek vagy és 'jáccani akarsz, akkor ezek a készülékek tökéletesen ellátják ua. feladatot.
-
ux1
addikt
válasz
mrskatejoe #6163 üzenetére
A Sony-knál még szokott olyan is lenni, hogy ki kell kapcsolni, majd a bekapcs gombot ~5sec- ig nyomva kell tartani, akkor kerül felfedezhető és párosítható módba...
-
ux1
addikt
válasz
boogyman11 #6041 üzenetére
Firm documentáció és támogatás hiányában szvsz nem lehet..
-
ux1
addikt
Kidőltem... Megyek inkább szunyizni -
ux1
addikt
válasz
joestone #5852 üzenetére
Én meg egy teljes karton sörre vágynék, az nem lenne sokáig bontatlan
Milyen 40 MB-ről beszélsz? Te ilyen burzsuj közegben mászkáltál?(#5853) matec7
kelzsocának nagyon jó szájbarágós leírása van róla, ha nem tudod értelmezni azt akkor bele se kezdjél! Tőlem, ha netán lesz Skete-m biztos nem kapsz útmutatót...
( mert ez mindig ugyanaz )
-
ux1
addikt
válasz
skidrowkill #5850 üzenetére
Helyes...
-
ux1
addikt
válasz
DessertFox #5810 üzenetére
De ha b@szakodott netán a modaco-s tpt-kkel akkor a firmen máris bukik a dolog... tegye csak fel a hivatalos T-s cuccost... Akkor béke van. Úgy ahogy leírtam.
-
ux1
addikt
válasz
DessertFox #5802 üzenetére
Nem, az eredeti mivel T-Flashcard ( image.bin ) ahhoz nem kell, mert azt is felrakja a firmware-el és a ROM-mal együtt...
De az a link is jó amit adtam...
-
ux1
addikt
válasz
DessertFox #5784 üzenetére
360kB
De sok az offMondjuk nem valószínű hogy a CM7-et egy XT-n akár nightly helyett monthly-ként is fordítani lehetne
( Hogy egy kis android szakmai rész is legyen benne
)
(#5786) frozzyZTE
Pl. a jobb felső sarokban a kereső használatával nem menne?
-
ux1
addikt
válasz
HowardStern #5771 üzenetére
Szvsz a Class10 felesleges, Class6 elég. A 10-es csak nagy fájloknál nyújtja a többletet, kicsiknél meghal. A Class6 kiegyensúlyozott...
-
ux1
addikt
válasz
DessertFox #5769 üzenetére
Dehogy nem
66-os vagy...
-
ux1
addikt
válasz
DessertFox #5740 üzenetére
Nnnna én meg 1k-s ZX81-el és már majdnem nagykorú voltam
-
ux1
addikt
válasz
Gorky01 #5544 üzenetére
Csak annyit érsz vele, hogy az "ősi" módszer szerint rövidre-zárható a probléma. De mivel fastbootnál általában mindenkinek áll waiting-device -al a dolog, ami egyértelműen a f*s windows driver hiánya, így az alap módszert se lehet segítségül hívni.
(#5547) joestone
Szvsz aki ROM-olni akar...
1. Legyen tisztában a PC-jével
2. Az alap drájvereket fel tudja rakni... ( hibamentesen )
3. Telepíteni tudja az adb/sdk-t
4. Telepíteni tudja a fastboot-ot.
5. Legyen annyi esze hogy az adb és fastboot paramétereit értelmezni tudja.
6. Na ezek után ROM-olhat... Így már kevés meglepetés érheti... -
ux1
addikt
válasz
joestone #5540 üzenetére
Az a baj, hogy az userek nincsenek "rákényszerítve", egy jól működő win+adb+fastboot hármasra, mert ugye lámabiztos scriptekkel, vagy apk-val lefedünk mindent. Ezáltal nem megy a fastboot, az adb a win-jükön. Így ezek a beavatkozások is távol állnak tőlük.
Pedig szvsz ez a hármas a legfontosabb a világon
(#5542) kelzsoca
Én "MIUI" akksi kijelzést kérek bele
-
ux1
addikt
válasz
apeelme #5463 üzenetére
+1
Azért elmondanám hogy a MoDaCo színvonala a béka segge alá süllyedt blade alatt, de a skate szempontjából viszont ki se alakult hozzáértő közösség. Akkora blődségeket olvasok hogy na... Tegyétek össze a kezeteket, hogy van egy kelzsocátok, egy apeelme-tek, akik szakértelemmel állnak a dolgokhoz.
-
ux1
addikt
válasz
Sanyi544 #4895 üzenetére
Ugyan máshol nem free, de a getjar ingyenessé tette 10$ helyett csak 0
Smart Office plus -
ux1
addikt
válasz
Indiant #4801 üzenetére
Háááát.. LiNUX-alat lsusb-vel meg lehetne nézni a módokat, akkor fixálni lehetne a build.prop-ban. ( gondolom ahogy bléden is )
valahogy így...
persist.sys.usb.enable_switch=1
persist.sys.usb.linux_switch=1
persist.sys.usb.switch_pid=0x1354
persist.sys.usb.linux_pid=0x1350
persist.sys.usb.default.pid=0x83 -
ux1
addikt
Hogy ki ne maradjak
Minden Kedves ZTE rajongónak, és természetesen másoknak is:
Sok-Sokat....
-
ux1
addikt
válasz
mrskatejoe #4116 üzenetére
Sokkal komplikáltabb a dolog. A ROM elég minimalista. Sajnos az alaprendszer olyan, hogy nem minden helyettesíthető, ill. kiszedhető, mert más dolgokat is tartalmaz. Tehát benne kell hagyni. Emlékeim szerint a böngésző is ilyen. Ha kiveszed, megszűnik a html támogatás... De ilyen a tárcsázó-kontakt kezelő is. Ha kiveszed, nem fog szinkronizálni... stb...
-
ux1
addikt
Persze hogy lehet... Ha egy kicsit áldozol rá akkor véleményem szerint a legjobb: Smart Keyboard PRO
2. a Go Keyboard ez ingyenes is -
ux1
addikt
válasz
redman75 #4069 üzenetére
kereső szó: proximity; kalibráció
(#4070) mrskatejoe
Nekem még van egy negyedévem addig, hogy belekerüljek...
-
ux1
addikt
válasz
mrskatejoe #4062 üzenetére
Gyereknek minden vicc új
Let me google that for you(#4029) frozzyZTE
Ez is elég idegölő, ebből a szempontból a nemzetközi helyzet se jó. Az IQ a földön állandó, csak az emberiség létszáma gyarapodik
-
ux1
addikt
válasz
Cool Face #4059 üzenetére
Lehet és kb. 1000x a megoldás
De az ominózus hozzászólásban csak T-s ROM szerepel...
Ugye azért nem várod el hogy kb. 4000 blade és skate user írományit több mint 50000 postnál megjegyezze az ember....Terminál
su
a2sd reinstalldf parancsra látod ha mountolva van, a méretet is.
-
ux1
addikt
válasz
csupa csaki #3977 üzenetére
Nem ismerem a szolgáltató árlistáját... de itt 15-20 körül rebesgetik hivatalosan...
-
ux1
addikt
válasz
csupa csaki #3974 üzenetére
Most is van, csak ki kell fizetni
-
ux1
addikt
Ilyen hülye vita volt már a blade korodban is... Teljesen felesleges ezt forszírozni.. Ha nincs forrás és hw infó akkor nem éri meg vele 10000000 órát foglalkozni... Ez csak gány és férc. De látom még mindig nem hiszed el. Én nem fanatikus vagyok, pláne nem hülye...
De vmiről kijelenteni, hogy mindennapi használatra alkalmas, közben 3 olyan dolog nem müxik ami nálam mindennapos, hát hogyismondjam....
De te is nagy ROM-oló akartál lenni itt az idő
-
-
ux1
addikt
válasz
Davidkasd91 #3952 üzenetére
ZTE USB_Driver-t csak akkor írhat ha nem bootmódban van a készülék
Különben ismeretlen kérdőjeles...
-
ux1
addikt
válasz
coyote66 #3926 üzenetére
Esetleg tanulmányozd ezt... hátha segít
(#3929) Bloodaxe
Nem tudom én nem olvastam...
akkor ezek szerint#a2sd reinstall
megvolt, hibát nem írt..
-
ux1
addikt
válasz
Bloodaxe #3923 üzenetére
Nem! A partíció a telefon belső tárolójának ami alapból 160M bővítésére szolgál. A memóriádhoz semmi köze! Ha úgy tetszik ez belsőleg a "data" partíció...
Az installált programok szétosztják magukat ezen két hely között, tehát több dolgot tudsz használni, installálni. kelzsoca ROM-jával mindez automatikus, egyébként kell a Link2SD.
-
ux1
addikt
válasz
Drbonci #3914 üzenetére
Én se értem, ott a hivatalos stock-rom kb 5 perc és minden gyári...
(#3913) kelzsoca
Permanent root nélkül ez elég reménytelen... Aztán meg 1 csökönyös ember miatt nehogy mi túrjuk szét a netet... Keresse meg ő a megoldást
Úgy még követelőzni se lehet, hogy az meg azt írjuk le... mz/x tipikus esete
Mindíg hangsúlyozom: moddolni nem kell! Lehet a készüléket akkor is használni ha nincs moddolva, csak akkor ne akarjon vki olyan szolgáltatást amit csak moddal lehet elérni! A korlátokat, kerítéseket pont e miatt húzták meg!
-
ux1
addikt
válasz
viperabácsi #3910 üzenetére
Szinte mindenhez kell a root. Még egy normális backup-hoz is... Anélkül kár is vele foglalkozni...
-
ux1
addikt
válasz
viperabácsi #3900 üzenetére
Má bocs, de ott se mindegy...
Csak úgy 25 éve foglalkozom ezzel.
Max. aktívvá teszed azt a szerencsétlen partíciót amiről bootolni akarsz.
(#3901) Zsolt_72
+1 -
ux1
addikt
válasz
viperabácsi #3895 üzenetére
Nos akkor megállja a helyét a díj is
[link](#3896) kelzsoca
Úgyse tudsz olyan szájbarágót írni, hogy mindenki megértse.
Pl. egy balkezesnek a "vége" az "eleje" lesz. ( Lehet hogy a könyveket is jobbról balra olvassák
)
-
ux1
addikt
válasz
viperabácsi #3871 üzenetére
Akkor ezt sajnáljuk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- OLED TV topic
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Diablo IV
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest