- iPhone topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Hivatalos infók a Nothing Phone (3a)-ról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozzy
őstag
-
LK
addikt
válasz
Davidkasd91
üzenetére
Mire is való a PM?
Vagy Gianni bazárjában divatos PÜ? 
-
kelzsoca
félisten
válasz
Davidkasd91
üzenetére
Hogyne, minden másban, itt a fórumon, de ha elolvasod a topic címét, meglátod, miért nem fog senki segíteni.
-
Davidkasd91
csendes tag
másik fórumon néztem a telóra való játékok listáját.. 3ból 3 dob ki a megnyitás után 3-4mp-el.. ilyenkor mi a baja ?

-
Sanyi544
csendes tag
Sziasztok! Az MD5-tel hogyan és melyik fájlt kell ellenőrizni?
-
redman75
tag
UGye ezt szervizben nem veszik észre? tehát a gari ettől a szenzorbeállítástol nem ugrik? köszi
-
redman75
tag
Köszönöm a segítséget senszor kalibrációs ügyben!

-
kelzsoca
félisten
-
giigz
veterán
Én az egész rendszer betűtípusáról beszélek, de ezt is írtam.
(#4082) ux1: Köszi!

-
apeelme
addikt

-
ux1
addikt
Persze hogy lehet... Ha egy kicsit áldozol rá akkor véleményem szerint a legjobb: Smart Keyboard PRO
2. a Go Keyboard ez ingyenes is
-
giigz
veterán
kelzsoca!
A gyári és a LatinIME betűtípuson kívül lehet másfélét rakni a telóra?
-
szutyis
tag
Ne offoljuk szét a topikot

-
GRomeo
tag
válasz
mrskatejoe
üzenetére
picit 45alatt még,de ne siessünk ennyire vagy annyira

-
ux1
addikt
válasz
redman75
üzenetére
kereső szó: proximity; kalibráció

(#4070) mrskatejoe
Nekem még van egy negyedévem addig, hogy belekerüljek...

-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
szutyis
üzenetére
na ugye ? nekem is nagyon bejön
ki van itt 45 év felett ??? ( én igen )
azon kacarásztam amikor ux1 írta, hogy 25 éve ezzel foglalkozik , én meg 20 éve sajna nem foglalkoztam informatikával mert merőben más volt a melóm. Nagyon kimaradtam mindenből 2006 környékén kezdtem el megint foglalkozni a témával de fergetegesen sok idő kiesett -
redman75
tag
Ha véletlen hívást kezdeményezek és elveszem a fülemtől hogy hirtelen hívást megszakítsam nem bírom! hiába nyomkodom a bill zárat vagy a képernyőt ugyanúgy sötét marad,és nem bírom megszakítani a hívást! kénytelen voltam megvárni míg felveszi a hívott fél,és mentegetőzni hogy véletlen hívás volt!!!

olvastam valami közelség érzékelőről,sőt a bl40 csokimon is volt ilyen ,de ha jól tudom ennek az lenne a lényege ha elveszem a telót az arcomtól akkor bekapcsol a kijelző,és láthatóvá,kezelhetővé válik! Van erre valami gyógy mód,vagy megint csak beállításokban kell bűvészkedni ezzel kapcsolatban? előre is köszi! -
ux1
addikt
válasz
mrskatejoe
üzenetére
Gyereknek minden vicc új

Let me google that for you(#4029) frozzyZTE
Ez is elég idegölő, ebből a szempontból a nemzetközi helyzet se jó. Az IQ a földön állandó, csak az emberiség létszáma gyarapodik

-
ux1
addikt
válasz
Cool Face
üzenetére
Lehet és kb. 1000x a megoldás
De az ominózus hozzászólásban csak T-s ROM szerepel... 
Ugye azért nem várod el hogy kb. 4000 blade és skate user írományit több mint 50000 postnál megjegyezze az ember....
Terminál
su
a2sd reinstalldf parancsra látod ha mountolva van, a méretet is.
-
Jano_023
őstag
Sziasztok, van olyan program amivel a CPU profilokat tudok készíteni és widget formájában tudok váltani köztük? Még egy kérdés az I/O ütemező mire jó?
-
mrskatejoe
aktív tag
Köszönöm a választ Úraim.

Akkor így már tiszta sor

Azért kérdeztem, mert ( már egyszer kelzsoca említette ) több hozzászólással ezelőtt, hogy esetleges zene hallgatásnál akadozhat a vas.Levittem a minimumra 122MHz-ra mivel "üres járatban " úgyis a minimumon tekeri magát. Igy még jobban aksi kímélő. Elfelejtkeztem róla és zenét hallgattam moboplayerrel. Elég rendesen akadt DE csak akkor ha mozgattam a telefont ( képernyő fordításkor ).
No mondom itt valami nem frankó.
Elindítottam a "gyári lejátszót " ez csak gyors egymásutáni mozgatásoknál ( forgatásoknál ) produkálta.
Érdekes módon a mobo-nál film nézés közben nem akadt (
nem is volt forgatva a telefon
)A megoldások a következők :
-A legjobb ha feljebb van véve az órajel
-Ki van kapcsolva a képernyő forgatásMindezt csak azért írtam le , hogy ha valaki aki olyan kezdő "kispályás " mint én ne a ROM-ot szidja hanem az órajelen állítson.
Logikám szerint ha megy a mobo akkor az órajel vissza áll minimumra ( nincs magas MHz-t igénylő munkája ) azonban ha mozgatjuk, váltunk akkor sokkal nagyobb a MHz igénylés a procinak , igy nem mindegy, hogy 122 MHz ugrik (saccra ) 400MHz vagy 245MHz ról ugrik . Szerintem
A mobonak elég nagy lehet a processzor igénybevétele a szoftveres dekódolás miatt is.Tehát nem kell megijedni ha szaggat egy picit minimumon

-
kelzsoca
félisten
válasz
Cool Face
üzenetére
nekem viszont csak a FAT 32-es a primary az EXT3 csak logical. Nem tudom hogy ez problémát jelent-e
Igen, ez probléma.
EASEUS-al törölj minden partíciót, majd hozz létre először egy elsődleges FAT32 partíciót, aztán egy EXT3-as partíciót, ami szintén elsődleges kell legyen.
Ha ezzel kész vagy, mentsd el a változtatásokat (apply) majd másold fel a FAT32 részre a romot, és telepítsd fel.ui: amikor a partíciókat osztod fel, arra figyelj, amit itt a képen mutatok: link
(#4049) joestone
Igen, annyi, de 122MHz-re is levihető, ha szükséges.
(#4050) GRomeo
Majd azért egy teljes merülési-feltöltési fázis kellene az Android miatt, hogy megtanulja helyesen kiolvasni az akksival kapcsolatos dolgokat.
-
GRomeo
tag
Tegnap tettem fel Kelzsoca féle SkaTe romot szuperül üzemel minden,sőt van olyan ami kicsit érthetetlen számomra de jó értelemben véve,ugye custom recoveryben ezek a formázások:
- format boot
- format system
- format data
- format cache
ez elméletileg vagyis gyakorlatilag mindent töröl(ne) miután a rom települt wi-fi bekapcsol,megtalálja a routert és csatlakozik
viszont jelszóval védett a csatlakozás és HONNAN szedte a jelszót???én nem írtam adtam meg neki! Az SD kártya pedig formázva lett,ha netalán innen szedte volna a jelszót.Ezt véletlenül vettem észre,hogy ha a jobb felső sarokban megérintjük az órát a bal felső sarokban megjelenik a dátum,persze lehet ez senkinek nem újdonság már

Kelzsoca valamit félelmetesen jól eltaláltál ugyanis az akksi már jó ideje 45%-on van,ez vagy "beragadt"vagy ilyen jól sikerült az optimalizálás(igaz proci min-245Mhz,max-320Mhz-en ketyeg)ha ilyen jól lesz a fogyasztás és így beválik ez a rom jogdíjat fizetek neked érte

-
joestone
addikt
válasz
mrskatejoe
üzenetére
Szerintem :
245760 -
mrskatejoe
aktív tag
Sziasztok
Meg tudná nekem mondani valaki, hogy a "gyári ROM" -nál mennyi az alap (minimum ) órajel ?
Köszönöm
-
Cool Face
aktív tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Root Explorer-ben "csak" sdcard van, sd ext nincs. Windowson belül EASEUS-al látom hogy van ext3 partíció de a telefonnál meg nem. Így vissza olvasva a hozzászólásokat találtam egy képet a particionálásról és azt láttam, hogy a FAT32-es és az EXT3-as partíció mind primary nekem viszont csak a FAT 32-es a primary az EXT3 csak logical. Nem tudom hogy ez problémát jelent-e...
-
Gorky01
tag
Üdv!
Miben javítja a SkaTe romot ez a két update?
LatinIME_update.zip
searchbox_update.zip -
Cool Face
aktív tag
válasz
Indiant
üzenetére
Nekem is szintén a T-mobilos ROM van fent és bármit csinálok egyszerűen nem megy az ext. Újratettem, formáztam recovery-vel és EASEUS-al is de nem látja... Blade-nél is szívtam vele ugyan így, ott egy ROM csere megoldotta a problémát, de most nem szeretnek tőle megválni. Nem hiszem hogy a kártya a rossz mert ez egy új 16GB-os SD. Van valakinek ötlete?
-
Exelsior
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
tudom hogy van de az közel nem ugyanaz mint amit az eredeti mutat. sajnos. Most a launcher Pro-val csináltam meg amennyire tudtam + Agile Lock igy egész jó.
-
Exelsior
őstag
Nem tudjátok van rá esély hogy erre készülékre is csinálna valami Sense 3.0 vagy feletti port-ot? sima régi is jó. Sajnos rendes HTC-re nem futotta de baromira hiányzik a Sense felület.
köszi.
-
redman75
tag
Üdv ! felraktam 15 db telóra való háttérképet! egy darabig nem volt gond ,de most a galériában megnyitva felismeri a 15 db képet de az 1. képet jeleníti meg 15x! olyan mintha a többi eltünt volna! tapasztalt valaki ilyesmit? mi lehet a baj?
Más: segítséget szeretnék kérni sms beállításban nem tudom összehozni hogy sms küldés után legyen kézbesítési jelentés! mit kell állítani hogy működjön? előre is köszi! üdv -
Frozzy
őstag
Megjött az első szavazás MoDaCo-n
SZAVAZÁS! szavazzatok emberkék! 
-
szutyis
tag
Sziasztok
Kérdés: megcsináltam egy backupot és nem tudom ,hogy az sd-n hova teszi?
Illetve mi az amit le ment és mi az amit nem?
mi az alapértemezett mappája a zenének ,a képeknek,videóknak?Válaszotokat előre is köszönöm

-
bubus66
nagyúr
Szia kelzsoca miért vam az, hogy az EASEUS ki kapcsolja a gépet partíció készitésnél
-
Bloodaxe
aktív tag
a skaTe romon nem lehet valahogy azt a kis lehúzható ablakot megváltoztatni? az az android kukucskál a sarokban, és esztétikai problémákat okoz számomra

-
apeelme
addikt
válasz
Malfurion
üzenetére
mégegyszer leírom, a mostani recoveryd - valamiért - sz@r, azzal te most nem fogsz semmit sem telepíteni, "új" recovery kell!
-
Indiant
addikt
válasz
üzenetére
Az a lényeg, hogy működik. Egyébként vicces, hogy én is a gyári part kiosztást használom, de pillanatok alatt elfogy a hely. Ezért szenvedtem az ext-el. Most már működik, de azért még valószínű át fogom particionálni a telefont is.
Egyrészről áldás ,hogy nincs annyi rom mint a Blade-hez, másrészt ugyanezen okból áldás is. Az a romáradat sem volt normális.
Azért az sem jó szerintem ,hogy csak két CWM van, mert én személy szerint nem merek benne rányomni az sd-ext format -ra, mert két eset lehet, vagy azt írja hogy nincs, vagy hogy error. Ilyen azért Blade-nél nem volt.
..és azért user error ide, vagy oda egy év használat után már nincs user error.
(#4011) viperabácsi: ...na most aztán lesz nemulass
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Malfurion
csendes tag
válasz
mrskatejoe
üzenetére
(#4007) letöltve. utasítások követve és a végén természetesen flash error. kezdem élvezni a dolgot

-
viperabácsi
addikt
válasz
mrskatejoe
üzenetére
Végre valaki belinkelte mitől áll vissza alapra a telcsi !Eddig hiába kérdezgettem mindenki csak azt mondta vissza tudod állítani könnyedén ,de senki nem beszélt arról , hogy HOGYAN !Ezért nem mertem nekifogni! KÖSZI

-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
üzenetére
én meg mind a kettőtöktől messze állok tudásban (sajna negatív irányban ) de a szememnek hiszek. Minivel ellenőriztem én is és elég jól használja az Ext3-at, rendesen pakolja a cuccosokat.
nálam ez a ROM az ász. Abból ki indulva , hogy maga a telefon a piacon is igen fiatal, no meg a ROM-ok is még csak formálódnak (később ) biztosan jobb és gyorsabb is lesz. Tutira ez a legstabilabb és leg gyorsabb ROM , ami mindent kezel hiba nélkűl. Nalám ez a csúcs -
joestone
addikt
válasz
Malfurion
üzenetére
Elsőnek a drivereket kellene ellenőrizni.
Fastboot esetén ha nincsenek driverek akkor waiting for device üzenttel megáll a recovery telepítése , míg az adb (usb hibakeresés) esetén device not found üzenetet kapsz.
win7 esetében elviekben a fastboot drivereket a windows update webhelyről fel tudja telepíteni . -
Malfurion
csendes tag
válasz
mrskatejoe
üzenetére
(#4004) semmit nem tudok feltenni, mert nem tudom megnyitni a CWM recoveryt. és ezért vagyok tanácstalan.
-
Danex
addikt
válasz
mrskatejoe
üzenetére
wifi lassabb is lesz... xperia mini, skate is kb 2000kB/s-es sebességgel tud letölteni/feltölteni
-
mrskatejoe
aktív tag
Szép és verőfényes napot kívánok mindenkinek !
Mondom csak bekönszönök
, figyelgetem a zajló eseményeket 
Zsolti írását csak meg tudom erősíteni. Amióta ROM csere volt stabilan fut a vas. Keresgetek hibát de még eddig nem találtam , lehet nem is fogok.
A gondom csupán annyi, hogy sokkal lassabb az adatátvitel a wifis AirDroiddal mint USB kábelen, de ez szerintem valami beállítási gond lesz (szinkronizációs )
-
Malfurion
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném. Tegnap este felraktam a Bluemonte 1.8D-t. mikor telepítette a ROM-ot kiírta a telefon,hogy install aborted, majd restart. de az elindulta telefon. minden rendben volt. A Marketről letöltöttem 1-2 alkalmazást wifivel. Ma reggel már nem tudtam bekapcsolni a wifit, mert hibát írt ki a telefon. Majd gondoltam felrakom az Atomic 1.6 ROM-ot, de mikor telepíteném a CWM-t akkor folyamatosan azt az üzenetet kapom,hogy device not found és nem tudok csinálni semmitse. És hangle-power gomb kombóval csak simán elindul a telefon.
Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 3xxx "Ivy Bridge" (LGA1155)
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Automobilista 2
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Tippmix
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED monitor topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB 100% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen! 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GeForce RTX 3060 (OEM HP)
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Vagy Gianni bazárjában divatos PÜ? 

és bámulok