- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Magisk
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Megnéztem én is a kikerült képeket. A 950 hiába szebb szerintem az iphone-nál, flagship áron már piszkosul zavarna a WP sok gondja. Hiányzó vagy meglévő de béna appok. Klassz az egyedi start screen, de meguntam bámulni, jó használhatóság nélkül az egyedül kevés. Elmúlt a varázs, használni szeretném. Hub-ok, panoráma, Fb integráció stb. eltűntek, lett inkább loading és resuming. MS szolgáltatások jobban mennek IOS-en, nem a Snapchat és a legújabb csillámpóni játék hiánya zavar, hanem 2 év után is ugyanaz: Fb, Twitter, Instagram, Spotify nem foglalkoznak a WP-vel, helyi appok se. Desktop Win10 nagyon hiányos tákolmány egyelőre, a mobiloshoz sem fűzök már nagy reményeket. 550 mire kijön lesz saccra 40-50 ezer, akkor inkább most egy még Nokia feliratos 735 QI töltővel, azzal kihúzni jövőre iphone 7-ig, hogy akkor lejjebb menjen a 6s ára. Bárcsak lenne olyan, hogy Lumia stílusú készüléken WP start screen IOS appokkal. Még sorba is állnék érte.
-
törölt tag
válasz hülyegyerek #71639 üzenetére
Én is váltani fogok szerintem, két hétig használtam egy Snapdragon 615-ös droidot és teljesen jól ment.
-
snooze
veterán
sziasztok!
sd kártyárol hogyan lehet berakni csengöhangnak zenét?
azt vágom,hogy csak 30 másodperces zene lehet..le is töltöttem a ringtone makert..az honnan szedi a szerkeszteni kivánt zenét?a memokarin lévöt kellene megvágnom,mivel azon vannak az eredetik,de azokat ez a progi nem látja..mi a megoldás?köszi.GO Gunners!!!
-
No.93
tag
ezek tényleg ilyen drágák lesznek?
http://wmpoweruser.com/russian-store-bayon-start-pre-orders-for-the-lumia-950-and-lumia-950-xl/
950: 865 dollár (240000 Forint)
950XL: 956 dollár (266000 Forint)
-
csizi90
aktív tag
Van kedvetek egy kis közvélemény kutatáshoz?
[link]iPhone 6S, Cube i7 Stylus, XONE
-
consono
nagyúr
válasz hülyegyerek #71636 üzenetére
Meg a Tizen is
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
junior11
veterán
válasz hülyegyerek #71636 üzenetére
Te is szifonra váltasz?
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
Воланд
titán
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
MODERÁTOR
válasz zsoltzsolt #71620 üzenetére
Ja akkor oké
-
Spet
addikt
válasz Mr. Nimbus #71617 üzenetére
Igen mindketten vodasok vagyunk (en flotta elofizetes, parom feltoltos). Van itt kint egy Htc ha abban sem megy akkor hazairok, hogy Vodanal csinaljanak valamit, mert igazabol netbank miatt lenne fontos. (a helyi prepaid Digi-s Simmel nincs baja a telefonnak fene a gyomrat, csak erre ugyebar nem jonnek otthoni SMS-ek)
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Narakh
senior tag
válasz Zoli133 #71622 üzenetére
Köszönöm mindhármótoknak. Valóban, ha kézzel ráfrissítek, már az Outlook is olvasottnak látja. Gondolom, a következő automatikus szinkronizálásig kellene várni.
Az volna az igazi, ha ilyenkor az értesítést is eltűntetné - Messengernél is tudnám értékelni -, de nem nyígok tovább, mert nem lehet minden tökéletes.
"This was I, a sparrow. I did my best; farewell."
-
Zoli133
addikt
-
őstag
válasz Narakh #71613 üzenetére
A telefonon lévő Outlook tud ilyet... azaz nekem a kábelTV-s és a céges Exchange fióknál is látszik, ha másik felületen már olvastam a levelet. Így nem értem,hogy nálad egy Gmail-es fióknál miért nem megy.
Arra gyanakszom, hogy az a felület ahol olvastad... nem állítja át a fiókban a jelzést...olvasottra, ezért máshonnan nézve... pl. WP-s telefon... sem látszik olvasottnak.
Meliora sunt bono inimica
-
lbence
aktív tag
válasz Narakh #71613 üzenetére
Szia!
Nem vagyok egy nagy szakértő, de nálam ez működik. Most küldtem magamnak egy emailt a gmailben. Megvártam, hogy letöltse a telefon is. Letöltötte egyből. Elolvastam a gépen böngészőben. Ráfrissítettem a mobilon outlookjában. És olvasott lett ott is. Nem lehet, hogy a gmail POP beállításait kell módosítani?
Nálam így van:
Beállítások:
Átirányítás és POP/IMAP:
Letöltés POP protokollon keresztül:
2. Az üzenetek POP-alapú letöltése esetén a Gmail példányának megjelölése olvasottként.Mondjuk az irodában a laptopomon is be van állítva az Outlook ugyanígy, és az is jól szinkronban tartja.
Ha hülyeséget írtam, akkor meg elnézést.
Üdv.
-
MODERÁTOR
válasz zsoltzsolt #71609 üzenetére
Na ez nekem új, van gyári gmail app?
-
tomboy0013
veterán
válasz #05304832 #71600 üzenetére
Hát az XL szerintem még így is sokkal prémiumabb külsővel rendelkezik mint az i6, az konkrétan játéktelefon kinézetű számomra hiába fém. Minőségre elég gáz, hajlik, törik mint a ropi ha elejted(alig van ismerősöm akinek ne lenne bezúzva a kijelzője 1 leejtés után és nem túlzok, bár ez már eddig is így volt az iPhone-oknál), a rendszer stabilitásról ne is beszéljünk. Rég volt már mikor az iOS-re azt mondhattuk, hogy stabil és nem fagy. Sajnos hiába a sok eladás a prémiumot alulról súrolja. Kíváncsi leszek a 950-re mennyire lesz strapabíró és minőségi előben.
-
Narakh
senior tag
válasz zsoltzsolt #71612 üzenetére
A topik csempés jellege ellenére is feltételeztem, hogy a legtöbbek találkoztak már a robotos rendszerrel.
Ha úgy tetszik, a levelek "állapotának" platformok közti szinkronizálása, amire vágyom (jobban nem tudom megfogalmazni). Tehát hogy az Outlook akkor is olvasottnak jelölje a levelet, ha nem ott, hanem a PC böngészőjéből nyitottam meg.
Az androidos Gmail tudott ilyet, a gyári kliensre már nem emlékszem. Az a kérdés, van-e valami erre szolgáló beállítás az Outlookban is, ami fölött elsiklottam, vagy ha nincs, másik WP-s levelező képes-e rá.
[ Szerkesztve ]
-
Narakh
senior tag
-
Narakh
senior tag
Van esetleg valamilyen megoldás rá, hogy a telefonos Outlook is olvasottnak jelölje az olyan új leveleket, amiket más felületen megnyitok? Vagy csak a Gmail saját appja tud ilyet?
(nem emlékszem már, hogy a gyári kliens is csinálta-e droidon, vagy csak előbbi)
[ Szerkesztve ]
-
Zlcsi
senior tag
Sziasztok!
hívás várakoztatást hol lehet beállítani?
-
confuser
senior tag
válasz bluemirage #71591 üzenetére
Ha meg fém lenne, azon nyavalyognátok, hogy nem lehet vezetékmentesen tölteni, és milyen flagship az ilyen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest