Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
426os
őstag
Sziasztok,
lehet valamit kezdeni az Adobe Reader-el, hogy ne foglaljon 680MB-ot? Korábban megnyitottam pár nagyméretű fájlt vele, de az appon belüli recent list-ből töröltem őket, máshol pedig nem találtam még lehetőséget, hogy a szemetet eltávolítsam. -
válasz
csabyka666
üzenetére
Ha már WP, nem egyszerűbb OneDrive-ra, majd onnan a megosztási linket elküldeni?
-
válasz
joelke HU
üzenetére
Üdv!
Favágó módszer, de töltsd fel valami képmegosztóra, pl képfeltöltés.hu, és a linket küldd el mailben.

-
joelke HU
őstag
Hali. Lenne egy olyan probléma, hogy e-mailben szerettem volna küldeni egy átlátszó hátterű png képet. De csatolás után tömörített jpg lett belőle. Már minden beállítást átturtam, de nem lelem, hol lehetne ezt kikapcsolni. Egyébként egy lumia 535-ről lenne szó, szóval nem win 10-es cucc. Valaki segítene? Köszönöm előre is.
-
SOAD19
addikt
válasz
MC Pite
üzenetére
Szerintem igen, vagyis én sem találok opciót a menet közbeni útvonal leírásának az előhívására.
Gyalogos mód: A Here Maps-szet elindítva a jobb alsó sarokban lévő 3 pöttyös Beállítások menüben az útvonaltervezes alatt. (elindítás után felül lehet választani a 3 alternatíva közül, köztük a gyalogos módot is.
Itt, a Maps-szen belül a kiindulási pont is szabadon megadható az útvonaltervezéskor. A Here Drive az már ténylegesen a navigálásra való.
Bankautomata, benzinkút, parkoló: Here Drive-on belül Beállitások/Térképbeállítások/Megj. térképen menüpont alatt bejelölöd őket és azután már remélhetőleg mutatja a térképen őket. -
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Lumia 640-ből több verzió is létezik? A napokban az Auchanban láttam akcióban ~45k-ért 2 SIM-es készüléket, de a T is árulja ~59k-ért Domino csomagban fülhallgatóval, valamiért úgy érzem, hogy a két készülék nem pont ugyanaz, jól sejtem? Szolgáltatók tudtommal nem szoktak 2 kártyás telefonokat árulni.
Lehet valami hátránya, ha az Auchan-os 2 kártyás készüléket választjuk a T-s helyett?
-
MC Pite
veterán
válasz
SOAD19
üzenetére
-Igen, navigálás megkezdése előtt látom, de menetbe (mikor másfelé megyek vagy lezárás/elterelés van) csak kizoomolással látom az útvonalat, nem? Ilyenkor szokott igazán érdekes lenni, hogy na most merre viszel ebben ebben a lehetetlen matricás rendszerbe (én tudom mire van matricám és mire nincs, de nem tudom ő merre vinne)?
-Gyalogosra hogy váltom át?
-Két/több pont között (pl Vác és Zsámbok, úgy hogy én másutt vagyok most) hogy tudok tervezni?
-Hogy tudok a cél körül benzinkutat, automatát, parkolót keresni?Bocs a bénázásokért...

-
StLui
veterán
válasz
csabyka666
üzenetére
Az éves összefoglalóit senkinek nem tudod megnézni, most pedig valaki épp egy filmet akart posztolni, de azt se látni csak ami szöveget írt fölé, megint kezdem egyre elmaradottabbnak érezni sajna, mellette ios-en, feleségem telefonján meg megy minden.
-
SOAD19
addikt
válasz
MC Pite
üzenetére
Hali!
"bármilyen ponttól bárhová, gyalogos navi"
A Here Maps-szel, ezek megoldhatóak. Útvonal áttekintés a Here Diveban is megtekinthető: beütöd a célt, majd katt az "Autóval ide". Ezután a térképen kijelöli az útvonalat, ill. ezen az oldalon a tervezett menetidő és km mellett lévő ikonnal levezeti az útvonalat.
-
MC Pite
veterán
Here Drive fenn van végre, de az a furcsa, mintha egy csomó dolgot nem tudna, amit a nokiás/symbianos tesója meg igen (köztes pontok, cím környéki poi-k keresése, útvonal áttekintése, útvonal tervezése bármilyen ponttól bárhová, gyalogos navi, stb)... Jól látom, vagy csak béna vagyok és nem találom ezeket a funkciókat?

-
Ha már FB kliens. Eddig 2 problémám adódott vele.
1.) A hozzászóláshoz nem tudok hozzászólni, viszont a hozzászólások hozzászólásait látom, de időrendi sorrendben, ezért értelmezhetetlen, hogy ki kinek írta.
2.) a szavazásokat nem látom, csak egy ürességet mutat.
Nálatok is ilyen? Ötlet? Nem nem fogok droidra váltani...
-
-
válasz
havast
üzenetére
Azért fura ez az 5-10 másodperc. Nálam a 820-on csak akkor malmozik ennyit a szinkronizálással, amikor mobilneten vagyok, vagy valamelyik mobilszolgáltatás határán áll a lefedettség. Ha stabil, és jó térerős az LTE, vagy WiFi kapcsolattal használom, akkor gyorsan (pár másodperc) szinkronba kerül, és tartja is.
A felület...ízlés dolga, én N8-ról jöttem át Lumia 820-ra, azon nem is volt ilyen lehetőség, csak a JAVA-s kliens, de akkor kénytelen voltam beérni azzal.
Hogy az S6 Edge jobb, az lehet, de nem is egy kategória pl az én telómmal, igaz, a WP pont abban nagy, hogy minden hardveren közel ugyanúgy (ugyanolyan gyorsan) dolgozik az OS.
-
spider80
őstag
válasz
Francia91
üzenetére
Egy S6-hoz hasonlítva sajnos az. De ez szerintem a rendszer felépítéseből adódóan így is marad. Androidon gyakorlatilag folyamatosan fut a hatterben az rgész program. Így kb 0.1 mp alatt nyílik meg a program,amiben már ott is az új üzenet. Wp-n csak értesítést kapsz üzenetről,de mikor elindítod a programot,akkor szinkronizalja le az egészet. Ez néhány masodperc. Nagyon messze van a 0.1től.
-
F_Zolee
nagyúr
Hello
Páromnak lenne egy Lumia 610-es telefonja. Viszont a win10-en nem hajlandó az ms saját programja(zune) futni. Valakinél működik egyáltalán?
-
yootti
tag
Üdv
Frissítettem a telefonom 10-re.Az sd kártyán lévő alkalmazásokat,hogy tudom előcsalogatni?A tárterület mutatja mennyi a foglalt hely rajta de nem jövök rá.A másik kérdésem az lenne,hogy a dupla koppintásos lezárást(navigációs sáv)hol lehet beállítani?Vagy ez a tizesen nem működik? -
havast
aktív tag
válasz
csabyka666
üzenetére
igen, a FB Messenger iszonyat lassú. Írnak, megnyitom, kapcsolódik, szinkronizál, eltelik 5-10 sec mig tudok irni. Egyedul ennyi bajom van az egesz rendszerrel. Ezt nehez kiülni úgy, hogy S6 Edge-el ennyi idő alatt már a választ is megírom, mondjuk 2 embernek a chat fejeknek köszönhetően. Meg tré az interfész, nem ilyen kijelzőfelbontáshoz való (950 DS). A fejek pixelesek, a kezelőfelület, rettenet. A Facebook app mostmár legalább néz ki valahogy, mióta frissítették... íííjó lenne, ha lenne egy jó alternatíva, vagy ha a facebook gondolna rá, hogy egyrészt időközben win mobilon volt egy főverzió váltás, meg ilyesmik és a mai kor követelményinek megfelelően csinálnának egy értelmes messenger appot.
-
trust007
tag
Hali!
Szeretném eladni a 620-as Lumiámat, de előtte szeretnék kitörölni belőle mindent. A telefon alaphelyzetbe állítása megoldja ezt névjegyek stb. úgy hogy megmarad rajta a 8.1? -
-
MC Pite
veterán
válasz
Melack
üzenetére
Glance be van állítva, de hát az kevés lesz, ahhoz a látómezejében kellene hogy legyen a telefon

Quiet hourst felraktam, de nem kompatibilis (meg butább is a gyári megoldásnál). Nem lehet valahogy a gyári megoldást kierőszakolni belőle hogy működjön?
Csak ha állandóan US-re állítjuk a lokalizációt?Francia91: Köszi (bár régió átállítás nélkül is feldobta most.)
-
havast
aktív tag
Üdv!
Tudnátok nekem ajánlani egy Facebook Messenger alternatívát Windows Mobilera? (mert a messenger halál lassú, az interfész mintha 10 éves lenne... az sem baj, ha fizetős alkalmazás)
Illetve volna egy kérdésem. Winmobile 10 alatt nekem a Skype üzenetek a Messaging appban az adott kontaktoknál megjelennek, ahogy kell. A csempe is jelzi, ha van új üzenet. Viszont így felesleges, hogy a Skype app csempáje is jelezzen. Minden Skypeos üzenetnél be kell lépnem a Skype-ba is, hogy ne jelette az értesítést. Megoldható az valahogy, hogy a Skype app ne jelezze, ha van új üzenet, csak a Messaging?
Köszi előre is a segítséget!
-
Francia91
veterán
-
TommyX_
őstag
válasz
MC Pite
üzenetére
1. A Sys App pusherral elvileg fel tudod majd rakni.
-
MC Pite
veterán
Sziasztok, párom 925ösét telepítgentém fel, de pár problémába ütköztem.
1, Nincs Here Drive, áruházban sem, és a telefonon is csak a térképek van. Wtf?
2, Olyan nem fogadott eseményekre emlékeztető (symbianra reminder néven mentek) alkalmazást keesek, ami pl 10 percenként hangot ad és rezeg (jellemző nejemre hogy nem veszi észre a hívást/sms-t, ez elég fontos lenne a telefonjára).
3, Azt hiszem a cortana tud olyat pl hogy este csak megadott számok hívhassák, vagy emlékeztetőt lehet beállítani híváshoz; de ezeket sehogy sem találom, csak a hangutasításos rész indul el
Előre is köszönöm! a segítséget

-
-
Zsoleszhun
addikt
Ez elég jó, letölthető szótárakkal, pont a napokban ingyenes is volt gTongue Pro Offline Dictionary. Van egy ingyenes verziója is biztos valamilyen korlátozással.
-
flesh
aktív tag
válasz
samu2062
üzenetére
Akkor amit a [(#73909)]válaszomban írtam, helytálló!
-
VZT
tag
Köszi szépen mindenkinek a segítséget a felvetett kérdésekkel kapcsolatban.
-
btudos
nagyúr
válasz
this is life
üzenetére
Az alkalmazásról volt szó szerintem, nem a térképadatbázisról, ami - ahogy Te is írtad - ugyanaz.
-
-
VZT
tag
válasz
Francia91
üzenetére
Nem is fogja igényli a sok appot, mert neki ez nagyon új, és bőven elegendő lesz a gép relativ komplexitását elsajátítani (touch screen, fényképezőgép is egyben, meg minden más). Ebből a szempontból a 8 Gb belsőtárhely is rendben van. Nem fog nagy játékokat, meg semmi agyleszívó programot használni. Az offline térkép az nagyon pozitív, és ha lenne ilyen fordító progi, akkor kvázi más nem is kell.
-
Francia91
veterán
Nekem harmadik hete van Lumia 1020-asom, eddig nagyon bejön a rendszer. HERE Drive+ már nemcsak regisztrált országban működik (onnan tudom, hogy ismerősömnek 930-asa van, jár vele külföldre is, és ott is pöpecül megy a navi).
Amúgy nagyon jó az offline navigációja, legalábbis szerintemAz meg, hogy kevesebb app van.... Kinek mi kell. Én használom a telefont, nem játszok rajta, nem igényelek csicsás menüt és effekteket. amit én eddig találtam alkalmazásokat, megfelelőnek találom, nem olyan sovány azért a választék.
-
VZT
tag
Sziasztok!
Szülőnek tervbe van véve okostelefon újítás. Eddig csak a hagyományos volt, kvázi első okos. Mivel nincs sok pénz jelenleg sok erre a projektre ezért win és android között javasolnék. Én szívem szerint lumia 640-t vennék neki. Van azonban kritérium aminek meg kellene felelnie a választandó telefonnak, és bár tudom, hogy win-n kevesebb az app, de hátha tudtok javasolni valamit:
1. valamilyen app ami szükség esetén képes nekik magyarból angolra fordítani hangfelismerővel offline, pl ha külföldre mennek.
2. navigációt ha tud offline detto, Here drive, vagy más app. (régen volt az, hogy a Here drive regisztrált országban tudta ezt a funkciót, nem tudom azóta változott-e ez).Nem mellesleg, én stabil jószágnak hallottam magát a gépet is és a win 8.1-t is, meg tudjátok ezt netalántán cáfolni?
Válaszokat előre is köszönöm!
-
-
flesh
aktív tag
válasz
csabyka666
üzenetére
Akkor ne töltsd le, utólag már nem lehet törölni!
-
-
flesh
aktív tag
válasz
csabyka666
üzenetére
Esetleg ha feltelepíted ezt: Call+ Ez ugyan az mint a Hálózat+ csak angol nyelvű.
-
Üdv!
Aki hozzám hasonlóan küzd a hívásvárakoztatás bekapcsolásával, annak adok egy tippet.
Alapesetben a Beállítások -> Hálózat+ menüpont alatt található, könnyen beállítható.
Nekem ez a menüpont hiányzik. Megpróbáltam pár dolgot: telefon nyelvét és a régiót magyarra állítottam, hangpostát kikapcsoltam, többször újraindítottam a telefont, de semmi, nem jött elő a menü. A telefonon (Lumia 820) minden up-to-date.
A megoldás: hívjátok fel a *43#-et. A menüpont ugyan ezt követően sem jön elő, de legalább működni fog a hívásvárakoztatás, és nem halmoz el SMS-ekkel a szolgáltató egy hosszabb beszélgetés után.
Persze a "Hálózat+" alatti dolgokat továbbra sem érem el. Aki találkozott már a hibával, légyszi írja meg, hogyan sikerült elővarázsolnia azt a pontot...
Nem tudom, jelent-e valamit, de flottás vagyok, nemrég volt egy SIM cserém mikroSIM-re. Korábban a "kiroppantott" közepű normál SIM-et használtam, de akkor nem néztem, hogy megvolt-e ez a menüpont.Ötletek?
-
tomboy0013
veterán
válasz
KunEmber
üzenetére
Ezen fog változtatni az Univerzális app-ok megjelenése. A közel 3%-os mobil részesedést igencsak ki fogja bővíteni a tablet és PC piac amire valószínűleg már meg fogja érni fejleszteni. És ez látszik is már sok helyen, szépen csorognak ki az univerzális alkalmazások és olyan cégek is készítik az app-okat akik 8.1-ről elpártoltak vagy egyáltalán nem fejlesztettek.
-
-
-
buek1967
tag
Megérkezett a BLU WIN 4.5 JR LTE Angliából. Úgy tűnik elég jó. Pl. a kijelző sokkal jobb, mint gondoltam. Villámgyors a Snapi 410, pláne ezen a relatíve alacsony felbontáson. Szóval tényleg best buy 21k-ért. A hívás minősége is jó, a kamerát még nem igazán teszteltem.
-
mike1334
veterán
válasz
mirci18
üzenetére
"Szekrényben még mindíg megvan.
Néha előveszem bekapcsolom és nosztalgiázok a régi rendszeren hogy milyen ronda is volt."Erről jutott eszembe: Sokan megtartjátok a korábbi telótokat? Vagy eladjátok míg van rá vevő? Nekem pl eszembe nem jutna eladni a kis 620-ast, pedig jövő év elején leváltom, mert már nagyon köhög...Egyáltalán meddig telefon egy telefon? Nem sok évre gyártják őket, hamar feladják a frissítéseket (wp kivétel, ezért (is) szeretem), de telefonálni, netezni vajon meddig lehet normálisan velük? Pl használ még itt valaki 7-es wp-t?
-
snooze
veterán
Sziasztok!
Egy gyors kérdésem lenne..két onedrive fiók van beállítva a telon..hogyan lehet megváltoztatni a prioritási sorrendet,mivel most az elsőre tölti fel automatikusan a képeket,én viszont a másodikra szeretném..Köszi -
flesh
aktív tag
válasz
samu2062
üzenetére
Ha vezeték névhez írod a vezetéknevet és az utónévhez a keresztnevet, akkor
Vezetéknév, Utónév formátumban írja ki.! Odarakja azt a fránya vesszőt!
Ha átváltod akkor Utónév Vezetéknév formátumban jelenik meg.!
Egyik sem olyan amit mi magyarok használunk!
Ezért egyszerűbb és logikusabb ha csak az egyik mezőbe írjuk az egész nevet.! -
samu2062
senior tag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Dehogyis nincs egyszerűbb,sőt logikusabb is.A beállításokban,a nevek megjelenítését kell átállítani.Vezetéknév-utónév.Vagy fordítva.
-
T.ati
tag
Sziasztok!
Viber üzenetek mentése lehetséges valamilyen módon?
Köszönöm
-
cs1rk3
tag
üdv ez milyen típusú hiba lenne konkrétan?
firmwares vagy kamera volt már csere készülék az is ugyan ezt csinálta?? 
https://www.youtube.com/watch?v=prVjC5zK1xE&feature=youtu.be -
ivógéptanács
tag
válasz
btudos
üzenetére
Ja igen, sajnos a respass nem működik, pedig adok jó telószámot (utolsó 4 számjegy stb.) és állandóan ezt írja ki:
"Átmeneti probléma lépett fel a szolgáltatásban. Próbálja meg újra a műveletet. Ha továbbra is ez az üzenet jelenik meg, várjon egy kicsit, és csak utána próbálkozzon ismét." -
btudos
nagyúr
válasz
ivógéptanács
üzenetére

login.live.com, ott kéri a Microsoft fiókod adatait, van egy nem érem el a fiókom opció. Arra rámész, kiválasztod, hogy nem tudod a jelszavad, és reménykedsz, hogy anno megadtad a megfelelő visszaállítási adatokat.
-
ivógéptanács
tag
válasz
btudos
üzenetére
Megnéztem, de nem tudom hogy ez akkor is működik ha már le van tiltva a fiókom, a sok rossz próbálkozástól ?
Bukk900 & btudos: Nagyon köszi de ezen már túl vagyok, sajnos nem müxik, sem ez sem a másik amikor töltsek ki egy űrlapot hogy mi a lópöcst csináltam a fiókomban-val-vel
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Google Pixel 9 Pro XL 256GB Gari: 2028.04
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4549
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP Omen gamer szék Citadel
- MSI RTX 3090 SUPRIM X 24GB GDDR6X eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Nálatok egyáltalán előfordul(t már) ilyen?

Magyar nyelv is van?