Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fi:zi'k
nagyúr
DRM nincs, ellenben nyakatekert, ostoba meg
oldásvalósítás van.
Attól, hogy így van WP-n, attól még nem ez a jó.(#70198) spider80
Múltkor írta ismerős, hogy megnézett 2-3 tutorialt yt-on és még mindig nem értette, pedig nem műszaki analfabéta.
(#70199) zojjektum
Konkrétan akkor sem látta, a PC-n másoltam, a memóriakártyáról a telefonra. Csak a gépről másolva fogadta el.(#70200) BobTail
Tehát az szerinted elfogadható, hogy direktbe szopatják a felhasználóikat?!
Értem én hogy Ambassador vagy, de azért ezt ne már.
-
nagyúr
válasz
üzenetére
Most került még csak tartós használatba a 640-es, így az első körben tapasztaltakon túl most jönnek elő az ilyen hülyeségek.
Nem tudsz sehonnan (legalábbis nem jöttem rá) saját zenét csengőhangnak beállítani, csak a "ringtones" mappába pakoltakat, de az se mindegy, hogy miként másolsz oda. Nevetséges.
Biztos lerágott csont, de én csak most szembesülten vele. -
kisapa
senior tag
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Az internet megosztás nem működött.Még 8.1 van rajta de azóta csináltam néhány újraindítást és most megy.
-
kisapa
senior tag
Üdv Mindenkinek! Van egy Lumia 635-öm. Pár napja azt vettem észre,hogy nem működik az internet megosztás. Éppen ebben a hónapban szándékoztam visszamondani a külön mobilinternet előfizetésemet mert nem használom annyit. Így viszont nem tehetem mert alkalmanként azért szükség lenne rá a laptopomon is.Mi lehet a gond?
-
Jones528
tag
Hali, nem tudja valaki miért nem vált hátteret a zárolási képernyő? (de soha, ha egyszer manuálisan ranyomok akkor atvalt de egy nap múlva visszavalt arra ami volt eddig is)
-
nagyúr
Miért kezeli ilyen ostobán az egyedi csengőhangokat a rendszer?! Mindezt 2015-ben.

-
Giovan!
addikt
válasz
=WiNTeR=
üzenetére
Video: Hands-on with Android apps on Windows 10 Mobile
Idézet a kommentek közül: Well I have installed and ran Fallout Shelter on my 930. It seems that the first time you run it after getting it installed works decently fine. I just spent an hour or so playing it with little issue. There is one catch however.... As soon as you exit out of the game, your chances of getting it to load again are nill as every time I have tried, it crashes shortly after the main menu once you try to load a game. I've only been able to get it to work again by uninstalling the game and going through the command prompt stuff to side load it back on. Rinse and repeat.
I am assuming the crashing has to do with attempts to load or search for previously saved games, like the one I just played. I imagine the Android code is looking for some directories that are not the same as W10.... Looks for the existing save, doesn't look right and then crashes. -
csabi94
őstag
Nálatok a Glance megjeleníti az értesítéseket a legfrissebb W10-ben?

(#70179) sheratan: amúgy az Amoled nekem azért kell, mert a Glance úgy szép. Tehát ha nincs Glance, de van értesítési led, akkor jó nekem egy jó IPS is.

-
=WiNTeR=
senior tag
Astoriával próbálta már valaki a Fallout Shelter-t? YT-n láttam egy videót, ahogy WP-n fut, de a fene se tudja, hogy mennyire legit.
-
Mustármag
őstag
válasz
trlala
üzenetére
Üdv.
Ha jó fülest akarsz, akkor kérdezz inkább itt-> FÜLhallgató topic -
trlala
aktív tag
Sziasztok!
L930 telefonomhoz szeretnék venni zenehallgatáshoz valami fülhallgatót, de nem a leggagyibbat, de nem is a 100e ft-os kategóriára gondolok. Találtam Sennheiser CX 5.00 névre hallgatót, aminek két típusa van, az egyik ios, a másik androidos. Van ennek valami jelentősége egy fülesnél?
köszi -
csabi94
őstag
válasz
junior11
üzenetére
Amúgy nagyon tetszetős, meg jól ki van találva, de így jelenleg csak kompromisszumokkal használható. 8.1 az kompromisszummentes volt, csak vágytam már valami újdonságra, így gyorsan feltettem, még mielőtt úgy döntök, hogy veszek egy Honor 6-ot.

(#70174) junior11: Nem, sok minden visszatart.
Glance, qi, megbízhatóság, egyszerűség. 
-
zsamiatt
őstag
Nincs bennük SD kártya. Full reset volt mind kettőn. Nem újra indulás van hanem fagyás. Eddig nem volt. Valamelyik frissitéstől kezdhette el, mert másfél évig a 620 is hibátlanul ment.
-
csabi94
őstag
Ez a Win10 még eléggé kiforratlan, úgy érzem. Igaz, hogy csak egy 820-am van, de nagyon könnyen lassul.

Megy vissza este a 8.1.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
tomboy0013
üzenetére
Mert az Időkép weboldala informatív, kellemes, szeretjük. Az ő nevükkel fémjelzett WP-s appról meg az előbb tömören leírtam a véleményemet. (Mondjuk a leghasznosabb időjárás-app, a Radarkép kinyírásáért viszont gyűlölöm őket)
-
Clemi
veterán
Első körben talán a klónozás segít, bár ha jól tudom a telefon a kártya egyedi azonosítóját figyeli, ha pedig ez így van, akkor lesz egy kis gubanc.
Ami biztos, másolj le mindent egy külön helyre ami most (személyes adatod) a kártyán van, majd próbálkozz a klónozással. Ha az nem jó, akkor szvsz telóban kártya formázás, majd USB kábelen felmásolni vissza az adataid. Az oda telepített programokat újra kell telepíteni, de például a fényképek mappa tartalmát is simán vissza tudod másolni, csak sajna bukod az időrendi sorrendet, amire talán megoldás, hogy kártya kivétel előtt átállítod, hogy hol legyen a fényképek helye és ha jól emlékszem akkor a telefon visszateszi a képeket a belső memóriába, majd az új kártya beüzemelésekor oda átirányítva kiteszi vissza, de így ezzel a módszerrel megmarad képek dátuma. -
jmakk
őstag
Betelt az SD kártyám a telón és egy nagyobbra cserélem. Ha azt szeretném, hogy minden adatom meglegyen az új kártyámon is, mit kell tennem? Elég átmásolnom a kártya tartalmát egy az egyben, vagy esetleg bonyolultabb metódus (klónozás vagy spéci progi) kell?
-
törölt tag
PC Win 10 és Lumia probléma:
Eddig PC-n 8.1 alatt volt a Metro Windows Phone app. Amikor rákötöttem a gépre a mobilt, mindig szépen automatikusan importálta a képeket ömlesztve a gépre a From Windows Phone Camera Roll mappába, ha végzett jelzett és kész, legközelebb csak az újakat és így tovább, remekül működött. A mappát rendeztem készítés dátuma szerint, explorerben szépen láttam a legfrissebb képeket.
Most 10 alatt sok minden más mellett ezt is elcseszték. Már egy Phone Companion app van és nem csinál magától szart se, de kattintásra sem. Olyat ír ki a Photos app majd importálja nekem. De az is mint minden Metro app ovisoknak van írva és semmilyen opció nincs hogyan hova, be akarta dobálni a telefon képeit a gépre a sima Pictures mappámba ráadásul külön mappákba. Plusz én nem is akarom, hogy aztán a Photos appot megnyitva ott legyen minden létező kép minden létező helyről.
Nekem a fenti felállásra lenne szükségem, hogy egy darab mappában gyűlik az összes fotó, egy helyre importálja a telefonról. Ahogy eddig két éven át működött rendben. És a Store-ban már nincs is fent a régi 8.1-es WP app, csak ez a béna Companion fajta. Nehogymár kézzel kelljen minden alkalommal explorerben telefonról gépre másolni, ami eddig automatikusan ment a háttérben.Valakinek ötlete? Előre is köszi.
-
csabi94
őstag
válasz
zsamiatt
üzenetére
620 van Barátnőmnek, és nem akartam elhinni neki, hogy mennyi gondja van vele. Nekem a 820-al semmi gondom nincs, aztán amikor olyankor csinálta a telefonja a hülyeségeit amikor együtt voltunk, már kénytelen voltam elhinni. 620 topikban van sok ember, akinek semmi baja vele, meg vagyunk páran, akik olyan szériát fogtunk ki, ami hajlamos a hülyeségekre. Megjegyzem, hogy volt már szervízben, és alaplapot is cseréltek elvileg.

-
zsamiatt
őstag
Sziasztok,
Van a cégben egy 520-s és 620-s nokia. Minden a legfrissebb benne. Folyamatosan panaszkodnak a felhasználok, hogy random kifagy és csak az akku kivétel segít. Találkozott más is ilyen problémával?
A 920-snak nincs semmi baja.
-
Clemi
veterán
válasz
consono
üzenetére
Én is kattintgattam egy darabig, de a Blu Win HD és a Blu Win HD LTE két különböző telefon. A hátlapjuk alapján egyértelműen megkülönböztethetők. Az LTE verzió amiben a SnapDragon410-et jelölik meg mindenhol az újabb és annak a hátlapján a bal felső sarokban van a kamera.
Ami tény, nekem jobban tetszik mint bármelyik Lumia, viszont még az Amazon.de oldalon is a 2 éves garanciát külön meg kell venni ami egy Lumia 640 mellé alapból jár, így már nem annyira jó vétel még az LTE verzió se. -
viewdetails
addikt
válasz
csabi94
üzenetére
Windows Phone Recovery Tool. Színes, szinkronizált, ingyenes.

-
donmackó
addikt
Üdv!
Keresek egy normális DLNA lejátszó progit. Eddig a myMediahub-ot használtam/használom de nem jó, mert szaggat (sima sd filmeknél is 720p felett meg nagyon) és állandóan kilép. Van valami módja hogy win phone-on is tudjak (a routerre kötött hddről) wifin filmet nézni normálisan mint android-on?
-
csabi94
őstag
Gondoltam felrakom a 820-ra a W10-et. Eljutott a háromnegyedéig, majd :-( smiley-val kikapcsolt. Azóta ha bekapcsolom, 1 percig úgy tesz mint aki csinál valamit, megy a fogaskerék, majd kikapcs. Mi a francot csináljak vele?
-
csabi94
őstag
válasz
Mr. Nimbus
üzenetére
Természetesen 532.

-
Mr. Nimbus
senior tag
Másodlagos telefont keresek és sokat nem akarok adni érte. 520 vagy 532 a jobb választás szerintetek?
-
consono
nagyúr
-
csabi94
őstag
Sziasztok!
820 tulajként keresném telefonom méltó utódját, de nem találom.
Ez kéne mindenképpen:
-4,5-5,2 col közötti, Amoled kijelző
-Glance screen
-Wireless charging
-jó akkuidőEgyszerűen nincs ilyen telefon.

930 teljesen jó lenne, de ugye nincs Glance. 830 az meg nem Amoled (pedig az a király).
Gondolom az új modellek meg akkora tepsik lesznek, hogy még a nagy kezemben sem fognak elférni.u.i.: Már gondolkoztam egy Honor 6-ban is, csak abban sincs qi.

-
Clemi
veterán
válasz
buca84
üzenetére
Bocsi, de mint írtam ehhez a részéhez nem értek, csak azt láttam, hogy szűkösebb a felsorolás mint mondjuk a 640-nél és pont nem tudom, hogy a felsorolás tartalmazza-e azt a frekvenciát, amin az itthoni szolgáltatók működnek.
Bocsi, igen már látom, hogy a 640-nek is van vakuja.... de ez a teló akkor is sokkal pofásabb!
-
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Igen, a kapcsolók megoldása nekem sem tetszik. De talán appal meg lehet oldani.
Tableten kifejezetten nem tetszik az Android. Csak egy nagy telefon, miért nem kapott saját felületet itt-ott? A home meg ilyen gombok is középen vannak, oldalra rendezve jobban el lehetne érni.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Nekem van Lollipop a tabletemen, és csomó dolog nem tetszik benne, ami nem hogy jobb lenne, de egyre rosszabb
Például a gyorskapcsolók, egyre nehezebb elérni. Eddig tableten legalább működött a jobbról vagy balról lehúzás (balról az értesítések jöttek le, jobbról a gyorskapcsolók). Mostmár csak az értesítések jönnek le elsőre, és mégegyszer kell húzni rajta egyet, hogy a kapcsolókat elérd, hogy látni lehessen az akksi százalékot, meg ilyenek. Ez mire jó?
De még van sok ilyen epróság. W10-ben sokkal jobban meg lesz ez oldva például.
Ha nem volt még droidod, akkor elsőre vonzó lesz, aztán majd meglátod ott is a hibákat, kényelmetlenségeket idővel. Ott sem kolbászból van a kerítés. Nyalókából. És árt a fogaknak.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Az az igazság, hogy nekem még nem volt androidos telefonom így nem tudom mi hiányzik. Általában elvagyok Winnel is, de a Lollipop óta tetszik a droid felülete igy lehet kipróbálnék egyet. Csak ne lenne olyan rohadt fapados a kamera minden középkategóriás droidon

Windowson csak a sok bugból meg az appok minőségéből van elegem.
cs1rk3: Én senkihez sem fűznék sok reményt Microsofton kívül. Meg kellene oldani hogy ez is gyártótól függetlenül mehessen mint PC-n.
-
Liudvikas
tag
Sziasztok,
szerviz miatt vissza kell költöznöm ideiglenesen 7.8-ra, ha beállítom a fiókot, ugye a kontaktok legalább meglesznek?
Másik: ha resetelem szerviz előtt a másik telefont, az már biztonságosnak mondható adatok szempontjából, igaz?
köszi

-
törölt tag
válasz
viewdetails
üzenetére
Az sem szép dolog, ha egy állami szervezet akarja lenyúlni az adatokat, de ezellen nem sokat lehet tenni. Viszont ami problémásabb, hogy a helyi ilyen-olyan app boltokból letöltött dolgok esetén fene tudja, hogy mi mihez fér hozzá és mit lop el. Még az ismert alkalmazások közül is, hiszen sok helyi app boltban eleve kalóz verziók vannak fent, és ha már valahogy belenyúltak, akkor akármit lehet módostani

-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Létezik valami megoldás arra, hogy az irodába/haza érve automatikusan váltson rezgésre a telefon, mindenhol másutt meg hangosan csörögjön? L730-ról van szó.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Mondjuk errefelé eleve problémás a droid használat, mert minden Google szolgáltatás tiltva van, a Play-t sem lehet elérni (VPN nélkül), szóvl vagy vesz valami helyi gyártányt az ember, vagy szív. A helyiekkel is van rendesen szívás, például engem zavar az adatbiztonság kérdésessége, meg ilyenek.
Nagyjából 7 év droidozás után egyetlen szempont az, ami miatt hiányzik, pár app csak azon van, illetve hiányoznak funkciók a WP verzióból. -
törölt tag
válasz
üzenetére
Valahogy én is így vagyok vele, az ilyen kis gyártók eléggé hadilábon állnak a terméktámogatással. Ha azt szeretném, hogy kiadás után elhanyagolják a telefonomat, akkor visszamennék droidra

Nagyon bízom benne, hogy az új Lumiák jók lesznek, kíváncsian várom, hogy végül milyen modelleket mutatnak be idén. -
FishAir
senior tag
Hali!
Be van állítva L735-ön, hogy automatikusan töltse fel a képeket a OD-ra, a legjobb minőségben. Azt vettem észre, hogy a telefonon más az adat mérete, mint a OD-on. A kérdésem az lenne, hogy akkor most hol van a kutya elásva?! Mondjuk még ha tömörít is rajta egy kicsit nem hiszem, hogy képernyőn nézegetve észre vennék belőle bármit is. Csak kíváncsi vagyok ez mitől lehet.
-
wjbhbdux
veterán
egy kis lumia konkurencia, az amerikai BLU Win telefonjai megérkeztek Europába, amazon.de oldalról rendelhetőek hozzánk is.
Win HD LTE kb 46k szállítással.
Win Jr LTE kb 36k szállítással. -
Wildpath
tag
Miért van az hogy nem enged képet feltölteni onedrivera? folyton hibaüzenetet dob ki (sikertelen feltöltés, próbálja meg később) 2 napja megy ez.
-
Because
őstag
nyössz... köszönöm a válaszokat!
-
CsonkaImo
addikt
válasz
Because
üzenetére
Microsoft vagy Google fiókon lehet tárolni a számokat. Új kapcsolat felvételénél kérdezi is, hogy hova legyen mentve. Amikor telefont cserélsz, és bejelentkezel a fiókodba, akkor szinkronizálja a kapcsolatokat. Én úgy tudom így van, de úgy is kijavítanak a tapasztaltabb felhasználók.
-
Because
őstag
sziasztok!
kezdő windows phone tulaj (nokia 530) lennék, belelapoztam téma összefoglalóba, de lehet átsiklottam felette.
van lehetőség telefonszám SIMre mentésére? fontos lenne számomra, ha másik telóba rakom a SIMet akkor vele együtt jöjjenek a kontaktok -
Clemi
veterán
Sziasztok,
Hol tart most az Insideres WM10 használhatóságban? Azt látom, hogy most jött ki egy újabb build, bár "túlságosan" angolul van róla az infó. Érdemes már használni?
-
gelbelex
őstag
válasz
üzenetére
Igen, jobban megérheti droidra is fejleszteni, ha eladható WP-re is valamennyi.
A Gugli nyilván nem "ken", de adhat nagyobb jutalékot egy droidra eladott program után, ha az nem készül el WP-ra. A MS-nak nyilván több jutalékot kell fizetnie.Egyetértek, ha ez az apk-átfordíthatóság nem tolja meg a WP szekerét, akkor már csak a W10-WP10 átjárás tolhatja.
Pollen: Igaz. Nem így néz ki a képlet.
A portolás a WP-only fejlesztőket kiszorítja, majd bővítenek vagy bezárnak.
Ha a Gugli keresztbe tesz, marad minden a régiben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NBA és kosárlabda topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 15 PRO MAX 256GB natúr titán gyonyörű! KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 89%! Fulldoboz!
- Digitális detoxhoz ! Vagy amihez szeretnéd. Minimal Phone eladó !
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Eladó Xiaomi Mi 11 Lite 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mindemellett ahhoz képest, hogy 5 colos, elég kompakt készülék. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)