Hirdetés
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Google Pixel topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacielvtárs
nagyúr
én ezen videó alapján próbáltam, de nem találtam adat átvitel gombot...
igaz a lumia 532-ért most megyek, ezt eddig a lumia 520-on próbáltam
de akkor hamarosan úgy is megpróbálom, ahogy te mondod
jah és nálam nem jelent meg ilyen adat-átvitel ikon, bár nem sokára újra meg fogom próbálni, mert gondolom ez a párosítás után jön el, nem?

ilyet még nem csináltam, nézd el kérlek nekem ha balgaságokat kérdezek
-
Qwen
tag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Adatátvitellel próbáltad?
Lg-n benyomod a bluetooth-t, az 535-ön meg elindítod az adatátvitelt.
Nokia e51-ről meg egy samsung galaxy-ról csináltam eddig.
Gond nélkül átmásolta. -
Lacielvtárs
nagyúr
jó napot a Hölgyeknek és Uraknak, vagyis jó reggelt

adott egy LG E400-as telcsi benne egy rakás (787) névjeggyel.
ezt szeretném átrakni nem sokára egy lumia 532-es telcsiben.
van e erre egy bevált egyszerű megoldás, szerintetek?
próbáltam a párosítást, ami sikerült is, de onnan nem tudok tovább lépni.
a sim kártya is megoldás lenne de oda csak 250 db fér, és hát eléggé körülményes lenne úgy átvinni a számokat, bár ha nem marad más, lehet az lesz.
de hátha nektek, profiknak van valami jobb és hatékony ötletek, amit előre is nagyon megköszönnék
-
MKLS
aktív tag
válasz
spiderpig820
üzenetére
Most próbálkoztam, a custom csengőhangoknál nincs loop, a gyáraiaknál igen... semmi erre utaló beállítást nem találtam.
-
törölt tag
LoL, L800 lemerült zseblámpa közben aztán úgymaradt világítva. Na most hiába rakom töltőre, már fél órája várok hogy elérje a bekapcsoláshoz elegendő akkut de úgy látszik a lámpa elég sokat benyel, mert még mindig nem lehet bekapcsolni, az meg folyamatosan világít azóta is. Resetelni se lehet persze. Éljen a kivehetetlen akku is.
Na hát akkor lehúzom töltőről aztán majd az akku elektronika lenyomja ha eléri a minimum feszt, majd akkor kikapcsol aztán felrakom töltőre. Fail.Ja hát nem tudom sose mennyi van benne, az akkuikon már használhatatlan, fél nap után üreset mutat aztán még két napig elmegy vele. Na, nem mai példány már.
-
ViktorHUN79
aktív tag
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
Köszi a tippet,kipróbálom,úgylátom 7 napig ingyenes és ha tényleg olyan jó akkor lehet beruházok rá!
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
ViktorHUN79
üzenetére
A Core Music Player a legjobb de sajnos nem ingyenes, mérlegelj megéri-e
Az equalizer a beállítások -> hang menüben van alapból. -
ViktorHUN79
aktív tag
Sziasztok!Eddig droidom volt most vettem egy lumia 535-öt !Hát szokni kell droid után,de alapjába véve tetszik!Azért lene egy pár kérdésem!
tudnátok rá vmi jó zene lejátszót ?
Tudjon,mappa szerint keresni,lehessen emelni a hangerőt plusszba pl.+10db!Droidon az ilyesmik nagyából alap dolgok,esetleg hangszín szabányzó,és mindezt ingyen!
Videóra már találtam egy nagyonjót cc player,ez mindent játszik,feliratot is,ráadásul magyar nyelvű!
Zenére ilyen jót nemtaláltam! -
MKLS
aktív tag
Sziasztok!
Van arra mód, hogy a ringtone makerrel létrehozott csengőhang végén telefon újra rezegjen és előről kezdődjön a hang? Most ha vége van a 23sec hosszú hangnak a hívó félnek azt mondja, hogy a hívott szám pillanatnyilag nem elérhető. Lassan 1 éves a 735-öm, de eddig csak gyári csengőhangokat használtam, szóval ezzel így még nem találkoztam.
-
hruodnand
senior tag
Ha Németországban veszek egy Microsoft telefont akkor érvényes lesz a garancia itthon is, Magyarországon?
(Saturnban találtam jó áron 640-est.) -
deejayflex
csendes tag
Csőváz!
Történt a napokban, hogy kollega szert tett egy Samsung S6 készülékre. Ma figyelmeztetett, hogy az én telefonkönyvem megjelent nála. Nekem Lumia 625 van. Megnéztem, az enyém majdnem hogy üres, vagy 10 telefonszám maradt meg. Na ez hogy a gyászba lehet? Ez egy kissé durva helyzet. Bluetooth soha nincs nekem bekapcsolva, szóval ott nem mehetett át. Segítsetek!!!! -
consono
nagyúr
válasz
bluemirage
üzenetére
Hol van már Gates...
-
-
martin66
senior tag
válasz
kamilyon04
üzenetére
630 vagy az 535 lesz a te választásod szerintem.
A lényeg, hogy 8 Gb belső tárhelye legyen minimum és WP 8.1-et tudjon futtatni, mivel így a Win10-et is megkapja majd a telefon. -
ZavaBalazs
őstag
válasz
kamilyon04
üzenetére
Ez még wp7.8, ne vedd meg.
-
kamilyon04
csendes tag
Sziasztok!
Hallottatok már olyanról, hogy a teló magától Flight mode-ra vált és benne ragad?
Kikapcsolás, akksi kivétel nem segített...
Mint minden pesti csótány, én is telefonfüggő vagyok. Szóval, ha nem látszik javíthatónak a dolog, akkor veszek másik telefont.
Kérdés kettő: milyen WP-t ajánltok, ami használtan 20k alatt van, és nem fagy olyan sokat mint ez az 520?
Az sem baj, ha vaku is van benne.
ez pl milyen?
ELőre is köszi! -
StLui
veterán
-
Gömbike
senior tag
válasz
celka5
üzenetére
Végül is ez sem rossz. Talán a hd kijelzők miatt maradt ki a látókörömből, de rájöttem, nem az a legfőbb szempont.
Mivel már 50 éves vagyok, így a telefonon a játék számomra nem nagyon fontos.
Sokkal lényegesebb, hogy jól lássam a levelezést, névjegyzéket, megbízható stabil legyen.Megfontolandó az 535, köszi a tippet.
-
Gömbike
senior tag
Alapból meg Prestigio 8500 duo-t használnék, ha nem lenne szervízben. Az USB csatlakozója fáradt el. Ha "komolyabb " telefont kellene megint választani, a dual Sim miatt nincs sok lehetőség. Vagy 730, vagy 640 esetleg az XL.
Egy éve, mikor vettem a Prestigio-t, ennyi pénzért nem volt Lumia ilyen paraméterekkel. Csak a 730, akkor épp 25 ezerrel drágábban. A mai kínálat sem az igazi. Szomorú, de csak az előbb említett 3 készülék van közkategóriában Dual Sim-el.
-
Gömbike
senior tag
Szia!
Azért választottam a 435-öt, mert ár/értékben verhetettlen.
A Lumia 530 Dual 512 MB Ram-mal és 4 Gb. tárhellyel kapható, drágábban.
A 435-ben 1 Gb. Ram és 8 Gb. tárhely található.
Persze a fényképezője jobb az 530-nak, de nekem alap telefonnak kellett, a fényképező nem létszükség.
-
Gömbike
senior tag
válasz
Melack
üzenetére
A szervízben lévő, (immáron másodjára) telefonom kiváltására vettem egy 435 dualt.
Hihetetlen milyen jó.
Na persze ez nem 5 collos, meg nem hd, meg nem 4 mag és nincs 8 megás kamera.
Két kártyát mindennapos használatra, levelezni, gps, szóval átlagos felnött emberi haszálatra nagyon-nagyon jó.
Ha megérkezik a szervízból a telefonom, ezt el nem adom, mert ilyen olcsón megbízható telefont nem fogok találni.
20 pénzért vettem az e-digitálnál ingyen postával múlt hónap elején. Szándékosan zöldet vettem, mert kezdtem unni, hogy "hová tettem a telefonom?". Ezt meg azonnal látom.

-
Narakh
senior tag
válasz
Pttypang
üzenetére
+ (#71953) flesh
Ez megvan, én arra gondoltam, hátha az alkalmazáson belül van valami beállítás. Nem arról van szó, hogy lusta volnék arra az egy mozdulatra, de nehogy már minden alkalommal a navisávot kelljen simiznom, ha telefonálni akarok...
Nyilván apróság, de olyan rigolyás vagyok, hogy nem én akarom pótolni az app hiányosságait.De azért köszönöm.

Más: 735-öm egyre gyakrabban nem fogadja a bejövő hívásokat annak ellenére, hogy be vagyok kapcsolva. Csak az sms-t kapom utólag, vagy legutóbb például azt sem. Tapasztalt valaki hasonlót?
-
metaldog
senior tag
Hali
Azt hol tudom beállitani hogy a wp store-ból mobil nettel is le tudjak tölteni 40-50 mb-os progikat ne csak wifi-vel?
-
buca84
őstag
Használ vki dual SIM-es Lumia-t vodafone hang és blue mobile (telekom) adatkártyával?
Ha igen, akkor mik a tapasztalatok? Rendesen működik? Lumia 640-en használnám. -
Melack
veterán
Melyik most a legolcsóbb dual-SIMes Lumia? Ha használt, az se gond, tartalék/másod telefonnak kellene.
-
nrbx
tag
Hello, a Here Drive+ eltunt a WP aruhazbol? tegnap frissult, de amikor el akartam inditani valami hibauzenetet kaptam ahol ket valasztasi lehetoseg volt, eltavolitas meg valami mas. Eltavolitottam, most viszont nem tudom ujbol telepiteni, mert nem talalom az aruhazban. Ugyanez a problema volt a MAV Vonatinfo alkalmazassal is, de azt ujra tudtam telepiteni.
-
TommyX_
őstag
Akit érdekel, kb 30 perce frissült a VLC a 1.8.4.0-ás verzióra, és megszűnt a zöld képernyő az avi filmnél.
(Legalábbis nálam, amit próbáltam.) -
Pearce
aktív tag
-
ciceroo
tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni. Egyik memóriakártyáról költözködnék egy nagyobbra.
Képek, zene, videók, dokumentumok tiszta sor... de ha memóriakártyára van telepítve program, akkor azt át lehet másolni (számítógép segítségével) anélkül, hogy vissza kelljen raknom a telefon belső memóriájába?
Új kártyát kell formázni telefonban is, vagy elég a gépen a fat32? -
tomboy0013
veterán
válasz
martin66
üzenetére
Az a gond, hogy ebből a videóból az nem derül ki, hogy az elején meg vannak-e nyitva az app-ok a háttérben amiket mutogat. Valószínűleg igen, mert a fehér képernyők és ez a gyorsaság megnyitott app-oknél ugyanilyen az 536-os build-ben is. Azaz közel sem lesz egy 920-on ilyen gyors a következő build, pláne hogy első körben nem is a 20-as szériára gyúrnak. Nem véletlenül nem a multitaszkos menüvel indított az elején, 100% hogy a háttérben már meg voltak nyitogatva a rendszer app-ok. A végén fura módon csak az amúgy is lassú skype-ról lehet egyértelműen megállapítani, hogy nem futott a háttérben csak mikor másodszor visszahozta. Szóval én nem vonnék le messzemenő következtetéseket a gyorsasággal kapcsolatban...
-
martin66
senior tag
Történt egy kis félre értés. A lenti videó egy szivárogtatott videó. A legfrissebb infók szerint nem az 567-es build fog most a napokban jönni. Hanem kisebb számozású.
"Alakul a molekula.
Windows 10 Mobile Build 10567" -
Tudja valaki, hogy lehet-e a kapcsolatok között telefonszámra keresni? Nekem eddig nem sikerült sehogy. Az a módszer sem megy, hogy elmentem a számot, engedi, akkor is ha duplikátum, szót nem szól, hogy már van ilyen szám.

-
celka5
tag
Üdv
WP10(lumia 535),a kezdőképernyőt csak nekem nem tartja a memóriában? Ha csak pár app fut(facebook,edge) akkor is home gombra gyakran jön a folytatás.... felirat és bosszantó.
Valamint nekem 10536 van, frissítés keresésnél azt mondja nincs újabb.567-et nem mindenki kapja meg?(fast-ot választottam, majd alaphelyzetbe tettem a telefont mert 8.1ről frissítve nem az igazi) -
martin66
senior tag
Alakul a molekula.
Windows 10 Mobile Build 10567 -
Melack
veterán
Skype ikon alapból nem áttetsző?
-
UnSkilleD
senior tag
hívás közbeni hangerőt csak hívás közben lehet állítani? vagy van valami menü ahol hívás nélkül is állítani tudom?
-
-
StLui
veterán
válasz
ssarosi
üzenetére
Nem is lehet, ez tiszta szívás, ahogy egyre több appot sem, most éppen 6 app várja frissítés előtt,, hogy visszategyem SD-ről, nagy szar ez így valóban. Így hiába bővíthető nekem, eu túrára lig fért a telóra a 4 ország térképe az appok mellé, most ha visszapakolom ezt 6 appot lehet föl sem menne már.
-
csabi94
őstag
válasz
ssarosi
üzenetére
Ha jól emlékszem, egyetlen egy gyári tárhelykezelő app tudta ezt, de a hétvégén már nem találtam meg én sem, pedig kellett volna.
Más kérdés, hogy mióta egyszer alig találtam haza elég messziről, mert pont a nyaralás alatt szállt el az sd kártya (nem tudom, hogy mitől, se előtte, se azóta nem volt gond vele), azóta a térképnek inkább szorítok helyet a belső tárhelyen. -
StLui
veterán
-
-
sztikac
őstag
Outlook.com-on meg így néz ki a névjegyek nagy része (szám, cégnév hiányzik), a szerkesztést kiválasztva minden adat megvan:

Nem lehet, hogy mondjuk a FB lett kapcsolva, és onnan törölte valaki a számát, ezért törlődött nálad is, nekem van olyan akinek a száma csak onnan van meg, de nem tudom törlődne-e.
Biztos, hogy nem, olyan névjegyből is tűnt el szám, ami se FB, se Skype fiókkal nem volt összekapcsolva. Aztán volt ami visszakerült, egyik még aznap, másik szám 2-3 nappal később.
-
StLui
veterán
válasz
sztikac
üzenetére
És az outlookon megmarad csak a telódról tűnik el?, 3 év alatt ilyet soha nem tapasztaltam, nem is értem, mondjuk olyat sem, hogy outlookról is eltűnik közben. Nem lehet, hogy mondjuk a FB lett kapcsolva, és onnan törölte valaki a számát, ezért törlődött nálad is, nekem van olyan akinek a száma csak onnan van meg, de nem tudom törlődne-e.
-
ssarosi
tag
Lumia 640-es telefonomról át akartam helyezni a térképeket SD-re.
Emiatt letöröltem a Here Maps és Here Drive+ alkalmazást is.
Hogy lehet ezt a két alkalmazást újra telepíteni reset nélkül? -
csabi94
őstag
Ezt a sznobozást be lehet fejezni. 2 év WP után váltottam tegnap előtt iOS-re, és nagyon nem bántam meg, elegem lett a vacak appokból. Nem sznobság megvenni egy iPhone-t, mint ahogy egy Mac-et sem. Attól, hogy sokan azért veszik, még nem kell általánosítani. Ég és föld a különbség a WP és az iOS alkalmazáskínálata között. Olyan dolgokkal ismerkedtem meg, amiket eddig még soha nem láttam, pedig használtam a WP-s alkalmazást. A WP-nek ha valami, akkor ez lesz a veszte... Az appok. Én azért drukkolok, mert Barátnőmnek adtam a 820-amat, nagyon szeretem a mai napig, de sajnos így normális minőségű appok nélkül nekem nem elég.

(#71904) StLui:
-
sztikac
őstag
Egyelőre nem találtam rá megoldást, rohadt kínos volt mikor hívtam volna a kontaktot és nem volt ott a szám

Ráadásul elkezdte azt, hogy néha nem teszi ki a naptár csempére a soron következő eseményt.
Nincsenek nagy igényeim egy telefonnal szemben, de a telefonköny és a naptár nekem nagyon fontos, a következő telefonom nagyon valószínű, hogy nem WP lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Okos Otthon / Smart Home
- Ezek a gaming monitorok az AOC jó ajánlatai közé tartoznak
- Videó stream letöltése
- Google Chrome
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple Gyári független
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 8 128GB Fekete + Huawei Fit 4 Pro csomag olcsón
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Sokkal lényegesebb, hogy jól lássam a levelezést, névjegyzéket, megbízható stabil legyen.

Nyilván apróság, de olyan rigolyás vagyok, hogy nem én akarom pótolni az app hiányosságait.

Ez hogy oldaná meg ezt a bugot?