-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
chipesz
őstag
válasz Morris #70886 üzenetére
Nekem is ezen jár az agyam. Ami meggátol abban hogy megvegyem, hogy nincs keret rá jelenleg. Várok az újakra. Aztán ha nem elég jó (illetve túl drága) marad a 640xl. Meg egyébk3nt is meg akarom várni a tapasztalatokat, hogy a végleges Win10 hogy fut majd rajta.
Samsung Galaxy S24
-
spider80
őstag
válasz Morris #70893 üzenetére
640xl vagy 1520
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Morris
veterán
Na, veletek tényleg ki van segítve az ember.
Akkor melyik az a "nagy képernyős (5,5" jó lenne)" készülék ami előrelépés a 925-höz képest!Muszáj váltanom és kell a nagyobb kijelző meg a combosabb akku.
ZavaBalazs: a méret nekem pont ideális lenne.
anorche1: Rossz anyaghasználat, és rossz összeszerelési minőség. - ez tényleg így van?
zsoltzsolt: nanemá
woland_y2k: WP marad. megszoktuk, szeretjük!
nowan: Arany nem érdekel, driod meg pláne.
Burt1793: Komolytalan érv...kukába vele.[ Szerkesztve ]
-
Morris
veterán
Beszéljetek már le a 640XL-ről! (állandóan ezen jár az agyam, hogy lecseréljem erre a 925-öt)
-
tomboy0013
veterán
Tud valaki megoldást arra, hogy a Skype-ban újra csak a Skype ismerőseim jelenjenek meg ne az egész telefonkönyv?
-
félisten
Mióta használtam a WP10 és asztali OneNote alkalmazást, 8.1 alatt nem tudok írni a jegyzetfüzeteimbe. A kinézetük is megváltozott. Ismerős valakinek a hiba? Így semmit nem tudok dolgozni 8.1 alatt.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
őstag
válasz consono #70877 üzenetére
Így van a minőségérzetet kell megfizetni a 8-as és 9-es szériánál. 925 tulajként tudom ezt. Neki 6-os elég, ha 7-es vár. A WP kontrasztos, dobozos fekete alapon fehér világához, az AMOLED jobb és kevesebbet is fogyaszt. Az IPS szebb, természetesebb színeket tud, de én nem Photoshoppolni akarok a telefonnal.
Meliora sunt bono inimica
-
chipesz
őstag
válasz mirci18 #70879 üzenetére
"Microsoft has announced that it is ending support for several Lumia apps from 30 October 2015. The company states that this move is being initiated in order to "streamline the photo experience on Windows" as Windows 10 Mobile nears. The affected apps include Lumia Storyteller, Lumia Beamer, Photobeamer, Lumia Refocus, Lumia Panorama and Video Uploader."
Samsung Galaxy S24
-
consono
nagyúr
válasz bluemirage #70876 üzenetére
De mennyivel jobb érzés kézbe fogni a 830-at Meg azért az az IPS is eléggé rendben van, fekete a feketéje.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
őstag
válasz Bogyi007 #70874 üzenetére
SZVSZ... 730/735 lenne az ideális, ésszerű választás 625-ről történő váltás esetén. Most ár értékben az egyetlen best buy telefon. A 830 nem tud annyival többet és még jobban is merül... és sajnos IPS a kijelzője, ami WP-re nem a legjobb..., szerintem túlárazott.
Az asszony is 73x-et kap karácsonyra...Meliora sunt bono inimica
-
Bogyi007
veterán
Maxi elégedett vagyok a 625-el, január végén ettől függetlenül vennék új telót. Mi az ajánlott modell helyette? Tavaly áprilisban ez volt a számomra legideálisabb készülék mind ár és teljesítmény tekintetében.
Most mely készülék lenne a tuti?
640?Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Assdak
őstag
Találkozott már valaki olyannal, hogy random eltűntek bizonyos embereknél a telefonszámok?
-
Melack
veterán
válasz #20749568 #70862 üzenetére
Kamera app nem kell, Lumia camera teljesen jó.
Zenére kinek mi, én most épp Core playert nyúzom, nagyon jó lett.
Igen, Whatsapp megy rendesen.
Here Drive+ 8.1-re ingyenes.
Igen, használható, tördelési nyűgjei időnként vannak.Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
félisten
-
Sungoo
addikt
válasz Plazmacucci #70827 üzenetére
A 735-ös topikban is panaszkodnak erre, nekem is előjött már. (L735).
-
junior11
veterán
Nyugi srácok, majd 2016 a Windóz éve lesz
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
válasz csabi94 #70852 üzenetére
Nem ismerem a terméket, de a leírásban szerepel az A2DP kulcsszó - ez a sztereó hangátvitel protokollja, ami a zenelejátszáshoz kell -, illetve lejjebb magyarázza is, hogy a hívásoknak (HFP) elsőbbsége van a zenével szemben, azaz úgy működik, mint egy tipikus sztereó BT füles. Ez egyébként WP-n is jól szokott működni.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
csabi94
őstag
Sziasztok!
Még mindig az lenne a kérdésem, hogy egy ilyennel bluetoothon keresztül lehet zenét is hallgatni a kocsiban, vagy csak a hívásokat irányítja rá a telefon? Mert a bluetoothos nokia headset ugye csak hívákor aktiválódik. Ezzel mit kezd a telefon?
Köszönöm!
-
-
miresz
veterán
Sziasztok.
A 640-es tuja kezelni a pendrive-ot?
-
törölt tag
-
MrCsiT
addikt
válasz #16820480 #70805 üzenetére
háát.. Iphone4 tulaj kollégám első kérdése az volt, hogy WP-n megoldható-e az, hogy a kapott e-maileket a képernyő feloldása nélkül megmutassa (pár sort), mint amit az IOS tud?
..és nem kitalálta, ezt láttam, hogy működik, szóval, hogy IOS-en gond lenne az értesítésekkel, azt kétlem..[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
törölt tag
válasz Plazmacucci #70844 üzenetére
Én most Whatsappot használok, ezzel nincs igazából bajom, elég gyors, nem eszik olyan sokat és stabilan megy. Csak persze fent kell legyenek rajta az ismerőseid, különben mit sem ér
-
félisten
-
törölt tag
válasz Plazmacucci #70842 üzenetére
Üzenetektől elvileg nem kellene meghülyüljön, csak ha valami a hangot használja, tehát valami audió vagy videó üzenet/hívás után. Bár mondjuk én Vibert nem használok, mert innen nem képes csatlakozni, de emlékeim szerint nem a legjobban megírt app
-
félisten
-
nyesix
senior tag
Sziasztok, hivatalos,telefonokra valo Windows 10 megjelenési dátum van már? Köszi
-
törölt tag
válasz Plazmacucci #70833 üzenetére
Első tippem a viberes hang-/videóhívás lenne. Nekem Wechat csinált ilyet, hogy ha videóhívásom volt, akkor utána 80-90%-ban megszűnt midnen rendszerhang és rezgés sem volt, amíg újra nem indítottam a telefont. Mostanában már tabletet használok videóhívásra, azóta nem jött elő ez, szóval vagy emiatt, vagy a bedugott headset miatt lehet, hogy nem tudja kezelni a rendszer a kihúzást rendesen valamiért, és nem küldi újra a rendszerhangokat a hangszóróra.
-
confuser
senior tag
válasz bluemirage #70816 üzenetére
"miért kellett kihagyni... 3 dollárt spóroltak vele, vagy többet?"
Állítólag nem volt a piacon Glance képes FHD kijelző ilyen méretben.
-
félisten
válasz lugosi #70830 üzenetére
Nem tudom, másnál is olvastam, pl L830 topikban. Ha meg app okozza, akkor az egész rendszer egy trágya, mert most semmi különös dologra nem használom a telefont. Messengerezek, Viberezek, emailezek, meg RSS-t olvasok, böngészek. Random jött elő mindig is ez a hiba. Valamikor úgy, hogy csak ránéztem a kezdőképernyőre, és lezáráskor már nem volt hangja. IIlyenkor elönti a szar az agyamat és valami arra késztet, megint adjam el a f@szba a készüléket. Android egyszer sem hagyott cserben, ez meg ilyenkor ébreszteni sem hajlandó, mert nincs hangja.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
mirci18
addikt
Ezt egyébként hogy érem el.
A munkában xp-s gép van ott néztem IE 8-on a kedvencekben megosztást vagy ehhez hasonló részt nem láttam de a hotmailos címem se kellett beírnom sehova.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
MODERÁTOR
válasz Plazmacucci #70827 üzenetére
Nem vagyok egy szakértő a témában, de nem lehet, hogy nálad egy app okoz valami galibát? Nem tudom, mekkora esélye lehet ennek wp-n, de gyanús, hogy az előző telefonod is ezt csinálja. Arra gondolok, hogy másik készülék, sőt másik típus, de az appjaid feltehetően ugyanazok, szóval én laikusként elsőnek a közös nevezőt keresném a két hiba között.
-
Clemi
veterán
válasz mirci18 #70828 üzenetére
Ha rám hallgatsz, akkor a PC-n futó Explorerben csinálod meg a kedvencek rendezést mivel azt egy az egyben szinkronban tartja a telefon, vagyis kb olyan mint a Chrome az androidos táblagépen (csak ott még az asztali gépen megnyitott, nyitva lévő böngésző füleket is listázza).
-
mirci18
addikt
Szevasztok.
Az internet explorerben létre lehet valahogy hozni több mappát?
Nekem kevés a kedvencek és a telefon mappa.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
félisten
A 1320 is elkezdte csinálni hogy elmennek az értesítési hangok es csak ujrainditassal jönnek vissza. Ezert adtam el anno 1520-am. Mi a büdös elettol csinálja ezt?
A masik meg hogy egyszer kijavítja a beírt szot máskor meg nem. Itt is láthatjátok 😊
Légyszi segitsen ki valaki.Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
tomboy0013
veterán
-
Zsoleszhun
addikt
Valaki megtudná nézni, hogy a 735 lát-e 5GHz-es wifit? A specifikációban benne van de az asszonyé nem lát csak 2,4-eseket. Előre is köszönöm.
¯\_(ツ)_/¯
-
consono
nagyúr
válasz macika69 #70822 üzenetére
Szerinted. A WP-t használó többség meg valószínűleg nem is tud arról, hogy létezik ilyen. Tudod, nem rólunk, a kocákról beszélek, hanem az utca emberéréől. Aki azért vesz (vett) WP-s telefont, mert az Nokia. Vagy mert az ismerősöktől azt hallja, hogy nem fagy le. Én használom a glance-t, mert van a 830-ban, előtte a Jollán is használtam, de ha nem lenne sem tűnne fel. Egy értesítési lednek több értelmét látom, látnám.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
macika69
tag
válasz tomboy0013 #70819 üzenetére
És ha az asztalon van a telefon? Az "elhúzást" nem lehet pótolni. Lehet vitatni a glance jelentőségét, de szerintem kár. Anélkül ma már WP telefon venni vétek, de gyártani is.
-
Morris
veterán
Ugyanolyan sz*r amoleden is
-
hroberto
veterán
Egyetértek veled. 920-on és 925-ön sem használtam soha, ezért 930-on sem hiányzik.
KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
tomboy0013
veterán
Ez is egy vélemény a sok közül. Én 920-on is csak az elején használtam glance-t utána már kikapcsoltam. Irritáló volt éjszaka, hogy minden szartól bekapcsolt. Amoleden biztos jobb lehet, de nekem 930-on se hiányzik. Ha előveszem a telót és időt akarok nézni már zsebből kifelé benyomom a gombot, utána meg vissza. Nem olyan bonyolult megnyomni egy gombot. Szerintem iszonyatosan fel van fújva ez a glance-s dolog. De nyilván ez is csak egy vélemény.
-
macika69
tag
Remekül összeszedted a 925 előnyét a mai napig (igaz nem teljes körűen, de nem is volt cél). Én ma nem tudnék mire váltani házon (WP) belül. A jövőt én is hasonlóan látom. "(Ha az L925-öm meghal...")
-
őstag
+1 A Glance-ra és az MS öngyilkos húzásaihoz.
L925 és én már nem tudnék glance nélkül meglenni.
- mert nincs órám és ha kiveszem a telefont a zsebemből, akkor egyből látom,hogy hány óra
- mert a zsebből kivéve, vagy az érzékel előtt elhúzva látom, hogy van-e értesítésEgyébként vicces amikor fogást keresnek a szerencsétlenebb sorstársak a telefonon, hogy a gombot megnyomva meg tudják hány óra... vagy van-e értesítés, elmulasztott hívás stb...
(...)még viccesebb, ha olyat tesznek, mint szüleink az első nyomógombos telefonnal... Hiszen nem is olyan rég és nagyon sokáig... még égőnek és viccesnek hatott amikor szüleink nemcsak a távirányítót, hanem a telefont is 2 kézzel kezelték... Mert ha nem nyomógomb, akkor pl. a duplakopphoz és lassan már 2 kéz kellhet.Az első autómban nem volt szervó, nem hiányzott. A másodikban volt és milyen jó is volt. Aztán az első 2 autómban nem volt klíma... nem hiányzott, a mostaniban van és milyen jó is... Tehát igenis a jó dolgokról nehezen mondunk le... alap... annyi pénzért, mint a 930 meg pláne, hogy alap... nem is értem, hogy ha butább és/vagy régebbi szériákban benn van ez a tudás, akkor miért kellett kihagyni... 3 dollárt spóroltak vele, vagy többet?
Ha az L925-öm meghal, akkor lesz-e max 5 colos, amoledes, glance screen-es minőségi/elegáns telefon az MS-nél... mert hiába imádom a WP-t.. ha évi 1-2 új készülékből lehet választani és azok is vagy gagyik, vagy haszontalan tepsik... akkor vagy alma, vagy a skynet-re vissza. Az utóbbinál évente új készülékek tucatjai közül lehet választani... Mert fontos a készülék! Annak anyaghasználata stb... ugyanis többet van a kezünkben mint a f@rkunk, sőt ez a tárgy van a legtöbbet a kezünkben!
[ Szerkesztve ]
Meliora sunt bono inimica
-
SOAD19
addikt
válasz ZavaBalazs #70809 üzenetére
Ok-s, tiszta.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz SOAD19 #70804 üzenetére
Azért írtam, hogy "ha úgy nézed, hogy egy feltupírozott 920", ami 2012 őszi telefon, és a kisebb fényképezőt, meg a kevesebb ramot leszámítva kb ugyanaz. Mint pl a 930-ra is lehet mondani, hogy 2014 július, meg azt is, hogy a februári icon ugyanaz.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
whited
addikt
válasz #16820480 #70801 üzenetére
földbe döngölést nem vártam, ellenben azért ha abból indulok ki, hogy mennyibe is került / kerül egy mondjuk maradva az én példámnál a telefon, nem azt mondom, hogy rossz de majd bővebben ha kijön a wp10
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
SOAD19
addikt
válasz ZavaBalazs #70800 üzenetére
Inkább 2, az a 3 év, legalábbis a ph! cikk alapján. Én nem érzem, hogy annyira gyenge lenne a hardver, inkább magával a rendszerrel szemben van hiányérzetem. Nem rég a 1020-as topikba beírt egy fórumtag, aki 1020-ról váltott 930-ra, és elmondása szerint, nem túlzottan érzékelt nagy előrelépést sebesség, felhasználói élmény tekintetében, és szerinte nem biztos, hogy érdemes rá váltani.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz whited #70797 üzenetére
Mondjuk nekem a jelenlegi flagship van, de én meg általában kellemesen csalódok a rendszerben, rendszeresen. Igaz, nincs meg az az érzésem mellé, hogy hú flagship, de simán teszi a dolgát, és amit tud, azt jól tudja. Éve kóta először úgy vagyok vele, hogy végre nem az adatlapra írt funkciókat üldözöm, hanem van egy telefon, amit csak simán jó használni.
Ha azt várod el, hogy lenyűgözzön és földbe döngöljön az innovációval, akkor nem biztos, hogy jó lesz, de szerintem manapság egyik platform sem tud ilyet. Viszont iOS mellé ott az ökoszisztéma, droidon meg a nagyobb-több-gyorsabb mentalitás.lugosi: Igen, én is imádom a TP-et, pont ezért is hasonlítom ahhoz Pont mostanában gondolkodom laptop újításon, és még úgy is nehezen tudok dönteni, hogy az E7450-hez olcsóbban jutnék hozzá, jobb specekkel és használható garanciával (errefelé hihetetlen rosszul van megoldva a TP garancia), de mégsem jön be annyira, már külsőleg sem, mint mondjuk egy T450.
ZavaBalazs: Egyébként pont sajnos a Lenovo is idióta irányba próbálja terelni a TP vonalat, ahelyett, hogy a praktikum maradna elsődleges
Hát, ez egy troll, nem lehet olyan nagyon szép[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- AliExpress tapasztalatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asszociációs játék. :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest