Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
üzenetére
ja, én is valami ilyesmi irányból indultam ki, az üzleti laposoknál is gyakorta megy a gyártó a praktikus - dizájnos elágazásnál az előbbi felé. (kövezz meg, de nekem kinézetre is nagyon bejönnek a régi thinkpadek, ha lenne tök fölösleges 50-60 ezrem, vennék egy T500-at csak hogy nézegessem.

avatart közben előcsaltam, tényleg csúnya.
)whited: jó, azért az 1020 elég régi hardver. gyakorlatilag 3 éves, ha úgy nézed, hogy egy feltupírozott 920.
-
Kbali
nagyúr
válasz
Ádám16
üzenetére
Érdekes, én nem tapasztalok ilyet, pedig csak egy 820-am van. Akkor töltöget csak, ha pl. a zenelistát szinkronizálja újra, ha régen volt megnyitva. Van olyan gördülékeny a készülék, mint a nejem 5s-se.
Egyetlen app van, ami miatt viszont gondolkodom a váltáson, az pedig a waze, mert az valamelyik szerver oldali változtatás óta siralmasan működik, kilépeget tervezéskor, bugfixet meg még csak nem is ígérnek. -
-
Ádám16
addikt
válasz
busman
üzenetére
Az egy dolog, hogy megvannak, de hogy? A messenger, facebook app az iOS-hez képest egy hulladék, kb nem is frissítik őket. Alkalmazások közt váltani vagy legalább 10mp resuming felirat, vagy kilép.
Sokszor az appok meg sem akarnak nyílni legalább 1 percig, ha kidob valamiért belőle.
Az iOS-en ilyeneket nem tapasztaltam eddig. Lehet, hogy sokkal többe kerül, de a rendszer nincs a WP-vel egy szinten. Nagyon nincs. -
törölt tag
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Igen, ez így teljesen logikusan hangzik. Túlságosan logikusan... Bár én szívesen látnék egy olyan telefont, amilyenek például a Thinkpadek (voltak) a laptopok közt. Ronda, de finom

Ctrl+F5, amíg nem ürül a cache-ből, addig a régit látod.
-
törölt tag
válasz
Frogmite89
üzenetére
740-ről még semmit sem tudni, a Win10 meg még nagyon kezdetleges, így a tesztverzióból sem lehet sokat következtetni.
Azért az erős lenne, ha egy 640 nem bírná el, hisz annál a hardvernél jobb WP telefon csak kettő van jelenleg. -
ZavaBalazs
őstag
válasz
üzenetére
én úgy képzelem el, hogy ahol combosnak kell lennie, ott nagyon combos lesz, de ahol a design/parasztvakítás és a praktikusság között kell dönteni, ott az utóbbi javára fognak (pl vastagabb 3 mm-rel mint egy i6, cserébe bele tudnak tenni egy böhöm akkut, vagy nem raknak bele hót fölösleges 2K/4K/8K kijelzőt, cserébe jobb az üzemidő)
(nálam még a régi van
) -
busman
veterán
válasz
macika69
üzenetére
Én is gondolkodtam rajta,de a 6-os szifon kétszer annyi lett volna mint a 930.
Eddig nem csalódtam,akku kicsit gyenge de egy napot símán elmegy.Este az eddigieket is,tölteni kellett.
Anyaghasználatra,kamerára kijelzőre meg simán egy szinten van vele,sőt...
Alkalmazások,amiket napi szinten használok,megvannak,nem,kell a sok csilli-villi ..... -
válasz
üzenetére
A business kategória az szerintem flagship alatti (nem sokkal alatta!) hardver, cserébe nagyon prémium külső. De én business célokra inkább flagshipet használok, biztos ami biztos, csak ne forduljon már elő olyan, mint egyik régi, nemmondommegmelyik telefonomnál, hogy beszéltük meg a következő időpontot, és mondtam, hogy igen, azonnal, várjunk stb., mivel szegény naptáram olyan fél perc alatt (!) töltődött be.
Amúgy ezt az avatart nagyon gyorsan cseréljed lefelé, valami elképesztően nem jön be...

-
macika69
tag
[Az európai androidosok harmada iPhone-ra váltott idén nyáron]
Miért linkeltem ide?
Jelenleg én is Lumia (925) tulaj vagyok, de kb 1 éve nincs új felső kategóriás telefonja (930) a WP-nek és a WP10 is igen csak késik. Úgy érzem ugyan azt a hibát követi el Microsoft, mint anno a Nokia amikor rajta ült a Symbian-ion. Mindenki elmegy mellettük, vagyis egy olyan rendszerre, telefonra vált, ami valahogy valamit mindig "jobban csinál" Persze voltak jó próbálkozások (1020), de azok is hol vannak már. Mobiltelefon (független) szaküzletekben már alig tartanak WP-t, de ha igen abból is csak alsóbb szegmenst, (max 730). Mindig azt hallom eladhatatlan, vagyis nem keresik. Microsoft ébresztő, amíg nem késő!!! -
törölt tag
válasz
confuser
üzenetére
Hát, nagyon remélem, hogy a business kategória az vagy 740-et, vagy 840-et fog jelenteni. Esetleg 1040-et. Mert budget telefon nem kell, flagshipre meg nincs szükségem, és nem akarok annyit fizetni érte. Más meg szerintem továbbra sem fog nagyon gyártani a platformra, hiába hagynának nekik helyet...
-
confuser
senior tag
válasz
Frogmite89
üzenetére
740-ről nincs semmi info. Volt már prototípus, ami úgy volt hogy ezen a néven kerül forgalomba, de elkaszálták. Persze ettől még a név "szabad", lehet hogy jön majd ezen a néven telefon, de nem 100%, hiszen az MS igyekszik célirányosan kevesebb (évi max 5-6) telefont piacra dobni, és mindezt 3 kategóriában (flagship, budget, business). Hogy a business alatt mit értenek, azt még nem lehet tudni (középkategória, "surface phone", vagy ki tudja).
Win10M-ről senkinek nem lehet ilyen releváns tapasztalata, hiszen még kész sincs a rendszer...
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
LantosBerry8
üzenetére
735
-
válasz
LantosBerry8
üzenetére
640xl
-
LantosBerry8
senior tag
Sziasztok! Tudnátok nekem ajánlani olyan wp telefont (nem feltétlenül Nokia/Microsoft), ami még kb. 2 évig jó telefonnak számít, lesz rá w10 frissíté, jó képeket készít, megbízható és gyors a GPS-e, jól bírja az aksija és max 80e Ft?
Androidról váltanék, mert meguntam a kuszaságot... -
Frogmite89
csendes tag
Sziasztok!
Androidról akarok Ms-ra váltani. Valaki tud valamit a 740esről? Mikor jön ki? Mennyivel lesz jobb mint a 640? Félek, hogy a 640 win10 alatt be fog lassulni. Valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban? -
Várható egyáltalán, hogy lesz még 5" alatti jó telefon a jövőben a Microsofttól? Mondjuk olyasmi, mint a 930.
-
ZavaBalazs
őstag
-
MrZidi
tag
Ok a garanciára én a párom Samsungát vittem be ugyan ezekkel a gondokkal és szó nélkül cserélték az aksit

-
Mirman
őstag
Üdv.
Lumia 1020-am van és az utóbbi időben irgalmatlanul gyorsan lemerül, egy hétvégi napon mostmár napkozben és éjszaka is tölteni kell egyszer , ez eddig nem volt így. Ok ez a garanciális szervizre ? Ha nem akkor mennyiért lehetne márkaszervizben aksit csereltetni ? -
Morris
veterán
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
640XL? Vagy várok a 950XL-re (mondjuk ez meg megint amoled)
-
Morris
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Nem lesz nagy az a 6"?
Nem lesz nagy, ilyen kell!! Csak kár, hogy újonnan már nem nagyon találok.
-
zsoltzsolt
addikt
újra akarom húzni a telót, mert nem akarja az otthoni wifi hálózatot elmenteni és állandóan be kell írni manuálisan a hálózat nevét.
HR-t érdemes vagy Windows Phone Recovery Tool ?
Kettő között van lényegi különbség? -
-
Morris
veterán
Droiddal egy a gond. Tehetsz akármilyen romot, mihelyst belakod, elkezd lassulni. WP-nél ilyen nincs!
Én is nagyon nézegettem az androidos felhozatalt, de olyannyira tucattermék, hogy egyszerűen nem tudnék visszaállni a zöld robotra.
Konkrét kinézett termékem az LG G2 és G3. Mindkét készülék topikját olvasva...elég elkeserítő a helyzet. Ergo nem kéne. Maradok WP fronton.Ez mindenkihez szólna: Jelenleg (és már egy ideje) hű társam egy Lumia 925. Nagyon szeretem. Két gondom van vele, gyenge az akku és kicsi a kijelzője. Mostanában egyre többet használom a telefont így váltanék.
Kérdés: mire cseréljem?Nézegettem a 830-at és a 930-at.
(ja, igen a 925 alsó részébe sikerült beégetni az explorer alsó navigációs sávját. Ez csak szürke színű háttérnél látszik és nagyon alacsony fényerőnél)
Szóval ez alapján a 830-at venném. De kéne az erős led villanó, a FHD kijelző, a 2gb RAM és a viszonylag hosszabb üzemidő.
Na és ezek alapján melyik legyen?
-
whited
addikt
Lehet kicsit off de a minap mikor mentem Sim kártyát venni úgy vették meg a telefont a párocska, egy lumia 530 talán, hogy a lány pasija mondta, hogy ez azért nem holmi retek Alcatel vagy bármi, ez nokia

-
t256
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Köszi!
Akkor a kontaktokkal nem lesz gond. Olyan előfordul, hogy fél év után elfárad a rendszer és belassul, mint Androidnál? Bocs ha amatőr a kérdés Froyo óta használok Androidot (úgy 6 éve).
Droidnál a lassúságból van elegem. Az újabb 100 ezer Ft körüli telefonok persze gyorsak, de ahogy jönnek a frissítések úgy fogy el a hardver és csak a kezelőfelületről beszélek. Nem tudom elképzelni, hogy mire kell egy telefonon 4 mag és 3 Gb memória.
-
Szia!
WP kezel google fiókot, a névjegyeket és a naptárat leszinkronizálja magának. 735-el nem lehet mellényúlni, nagyon rendben van. W10 megjelenés után még profibb lesz (értesítő led). Windows gyári lejátszója faék egyszerű, ha be vannak jól állítva az mp3 id3 tag-ek akkor semmi gond. Mappát nem kezel.
A zenéket úgy kell a telefonra tenni mint androidon. -
t256
őstag
Sziasztok!
Kinéztem egy Lumia 735-öt. Böngészésre, zenehallgatásra használnám, néha egy-egy Youtube video.
Mennyire stabil megbízható manapság a WP rendszer? Androidról váltanék. Ott mindig van valami probléma, soha nem lesz tökéletes.Az Android rendszerben elmentett telefonszámaimat át tudom valahogy importálni WP-re?
-
Bogyó bá'
nagyúr
Lumia 530DS-en folyamatosan sikertelen a biztonsági mentés (96%-nál kirohad). Miért?

szerk: a 920-on simán lefut, pedig azon 3x annyi alkalmazás van telepítve....
-
sztikac
őstag
Ma reggelre a kontaktjaim jó részénél eltüntek a telefonszámok... Úgy vettem észre főleg azoknál akiknél több fiók volt összekapcsolva (outlook, facebook, skype). Kis idő múlva néhány emberhez visszakerült a telefonszám, de outlook.com-on továbbre se látom a számokat.
Egy "kissé" megingott a bizalmam a WP-ben
-
Unlimited
aktív tag
Lehet, hogy igazatok van. Nekem az új telefonok, 950,950XL nagyon, nagyon gagyi hatást keltenek képeken.
Pl.: 930 nagyon egyedi forma, semmihez nem nagyon hasonlítható. Ezek meg, 1 a sok közül. De ne legyen igazam, élőben legyen jobb. Az meg, hogy formatervvel, design-al nem lehet vásárlókat fogni..................., szerintem pont, hogy azzal lehet.
Ilyenkor, mikor ennyire telített a piac, érdemi újítások nincsenek, hardver meg adott, minden csúcskategóriás telefonnál szinte ugyan az, akkor csak a kinézet, ami miatt dönt az ember.
Szerintem! -
tomboy0013
veterán
válasz
Unlimited
üzenetére
A Samsung még mindig ugyanazzal a dizájnnal dolgozik mint eddig csak az anyaghasználaton változtattak felső kategóriában. A Lumiáknál ezzel sosem volt gond. Kinézet terén a 950/950XL nem igazán téveszthető össze egyetlen Lumiával sem, szóval a dizájn egyedire sikerült, csak sajnos a sima 950 esetén elég bazári lett. De majd meglátjuk élőben milyen lesz.
Egyébként nem az anyag használattal, hanem a jó marketinggel lehet az embereket megfogni. Ebben rejlik a WP gyengeségének oka is és ettől lesz sikeresebb a W10M.
Az meg, hogy most nem mutatták be az új telefonokat nem csoda. Még elég félkész a rendszer, nem kockaztathatták meg a sok bakit. Meg szerintem jobban felfigyelnek az egészre ha külön eseményen történik a bemutató és nem csak egy a sok közül az IFA-n. Persze ez sülhet el máshogy is. -
Unlimited
aktív tag
válasz
Воланд
üzenetére
Én úgy látom óriási baklövéseket csinál a Microsoft! Ha úgy néznek majd ki az új telefonok, ahogy a kiszivárgott képeken, hát sok vásárlójuk nem lesz, az biztos. Samu épp azért hagyta el ezt a jellegtelen, 12 egy tucat formát, (szappantartó) mert már "senki" nem vette. Ehhez hozzá jön, hogy Windows telefont eddig se sokan vettek. Pedig a forma, az anyag használattal lehetett volna sok embert megfogni. Most meg jön ez, hogy ide sem hoznak semmit, papolnak a most megjelnet Windows 10ről. Minden gyártó ide időzített mindent, hozott mindent, amit lehetett, hogy felcsigázzák az érdeklődést. Ez a szerencsétlen banda még erre sem volt képes! Valaki nagyon nem ért ott a dolgához, az már egyszer biztos! Az amúgy is élet halál közt lebegő Windows Phone oprendszert módszeresen nyírják! Ha csak, nem ez a cél?! Voltak már ilyen hangok is a felsővezetésből.
-
Mustármag
őstag
Üdv.
Ha jól láttam, akkor ma volt a Microsoftnak a bemutatója az IFA-n, találtam róla egy összefoglalót, de nem tettek említést az új Microsoft Mobilokról, én néztem el valamit, vagy tényleg nem volt szó új mobilokról?(#70745) woland_y2k : Franc, köszönöm.

-
csabi94
őstag
Lumia 820 garanciáját szeretném leellenőrizni, ez minden esetben működik, ha tudom az IMEI-t?
-
Zola007
veterán
válasz
dangerzone
üzenetére
lehet, legtöbb mobilkereskedésben megcsinálják 300-500 ft
-
csabi94
őstag
Sziasztok! Srácok, egy WP-s telefon mit kezd azzal, ha egy ilyenre csatlakoztatom?
Ezen szeretnék a kocsiban zenét lejátszani, bluetoothon keresztül. A kihangosítás csak másodlagos, az gondolom működne, de mi van akkor, ha a telefon ezt olyan eszköznek érzékeli, mint pl. az olyan bt headseteket, amire csak a hívást tolja át, a zenét nem? Szerintetek bevállaljam, hátha tudok rajta zenéthallgatni, vagy maradjak a kábelnél?
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
dangerzone
üzenetére
igen
-
dangerzone
addikt
Sziasztok!
Egy gyors kérdés. A micro sim kártyát lehetséges nano méretűre vágni?
(Használtan vettem egy telekomos nokia 735-öt, aztán a telekomos micro sim-em nem megy bele) -
válasz
csabi94
üzenetére
Call Recording W10? talán... talán...
http://www.windowscentral.com/call-recording-one-step-closer-windows-10-mobile-build-10149 -
Gery1987
őstag
válasz
Zola007
üzenetére
Hali!
Na mondom.
Adobe Acrobat...van.
Városi menetrend, nézd meg van-e. Nem biztos.
Dropbox...elvileg van.
ES File Expoler...nem kell, a gyári kellően jó. Úgy se tudsz a gyomrába nyúlni a rendszernek.
Akksi kijelző...Takarékos üzemmód van. Amit te néztél az csak marhaság. Nem kell. Magyán vélemény. Amúgy is jól jelez vissza.
Firefox...helyett IE ami tök jó.
Google fordító...nem ez konkrétan de van, vagy böngészős megoldás.
Hívásrögzítő...ez szerintem nincs.
MEGA tárhely...passz.
Messenger van.
MS Office van ami jobb.
Google térkép helyett HERE Maps.
Viber van.
Youtube van, Tubecast néven.A többi passz.
-
Воланд
titán
válasz
Zola007
üzenetére
Adobe Acrobat - van, de ezer eve nem frissult
Battery Solo (vagy más akku feszültség és hőmérséklet kijelzés) - nincs
Debreceni menetrend - nincs
Dropbox tárhely szoftvere - van
ES File explorer - nincs
Firefox - nincs
Google-fordító - nincs, max valami 3rd party cucc
automata telefonhívás rögzítő - nincs
MEGA tárhely szoftvere - nincs
Messenger facebookhoz - van, de szar
Polaris Office - nincs
Google térkép - nincs, max valami 3rd party cucc
Sunrise Calendar - nincs
Viber - van
Wifi analyzer - nincs
Youtube - nincs, max valami 3rd party cucc -
csabi94
őstag
válasz
Zola007
üzenetére
Nagyon jó ötlet a váltás, Droid után én megváltásnak éreztem a rendszert (pedig az még a sima 8 volt, igaz, egy ezer éves Motorola Defy-ról váltottam).
Így nem is biztos, hogy mérvadó amit mondok, de általánosságban azt mondhatom, hogy szerintem ezek közül a Debreceni menetrenddel, a Firefox-szal, a telefonhívás rögzítővel (Win 10-ben ha jól tudom már lesz) és a wifi analyzer-rel lehetnek gondok. Értem ezalatt azt, hogy lehet, hogy találsz ilyesmit, de szerintem fapadosabb lesz, mint droidon. Telefonhívás rögzítése jelenleg egyáltalán nincs engedélyezve.Egyébként meg szerintem sok olyan dolog van, amiket ki lehet váltani mással.
Adobe van, de van annál talán jobb is, Firefox helyett a gyári Internet Explorer egészen jó, ritkán van csak vele gond, fordítót biztosan találsz, még ha nem is pont azt, Office beépítve van (igaz, nem Polaris).Nagyrészét amiket írtál, eleve tudja a rendszer, biztosan meg kell majd szoknod, de amúgy én nem váltanék vissza droidra. Tegnapelőtt megnézegettem élőben a 640-et, nagyon pozitív a véleményem, egyben van, jó a kijelzője, szép, szóval hajrá!

-
Zola007
veterán
üdv mindenkinek
eddig droidom volt, de most elgondolkodtatott ez a 640-es dual sim-es Nokia
A kérdésem az lenne, hogy akinek van egyszerre droidja és WinPhoneja, meg tudná-e nézni nekem, hogy az alábbi droidos szoftverek elérhetőek-e Win 8.1 rendszeren?:Adobe Acrobat
Battery Solo (vagy más akku feszültség és hőmérséklet kijelzés)
Debreceni menetrend
Dropbox tárhely szoftvere
ES File explorer
Firefox
Google-fordító
automata telefonhívás rögzítő
MEGA tárhely szoftvere
Messenger facebookhoz
Polaris Office
Google térkép
Sunrise Calendar
Viber
Wifi analyzer
YoutubeKöszönöm!

-
whited
addikt
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
gyári visszaállítást próbáltad ?
nygyorgy: így egyszerűbb lesz
[link] -
zsoltzsolt
addikt
Tud valaki segíteni, hogy az otthoni, rejtett wifi hálózatomat miért nem jegyzi meg egy hete a telefon? A többi készülékkel semmi gond (telefonok, laptopok, netbok, stb.). Én kitöröltem az ismert hálózatok közül, s azóta öt percenként kell újra felismertetni a routerrel és beírni a hálózat nevét.

Ha valakinek van ötlete megköszönném -
Gömbike
senior tag
Köszönöm a választ!
Az update 2 van fennt, de arra jöttem rá, hogy csak és kizárólag akkor indul újra a telefon, ( de ha kell, többször egymás után is), ha a töltőre van téve.
Kipróbáltam más töltővel, ott sem változott a helyzet. Így marad a szervíz, szoftveresen semmi baja szerintem. Novemberben lesz 1 éves, két év gari van rá, bízom a legjobbakban.
-
Frod
addikt
válasz
SharpSA
üzenetére
mások pénztárcájában turkálni mennyivel jobb dolog, ugye?

a telefont nyilván megveszi az ember, mivel arra nincs ingyenes alternatíva (és egyébként is 15 volt) míg a lejátszóra van. én örülök tényleg, hogy neked jól megy csak hagyjuk már ezt a tipikus "magyar" hozzáállást, hogy a másikat ekézem, mert nekem csak aprópénz. hidd el én örülnék a legjobban ha lenne annyim, hogy meg tudjam venni. de ezt szerintem hagyjuk is, mert rohadtul off. -
Narakh
senior tag
válasz
SOAD19
üzenetére
Azzal meg az a bajom, hogy csak akkor ér valamit, ha a kütyü a zsebemben vagy közvetlenül előttem van. Aztán a fenének van esze állandóan felhangosítani-visszanémítani (bár úgyis az lesz a vége, ha nem akarok lemondani a Lumiáról).
Vagy akkor legalább a rezgőmotor lehetne combosabb, de az se valami acélos.
-
Gabesz77
senior tag
Üdv!
Aki használ Messenger-t, találkozott #602-es problémának nevezett hibával? Ha igen, van erre megoldás? Nem enged bejelentkezni a program.
-
-
Narakh
senior tag
válasz
mirci18
üzenetére
Természetesen nem a javításra várok tíz napot.
Kitapasztalom, mennyire tudom így megszokni, aztán addig is sokat nyomott volna a latban, ha mégis volna valami fény az alagút végén. Egyéb hibákat valószínűleg tolerálnék, de ez pont az alapfunkcióba, a telefonos elérhetőségbe piszkít bele.A tapasztalat szerint elég gyakran van szükségem rezgésre és csörgésre, hogy észrevegyek egy-egy hívást, szóval érzékenyen érint a dolog. Pedig ettől eltekintve egészen kezdem megkedvelni a telefont, úgyhogy nehéz szívvel vinném vissza.
-
mirci18
addikt
válasz
Narakh
üzenetére
Sajnos nagy valószínűséggel nem oldják meg mert már eddig sem volt benne a szoftverben.
Ha erre vársz szerintem 10 nap kevés lessz inkább add vissza a telefont.Mi már megszoktuk.
Hidd el sokkal rosszabb dolgok is voltak annó a wp 7-es szoftverben és a 7.8-asban ennél mégis túléltük. -
Narakh
senior tag
válasz
chipesz
üzenetére

Ég a fejem, hogy ilyen gyakori témát feszegetek, de ha csak az elégedetlen felhasználókon múlna, Microsotféknak eddig is számtalan alkalmuk lett volna kiadni egy javítást, ezért a kérdésem. Eléggé aggaszt a probléma, és perpill tíz napom van még eldönteni, hogy együtt akarok-e élni vele hosszú távon (amiben sokat segítene, ha tudnám, hogy hamarosan orvosolják).
-
Narakh
senior tag
Üdv!
Lehet tudni valamit arról, hogy esetleg megoldanák a csörgés alatti rezgést a 10-es rendszeren? Elsőbálozó WP-s vagyok, és marhára szimpatikus lenne a rendszer, de a jelenlegi megoldás hidegzuhany volt.
-
szimi57
őstag
Az miért van, hogy itt müködik a manuális letöltés és telepités?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet jobb, ha lecsapsz rá!
- Nyomtató topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi haladó szinten
- Spórolós topik
- Kuponkunyeráló
- Revolut
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 15 PRO MAX 256GB natúr titán gyonyörű! KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 89%! Fulldoboz!
- Digitális detoxhoz ! Vagy amihez szeretnéd. Minimal Phone eladó !
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - 55 Ciklus - 100% akku , 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

)

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)