Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
monosgeri21
üzenetére
920-on a prew. már stabil, de atomlassú.

Amikor már a kezdőképernyőre is várni kell néha, az elég durva így 2015 végén. -
boncser
aktív tag
válasz
monosgeri21
üzenetére
A kétmagos lumiák elég gyengén muzsikálnak w10 insiderrel.
-
chipesz
őstag
válasz
monosgeri21
üzenetére
Windows 10-zel is?

-
betyarr
veterán
beépített SIP kliens van a lumiákban?első sorban a 640-ben lenne érdekes.ha van,akkor tud kezelni több acountot is?ha nincs,akkor ingyenesen letölthető app van erre az áruházban?ez lenne az egyik legfontosabb a számomra.
-
betegphiu
senior tag
Sziasztok.
Telefon vásárlás előtt vagyok,segítsetek dönteni.
Előre leszögezem,pénzem nincs,így tuti,hogy használtat
veszek.
Hármat néztem ki.Nokia Lumia 735
Nokia Lumia 925
Microsoft Lumia 640Előre is köszönöm,üdv.
-
spider80
őstag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Win 7ről biztos nem frissítettél telón 8.1re. Főleg nem 520as lumia-n.
-
celka5
tag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Ha nem tetszik W10 vissza tudsz állni.([link])
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
tomboy0013
üzenetére
& celka5: köszönöm az infót

vodás vagyok, és lumia 532-m van dula simmel beüzemelve
no megnézem ezt, de amúgy mi a véleményetek a win 10-ről?: érdemes frissíteni?
nem járok úgy mint anno a win 7-ről 8.1-re váltásnál hogy belassúl a telcsi?
igaz abban csak 512 MB ram volt és egy 520-as lumia volt, amit megkapott a lányom hogy jáCCon rajta
-
celka5
tag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Áruházból töltsd le a Windows Insider alkalmazást.Azzal insider tudsz lenni és felajánlja.
([link])
(nekem így mukodott, bár Én nagyon rég óta Insider vagyok, nem tudom újak lehetnek-e Insiderek) -
tomboy0013
veterán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Ha nem vagy Insider még egy ideig nem is fogja felajánlani. Decemberre mondták a hivatalos W10M megjelenését. De ez készüléktől is függ, a 30-as és 40-es széria kapja meg első körben, de még ott vannak ugye a szolgáltatók is... Ki tudja mikor lesz például T-s megjelenés...
-
betyarr
veterán
üdv!
ilyen létezik jelenleg? [link]
-
tpeter77
addikt
sziasztok,
a 2G/3G váltásra gyorsikon létezik? telefonálás hangminőségébe nagyon nem mindegy, hogy 2G-n vagyok-e mert a 3G-n igen visszhangos lesz minden.
a másik dolog, pedig, hogy ki lehet-e rakni a főképernyőre telefon némítás ikont?
Tárgyalásnál jó lenne csak egy pöttyintés, hogy némába legyen a készülék. Ezt eddig csak úgy tudom megcsinálni, hogy a hangerőt lenyomva tartom, mig 0 lesz a csengetési hangerő. hátha van rá jobb megoldás. -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
tomboy0013
üzenetére
értem és köszi ismét...
nekem win 8.1-em van, és nem is ajánlja fel a win 10 telepítést
-
tomboy0013
veterán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Az ideiglenes fájloknál nyomj a törlésre néha napján és törlődni fog. De az is lehet, hogy a tárhelykezelő téved. W10 voltak nekem furcsaságok.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
tomboy0013
üzenetére
& spider80: köszi a válaszotok

de akkor nálam miért nem csökkent a tárhely szabad helye?
-
-
celka5
tag
Üdv
WP10.
Itt nincs hosts file mint android(vagy desktop win) esetén?
(mail szerverünket mobil netről feloldja a külső ipre, majd mikor bejövök munakhelyre bekapcsolom wifit és továbbra is a külső ipn akarja elérni, azonban belülről nem tudja, így nem tudom a leveleket telefonon nézni és nem csipog új érkezésekor emiatt)(szerencsére van vpn, folyamatban van a beállítása, ha az működik akkor megadhatom majd a belső ip címet mail szervernek és nem lesz ilyen gondom)
(jelenleg elküld az alábbival: kép)elvileg voda nem engedi.(voda mobil netem van)
"(Analyzing your particular issue, it means that Vodafone refuses to forward GRE protocol which is a must for any PPTP VPN. There is no direct workaround for that. You should call Vodafone support and ask if they can enable GRE(protocol 47) forwarding on your account.)" -
Bodsa
csendes tag
Sziasztok!
két kérdésem lenne WP8.1-gyel kapcsolatban.
1, tárterület optimalizálásnál látom, hogy van 67 mega email v akármi, amit szerintem a microsoft fiókban jelez, mert más email fiókot nem adtam hozzá a telefonhoz, gmail nincs fent mobilon. Neten beléptem a fiókba, de üres,
szóval hogy tudom ezt kitörölni illetve mi ez?2,
ha a letöltőközpontból egy appot töltök le és telepítem, akkor hogy tudom leszedni teljesen a programot.
Vagyis az a gondom hogy rányomok az eltávolításra a menüben, de szerintem még a telepítetlen fájl rajta marad, mert ha visszamegyek a letöltőközpontba és rákeresek ugyanarra az app-ra akkor azt írja ki hogy megvan, telepítem-e. Ezek szerint a telepítő fájl rajta marad a telón.
na ezt hogy törlöm ki:?köszi
-
viewdetails
addikt
válasz
big.petike
üzenetére
Mentsd le a cuccaid, csinálj egy HR-t és mikor kéri, add meg a Microsoft fiók jelszavad. HR után már elvileg menni fog a Recovery Tool
Upd: WP10 alatt azt hiszem Beállítások - Rendszer - Névjegy alatt találod konkrétan.
-
big.petike
csendes tag
válasz
viewdetails
üzenetére
ezt hogy is kellene csinálnom?
-
viewdetails
addikt
válasz
big.petike
üzenetére
Csinálj egy alaphelyzetbe állítást a Névjegyből, írd be az MS acc jelszavad, hagyd végigmenni a folyamatot. Ezzel elvileg kikerül a ResetProtection státuszból
-
big.petike
csendes tag
sziasztok
találkozott már olyannal valaki hogy adott egy lumia 830 wp 10 mobile build 10536 és a windows Windows Device Recovery Tool nem tudja visszatenni a wp 8.1 et mert olyan hibával megáll hogy lopás elleni védelem ellenörzése.
Valakinek valami ötlet hogy mi lehet a gond? mert igy nem nagyon tudom felrakni a következő Buildetköszi a segitséget
-
Ferike81
senior tag
Sziasztok!
Azt mondták itt tegyem fel a kérdésem. Tehát. A feleségemnek van egy lumia 520-as nokiája. Nem tudja a microsoft live jelszavát, így nem tud semmit letölteni. Két éve megcsinálta, azóta csak telefonál vele. Le lehet váltani a fiókot? Mert a új jelszót próbáltam kérni, de ehhez a telefonhoz abszolút nem értek, és állandóan csak kilépek a menüből. Nekem android van. Mi a teendő? -
kliszi
senior tag
Sziasztok ! Azt szeretném kérdezni hogy van e olyan ftp program telefonra amivel a FileZilla programmal össze lehet kötni , illetve wifin keresztül sd-re másolni ?
-
ZavaBalazs
őstag
Data sense mutat 50+ mega elhasznált mobilnetet, amit a system vitt el. Van valami tipp, hogy ez azon belül, hogy valami rendszerszintű dolog, pontosan mi, és miért zabálja a mobilnetet?
-
confuser
senior tag
válasz
tpeter77
üzenetére
Igen, erről szól a Continuum for Phones. Van vezetékes (Display Dock), és vezetékmentes verziója is. A két különálló kijelzőt meg már fentebb írtam, meg azt is, hogy egyelőre csak az a 3 csúcstelefon fogja tudni. Meg vannak még olyan nyalánkságok, hogy meghajtod a külső kijelzőt, a telefont meg touchpadnak használod. Király dolog, de egyelőre nagyon hardverigényes.
-
tpeter77
addikt
válasz
confuser
üzenetére
nah, csinál Wireless Dock-ot? az már valami.
Ja és mutatta a Mikroszoftos Csaba, hogy a telefon kijelzőjén ezt csinálja, az érintős TV-ről meg teljesen mást csinált a telefonnal.
Párhuzamosan 2 különböző dolog ment a telefonon. Igaz, 950-esen mutatta meg, az meg elég jó hardverű hogy ezt elbírja. -
Bukk900
őstag
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
Ha az oprendszerbe beteszik az usb audio támogatást és beállítok egy külső dac-ot hangeszköznek, akkor bármelyik zenelejátszó, böngésző, spotify stb. azon keresztül szólalna meg. Én is erre várok.
-
törölt tag
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
Először nem esett le, hogy a akrperecek hogy jönnek ide
Ez nem fog változni 10 alatt? Vagy a támogatást nem tudják házon belül megoldani?
Egyébként elvileg 5.0 óta rendszerszinten támogatja a droid, és mégis jelenleg két darab lejátszó app tudja kiküldeni a hangot USB-n, és ezek közt nincs ott a gyári lejátszó
Annál csak jobb lehet, ha egyáltalán bekerül ez a funkció. -
törölt tag
Volt róla szó, hogy az új készülékek elvileg már támogatják az USB-OTG szolgáltatást, de vajon az USB audiót is fogják majd? És ha igen, akkor rendszerszinten, és bármelyik lejátszó tudná, vagy csak bizonyosak? Droidon elég vacakul van jelenleg megcsinálva sajnos

-
maglew
aktív tag
Van valami lista hogy milyen hangvezérlési parancsok léteznek?
Pl ébresztést be lehet neki hangvezérléssel állítani? -
mirci18
addikt
válasz
confuser
üzenetére
Mint beírtam androidon évekkel ezelőtt egyszerűbb módon amit a microsoft továbbgondolt.
Arról is olvastam hogy előbb utóbb wireless less.Nem vagyok tudatlan a fejemet nem kell levenni.
Maga az elgondolás nem új csak teljesen máshogy álltak hozzá mint az eddigi konkurensek. -
confuser
senior tag
válasz
mirci18
üzenetére
Te miről beszélsz? Évekkel ezelőtt Android-on? Ez nem a telefon képét vetíti ki egy kijelzőre, és nem is csak OTG, hogy billentyűzetet/egeret csatlakoztass a telefonodhoz... Ez (mármint a Display Dock és a W10M Continuum feature-e) egy második kijelzőt üzemeltet a telefon sajátja mellett, és a desktop OS tabletes formájában, az UWP appokat a kijelzőnek megfelelően tablet elrendezésben üzemelteti, miközben a telefonodat zavartalanul használhatod. És egyébként wireless is menni fog, a Jade Primo-n már láttam bemutatva. Hol és mikor csináltak ilyet vagy ehhez hasonlót Androidon, vagy akármelyik platform?
-
metaldog
senior tag
Hali
A telón email+fiókokon belül töröltem a microsoft fióknál a kiszolgálót ami egy outlook.com-email címmel üzemelt de mivel nem tudom a kiszolgálót ezért most az emailt nem tudom használni viszont a microsoft fiókot sem tudom törölni gondolom mivel microsoft fiók. Tud valaki segíteni?
Előre is thx. -
confuser
senior tag
válasz
mirci18
üzenetére
Nem kábel az, valóban egy "doboz", és Continuum Dock a neve, ahogy rokafiu írta is.
-
mirci18
addikt
válasz
Tapipapi
üzenetére
Tisztességes hozzáállás. Mondjuk én kamion sofőrnek nem ajánlanám a telefont gps-re. Mert a gps program személyautóknak jó de kamionosnak nem. Mert olyan helyre is beviszi majd ahova kamion nem megy. Arról nem is beszélve hogy a 930 stabil telefon de van több zavaró gyári hibája. Ezért Örülök hogy nekem 830 van.
Rokafiu: Amire gondolsz az a continum kábel.
-
tpeter77
addikt
hogy szakmai kérdésem is legyen...
Egyik ismerősöm csinált gmail-es fiókot, csak a tel.számokat szinkronizálta oda fel.
Jövőhéten vált Lumiára, és most előre "dolgozott" vele.Ezt a gmail-es címet használhatja 100%-osan a Microsoft-fiók regisztrációja során?
Fog minden rendesen működni neki? vagy van olyan applikáció, ami csak akkor tuti, ha outlook-os a fiók mélcíme? -
-
tpeter77
addikt
válasz
mirci18
üzenetére
két hete fogtam a 950-est. A retina alapú azonosítás ami tetszett benne, de más nagyon nem fogott meg

de volt egy kocka formájú új kütyüjük, minden Win platformos készüléket támogat.
ha pl. rádugod a tabletet/telót/laptopot és összekötöd a tv-ddel, láthatod a tv-n a kütyüd tartalmát.
Ha érintős smart tv-d van, akkor meg onnan vezérelheted.Microsoft DISPLAY DOCK a kütyü neve, keress rá. Igazán érdekes egy termék.
usb-c kapcsolattal bíró készüléket kell rákötni, az új Lumia 950-en már ilyen csatlakozó lesz. -
Tapipapi
tag
válasz
mirci18
üzenetére
Első kérdésem ahhoz, aki betér, hogy mire használná a telefont. Második, hogy milyen árban gondolkodunk, ragaszkodik e mostani platformhoz, szokott e sok navigációt használni? De lehet kicsit máshogy is megközelíteni a dolgot. Faszi S6-ot szeretett volna, mondtam neki, h 2 hónap múlva jár le a hűség, akkor tud. Minden alkalommal, mikor jött számlát rendezni vissza tértünk a telefonok áraira, hogy változtak e. Aztán mondtam h mi lenne ha olcsóbban tudnék hasonlót adni ingyen navival. Így jött képbe a 930. Mivel a kuncsaft kamionsofőr, így a free navigáció, a jó kamera, versenyképesebb ár, stabilitás miatt el is vitte a 930-at. Ezért félek picit a 950 és 950 XL esetében, mert volt rá konkrét érdeklődő, de az ára alapján már nem lesz versenyképes a többi csúcsmodellel szemben, csak annak jöhet szóba, aki kiábrándul a droidból, ami nem nehéz vagy nem szereti a szifont, de csúcstelefont szeretne, illetve aki hű a wp-hez.
-
tpeter77
addikt
válasz
mirci18
üzenetére
szia,
nálunk céges szinten minden telót WP-re cserélnek.
90% androidos / nem okostelefonos kapja meg az új Lumiákat egyelőre Win8.1-el.
én leszek a cégnél a "telefonos" és én is androidról lovagolok át. Lesz vele dolgom, már látom...
a menüjével, beállításaival ismerkedek, a héten el leszek vele foglalva úgy látom.Egyelőre a SIM kártyán lévő névjegyek importálását kell elvégezni + a régi telón lévő SMS, fénykép importálását.
Hagyatkozzak a gyári szoftverre, vagy van valami jobb megoldás az adatok költöztetésére? -
mirci18
addikt
válasz
Tapipapi
üzenetére
Ennek örülök de te vagy az első aki ezt teszi.
Sajnos az alap nem ugyanaz a többi dolgozónál ahogy látom.
Ami azért egy szomorú dolog mert sok ember aki nincs tisztában azzal hogy van ilyen rendszer vagy hogy alacsonyabb árkategóriában ezek a használhatóbbak vesznek helyette androidot mert azt ajánlják nekik.
És ezáltal csökkenő vásárlási kedv mutatkozik wp felé.
Nyilván nem ettől függ a wp-s telefonok életben maradása.
De ez is egy szempont amit a fejlesztők néznek.
És ha nem fejlesztenek kihal pár éven belül a platform. -
Tapipapi
tag
válasz
mirci18
üzenetére
Nem szeretnék különösebb információt kiadni, ezért kérdésedre pm-ben sem fogok választ adni. Én szoktam ajánlani a wp telefonokat és direkt sales érdekeket szem előtt tartva wp 10-el szereltem fel a Lumia 930-am, hogy lássák a változást a 8.1hez képest. Samsungot azért ajánlok én is speciel, ha pl. elzárkózik a wp gondolatától is és a szifon túl drága, akkor samuban vannak alacsonyabb piaci árral és specifikációval rendelkező modellek ( szélesebb a kínálata, mint Sonynak). Amúgy Huawei-t is ajánlani tudom, de első körben ha nincs kiszemelt telefon, akkor Nokia/MS telefont ajánlok.
-
mirci18
addikt
válasz
Tapipapi
üzenetére
Aha akkor szerencsés vagy.
Ha már itt tartunk kívülállóként egy kérdés foglalkoztat.Írhatsz nyugodtan pm-et.
A telekomnál miért csak a samsung telókat ajánlják? Direk Wp ellenesek? (vezetői utasításra vagy nem értenek hozzá?)
Akárhányszor voltam bent az üzletükben nem hallottam wp-s telefont ajánlani senkinek.
Engem is le akartak róla beszélni. -
Tapipapi
tag
Pár napja volt szerencsém munkámból kifolyólag Microsoft kollégákkal találkozni, majd pedig kipróbálhattam a MS Lumia 950 és 950XL demó változatait. Nagyon szépek, nagyon tetszetősek, de nem vagyok benne biztos, hogy az ára miatt lesz akkora keresete, mint mondjuk a 930-nak volt. Egyébként király a retinaszkenner

-
Laurh
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy használ valaki mobilinternet gyanánt Blackberry Net (Telekom) csomagot a telójához?
Azért kérdezem, mert egy mezei 1 gigas net a Tnél 2300ft körül mozog, ugyanezért az árért a Blackberry Net csomag 3 gigát ad és elvileg csak az APN-t kell átírni "blackberry.net"-reKöszi előre is az esetleges reakciókat.

-
A 950-es széria szerintem maximum csak egy belső értékkel bíró telefon lesz.
Ez azt jelenti, hogy ha más márkák flagship-jét birtoklod, annyiért... vagy esetenként kevesebbért, mint a 950... Na akkor az ott kiadott összeg... kárpótol annyiból, amit egy flagship-nek a tudásán kívül tudnia kell még. Azaz a környezeted látja és minősít. A minősít jelentése persze lehet elég vegyes... Ahogy egy régi mondás tartja: "A Mercedes-ből nem lehet alázatosan kiszállni". Azaz bizonyos tárgyak birtoklása sajnos/szerencsére a környezet minősítését vonja maga után. Ma már a Mercedes szót felváltotta az X6-os BMW (vagy akármi...). De az elv nem változott.Na most tehát... a bő 2 minimálbérbe kerülő 950-es széria birtoklása esetén nem kell félni a minősítéstől!
Sőt inkább leminősítés lesz a laikus tömegből... na szegény... nem tellett neki normális droidos telefonra, vagy iphone-ra... Csak valami WP-s cucc, amik olcsók és tudom is, hogy kiknek mennyiért szokott ilyen lenni. Ezen benyomáson és minősítésen a konkurensekhez képest gagyi anyaghasználata sem fog javítani. (Erről korábban írtam, lehet megnézni más gyártók termékeit és mondani, hogy de jó a műanyag közel 200 eFt-ért)Tehát marad az első sorban említett belső érték. Na már most... a W10 esetén mennyire lesz hasznos és kihasznált a "belső érték", azaz a hardver... A fényképező/videós részt leszámítva csupán költői kérdés.
A mindennapokban NULLA egész NULLA többletet fog hozni... mérhetetlen tizedmásodpercek, szemmel észrevehetetlen felbontás növelés... cserébe tucat órában mérhető üzemidő csökkenés stb... stb...Így a belső érték kifejezésnek marad egy átvitt értelme... a felhasználó által érzett és vélt érték. Mint egy amatőr, de kézzel készített ékszer. Az is csak a tulajdonosa számára érték/emlék... Na ezzel már nem tudok vitába szállni. Illik tisztelni a személyes véleményt, a vonzódás, a szeretetet, vagy akár a fanatizmust is.

Sajnos kényszerből kell majd 950re váltanom, más alternatíva nincs. De ez "választási szabadság" a zárt rendszer sajátossága. Az Iphone tulajok is kevés
készülék közül választhatnak.L925@tulaj.hu

-
confuser
senior tag
válasz
Melack
üzenetére
A Jade Primo ígéretesnek tűnik. Sőt, a nemrég felbukkant mid-ranger sem rossz, ilyen specifikációk mellett tavaly még flagship lett volna. Nincs felesleges akksiszívó 2K kijelző, értelmes méretű (bár egy 1520 gazdának ez nem hiszem, hogy szempont), erős SoC, 2 GB RAM. Szerintem totál jó lehet. Kérdés ki a gyártó, mert ez egy csomó cikk véleményével ellentétben) nem MS telefon. Elvileg van ilyen nevű gyártó (Quanta), de én még sosem halottam róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro XL 256GB Gari: 2028.04
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4549
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Ok, már értem (not)