Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
tomboy0013
üzenetére
C:\ProgramData\Microsoft\Packages\Products\RM-xxx
-
a1bb
újonc
Sziasztok!
Próbáltam megtalálni a megoldást a következő problémára, de nem ment ezért is írok.
Adott egy Lumia 735-ös telefon. Elfelejtettem a microsoft fiókom jelszavát+annak a mailboxnak a jelszavát is ahol helyre tudnám állítani. Így nem tudok belépni a fiókomba, ezáltal nem tudok semmilyen appot letölteni, sem biztonsági mentést készíteni.
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnék másolatot készíteni a névjegyekről (és ha lehet az alkalmazásokról), a rendszer visszaállítás előtt?Előre is köszönöm a segítséget!

-
tomboy0013
veterán
Valaki tudja, hogyan törölhetem a Windows Device Recovery Tool által letöltött szoftvereket? Jelenleg egy 520 és egy 930 szoftver van valahol a gépemen és nem találom. Le kellene törölni őket mert a tabletemen 3 giga is sokat jelent

-
fulton
addikt
Sziasztok
Nem tudjátok hova menti a számitógép ha :
rácsatlakoztatom a lumia 520 telomat bejön egy 'windows phone" alkalmazás, és ott a fényképeket felkínálja hogy mentsem számítógépre. Igen ám de nem tudom hova menti. Egyszerúen nem találom.
Előre is köszönöm.
windows 8.1 oprendszerem van a számítógepen. -
törölt tag
Szerinted nem használta kutya se. Szerintem sokan, különben nem panaszkodnának az emberek win blogokon. Én is használtam a storyteller, beamer és a rooms funkciót is, néha a refocus-szal is elszórakoztam. Storyteller helyett ugyan van egy photo story nevű app az MS-től, de ott neked kell kézzel összedobni a sztorit, nem automatikus. És ha holnap az általad használd funkciókat kukázzák, akkor is tapsolsz hozzá?
-
CoolMan
MODERÁTOR
Takarítottam egy kicsit. Legyetek szívesek az offot, személyeskedést befejezni maradjatok a topic témájánál elvégre ez egy szakmai topic. Aki pedig pihenni akar az nálam jelentkezzen.
-
MrCsiT
addikt
Gondolom, a Családi szobát is valami
idiótastatisztika miatt törölték.Ahelyett, hogy csináltak volna mögé egy Wordwide reklámkampányt, ilyen, mostanában hangzatos szlogenekkel, hogy "Exclusive family care ONLY on WP mobiles" meg, hogy "Maradj kapcsolatban", vagy "Összetartjuk a családokat" ..és hirtelen lett volna +3 millió WP user. Nem. Ez helyett, megszüntették, hogy az egyetlen, valóban családbarát szolgáltatás is megszűnjön. Grat..

..és ez az oka, hogy szegény WP userek telesírják a fórumokat: mert hiába stabil a WP, ha egyszer a szolgáltatásait szépen, sorban, kikapcsolják..

tomboy0013: a vegyél mást duma meg lol, mert hát nem mást akarsz venni, csak egy - a Te igényeidnek megfelelő - szoftverkörnyezetet szeretnél. Ehhez nem kell a marsról importálni űrlényeket fejlesztőnek, csak némi gondolkodás kellene. Ezek után, nem fura, hogy a platform leépítéséről, megszűnéséről, meg egyéb furcsaságokról találgatnak ki híreket az emberek, hiszen, ez a "not-care" hozzáállás épp erre mutat.
240k-ért is sokan meg fogják venni a 950-et, mert aki nem szereti az Apple-t, de nem bízik az átjáróház droidban, annak nem marad más opció.
A kereskedők meg, ha pl. a Voda az LG G3-at rá tudta sózni 3 hónapja 24 havi 5k/hó részlettel az ügyfeleire, akkor egy hardveresen iszonyatosan rendben lévő vasat, biztosan szintén képesek lesznek eladni.
Igaz, ha pl. Cortanát is lusta az MS megcsináltatni magyarra, akkor nincs miről beszélni. Az, hogy bizonyos szolgáltatások nem érhetőek el anyanyelven, az probléma. Persze, Magyarország kis piac, de ha 2-3 millió ember venne WP-t, mert annyira elterjedne, hogy jó a szoftver rajta, akkor már csak számítana valamit. Így, befektetés nélkül, visszafejlesztésekkel, megnézném, melyik vállalkozás tudna egy akármilyen szegmensben is terjeszkedni..
mondok egyszerű, aktuális példát: lassan a nyakunkon a WP10 RTM, de a legújabb, fast-ring-es preview-ban nem létezik az a Glance opció, amivel a glance képes WP-ken 8.1 alatt pl. az éjszakai megjelenítést tudtad szabályozni. Hát mi a francért nem? Az volt a WP10 megrendelésre írva, hogy "legyen rosszabb, mint a 8.1 volt?!" Én nagyon szeretem a 830-at, amim van: minden kézbe vételkor annyira jó érzés végigsimítani a kijelzőjén, hogy örülök, hogy megvettem. Ettől még nem fogok tapsikolni, hogy sorra elrontanak valamit a szoftverében.. eh..
-
npnp
tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Próbáltam, de nem ajánlja fel az áruház

P
u.i
Sygic, Waze stb van
-
npnp
tag
Hello!
Ismerősöm vett Lumia 530-ast. Meglepődtem, hogy nincs rajta a Here Drive+. Van valami oka?
Ha nincs a gyári navi, akkor mi az ajánlott?
köszönöm
P
-
törölt tag
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Persze majd. Tudom csak várni kell. És ha így is lenne miért nem akkor törlik a Storytellert, ha már kész a sajátjuk?
És ha elolvasod a Microsoft közleményét, konkrétan leírják nem ígérik a most kukázott Lumia appok minden funkcióját beleteszik a sajátjukba. "Many of the Lumia features are already included in the Windows 10 Photos and Camera apps. While we can't promise that any particular feature is coming back," -
skroy
senior tag
Én is ilyen igénytelen vagyok, hogy tökéletesen megvagyok a Windows Phone-al. Felőlem lehetne 1 milliárd app is az áruházban, ha ténylegesen és rendszeresen nem használok tízet sem. Akinek többre van szüksége, az valóban váltson másra. És aztán vissza. És ismét másra.... És így tovább. Minden rendszeren lehet rengeteg hibát találni, főleg ha folyamatosan csak keresi az ember...
De ne bántsatok ezért, hisz én csak simán igénytelen vagyok.

-
törölt tag
válasz
fulton
üzenetére
WP-nél vigyázz azokkal ami megtetszik, a Microsoft azokat törli. A Storyteller október végén megy a süllyesztőbe. (Lumia Panorama, Refocus szintén) Azt hiszem már letölteni sem lehet, akinek fent van a telefonján még használhatja, de az online service is kukázva lesz hónap végén. Ez is tipikus MS, sokan panaszkodnak jó appok hiányára, erre ami van tényleg jó azt kivégzik. Hihetetlen.
-
törölt tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Várok én, 2 éve várok.

Majd a 8.1, majd a denim, majd a 10...
A jövőre mindig lehet pozitívan tekinteni, csak én így 2 év után már szeretnék a jelenben is látni valamit. És akkor én még viszonylag elégedett vagyok, mert szerencsére a 7.8 kaszálás a 8 miatt zűrből kimaradtam, pedig nézegettem sokat a 800-at. És most is azt mondom alsó- és középkategóriában remek a WP ár-érték arányban, több appot is megvettem, de flagship árat ezért soha nem fizetnék. Ráadásul amíg vártam a majd minden jó lesz ígéretre, közben a Microsoft inkább még rontott a dolgokon. -
no1r
őstag
válasz
tomboy0013
üzenetére
"van más alternatíva, de folyton ugyanezeket a köröket futni minden WP hírnél és topikban egy hangyányit unalmas. Örüljünk, hogy van választási lehetősége az embereknek."
ezzel maximálisan egyetértek
-
fulton
addikt
Sziasztok
nagyon megtetszett ez a "lumia storyteller" alkalmazás. Ezt valahogyn nem lehetne letölteni PC-re is, és ott is elérném laptopról ?
-
tomboy0013
veterán
válasz
Morris
üzenetére
Ha nem akarsz várni akkor át kell menni más platformra. Nekem hibátlanul funkcionálnak az alkalmazásaim is és a rendszer is. Bizakodóan kell a platform jövőjéhez állni, mint mindenhez. Ennyi. Ha valaki türelmetlen meg negatív vagy az élete szerves részét képzi egy mobil operációs rendszer ( izgi lehet az élete
) akkor van más alternatíva, de folyton ugyanezeket a köröket futni minden WP hírnél és topikban egy hangyányit unalmas. Örüljünk, hogy van választási lehetősége az embereknek. Én nem örülnék neki, ha csak android létezne, vagy csak iOS. Mindenki választja ami a legjobb számára. Nincs alkalmazás és zavar valakit? Hát legyen fejlesztő és írjon és meg van oldva a dolog. -
Morris
veterán
válasz
tomboy0013
üzenetére
A microsoft mostanában (és szvsz már korábban is) állandóan arról szólt, hogy várni! Itt mindenre várni kell. Appokra, készülékekre, WIN10-re....
Lassan 2016-ban ez marha kevés. Megvan még a 925-öm, de egy héten kétszer használom. Szégyen-nem szégyen...ez van... -
tomboy0013
veterán
válasz
üzenetére
Lesz, csak várni kell egy picit az appokra. Resuming feliratot meg a 930 esetén se nagyon találsz a 950-nél meg pláne nem fogsz. Én abszolút pozitívan látom a Windows platform jövőjét
Bár igazából nekem a jelenlegi appokkal sincs bajom pedig jó sokat használok. Amire kitalálták őket arra tökéletesen megfelelnek számomra. -
törölt tag
Megnéztem én is a kikerült képeket. A 950 hiába szebb szerintem az iphone-nál, flagship áron már piszkosul zavarna a WP sok gondja. Hiányzó vagy meglévő de béna appok. Klassz az egyedi start screen, de meguntam bámulni, jó használhatóság nélkül az egyedül kevés. Elmúlt a varázs, használni szeretném. Hub-ok, panoráma, Fb integráció stb. eltűntek, lett inkább loading és resuming. MS szolgáltatások jobban mennek IOS-en, nem a Snapchat és a legújabb csillámpóni játék hiánya zavar, hanem 2 év után is ugyanaz: Fb, Twitter, Instagram, Spotify nem foglalkoznak a WP-vel, helyi appok se. Desktop Win10 nagyon hiányos tákolmány egyelőre, a mobiloshoz sem fűzök már nagy reményeket. 550 mire kijön lesz saccra 40-50 ezer, akkor inkább most egy még Nokia feliratos 735 QI töltővel, azzal kihúzni jövőre iphone 7-ig, hogy akkor lejjebb menjen a 6s ára. Bárcsak lenne olyan, hogy Lumia stílusú készüléken WP start screen IOS appokkal. Még sorba is állnék érte.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
válasz
hülyegyerek
üzenetére
Én is váltani fogok szerintem, két hétig használtam egy Snapdragon 615-ös droidot és teljesen jól ment.
-
snooze
veterán
sziasztok!
sd kártyárol hogyan lehet berakni csengöhangnak zenét?
azt vágom,hogy csak 30 másodperces zene lehet..le is töltöttem a ringtone makert..az honnan szedi a szerkeszteni kivánt zenét?a memokarin lévöt kellene megvágnom,mivel azon vannak az eredetik,de azokat ez a progi nem látja..mi a megoldás?köszi. -
törölt tag
ezek tényleg ilyen drágák lesznek?
http://wmpoweruser.com/russian-store-bayon-start-pre-orders-for-the-lumia-950-and-lumia-950-xl/
950: 865 dollár (240000 Forint)
950XL: 956 dollár (266000 Forint)
-
csizi90
aktív tag
Van kedvetek egy kis közvélemény kutatáshoz?
[link]
-
consono
nagyúr
válasz
hülyegyerek
üzenetére
Meg a Tizen is

-
junior11
veterán
válasz
hülyegyerek
üzenetére
Te is szifonra váltasz?
-
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Ja akkor oké

-
Spet
addikt
válasz
Mr. Nimbus
üzenetére
Igen mindketten vodasok vagyunk (en flotta elofizetes, parom feltoltos). Van itt kint egy Htc ha abban sem megy akkor hazairok, hogy Vodanal csinaljanak valamit, mert igazabol netbank miatt lenne fontos. (a helyi prepaid Digi-s Simmel nincs baja a telefonnak fene a gyomrat, csak erre ugyebar nem jonnek otthoni SMS-ek)
-
Narakh
senior tag
válasz
Zoli133
üzenetére
Köszönöm mindhármótoknak. Valóban, ha kézzel ráfrissítek, már az Outlook is olvasottnak látja. Gondolom, a következő automatikus szinkronizálásig kellene várni.
Az volna az igazi, ha ilyenkor az értesítést is eltűntetné - Messengernél is tudnám értékelni -, de nem nyígok tovább, mert nem lehet minden tökéletes.

-
válasz
Narakh
üzenetére
A telefonon lévő Outlook tud ilyet... azaz nekem a kábelTV-s és a céges Exchange fióknál is látszik, ha másik felületen már olvastam a levelet. Így nem értem,hogy nálad egy Gmail-es fióknál miért nem megy.
Arra gyanakszom, hogy az a felület ahol olvastad... nem állítja át a fiókban a jelzést...olvasottra, ezért máshonnan nézve... pl. WP-s telefon... sem látszik olvasottnak.
-
lbence
aktív tag
válasz
Narakh
üzenetére
Szia!
Nem vagyok egy nagy szakértő, de nálam ez működik. Most küldtem magamnak egy emailt a gmailben. Megvártam, hogy letöltse a telefon is. Letöltötte egyből. Elolvastam a gépen böngészőben. Ráfrissítettem a mobilon outlookjában. És olvasott lett ott is. Nem lehet, hogy a gmail POP beállításait kell módosítani?
Nálam így van:
Beállítások:
Átirányítás és POP/IMAP:
Letöltés POP protokollon keresztül:
2. Az üzenetek POP-alapú letöltése esetén a Gmail példányának megjelölése olvasottként.Mondjuk az irodában a laptopomon is be van állítva az Outlook ugyanígy, és az is jól szinkronban tartja.
Ha hülyeséget írtam, akkor meg elnézést.

Üdv.
-
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Na ez nekem új, van gyári gmail app?
-
tomboy0013
veterán
válasz
üzenetére
Hát az XL szerintem még így is sokkal prémiumabb külsővel rendelkezik mint az i6, az konkrétan játéktelefon kinézetű számomra hiába fém. Minőségre elég gáz, hajlik, törik mint a ropi ha elejted(alig van ismerősöm akinek ne lenne bezúzva a kijelzője 1 leejtés után és nem túlzok, bár ez már eddig is így volt az iPhone-oknál), a rendszer stabilitásról ne is beszéljünk. Rég volt már mikor az iOS-re azt mondhattuk, hogy stabil és nem fagy. Sajnos hiába a sok eladás a prémiumot alulról súrolja. Kíváncsi leszek a 950-re mennyire lesz strapabíró és minőségi előben.
-
Narakh
senior tag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
A topik csempés jellege ellenére is feltételeztem, hogy a legtöbbek találkoztak már a robotos rendszerrel.
Ha úgy tetszik, a levelek "állapotának" platformok közti szinkronizálása, amire vágyom (jobban nem tudom megfogalmazni). Tehát hogy az Outlook akkor is olvasottnak jelölje a levelet, ha nem ott, hanem a PC böngészőjéből nyitottam meg.
Az androidos Gmail tudott ilyet, a gyári kliensre már nem emlékszem. Az a kérdés, van-e valami erre szolgáló beállítás az Outlookban is, ami fölött elsiklottam, vagy ha nincs, másik WP-s levelező képes-e rá.
-
Narakh
senior tag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
A Gmail.
-
Narakh
senior tag
Van esetleg valamilyen megoldás rá, hogy a telefonos Outlook is olvasottnak jelölje az olyan új leveleket, amiket más felületen megnyitok? Vagy csak a Gmail saját appja tud ilyet?
(nem emlékszem már, hogy a gyári kliens is csinálta-e droidon, vagy csak előbbi)
-
Zlcsi
senior tag
Sziasztok!
hívás várakoztatást hol lehet beállítani?
-
confuser
senior tag
válasz
bluemirage
üzenetére
Ha meg fém lenne, azon nyavalyognátok, hogy nem lehet vezetékmentesen tölteni, és milyen flagship az ilyen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(fájó szívvel, de én is váltok)