-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom570
aktív tag
Sziasztok WP-ra van olyan lehetőség, mint androidon a scummvm, amivel pc játékot lehet a készülékre hegeszteni?
/Give them nothing! But take from them everything!/
-
félisten
Üdv!
Apple Earpods mikrofonnal, és hangerőszabályzóval működik Win-es telefonokon?
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
ZrinyiGabó
csendes tag
-
busman
veterán
Három napja használom 10536 preview verziót.eddig teljesen használható.
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
Воланд
titán
válasz Bukk900 #71193 üzenetére
920-asra jovore lesz letoltheto. soha nem adta meg ki az ms ilyen gyorsan az uj os-t a regi keszulekekre, most sem fogja.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
zsoltzsolt
addikt
válasz Plazmacucci #71190 üzenetére
Azt írja Windows 10 bejelentéseinket
Majd kiderül -
félisten
válasz zsoltzsolt #71188 üzenetére
Ja ezt én is megkaptam Valószínüleg elmondják, hogy mennyire fasza lesz a W10, bemutatják a Talkman-t meg a Cityman-t, és vagy kijelentik, hogy a megjelenés még 4 hónap, vagy nem mondanak semmit, mivel aki próbálgatja a prewiev-t, az tudja, hogy még egy kalap szar.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
kutga
nagyúr
válasz ZrinyiGabó #71177 üzenetére
Márpedig az MS is azt ajánlja fel.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
zsoltzsolt
addikt
-
Bukk900
őstag
válasz zsoltzsolt #71185 üzenetére
Azt én sem tartom valószínűnek, hogy ekkor a 920-asra letölthető lesz. Majd talán 2-3 hónap múlva...
-
félisten
válasz zsoltzsolt #71185 üzenetére
Direkt írsz baromságokat? Bemutatnak pár telefon és annyi. Semmi nem fog megjelenni. [link]
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
félisten
-
kisapa
senior tag
Sziasztok! Tudja valaki mikor jön a W10 hivatalos verziója?
-
félisten
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz ZrinyiGabó #71177 üzenetére
Ezt hogy csináltad? Ki sem adták még a WP10-et....
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
ZrinyiGabó
csendes tag
Üdv.
Valaki segítsen nekem.
Van egy HTC 8X telefonom ami frísitete magát wp10 -re, de azóta magától kb 5 vagy 10 percenként újraindul.
Megpróbáltam a windows phone recovery tools használatát de ugyan ugy wp10 re telepítette.
Nem hajlandó wp8.1 re visszarakni.
Mi lehet a baj, és hogy lehet megoldani? -
Gadgetfan_
senior tag
válasz zsoltzsolt #71174 üzenetére
Akkor érdekes egy meetingje lesz ma
"Otthon" az, ahol a telefonod magától csatlakozik a wifire
-
okoska74
senior tag
válasz Gadgetfan_ #71172 üzenetére
Ha be van állítva a mentés és van wifi, vagy mobilnet, akkor a skydrive -re tölti fel a képeket és a videókat.
iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
Gadgetfan_
senior tag
Kérdésem lenne a hozzáértőkhöz. Nagyon láma vagyok a win mobilokkal kapcsolatban, ezért a kérdésem is az lehet, ha a fotókat törüljük a gépről, az végleg törlésre kerül, vagy tárolja valahol még egy darabig, mint az iOS-nél? A barátnőmnek van egy Lumia telefonja, win 8.1, és hát nyaraláskor sikerült pár "érdekes" fotót lőni magunkról és a telefonja céges, nem szeretném hogy ha egy IT-s mókol a telóján, találkozna egy ilyen képpel.
És egy ide vonatkozó kérdés, tudtok-e ajánlani olyan alkalmazást, hogy egyéni kóddal védett mappába lehessen menteni képeket videókat. Köszi!"Otthon" az, ahol a telefonod magától csatlakozik a wifire
-
törölt tag
válasz kory24 #71168 üzenetére
Tudtommal nincs hozzá kliens, de felesleges is lenne, fut a böngészőben, meg tudja jegyezni sütik alapján, hogy be vagy lépve (ezért ha mondjuk másnap újra megnyitod, akkor nem kell újra belépegetni), a legtöbb böngésző tud asztali értesítéseket és hangjelzést is. Nem hiszem, hogy sok előny származna egy kliensből, csak nehézkesebb a fejlesztők számára frissíteni meg karbantartani, mint egy web app.
-
kutga
nagyúr
válasz kory24 #71165 üzenetére
Én a Whatsappot ajánlom, telefonszám kell csupán a regisztrációhoz, van webes felülete, telepíteni sem kell pc-re, nem késik, teszi a dolgát. Mióta töröltem a FB fiókomat csak ezt használom.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
kory24
őstag
Sziasztok! Pc es telefon (wp) közt melyik csevegő app legjobb? Skype lassu, viber meg jelez pl push-ba rákattanok és csak régi üzik látom... Kilépek és beszélgetés majd visszs akkor megjelenik uj üzi is.. De ez fölös idő....
-
Peathee
aktív tag
válasz AMDaZERG_1 #71162 üzenetére
WP 8.1ről tudok én is nyilatkozni és amit te szeretnél az sehogy sem fog működni. Nem ad jogot az NFC-n keresztül ilyenekre a rendszer.
WP10 alatt meg még nem próbáltam. -
AMDaZERG_1
senior tag
Mindenkinek köszönöm a segítséget, információ megosztást!
Igen, alapjába véve az NFC is fogyaszt, de azt még nem próbáltam, hogy többet, vagy kevesebbet, mint a BT és Wifi együttes folyamatos használata.
Ezt az NFC toolkitet majd kipróbálom!
szerk:
kipróbáltam, ezzel is csak addig jutok, hogy beléptet a beállításokba. Viszont itt már felhalmozhatom miket akarok állítani, vagyis, ha beírom a wifi, bt, és még három szabadon választott lehetőséget szép sorjában végigvisz a beállítási pontokon, de magától nem állítja át, tehát be kell avatkozzak.
Legalábbis így elsőre ezt tapasztalom, de sokkal jobb az eddig próbált appokhoz képest, mert már több funkciót is be lehet vele állítani.
üdv[ Szerkesztve ]
Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
confuser
senior tag
válasz ZavaBalazs #71154 üzenetére
Ahogy észrevettem beágyazástól függ, hogy lehet-e vagy nem. Pl. 3-mal feletted cigam képére hosszan nyomva előjön a share link és az open in new tab is, de pl. az avataroknál csak lementhetem a képet, vagy magát a fájlt oszthatom meg.
-
Bukk900
őstag
válasz AMDaZERG_1 #71157 üzenetére
Ezek olyan kis fogyasztók egy kijelzőhöz, vagy processzorhoz képest, én nem kapcsolgatom. Ekkor viszont az nfc menne állandóan, hogy kikapcsolja a bt-t? Cortanának van valami hely alapú szolgáltatása, azt nem tudom, hogy lehetne ezeknek a kapcsolgatására használni.
-
válasz AMDaZERG_1 #71157 üzenetére
Egyrészt lemérted, mennyit nyersz? (Csak tippelek, de 1 óránál nem többet, ha merül, akkor meg úgy is ott az energiatakarékos mód)
Szerintem az NFCtoolkit pont azt csinálja amit szeretnél. (Nem próbáltam, csak a leírás alapján tippelek)
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
kutga
nagyúr
válasz AMDaZERG_1 #71155 üzenetére
Ha van használható wifi hálózat akkor minden adat azon keresztül megy, nem kell a mobilnetet kapcsolgatni.
A WP zártságát alapul véve nem nagyon tudok olyanról, amire használni akarod, de majd a szakértők kijavítanak ha mégis meg lehet oldani.
-
AMDaZERG_1
senior tag
-
Bukk900
őstag
válasz AMDaZERG_1 #71155 üzenetére
A wifi az elsődleges, ha van azt használja. Nem kell ezeket kapcsolgatni.
-
AMDaZERG_1
senior tag
Sziasztok!
Nem rég vásároltam egy Lumia 640 készüléket (WP 8.1) és néhány NFC matricát.
Szeretném beprogramozni, hogy az NFC kikapcsolja a szolgáltató internetkapcsolatomat, és helyette a WiFi kapcsolódjon be, valamint a BT is kapcsolódjon ki.
Eddig csak azt sikerült elérnem, hogy belép a wifi beállításokba, de ugye onnantól nekem kell kapcsolgatnom.
Több appot is kipróbáltam, de erre nem leltem megoldást. Lehet nem is alkalmas rá a készülék?Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
ZavaBalazs
őstag
Viszont ha már szóba jött, weblapon lévő kép címét hogy lehet másolni?
[ Szerkesztve ]
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
-
Beca1990
senior tag
böngészőben miért nem lehet kijelölni egy részt és azt vágólapra másolni?
androidról váltottam de ez azért már alap lenne...[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
Hölgyek /Urak!
Videó lejátszóból melyiket ajánljátok ami feliratokkal is elboldogul? Avi, 3gp kell.
-
félisten
-
neooen
aktív tag
Egyből egy észrevétel. Ez ugye csak tréfa, hogy szövegbevitelnél a billentyűzetről kivették a vesszőt és mindig váltani kell hozzá ?! Ezt lehet állítani?
szerk.: Előbb keres aztán kérdez , megtaláltam, ok lehet állítani.
[ Szerkesztve ]
Semleges értékelés oka: Az eladott vidokártyán a HDMI bemenet miniHDMI volt, amit én soha nem használtam és fel sem tűnt, hogy az nem a "hagyományos". Ezt nem jeleztem, ami a vevőnek kellemetlenséget okozott.
-
neooen
aktív tag
válasz neooen #71127 üzenetére
Köszönöm még egyszer a segítségeket. Zökkenőmentesen lefutott a 8.0-ról 8.1-re frissítés. A backup-ra nem volt szükséges, mert mindent meghagyott a rendszer, csempeelrendezést, glance-be írt dolgokat...
Semleges értékelés oka: Az eladott vidokártyán a HDMI bemenet miniHDMI volt, amit én soha nem használtam és fel sem tűnt, hogy az nem a "hagyományos". Ezt nem jeleztem, ami a vevőnek kellemetlenséget okozott.
-
boncser
aktív tag
Előlapi vakut a népnek.
Lumia 550 -
Fr0z3n
őstag
Sziasztok!
Bocs a kérdésért, de 640 topicban nem tudnak segíteni. A Gameloft-os kuponok kódját hova kell beírni?
-
Gömbike
senior tag
válasz cs1rk3 #71105 üzenetére
Szia!
Az enyém folyamatosan újraindult, ha rátettem a töltőre. Jeleztem itt: https://rma.fixit-service.com/ , hogy szar a telefon. Elvégeztem a regisztrációt, jött is a futár ( GLS ) érte másnap. Jelenleg náluk van.
Érdemes kihasználni a két év háztól-házig garanciát, végül is azért adta a Prestigio, hogy komolyan vegyük.
Addig is vettem egy 435 dualt-t. Tartaléknak, no meg telefonálni is kell valamivel. A droid már soha többé nem játszik.
Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
lbence
aktív tag
Sziasztok!
Annyi kérdésem lenne, hogy a
e-cegjegyzek
online cegkozlony
oldalakat hogy kezeli a beépített böngésző?Előbbin tudok keresni, utóbbiról meg letölteni dokumentumokat? Munkámhoz ezek néha szükségesek, és kíváncsi vagyok.
Köszönöm,
Bence[ Szerkesztve ]
-
Narakh
senior tag
válasz rbence #71130 üzenetére
Nem igazán figyeltem meg, de most nyomkodtam kicsit a telefont, és a sötét szobában is produkálja a jelenséget.
(#71131) consono:
Nem volna logikus, mert ha a három "gomb" bármelyikét megnyomom, azonnal visszaáll feketére.[ Szerkesztve ]
"This was I, a sparrow. I did my best; farewell."
-
-
neooen
aktív tag
Még valami, ami nem egyértelmű, régről az rémlik, hogy 8.1-re frissítés előtt nem kell HR, kell vagy nem?
szerk.: a backup firtatásom miatt gondolom nektek egyértelmű, hogy azért kérdezgettem, mert HR-et is akarok, de nem, csak biztos ami biztos. Szóval akkor lehet ez is rosszul rémlik, de azt gondoltam, hogy a 8.1 nem gyalul mindent, hogy is van ez ?
[ Szerkesztve ]
-
zsoltzsolt
addikt
-
Gery15
addikt
Sziasztok!
Kettőt appnak keresném a wp-s megfelelőjét. Androidról váltottam és ami leginkább hiányzik, az a PowerAMP lejátszó van ehhez valami hasonló legyen az akár fizetős is. Illetve ES File Explorer, imádtam ahogy a hálózaton megosztott cuccokat tudtam telóról bogarászni vagy akár filmet nézni, erre semmilyen megoldást nem találtam még WP-n. Válaszaitokat előre is köszönöm.
HyperX
-
mirci18
addikt
-
mirci18
addikt
válasz Bukk900 #71112 üzenetére
És hogy tudom megnézni?
Nekem nem írja ki a biztonsági mentés részben sehol.
Másik nektek működik a biztonsági mentés?
Nekem hónapok óta felmásol valamennyi adatot ebbe a hónapban cirka 500 megát.
De időnként a telefon jelzi hogy hónapok óta nem volt biztonsági mentésem valamiért hibát ír ki folyton a vége felé.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
no1r
őstag
válasz Bukk900 #71116 üzenetére
és amennyire én emlékszem a képeket meg a videókat nem gyalulja a HR, csak az appokat meg a rendszert (de már időtlen idők óta nem csináltam HR-t).
SMS-ek mentése folyamatos, ha be van kapcsolva. sose néztem külön, mert nincs rá szükség.
a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
neooen
aktív tag
Ok, köszönöm szépen, remélem minden rendben lesz.
-
adesz444
csendes tag
válasz neooen #71114 üzenetére
A képek is videók szintén külön mennek a onedrive-ra a beállításoknak megfelelően. Az folyamatos backup, ahogy wifire csatlakozol, tölti is fel a képeket (és SMS-eket is), az alkalmazás+beállításokat meg amikor te elindítod kézzel.
A második képen látszik, hogy kész a mentés. A telefon neve Windows Phone, legutóbb 1 órája készült róla backup. Szóval elvileg készen állsz az update-re. -
neooen
aktív tag
válasz Bukk900 #71112 üzenetére
Az "alkalmazáslista+beállítások" menüben ír ilyet, de ez csak arra vonatkozik amit a cím is takar, mert mikor rajta volt 50 db kép és pár videó, végzett 10 másodperc alatt, ami kb kizárt az én netemmel (10/0,5). Még az smseket sem tennél fel ennyi idő alatt szerintem.
-
adesz444
csendes tag
válasz neooen #71111 üzenetére
Akkor úgy tűnik az van Zoli133 írt, hogy nem látszódnak a 8.0 backupjai Onedrive-ban.
Ahogy írtam nekem még most is megvannak az első SMS-ek, amiket még a 8.0-ás HTC 8S-el intéztem.
Az alkalmazásmentésnél van százalékmutató (legalábbis 8.1-en), az SMS-eknél nincs, de nem hiszem, hogy azok néhány KB-nál többet "nyomnának". -
neooen
aktív tag
válasz Zoli133 #71110 üzenetére
De ez milyen már, ha valaki újra akarja rakni a telefonját és eddig nem volt backup és most bekapcsolod, akkor honnan a búbánatból tudjuk, hogy végzett-e a rendszer? Vicc, hogy nincs semmi visszajelzés, folyamatjelző csík, százalék, akármi. Kidobom az egészet, ha most megint nem tudom az sms-eimet tovább vinni, vagy most inkább elvesznek. Mert az is zseniális volt, hogy Nokiáról Nokiára nem lehetett tovább vinni, mindegy, hogy totál más volt a két rendszer.
Akkor gondolom nincs más hátra, mint szorítani, hogy backupolt .Semleges értékelés oka: Az eladott vidokártyán a HDMI bemenet miniHDMI volt, amit én soha nem használtam és fel sem tűnt, hogy az nem a "hagyományos". Ezt nem jeleztem, ami a vevőnek kellemetlenséget okozott.
-
neooen
aktív tag
válasz adesz444 #71104 üzenetére
Adatkábellel kimásoltam minden képet, videót, majd töröltem őket a telefonról, szóval túl sok nagy file nem maradhatott. Ez után volt fél órát a képernyő zárolva és nem zárolva is. Majd újraindítottam a telefont és ugyan ez, de még mindig semmi nyomát nem látom itt [link], hogy bármit is backupolt volna a telefon. Mi a franckarikát csináljak még ?
-
cs1rk3
tag
válasz viewdetails #71106 üzenetére
Már késő most reggel lettem figyelmes az updatere de aztán jött a zsákbamacska így megszívtam !
-
cs1rk3
tag
frissítettem a telefont fast ring (prestigio) de mindig újraindul ezek szerint kuka a telefon mert csomó HTC-s nek is ez lett hr nem működik mindig újraindul. a Villám és fogaskerék jön be de az gondolom semmi.?
Tehát előre szólok aki nem lumiás és kap frissítést az ne frissítse ha nem akar uj telefont venni! -
adesz444
csendes tag
válasz neooen #71103 üzenetére
Ez és ez alapján nem változott a dolog a 8.1-el. Az SMS-eseket és fényképeket ezek szerint függetlenül menti az alkalmazás+beállításoktól. Tehát Onedriveban csak az alkalmazás+beállítás mentést listázza.
Egyébként a backup (nálam) 100 mega körüli, 10-15 percnél többet nem vesz igénybe a dolog, addig azért úgy lehet hagyni a kijelzőt. -
neooen
aktív tag
válasz adesz444 #71102 üzenetére
Csak az alkalmazáslista+beállítások fülben van olyan gomb, hogy "biztonsági mentés", de ez csak ezeket menti és lefut 10mp alatt és ez sem jelenik meg itt [link]. Az sms-ek és fényképek résznél nincs ilyen. A képernyő lezárását meg gondolom nem kell kikapcsolni teljesen, néhány száz megát nem 2 perc alatt tenne fel amúgy sem. Addig csak nem kell, hogy aktív legyen a kijelző, az nagyon facepalm lenne .
-
adesz444
csendes tag
válasz neooen #71096 üzenetére
Akkor nem fut végig a backup. Mikor elindítod, ne lépj ki belőle amíg nem végez!
Nekem szerencsére sosem volt gond a visszaállítással, anno HTC 8S-em volt, arra felment a 8.1, azután pedig egy 735-ösre is visszament minden annak a mentéséből. Most nézem, hogy még az első SMS is megvan, amit a 8S-re kaptam. -
neooen
aktív tag
válasz neooen #71096 üzenetére
Beállítottam éjszakára, hogy maradjon wifin lezárt képernyő mellett is. Reggelre 80%-ról kikapcsolásig merült, de egy bit adatot sem látok, hogy feltöltött volna bármit is a telefonról. Még mindig ezt írja "Önnek nincs olyan eszköze, amely beállításokat mentene a OneDrive-ra."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Óvodások homokozója
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Apple notebookok
- Tesla topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- World of Tanks - MMO
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest