Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Воланд
üzenetére
Azért a kínai gyártók elég sikeresek pénzügyileg, bár abban egyetértek, hogy a Xiaomi pont nem a telefonokból él meg, mert azokon alig van profit (de amúgy ezt megtehetné a MS is, mert neki is van bőven szolgáltatása).
Kínában amúgy már nem az Apple vezet, és a két cég közül, ami beelőzte, az egyik az külföldön (főleg EU és Latin-Amerika) realizálja a bevétele háromnegyedét, szóval még csak azt sem lehet mondani, hogy mert a kínai piac. -
waces
aktív tag
válasz
Воланд
üzenetére
mivel sokáig nem is lehetett máshol megvenni őket, csak kínában/kínából ez valahol érthető (xiaomi azthiszem 90-95%-ban hazai pályán adta el a telefonjait). másrészet azért annyira nem is veszteségesek (persze egy negyedéves reportból kiszedni, hogy mennyit hozott a mobil üzletág és mennyit más az kb esélyteeln, de ugye anno a nokiát vagy akár a samsungot se csak és/vagy elsősorban a mobil uzletág adja el (sőt, még az almát se) )
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Воланд
üzenetére
mondom, valószínűleg ennyi, hogy egy kézzel könnyebben kezelhető lesz, mivel csak a nagyobb készüléken hozták lejjebb a hangerő gombokat, a másik két gomb kb ugyanott van.
nekem sem tetszik, csak keresem rá a magyarázatot, ez elég kézenfekvőnek tűnik.sheratan: mondjuk még mindig másfél-két hónap van a bemutatásig, előferdülhet, hogy nem minden kiszivárgott spec valós. meg ha flip tokos hátlappal megoldható a qi, akkor gondolom simával is, de a legjobb úgy lenne, ha ezért nem kéne plusz hátlapot vásárolgatni.
-
törölt tag
válasz
Воланд
üzenetére
Mondjuk nem tudom, hogy milyen áron nyitott a 930, mert akkoriban még nem figyeltem, de amikor vettem a télen, akkor egész korrekt volt már.
ZavaBalazs: Ehh, nincs a kisebbikben Qi? Az milyen ökörség már. De bezzeg irisz szkenner az kell bele
Úgy látszik nem is biztos, hogy az ára lesz a legnagyobb gond. -
Воланд
titán
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
tovabbra sem ertem, hogy miert kell a ket hangero gomb koze betenni az on/off gombot. lathatolag semmi funkcioja nem lesz, ugyanis a kistestveren mar a normalis helyen van.
-
Воланд
titán
válasz
üzenetére
a kinai gyartok nem sikeresek penzugyileg. amerikaban, eu-ban alig adnak el beloluk valamit, szolgaltatokhoz nem kerulnek be, ha megis, akkor rogton jon az aremelkedes. kinaban meg az apple vezeti az eladasokat. meg a legtobb kinai ceg igyekszik a minimumon tartani a koltsegeket (nincs raktarkeszlet, nincs support halozat, viszonteladokkal torteno bohockodas), csak azert, hogy ne doljenek be olyan latvanyosan. a xiaomi szvsz nulla profitot termel a telefonjaival.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Воланд
üzenetére
annyira azért nem gáz a helyzet, persze a műanyag nem annyira szerencsés, de pl a felsőkategóriából egyre inkább kihagyottabb micro sd (meg sokak mániája, a cserélhető akku!!4) benne van. ami nagyon nem tetszik, az az on-screen navi gombok, meg a kisebbiken eléggé bugyután néz ki a fényképező rész, a nagyobbiké sokkal elegánsabb. ja meg a kisebbik nem tud alapjáraton qi-t, csak ha flip tokot raksz rá, és surface pen support sincs hozzá? meh.
viszont úgy néz ki a már megszellőztetett elb*szott oldalsó gombsort csak a nagyra tették fel, gondolom a méretei miatt kerültek lentebb a hangerő gombok, hogy könnyebb legyen a kezelése.Plazmacucci: az s6 áron (fölött) nyitós pletykával nem az volt, hogy kiderült róla, hogy az a leendő surface phoneról szól?
-
-
Воланд
titán
válasz
üzenetére
nezd, lehet, hogy szebb, de ha oda teszed egy uveget es femet hasznalo telefon melle es meg ugyan annyiba is kerul, akkor nem ezt fogjak valasztani. ha meg olcsobb lesz, akkor meg azt fogjak mondani, hogy ha olcsobb, akkor biztos rosszabb. szoval ezzel a ket keszulekkel nagyon nem lesz kint az ms a vizbol es teljesen felesleges az elkovetkezo egy evben a mobilos winnnel foglalkozni.
-
-
-
Воланд
titán
olcso, csunya, nagyra nott 640 mindketto. kiemelkedo eladasokat ezekkel sem fognak produkalni.
-
D4ni
őstag
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Köszönöm
-
D4ni
őstag
Srácok, nincs véletlenül az explorerben valami teljes képernyős funkció? Hasonlót sem találok.
-
törölt tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy van-e tudomásotok olyan calorie trackerről (vagy fitness appról), ami PC-vel szinkronizálható?
Köszi előre is!
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
flv player? igaz, annak meg a menüje laggos.

egy próbát a moliplayer is megér, mindkettőnek van ingyenes tesztidőszaka (a molit ha letörlöd, akkor újra is indul) -
enginev3.0
félisten
930-ra nincs olyan app ami szépen viszi a full hd mkv filmeket? VLC akadozik nagyon
-
-
csabi94
őstag
Jól látom, hogy van benne Glance (Lumia 640 LTE)?
-
Hínár929
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi!
Ezt Én is megtaláltam, de bizonytalan voltam,hogy ez a megfelelő felület. -
Hínár929
tag
Sziasztok!
Tud valaki olyan Microsoft elérhetőséget, ahova tudnék írni panaszkodós levelet, készülék garanciális hibák miatt?
Ugyanis már elég sokszor volt szervizben a telefonom és valami megoldást keresek.Köszi!
-
-
tpeter77
addikt
sziasztok,
az LTE-vel kapcsolatban kérnék egy kis segítséget.Nemsokára vesz egy ismerősöm Windows Lumia 640 telót, és úgy látom, hogy ez 4G-t tud B1/3/7/20 frekvenciákat használni.
A gyári adatlapról idemásolom az infót:LTE FDD hálózat: 1. sáv (2 100 MHz), 20. sáv (800MHz), 3. sáv (1 800 MHz), 7. sáv (2 600 MHz), 8. sáv (900MHz)
Tudnátok olyan progit javasolni, amivel meg lehet nézni Windows mobilon, hogy a 4G milyen frekin megy? Mert a szolgáltató erre képtelen, hogy megmondja milyen frekin megy a 4G térségünkben.
Igy eldőlne, hogy abban a két városban, ahol lakok és dolgozok, van-e értelme várni a B20-at tudó telefonokra, vagy nincs!köszi.
ui.
Ha nem jó topikba írtam, légyszi írjátok meg , hol tegyem fel a kérdésem.
Peti -
-
törölt tag
válasz
PoganyPtR
üzenetére
Viber, Whatsapp, Line, Kakaotalk, Wechat...? Azért elég sok alternatíva van. Én Wechat-et használok videóre, tökéletesen működik, sokkal jobb és stabilabb a Skype-nál.
snooze: Ilyet mondjuk szerintem a Cortana Quiet Hours funkcióval lehet összehozni. Ott be tudsz állítani fehérlistát, akiktől mindig beenged hívásokat, meg hogy 3 percen belül bárkitől beengedje a másodikat. Vagy simán rezgőre teszed, nem teljesen lenémítod.
-
Frod
addikt
Sima, mikrofon nélküli fülesem van. A dolog lényege meg nem az volna, hogy ki akarom tenni a fülesre a beszélgetést, hanem hogy egyáltalán tudjam, hogy most épp keresnének
Tehát csak a zene pause - csörgés idejére - ha meg esetleg elutasítom, tegye vissza a zenét magától. Ilyesmi funkciók kellenének.
De a Beállításokban semmi erre vonatkozót nem találtam, a gyári lejátszónak meg nincs is 'Settings' része... -
Clemi
veterán
Van egy sejtésem, hogy a fülessel van a gond nálad. Nekem eddig volt 620,820 és most 930. Mindegyiken használtam a gyári illetve többféle más programot, ami zenét játszik le, de minden alkalommal mindegyik megállította (lehalkítással) a zenét, ha bejövő hívásom volt, majd a végén, ha bontottam a vonalat folytatta a zenét. Gondolom mikrofonos vezérlő gombos headsetet használsz
Én legalábbis csak olyat használtam még eddig, sima fülessel nem próbáltam, bár ott mondjuk pont semmi értelme nem lenne, ha a fülesre kiadná a csengetést, hisz úgyis elő kell venni a telefont és úgy beszélni, hisz nincs mikrofon a fülesen. -
Frod
addikt
Sziasztok!
Keresgéltem egy ideig de aztán feladtam - a kérdésem: zenelejátszás közben ha bejövő hívás érkezik, a fülesben nem 'kapcsol le' a zene, vagy szól helyette a csengőhang (se nem rezeg!), hanem a készülék játssza tovább a zenét, mint ha semmi sem történne. pl ha zsebben van hosszabb ideig a telefon, akkor elég kellemetlen. Hol lehetne ezt beállítani neki, hogy hívásnál szüneteltesse a zenét ahogy azt teszi minden normális lejátszó?
Egyébként Lumia 635, és a WP saját, gyári Xbox zenelejátszója. -
PoganyPtR
tag
válasz
Sungoo
üzenetére
Nem írtam ilyet... azt írtam, hogy ez is az lett. A 930 kifeküdt, és most a 920 is kezdi produkálni a hibákat. A két alap hiba a kilépkedő programokat, valamint a videóhivás hiábái. Valamint barátnőm 735-ós készüléke is ezt csinálja (utolsó firssítésnél csak hard reset segített, miután befagyott).
-
Zsoleszhun
addikt
Ilyen okosórát próbált már valaki wp-n?
-
PoganyPtR
tag
válasz
PoganyPtR
üzenetére
Találtam, és rá kellet jönnöm, hogy nem a skype a hibás... Mikor megvettem anno a 920-at iszonyat tetszett, hogy mennyire jó a rendszer, most már gondolkozok, hogy visszaváltok androidra. 930-at használtam eddig, most ment szervízbe, mert már kb nem volt jó semmire. Elővettem a 920-at, felfrissítettem és hát azt látom, hogy ez is hulladék lett. Barátnőmet rábeszéltem egy 735-re.. eleinte tetszett neki is, azóta jöttek a frissítések és már az is használhatatlan. Imádom. A végén vissza váltok droidra

-
PoganyPtR
tag
Sziasztok,
létezik valamilyen skype alternatíva? Mert már nagyon unom, hogy barátnőmmel nem tudunk rendesen beszélgetni, mert a kamera kép mindig megfagy, vagy nem működik. Ez egy beszégetés alatt néha 5-6 újraindítás fejenként..
-
gg72
veterán
Arról tud valaki, hogy dual sim-ben várható a 730-nak valamilyen utódja?
-
csabi94
őstag
Sziasztok, Lumia 820 befogad 64 gb-os memóriakártyát? Tudom, hogy hivatalosan 32 gb a felső határ, de sok telefon működik stabilan nagyobbal is, ezért kérdezem.
-
snooze
veterán
-
anorche1
őstag
válasz
snooze
üzenetére
Nem látom értelmét ennek a programnak. Lehalkítom a telómat, mert mondjuk épp moziba vagyok. Mikor mozi után kikapcsolom a néma módot, látni fogom hogy hívtak e. Ha viszont ez a program hanggal, rezgéssel, fénnyel jelzi a nem fogadott hívást néma módban is, akkor mi értelme a néma módnak?
-
trlala
aktív tag
Sziasztok!
Létezik rendszerünkre grafikus kalkulátor program? A konkurencia dúskál ezekben.
köszi -
snooze
veterán
-
-
snooze
veterán
-
AS
félisten
Igen neked

Ezt meg mindenkinek :
Lumia 950
Qualcomm Snapdragon 808
1920x1080 Full HD 5,2 col
20 megapixeles kamera 4K videofelvevő és triplavakus
RAM 3 GB
16/32 GB hátér950 xl: 5,7 colos QHD Snapdragon 810 És egy még jobb kamera (Hasonlóan mint a 640 / 640 xlnél.)
Ez jó is lenne de , Samsung S6 vagy Iphone szintű árazást jósolnak.
Igy tényleg kell a valami a 640 és ez közzé. De az szerintem már csak jövőre lesz. -
Zolee_70
senior tag
Olyan probléma lenne, hogy hiába van beállítva az Exchange fiók, a kapcsolatokat nem szinkronizálja. Emailek rendben jönnek.
A keresésben elérhető az Exchange szerver, tud benne keresni.
Fiók törlés és újratelepítés nem segített. A fiókbeállítások jók (azonos más telefonon levővel, ami szinkronizálja a kapcsolatokat (persze nem ezt a fiókot)).
Lehet, alaphelyzetbe állítás és minden egyéb újrarakása segítene?
Ötlet?
-
Kbali
nagyúr
válasz
snooze
üzenetére
Nem szükséges hozzá semmi extra program: ha a Telefon csempe kint van a kezdőképernyőn, akkor azon mutatja a nem fogadott hívásokat, ill. az Üzenetek csempe is a beérkezett, olvasatlan üzeneteket. Sőt ezeket a felső, értesítési sávban is mutatja.
Amennyiben a készüléked glance screen képes, akkor azon is ki tudja jelezni. -
oszi666
őstag
sziasztok, mikorra várhatóak a 2015-ös új windows phoneok? Szemezek velük egy ideje, de arra gondoltam, ha most jönnek ki az újak, akkor várok még, annyira nem sürgős.
-
Bogyi007
veterán
Látom van Paypal alkalmazás, jól működik a platformunkon?
OtpDirekt alkalmazásom màr van az mellé szeretném felrakni. -
snooze
veterán
sziasztok!
ti milyen progit használtok a nem fogadott hivások,illetve sms-ek jelzésére?köszi! -
Jones528
tag
válasz
spiderpig820
üzenetére
Köszi szépen, akkor annyira nem is fontos

-
zorzy4
addikt
Sziasztok! Valaki tudna nekem szájbarágósan segíteni, indamailos fiók beállításában?
-
Jones528
tag
Hali Denim a legfrissebb frissítés (tudtommal) hogy lehet hogy nekem csak Cyan van?
Mi a lényegi különbség a kettő között?
(Preview for Dev fent van még mindig, Lumia 1020)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple Gyári független
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 8 128GB Fekete + Huawei Fit 4 Pro csomag olcsón
- Samsung UE75DU7172U 189 cm / 75 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Nálam 830-on LTE-t ír. Ja, Telekomos vagyok.

a kisebbre simán azt hinném,hogy valami archos szintű csoda, a kisebb meg mintha a 640 és a 830 szerelemgyereke lenne
Úgy látszik nem is biztos, hogy az ára lesz a legnagyobb gond.

, feltéve, ha Nokia/Microsoft készüléked van.
Tehát csak a zene pause - csörgés idejére - ha meg esetleg elutasítom, tegye vissza a zenét magától. Ilyesmi funkciók kellenének.
Én legalábbis csak olyat használtam még eddig, sima fülessel nem próbáltam, bár ott mondjuk pont semmi értelme nem lenne, ha a fülesre kiadná a csengetést, hisz úgyis elő kell venni a telefont és úgy beszélni, hisz nincs mikrofon a fülesen.