Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Mobil flották
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
@matthew@
őstag
Van olyan App vagy vmi h ha egy emlekeztetot beallitok akkor az folyamatosan jelezzen, egesen addig amig ki nem nyomom? Mert ha teendot beirok vagy a naptarba vmit akkor egyszer nyom egy hangjelzest es annyi de ha pl nem nezem meg a telot akkor szepen ott elvan es nem jelez ujra. Ezt h lehetne orvosolni?
-
válasz
hroberto
üzenetére
"Ha valaki szerint ennyire szar, elmaradott a rendszer, akkor miért használ ilyen telefont?! Ezt képtelen vagyok megérteni."
Segítek: mert egyszer megvette hűségre, és x ideig nincs lehetősége lecserélni. Ennyike.
"És miért nem értik meg egyesek, hogy vagyunk jópáran akiket kielégít a rendszer, és örülünk"
Ki írta, hogy nem érti meg, hogy vannak jópáran akiket kielégít a rendszer, és örülnek? Na aki ilyet írt, az most jól megértette!

-
tomboy0013
veterán
válasz
üzenetére
Arról ment a panasz, hogy nincs frissítés a rendszerhez 1 éve, mire mondták, hogy csinálják a 10-et és azon rengeteg a változás. Ezzel kapcsolatban javasolták neked az Insidert mert sokat javult 8.1 óta a rendszer. Erre mondtad, hogy errre neked nincs időd, amire én írtam amit írtam. Világos most már?
Leszokok a tudatmódosítóról, de csak utánad
-
Morris
veterán
válasz
üzenetére
Így van, az elvárások azok amik nem egyeznek.

Mondom, céges telefonnak tökéletes. Jobbat nem tudnék elképzelni. Gyors, a hívások minden beállítása megvalósítható, szóval tényleg tökéletes.
Mindennapi készüléknek nekem ez már sajnos nem felel meg!
De mivel a maga módján tényleg jó a rendszer (arra mire kell), meg is tartottam. És szerintem meg is marad amíg szét nem esik. Mert a pl stabilitásra egy rossz szavam nem lehet. Soha nem indult újra, nem fagyott le stb... -
hroberto
veterán
válasz
üzenetére
És ott a pont! Ha valaki szerint ennyire szar, elmaradott a rendszer, akkor miért használ ilyen telefont?! Ezt képtelen vagyok megérteni. Ha nekem fele ennyi nyűgöm, bajom lenne a rendszerrel, telefonnal, már biztos nem ezt használnám.
És miért nem értik meg egyesek, hogy vagyunk jópáran akiket kielégít a rendszer, és örülünk, hogy stabil, biztonságos, nem kell rá víruskereső, amikre használjuk megtaláljuk a megfelelő alkalmazásokat.
Nem kell ez a mindennapos "térítő" duma, nem kívánunk áttérni más rendszerre. Megfelel ami van! -
bigsee
addikt
válasz
spiderpig820
üzenetére
+1 itt és még kettő a családban!

Nyugi, egy húzós snapszer már összejönne...!
-
Morris
veterán
válasz
üzenetére
Érkezni érkeznek, csak baromi lassan. Ez pedig nem jó üzleti cél a mai világban. Az ios és a droid is rohamtempóban frissít és fejleszt. A microsoft hozzájuk képest éves lemaradásban van. Ez tény sajnos. Akkor is ha próbáljatok védeni a helyzetet vagy céget.
Még mielőtt... Továbbra is megvan a lumiám (925).

Céges telefonnak tökéletes. Hívni, esemesezni, netezni tökéletes. De tény ami tény, egy droid vagy alma jóval többet nyújt felhasználói élményben, mint a wp.
Semmi más előnye nincs a wp-nek, csak az, hogy egy stabil rendszert ad a konkurencia azonos alacsony árkategóriában lévő készülékeihez képest. Ez viszont már abszolút nem igaz a felső kategóriában. Én gyűlöltem a droidot, de a jelenlegi G4-et még pisztollyal a halántékomnál sem cserélném vissza wp-re. -
válasz
üzenetére
"Csiszolgatják, javítják" valahogy én ezt nem érzem. Meg azt se, hogy jó az összkép.
Mindegy, egy darabig még muszáj ezt használnom, hátha összejön a dolog.
Nem úgy állok hozzá, hogy nem akarom, hogy tetsszen. Sőt csomó megoldása kifejezetten bejön.Syl: Bár nem beszéltünk össze, de én is valahogy így érzem, kb jövőre vagy kialakulunk a wp-vel vagy csere.
-
-
foxymaci
senior tag
válasz
üzenetére
Nekem is megfelelő a wp legalábbis nem cserelélem le mert középkategóriába ilyen multimédiás képességekkel bíró telefonon nincs mint a 735.... 520-at imádtam de lecseréltem mert nagyobbra vágytam és mostanába vannak bosszantó hibák amiktől csalódott vagyok de már várom a win10-et hátha eltünnek az anomáliák.
-
StLui
veterán
válasz
spiderpig820
üzenetére
Akkor lennél gondban ha próbáltad volna az almát, ugyanis nekem csak egyetlen gondom volt, van vele, hogy nincs olcsó telefonjuk. Technikailag pl 640XL nekem egy 100%-os telefon, de appok tekintetében továbbra is katasztrófa. Sajnos iPad és feleségem 5S-e miatt látom a különbséget folyamatosan.
Egyszerűen szerintem nem szabad megvenni egy olyan telefont ami akkora értékkel bír, hogy agyon féltsem, csomagoljam stb. Ezért lett a 640XL, nyilván nem örülnék neki, de nem is dőlnék a kardomba ha valami történne vele, de egy 300eFt-os telefonnal én már nem így lennék, de természetes vannak akiknek az is elfogadható ár, és nem problémáznának, de sajnos nem ez a jellemző. Ugyanezért nem vennék természetesen semmilyen csúcstelefont, se WP se android vonalon.
-
káen
tag
válasz
spiderpig820
üzenetére
Csatlakozom +2 fővel.
-
-
Bukk900
őstag
Ismer valaki olyan pc-s zenelejátszót, amiben választható wasapi kimenet és van hozzá wp-s távirányító app a foobar-on kívül?
-
mrhitoshi
veterán
Értem. Hát most úgy áll a dolog, hogy az Extrem Digitálnál van a 830 80eFt-ért, viszont néztem, hogy a Telekomnál 150-ért el tudnám hozni a 950-et. Most kérdés, hogy melyikkel járok jobban, egy totál új csúcsmodellel, vagy pedig egy régebbi modellel.
-
tomboy0013
veterán
válasz
mrhitoshi
üzenetére
Ez ártól függ, de nyilván a telefon maga kifogástalan. Csak vásárlás előtt nézd meg a kijelzőt nem áll-e ki a keretből mert előfordulhat itt is kijelző elállás mint a 930-aknál.
De ebben az árkategóriában játszik még a 640XL is ami szintén egy jó telefon, csak óriási a maga 5,7-es kijelzőjével és anyaghasználat szempontjából nem annyira jó és igényes mint a 830. -
mrhitoshi
veterán
Üdv! Szerintetek vajon megéri még most venni egy Lumia 830-at ? Nem sok új modell jelent meg most a karácsonyi időszak előtt, és a 920-am kezd bekrepálni ~2 év után.
-
razzorr
őstag
a w10 buildet fel lehet tenni 512mb ram-os telefonra? Van egy fiók mélyen lapuló 720-am,kipróbálnám.
-
Prophyte
tag
Sziasztok
Olvastam, hogy tegnap jelent meg egy friss build, amit sokan dícsértek, ezért úgy döntöttem, hogy felteszem én is kíváncsiságból, megnézem milyen is a W10. Eddig még sosem raktam fel. 930 használok. Fel is ment szépen, de vannak problémáim. Eltűntek a névjegyek és az smsek is.
(Előtte csináltam biztonsági mentést) Ráadásul menteni sem tudok új névjegyet, mert ha rányomok a plusz jelre, felvillan az új névjegy és visszadob a menübe. Gondolom hiba lehet. Valaki tapasztalt ilyen problémát? Mit tudok tenni?A segítségeteket előre is köszönöm!
-
nrbx
tag
hello, mit gondoltok a hamarosan erkezo Lumia 550-rol (az alapjan amit lehet rola tudni), osszevetve mondjuk a 730/735 parossal?
Jelenleg HTC 8S-t hasznalok, kb. fel ev mulva terveztem lecserelni, mikor mar lesz gyakorlati tapasztalat a W10M-el valamit az uj keszulekkel is (meg hosszabb tavu tapasztalat a Samsung A3-al a csaladban), de sajnos az utobbi idoben annyi gond van vele meg HR utan is, hogy biztosan nem szeretnem ezt hasznalni meg fel evig.
Mivel jatszik a platform valtas is, nem szeretnek valami draga telefont venni. Nalunk (Szlovakiaban) elvileg december 15-tol lesz kaphato a Lumia 550, elorendelheto 129 EUR-ert, vagy kb. ezen az aron kapok max. fel eves 73x-et. Szerintetek erezhetoen gyengebb lesz az 550 mint a 73x? A Lumia 640 meg olcsobb lenne hasznaltan, de nem szivesen vennek 5" telefont, nekem az mar tul nagy. -
vhunor
őstag
950 es XL kiprobalasa utan egyertelmuen az utobbi tetszik jobban, bar nekem 5,5 col alatt mar nincs elet
. Windows Hello gyors es pontos, Continuum sokkal jobb mint amire szamitottam. A telokon belsos fejlesztoi build volt, az 586-os insidernel frissebb, ez mar vallalhatonak tunt akar kereskedelmi termeken is. A 950 XL mellbevagoan konnyu egyebkent. -
válasz
blackmajesty
üzenetére
"De biztos nincs igazam, hogy meg tudom csinálni."
De igazad van. Működik a következőképp. SMS app, alul a + jel. Majd itt nem szabad elkezdeni beírni a címzettet, hanem ahol beírná az ember felül, annak a jobb oldalán is van egy + jel. Azt kell megnyomni és tényleg ki lehet választani bármilyen számot egy adott kontaktnál, tehát neked volt igazad.
-
blackmajesty
aktív tag
Ebben igazad van, ezt kihagytam, de nekem eszembe sem jutott, hogy kezdjem el beírni a nevet, eleve ráböktem a + jelre, és választottam a listából, így pedig működik.
bluemirage: Nekem működik, 3 telefonon is meg tudtam oldani, mindegyiken különböző szoftververzió van. De biztos nincs igazam, hogy meg tudom csinálni.
Az meg, hogy a microsoft nem akar a konkurens rendszerekkel együttműködni az nem igaz, megírtak egy jó youtube alkalmazást, erre a google leszedette a store-ból. Szóval inkább a google az, aki tiltja, hogy a wp-n jól menjenek az alkalmazásai. Meg nem írják az appot, ha a MS megcsinálja, azt meg nem engedik. Mellesleg nekem a gmail is megy rendesen, meg a céges exchange is, sőt mi több, a céges levelezés sokkal kényelmesebb, mert nem kell emm-et meg tököm tudja még milyen baromságot telepítenem hozzá, ami rettenetesen szívja az akkut, hanem csak simán beállítom, és működik.Nem mondom hogy mindennel tökéletesen elégedett vagyok, de mivel ez a rendszer tetszik legjobban, számomra ez a legkényelmesebb, ezért ezt használom, de nem sír a szám folyamatosan hogy mekkora szar. Mindegyik rendszer kompromisszumos, döntöttem melyik számomra a legkevésbé. Pedig vannak dolgok amiknek nagyon örülnék, ha lenne rá app, de ha nincs, hát nincs, majd lesz, vagy nem.
-
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
De lehet! De eddig miért nem csinálta?
-
válasz
bluemirage
üzenetére
A mai humora amit eljátszott azon kívül, hogy a közelségszenzor nem működött, és hívás közben aktív maradt a kijelző, az pl az volt, hogy faterom hívott, és nem azt írta ki hogy apa (így van a telefonkönyvben), hanem a teljes nevét. Ezt egy nappal korábban még nem így csinálta. Mondanom sem kell, hogy a kontaktot természetesen nem írtam át.
-
Ryoo
senior tag
válasz
blackmajesty
üzenetére
Ha a + jelre nyomsz rá csak akkor jön be a választási lehetőség, ha elkezded írni a nevet, akkor nem.
-
válasz
blackmajesty
üzenetére
lugosi-nak van igaza...
Itt a fórumon segítettek anno, mert én még az okára sem jöttem rá, hogy miért nem lehet otthoni vagy munkahelyi (!!?) számként tárolt mobilszámra SMS-t küldeni WP alatt
-
válasz
lugosi
üzenetére
#lugosi
Sajnos ez egy nagyon jó összefoglaló, amit főleg csak bővíteni lehet. Biztosan bennem van a hiba, de én ennek ellenére sem mennék vissza droidra, mert nekem a csempe jobban bejött, pontosabban az OS. Utálom a kicsi ikonokat és azt, hogy a droid meglep, mert befáradhat, hirtelen merülhet stb... Power User-é képeztem magam anno, Root-oltam, ROM-ot cseréltem és úgy-ahogy már tudtam uralni a Skynetet...

De sajnos a WP-nek olyan durva betegségei vannak (pl. hiányzó hívásprofilok, az értesítési sáv és a fenti kapcsolók is csak nemrég vannak) ami elgondolkodtató. A nokia 6300-at és számos butafont egy fizikai gombbal lehet(ett) némítani, rezgőre tenni és erre a droidnál is van egy ikonos megoldás. A hívásprofilok hiánya a 90-es évek eleje sötét középkorba visz vissza.Egyedül a naptár ami érdekes. A céges droidok gond nélkül szinkronizálnak az irodai ipari szabványnak számító exchange-el. Naptár, email stb... és természetesen a Google-val is.
A WP tökéletesen szinkronizál az exchange-el, ezért pl. nekem nincs naptár gondom. Ez logikus is. Az viszont nehezen érthető, hogy a Google-val miért nem tökéletesen... ha a Google meg nagyonis' igen az exchange-el.
Csak a google-nak fontos a konkurens rendszerekkel való együttműködés az MS-nek meg nem? Mert pont az MS aki megteheti ezt?
Aha....
Hát persze... 
-
blackmajesty
aktív tag
válasz
lugosi
üzenetére
Akkor nálad lehet valami gubanc, mert 3 telefonon próbáltam, és mindegyiken működik.
Lumia 735 8.1 update 2-vel, Lumia 635 8.1-Denimmel és Lumia 520 W10m preview-val.
Még a vezetékes telefonszámokat is ki tudom választani, amik otthoni számként vannak beírva. Persze erre nem tudtam elküldeni, de a mobilokra megy. -
válasz
blackmajesty
üzenetére
"De ha bemész az sms-ekhez, és egy újat küldesz, akkor ott ha kiválasztod a megfelelő személyt, akkor bármelyik számára küldheted."
Nem, akkor is csak a mobilszámra. Direkt kipróbáltam most, és nem. Van egy kontakt, mobilszám-munkahelyi szám ahogy lentebb írtam, akkor kipróbálom az sms-be menős módszerrel, szépen fel is adta csak és kizárólag a mobilszámát. És még ha rányomtam, akármit csináltam, akkor is csak a mobilszámára engedte.
-
blackmajesty
aktív tag
válasz
lugosi
üzenetére
Ha a telefonkönyvből szeretnél közvetlenül sms-t, akkor valóban csak az elsődleges mobilra tudsz írni. De ha bemész az sms-ekhez, és egy újat küldesz, akkor ott ha kiválasztod a megfelelő személyt, akkor bármelyik számára küldheted. Ha pedig van egy megkezdett beszélgetésed, akkor is tudsz váltani a számai között, hogy melyikre küldöd.
btudos: Tényleg jó áron lesz, főleg a dokkolóval együtt, kár, hogy az xl nem jön. Nekem pont az kellene.
-
Melack
veterán
Tudja vki, hogy a Calendaron véghezvitt változtatások (születésnapok eltávolítása, amiket a FB/Linkedin tett be) mikorra érnek le a telefonra? Este csináltam meg, de még mindig ott vannak. W10M
-
csizi90
aktív tag
Kíváncsi vagyok a Voda mikor fogja elkezdeni árulni. Illetve, hogy lesz-e egyáltalán bármely szolgáltatónál 950 XL.
-
pzstm
titán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
nemsokára módosítják

-
btudos
nagyúr
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Telekom, semmi meglepő. Amúgy javítás alatt.

-
btudos
nagyúr
Sokkal jobb az ára, mint vártam, főleg a dokkolóval.
-
MrChef
aktív tag
Sziasztok!
Microsoft Lumia 535 (dualsim) frissítése felől érdeklődöm.
A telefonomon a belső információi szerint a Windows Phone 8.1 update van.Frissítése keresése -> A telefon naprakész
ezt írja ki a telóSzerintem meg van már a service pack 2, Denim néven vagy micsoda.
Esetleg a Win10 is megjelent az 535-ösre.Valaki tud ebben segíteni?
-
törölt tag
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Az még akkor volt aktuális, amikor reménykedtem/bíztam a W10-ben. Azért vártam abba a kategóriába telefont, mert szeretnék egy olyan készüléket, ami jól bírja akksival, van benne USB OTG és SD kártya foglalat.
-
cattus
addikt
válasz
marositech
üzenetére
Én szolgáltatóhoz vittem (ott vettem), de ha tudod, akkor a Care jobb, gyorsabb (általában).
-
cattus
addikt
válasz
marositech
üzenetére
Szerviz.
-
marositech
senior tag
Sziasztok!
Van valami fejlemény, hogy mit lehetne kezdeni a Unable to find a bootable option-os telefonokkal?

Tipp vagy szervíz? -
törölt tag
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Jónak jó, csak errefelé kényelmetlen vele élni, mert a helyi app kínálat sivár, és funkciókban szegény nagyon. Eddig a W10-et vártam nagyon, hogy majd az talán, de sajnos nem jön be. Lassan úgyis újítanék valamit, akkor meg már inkább valami olyan irányba, ami kényelmesebb.
Igen, tudom, hogy nem logikus a 1030 megnevezés, csak a gsmarena még mindig úgy emlegeti.
-
válasz
tomboy0013
üzenetére
Nem írtam, hogy ugyanaz lenne, csak hoztam egy példát. A többit meg elég jól kifejtette lugosi

-
törölt tag
válasz
lugosi
üzenetére
Igen, ehhez hozzátenném még azt, hogy az új készülék-stratégia pont jól betett, hogy próbálják húzni a gyártókat azzal, hogy rést hagynak nekik a palettán. Ez jó lenne, ha bárki ugrana rá, de nem teszik (egyelőre), aminek a következmény, hogy középkategóriás W10 telefon a láthatáron sincs, van olcsó és flagship. Nem szeretnék annyit költeni telefonra mostanában, hogy egy flagshipet vegyek, nincs is rá szükségem, de azért az 5-ös széria nem lenne elég. Közte viszont semmi nincs, és mondjuk tavaszig nem is lesz várhatóan. Akkor majd talán jön egy 750 vagy 850, de nem biztos, meg lehet, hogy jön 1030(?), de az sem biztos, meg az amúgy is megint drága lesz, ha kiemelkedő kamerát kap.

-
válasz
tomboy0013
üzenetére
A Cortana quiet hourst szerintem éppen ne hozd fel példának, mikor a szemed elkerekedését példázod. Nem tudok még egy rendszerről, ahol egy ilyen komponens akkor működne, ha angolra állítod. Ez akkora gyíkság az MS részéről, hogy el nem tudom mondani.
Sheratan: nekem is tetszett. De sajnos be kell látnom, hogy még ennyi idő után is állandó bug- és hiányérzetem van.
A megkötések nem zavarnak. Használtam ios-t, BB-t, mindkettő zárt, teljesen bevált. Használtam androidot, jellemzően minden gyári volt rajta, semmit se varázsoltam vele, teljesen használható és stabil volt (megjegyzem stabilabb mint a wp, az androidos telefonjaimat nem kellett újraindítani hónapokig, ha a wp-t nem indítom újra, az értesítések elkezdenek nem megjönni).
Zavar a szegényesebb app-kínálat. Bármit megnézel bárhol, ott van hogy az appja iosra és androidra elérhető szinte biztosan.
Szinte mindenem a google cloudban van (bevált, multiplatform). Névjegyek, naptár. A wp szinkronizáció az összes platform közül a leggyengébb. Kedd délután átírtam egy bejegyzést a naptárban weben, és szerda délelőtt a telefonon még a régi változatot hozza. Tök gáz. Emiatt volt már két komolyabb szívásom. Névjegyeket bénán szinkronizál, adott telefonszámtípusból kettőt, ha több van, akkor azokat nem, mert csak.
A billentyűzet lecserélhetetlen. Ami baj, mert nem jó, a konkurens megoldások mind jobbak.
Számomra selling pointnak tekintett alkalmazások sunyi módon tűnögetnek el a store-ból, azaz ha újra kell telepítenem a telefont, nem lesznek elérhetőek.
Hiába van 2 giga ramom a telefonban egy olyan platformon, ami fél gigával is működik, ha a háttérből kiteszi a vibert vagy a whatsappot, akkor nem kapom meg az üzeneteket addig, amíg kézzel újra be nem lépek az alkalmazásba. Már bocs MS, de ha zárt rendszer, akkor csak tiétek a felelősség, ez legyen már megoldva.
Az összes platform közül a leggyengébb gyári e-mail kliens a wp-é.
Alap alkalmazások, pl FB, olyan 2-3 év vagy még több késésben vannak tudásban és funkcióban. A FB messenger úgy működik, hogy ha szerencsém van, kapok értesítést az üzenetről, majd ha elindítom az appot, "csatlakozás...", újratölt, és megvan az üzenet.
Kis alap butaság, hogy olyan telefonszámra nem lehet sms-t küldeni, ami nem mint "mobil" van beírva a telefonkönyvbe. Jellemzően úgy írom be az ismerősöket, hogy a magán mobilszámukat mint mobil, a céges mobilt mint munkahelyi írom be. Így csak a magánra tudok sms-t írni. Kivéve, ha kézzel beírom a céges mobilszámukat, miután kiírtam egy cetlire, 2015-ben, köszike.
Ezeket még lehetne sorolni. Hozzáteszem, tavasz óta másodtelefonként használtam a wp-t, két hete használom fő telefonként, ennyi bajom voltaképpen mind 2 hét alatt gyűlt össze vele. Az a baj, hogy nem vagyok hajlandó egy olyan mobilos oprendszert használni, ami körülbelül azzal ekvivalens, ahogy a többi mobilos oprendszer kinézett és működött a touchscreenes okostelefonos korszak hajnalán. Azóta sajnos kedves MS évek teltek el, erre rá kellett volna dolgozni, de sajnos bealudtatok és ez nekem már nem kell.Ja és még egy. Más platformon is elegem lett belőle, itt is elegem van belőle, hogy megy ez az állandó frissítésvárás. "Majd a wp10". Háppersze.
Szóval részemről már csak két kérdés nyitott, milyen gyorsan, és mire tudok váltani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fejhallgatós találkozó
- BestBuy topik
- Óra topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen videókártyát?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 86%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Unihertz Tank 3 Pro 8849 5G, 100 lumen / 120 Hz DLP projektor, óriási 23 800 mAh 16/512 GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,100% Akkumulátor
- Sony Xperia 1V / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
", amikor egyszerűen csak annyiról volt szó, hogy nem tudod, hogy hogy megy a 10-re való frissítés, ezért magyaráztam el neked röviden.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)