Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Tucatszámú OnePlus élvezheti a legfrissebb Androidot
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tuomas
addikt
Sziasztok!
Nem tudtok véletlenül egy olyan fájlkezelőt wp-ra (Lumia 630), amihez fel tudok venni hálózati meghajtót?

Köszi a segítséget előre is!
-
-
confuser
senior tag
válasz
Reinkz
üzenetére
Azért kicsit leegyszerűsítetted a WP verziókat...
2012 04 -> WP8.0
2012 12 -> WP8.0 GDR1 (Portico)
2013 07 -> WP8.0 GDR2 (Amber)
2013 10 -> WP8.0 GDR3 (Black)
2014 04 -> WP8.1 (Cyan)
2014 08 -> WP8.1 GDR1 (Denim)
2015 03 -> WP8.1 GDR2És akkor ehhez még hozzájön az idei év, febuárban jött az első W10M Insider Preview, és azóta is jönnek.
Az, hogy más operációs rendszernél egy fél fingás is új főverziót jelent (amit ráadásul csak 3 telefonra kell összesen megírni), az ne jelentse már azt, hogy a WP-t nem fejlesztik. Ennyi erőből akkor már WP14-nél tartanánk, de nem az számít hogy hogy hívják, hanem hogy miben/hogyan fejlődik. -
tomboy0013
veterán
válasz
Reinkz
üzenetére
Ne mondd már nekem, hogy az univerzális alkalmazásokkal nem léptek előre egy nagyot. Már most csorognak a hivatalos meg nem hivatalos univerzális alkalmazások és még kész sincs a rendszer. Ezzel az android vonallal az egészet tönkretették volna. Én örülök, hogy nem lesz belőle egyelőre semmi. Ne is legyen, igényes Windows univerzális alkalmazásokat szeretnék, nem undorító hardverigényes optimalizálatlan portok tömkelegét... Ráadásul a normális WP fejlesztőket is tönkretették volna ezzel a húzással. Össze-vissza katyvasz rendszert képezve a W10-ből hosszú távon. Az iOS-es alkalmazások legalább nem állnak messze WUP dizájntól annyira.
-
Reinkz
senior tag
válasz
üzenetére
én is 8.0-val kezdtem, valóban történt előre lépés de pl a régi music appot vissza sírom.
valamint mindig is lemaradásban voltak valamilyen szinten, az ember azt várná a microsoftol hogy roham tempóban fejleszt, ez lehet hogy így is van de én nem ezt érzem.
kb 1,5 éve jelent meg a wp8.1 a wp8 meg valamikor 2012!?-ben, ezzel szemben az apple évenként kiad egy ios-t szóval én nem érezem azt a roham tempót.
Elvárnám hogy a jelenlegi userekért tegyenek is ha már használják a rendszerüket ilyen állapotban a meglévő hibáival is, sőt nem kevesen insidereznek is.
Amíg nem éri fel a nagyokat addig csak az alsó kategóriában lesznek jelen, mert ott legalább smooth a rendszer nem úgy mint a konkurencián.
-
BobTail
őstag
válasz
Reinkz
üzenetére
Szerintem nem is baj, ha felégetik ezt a hidat, iOS-en amúgy is minőségibb az appok, és jobban illenek a Windowshoz.
És azért nem csak a kinézet és az animációk változtak W10-ben, nagyon sok apró de hasznos dolog lett beépítve a rendszerbe, és folyamatosan bővül funkcionalitásban.
-
Reinkz
senior tag
Mérges vagyok a microsoftra: link
Egyáltalán nem látom annak a jelét hogy bármivel is több lesz a w10m a wp8.1nél, egy kicsit feldobja a már unalmas rendszert az az új 1-2 animáció de ennél többet már nem várok tőle.
ígérgetés az nagyon megy hogy lesz alkalmazás, minden tájékoztatón meghallgatjuk hogy "hey developers!", talán fizetni is kéne nekik mert az 2,5% piaci részesdésért valamiért nem mozdulnak meg.
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
UPC Wifreet használ valaki? Én beállítottam (L730, 8.1 Denim), így csak arra kapcsolódik a telefon, semmi másra, csak ha állandóan újraindítom.
-
Pano
veterán
válasz
tomboy0013
üzenetére
De legalább van mozgolódás

Az már jó jel app szinten, hogy már most elkezdtek foglalkozni az univerzális appokkal. A Microsoft facebook kliense az valami bődületesen katasztrofális (mai napig nem értem, hogy pl a csoportokat miért böngészőben nyitja meg, de ez még csak a kisebbik gond). -
tomboy0013
veterán
-
Pano
veterán
A Facebook hónapokkal ezelőtt bejelentette, hogy már úton van az univerzális keretrendszert használó, Windows 10 és Windows 10 Mobile rendszereken futó natív alkalmazása. Most nagy csendben felbukkant az Áruházban szoftver béta változata
-
laccczka
tag
Várható pár hónapon belül olyan win10-es telefon amivel a Vodafone Wallet menni fog?
-
StLui
veterán
"Nos, itt az ideje az e heti második újraindításnak.
Ugyanis most azt játssza a 640, hogy nem csörög. Mármint a csengetés hang nem szó. A telefon nincs lenémítva, ha elindítok egy zenét, akkor a szépen szó. De a csengetés és az üzenet (e-mail) hangját elvitte a kiscica..."Nekem is előjön ez a hiba többször, már a 920-at is ez miatt (is) cseréltem le a 640XL-re, mert azt hittem a javítás miatt lett rossz hardveresen.
-
válasz
matyi012345
üzenetére
Nincs olyan erős hardver amit a Samsung szoftver ki nem fektet

-
-
>A héten még nekem is csak egyszer kellett újraindítanom
Nos, itt az ideje az e heti második újraindításnak.
Ugyanis most azt játssza a 640, hogy nem csörög. Mármint a csengetés hang nem szó. A telefon nincs lenémítva, ha elindítok egy zenét, akkor a szépen szó. De a csengetés és az üzenet (e-mail) hangját elvitte a kiscica...
Mondanom se kell, hozzá se lett nyúlva a hangbeállításokhoz. A hangok pedig anno a telefon alapkészletéből lettek kiválasztva. -
Bukk900
őstag
válasz
matyi012345
üzenetére
Az áruház keresője a programok részletes leírásában is keres, ott pedig szerepelnie kellene, ha azt is ismeri.
-
matyi012345
őstag
válasz
matyi012345
üzenetére
Lumia 640-em van és baromi jó teló, gyors meg pörgős jobban tetszik minden más droidosnál egyelőre de ha sok ilyenbe futok akkor mennie kell. Nem tudom mikor szedi magát össze az MS ezen a téren.
-
matyi012345
őstag
-
hukli21
tag
Sziasztok!
Lumia 640-en bekapcs gomb megnyomása után sokszor nem a zárképernyő jelenik meg, hanem fekete képernyő folytatás felirattal, és másodpercekig töltődik. Máson még nem láttam ilyet, ötlet, hogy mitől lehet?

-
Bukk900
őstag
válasz
matyi012345
üzenetére
Én is néha belefutok ilyenbe: [link]

Azt a kettőt, amit kiad az áruház nem próbáltad? -
matyi012345
őstag
Sziasztok!
A store topikban nem kapok választ, talán itt tud valakit segíteni..
Szóval nem találok olyan appot természetesen a fent megnevezett oprendszerre amivel tudom követni a Shutterstock képügynökségnél lévő contributori fiókomat. Droidra IOS-ra van, de erre nem találok. Van megoldás? Olyan is jó ami több ügynökséget követ és van benne Shutterstock. Van valakinek ötlete?
Köszi előre is.

-
Gömbike
senior tag
Köszönm mindenkinek a választ az sms problémámra.
A megoldás az lett, hogy ki kellett kapcsolnom az sms-es mentését.
Köszönöm mégegyszer!
-
mirci18
addikt
válasz
ferenc1973
üzenetére
Ezt azért ennyire eggyértelműen nem jelenteném ki.
Többen köztük én is panaszkodunk a lumia 830 éa a windows topikokban hogy hiába a gorilla glass védelem karcos lessz a telefon még mindíg a kulcsoktól és az aprópénztől. -
yootti
tag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Igen tudom, mondjuk a 735-ösöm eléggé jól bírja,még nincs rajta karcolás.Most egy éves és nincs fóliázva.
-
yootti
tag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Köszi, megnyugodtam...akkor a tízéves kisfiam nyúzhatja majd ha megkapja.Hátha jól lesz árasítva pénteken.
-
yootti
tag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Maaaajoom?
-
yootti
tag
Üdv!
A 640-esnek gorilla üvege van? -
v.attis
őstag
Sziasztok!
A fiam el örökölte a telefonom, Lumia 530. Kicsi még a gyerek, szeretnék kimenő hívás tiltást csinálni a telón. Lenne vagy 3-4 szám amit hívhatna és ennyi. Az összes többit tiltani kellene.
Hogy oldható ez meg? Akár valami áruházbeli alkalmazással is jó lenne...
Amúgy vodafone-os a kártya, ha ez jelent valamit... -
donmackó
addikt
Másnál milyen az sd kártyára másolás? Filmet tennék a telefonra, és kikapcsol egy idő után a telefon, plusz a még másol addig sem acélos a sebesség. USB 2.0-ás portba dugom, és a kártya egy 8 Gb (Class 6-os) Kingston + egy Lumia 535 (nem duál simes). Ötlet?
-
Gaborz1
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy mennyire illik ide de a lumia 800-as topik eléggé kihalt, hátha itt van megoldás.
Adott egy Lumia 800, ami a PIN-kód megváltoztatása és újbóli bekapcsolás után a főmenü helyett egy bazinagy feketeséggel üdvözöl. Mi lehet a gond és hogyan lehet orvosolni? A töltöttségi szint és az időn kívül totál fekete minden. -
-
Ryoo
senior tag
válasz
djstavross
üzenetére
Van rá egy nagyon egyszerű megoldás, windows media playerrel szinkronizálod a telefonra a zenét, akkor ezt a lejátszási listát fogja felmásolni. Én is így használom.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
viewdetails
üzenetére
a windows kémkedik, így egy az igazihoz hű utánzatnak is muszáj!!4
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
Nem tudom, nekem droid alatt volt rossz tapasztalat, például olyasmi, hogy hoppá, a Gmaps elfelejtett leállni a háttérben, és 1-2 óra alatt lemeríti csutkára az akksit. Vagy hogy a telefon egy éjjel alatt repülőgép módban 10%-ot merül, és a legnagyobb fogyasztó a Google Frameworks, amivel semmit nem lehet kezdeni az égvilágon. És ezek mind Nexus telefonok/tabletek voltak. Ha meg más gyártótól vásárol az ember, akkor frissítések nem jönnek, és lehetne még sorolni sajnos.
Egyébként én adnék egy esélyt még a droidnak simán, ha lenne rá egy csempés launcher, ami a WP funkcionalitását hozza, és nem VGA képernyőre optimalizálták a grafikáját, de ilyen ugye nincs. Meg mostmár normális áron elérhető Nexus sem nagyon.Még reménykedek a W10p-ben, hogy jó lesz, meg hogy majd jön valami sd615-ös telefon a középkategóriába, aminek elfogadható kamerája lesz, megeszik SD kártyát, és tud OTG-t.
-
válasz
üzenetére
Az én tapasztalatom pont ellentétes. A Sony Z2-őt hónapokig nem kellett újraindítanom (működött megbízhatóan), az L640-et meg hetente kétszer. Rájön a bolondóra és a Whatsapp üzenetek nem jönnek meg (másnál offline-nak mutatja az állapotomat), Skype üzenetek soha nem jönnek meg, a vissza gomb nem visszalép egy appon belül, hanem kilép belőle stb., stb. Nagyon nagyot csalódtam a WP-ben.
-
-
törölt tag
válasz
bluemirage
üzenetére
Egy hibája van a rendszernek, amit átmenetileg megold a W10: kezd unalmas lenni, kicsit fel kell dobni valamivel

-
válasz
lugosi
üzenetére
Látom téged is elkapott a hype.
Pontosan mi az ami miatt a 8.1 a mai nap rossz és csak a W10 oldja majd meg napi rendszeres bosszúságodat?
Nekem egy ilyen feature van. A Wifi Analyzer kellene, de az csak W10 alatt elérhető és emiatt erre a célra droidos telefont használok. Más nekem nem hiányzik és ez is megoldott.
Hát neked?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Fityusz
tag
Sziasztok. Legutóbbi frissítés óta a here transit nevű program alatt azt írja , hogy beavatkozás szükséges. Rákattintok utána katt a mindet újrára és elkezdi frissíteni , majd hibával leáll. Restart nem segít . lehet ez valahogy törölni?
Válaszotokat köszönöm előre is. -
Godfather
aktív tag
-
Gömbike
senior tag
Sziasztok!
Segítséget kérek! Furcsa problémám van.
Két kártyás telefont használok, de sajna az usb kikopott, ezért szervízbe került. Előtte biztonsági mentés.
Vettem egy 435 dualt addig is kiváltani a szervizben lévő masinát. Biztonsági mentés rá.
Visszakaptam a készülékemet, megtörténtek a biztonsági mentések, visszapakolás, belakás stb.
A 435-höz nem nyúltam, ahogy kivettem belőlük a 70-es vodafonos kártyáimat, azzal a mozdulattal tettem is bele a 435-be egy 30-as westeles kártyát, amit tartaléknak van itthon. Eddig semmi furcsa.
Az otp-nél vagyok eladósodva, ott a számlámhoz az egyik 70-es számom van megadva. Jött is mindig a kártyahasználatról/vásárlásról az sms.
De most mindkettő telefonra megkapom az egyenleginfót/vásárlási értesítőt sms-ben, a 70-esre is, és a 30-as számomra is. A 30-ra csak azóta, hogy megcseréltem a kártyákat, s belekerült a 30-as. Korábban ezt a kártyát egy nyomógombosban tartottam-használtam. Nem e-mailt, ami google fiók függő, hanem független sms-t. A 30-as kártyám létezéséről nem is tud az otp, nekik a rendszerben nem is látszik.
Hogy a búbánatba kerül rá az illetéktelen számra az sms? MELYIK ALKALMAZÁS LOPHATJA AZ ADATOKAT?
Köszönöm előre is a válaszaitokat.
-
chipesz
őstag
válasz
djstavross
üzenetére
Meg fogja kapni a Windows 10-et, a tiéd a pletykák szerint február környékén, a Microsoft Lumiák és néhány Nokia idén decemberben. Nemsokára lesz RTM verzió, úgyhogy ha nem bírsz várni ott lesz az Insider program. Természetesen az a verzió nem feltétlenül lesz optimalizálva 1020-ra.
-
TommyX_
őstag
válasz
djstavross
üzenetére
Akkor csináld meg a listát ahogy mondtam, majd az elkészült lista tulajdonságainál tudod a sorrendet is változtatni.
Amúgy én is "érdekesnek" találtam, hogy nem lehet m3u listát használni. -
TommyX_
őstag
válasz
djstavross
üzenetére
Amelyik mappában vannak a zenék, nyomsz egy összes kijelölést, majd jobb egérgomb lejátszási lista készítése.
-
djstavross
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget és információt szeretnék kérni tőletek. Jelenleg WP 8.1 van a telefonomon és eddig nem tudtam rájönni, hogy a számítógépen használt játszáslistáimat hogyan tudnám a telefonra tenni úgy, hogy használni is tudjam. Hiába másolom a Playlist mappába vagy a zenék közé semmi. A zenelejátszó a játszáslisták között nem látja. m3u formátumról van szó.
Illetve még azt szeretném megtudni, hogy valahol utána tudok nézni, hogy megkapja-e a telefonom a WP10-et és kb. mikor?
Előre is köszönöm!
Szép estét! -
Unlimited
aktív tag
Aziasztok!
Fent van a WP10 a telómon. Nagyon elegedett vagyok vele. Egy apró gond van vele. A Here Drive+ navigáción elment a hang. Nem beszél menet közben. Valaki tapasztalta ezt? Van rá valami megoldás?
-
Assdak
őstag
Kicsit le vagyok maradva. Képes már a rendszer arra, hogy NFC utasításként ne csak annyit tudjon kezelni, hogy open app/settings, hanem mondjuk beállítás profilokat is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Milyen TV-t vegyek?
- Formula-1
- 3D nyomtatás
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poci F4 Gt 128GB,Átlagos,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24+ 256GB,Újszerű,Kabellel, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 1TB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3939, 100% Akku
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

amiket ha a WIn10 nem javít, akkor búcsút intek a platformtól.