Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Partyface007
őstag
válasz
csabyka666
üzenetére
a 820 ha jól tudom sose volt üzemidő bajnok, a glance screen ha állandóra van kapcsolva akkor azt változtasd meg azzal nyersz valamennyit...
-
no1r
őstag
válasz
csabyka666
üzenetére
utóbbival jobban jársz.
-
Üdv mindenki!
Akksi-üzemidővel kapcsolatban mik a tapasztalatok? Azt olvastam, hogy a 820 nem egy üzemidő-bajnok, na de ennyire?!
Éjjel töltőn volt, tegnap reggel 7 órakor vettem le, 100%-osra feltöltött állapotban. Napközben chateltem, e-maileztem, 20 perc körül telefonáltam, futott a készenléti kijelzőn az óra meg az értesítések, és így este 11-re 20% volt az akksiban. Ha ezt még megfejelem egy kis fotózással, navigálással, akkor bajban leszek.Az akksi 2 éves, gyári BP-5T, 1650mAh-s. A kérdés, érdemes-e lecserélnem? Mennyit hozhat a konyhára az új? Létezik nagyobb kapacitású? Nem azt a 5.000 forintot sajnálom rá, de ha azt mondjátok, hogy nem 20%, hanem 25% marad estére, akkor inkább hagyom ezt, aztán felteszem tölteni napközben is, a kocsiba meg veszek egy szivargyújtós töltőt...
-
Bukk900
őstag
Két japán Win10-es készülék. [link]
Ezen kívül egy Acer készülékről olvastam, a többiek meg csendben vannak... -
flesh
aktív tag
válasz
Mustármag
üzenetére
Hali!
ShareFolder Explorer
ezzel látom a megosztást, ezt használom, igaz fizetős de megéri.
SMB/CIFS lapon adom hozzá a megosztást. -
Mustármag
őstag
Sziasztok
Fel tudok csatlakozni valahogy az otthoni megosztásra WP-vel?
Win 7 HP 64bit A számítógép amiről a megosztást csinálom. (Másik gépen hozzá tudok férni a tartalmakhoz)
Lumia 640 LTE WP8.1 Update2 -
-
-
Pferi
senior tag
válasz
csabyka666
üzenetére
A T-nél azt mondták hogy ez a qi töltő már kifutó modell, Kecskeméten már nem is kaptam sehol, csak webshopon keresztül tudtam rendelni. Ha valakinek kell akkor vegye meg minél előbb.
-
mrhitoshi
veterán
Megrendeltem a 950-et. Ha minden jól megy, akkor pénteken már tudok beszámolni róla.
A telekomos ajánlatról van szó. -
-
TommyX_
őstag
válasz
csabyka666
üzenetére
Én amikor a pirosat vettem, akkor a Lumia 930-as témában linkelte be valaki, és gyorsan "lecsaptam" egyre.

Nem találtam én se a 820-hoz vezeték nélküli töltést biztosító hátlapot, viszont ebayen van 3000 ft körül.
"Ja, és az miért van, hogy a fekete 8.000, a sárga meg 3.000? "
Ez jó kérdés, én csak jól jártam, mert amúgy is pirosat akartam, a piros telefonhoz. -
válasz
TommyX_
üzenetére
Most nem azért, de hogyan találjátok meg ezeket? Néztem ezt az oldalt, a kereső nem is működik, oldalakon keresztül kerestem, de nem találtam. Légyszi nézd meg nekem, hogy 820-ra van-e vezeték nélküli töltős hátlap, mert azt is kerestem, és azt se találtam.

Ja, és az miért van, hogy a fekete 8.000, a sárga meg 3.000?

-
TommyX_
őstag
válasz
csabyka666
üzenetére
Egyszerűbb, veszel egy újat a telekomnál, igaz most csak sárga van 3000 ft-ért.
-
-
spiderpig820
aktív tag
válasz
this is life
üzenetére
Nem mindegyik, az Opera mini sajátot.
-
-
TommyX_
őstag
válasz
csabyka666
üzenetére
Jó pénzért lehet.

-
Jofi81
őstag
válasz
csabyka666
üzenetére
Sajnos nem, a DT-900-nak kör alakú a csatlakozója, nem USB-s.
-
Használ valaki közületek vezeték nélküli töltőt? Arra lennék kíváncsi, hogy ha a DT-900-ashoz nincs meg a kábel, akkor tudom-e helyettesíteni valamelyik nokiás hálózati töltővel?
-
válasz
üzenetére
Nem birtam kihagyni , es az os csere , hatha noveszt bele azt is
igaz csak jovo ev elejen... A glancot se hasznalom...szep meg jo , de kibirom hogy megnyomjam a billentyuzar gombjat ha kivancsi vagyok.
Consono a miracastot kihagytad a 820 n2m kapta meg hiaba tudja a soc. -
consono
nagyúr
válasz
this is life
üzenetére
Szerintem majd az USB OTG-vel együtt :]
-
válasz
csabyka666
üzenetére
A remeny hal meg utoljara ... majd a 8 utan a 8.1el jobb lesz , majd a w10 ... es igy tovabb..
Ez nem neked szol , a nyochuszra mikor jon az ertesito led frissites
ma meg nem kerdezte meg senki sem ... -
válasz
this is life
üzenetére
Ja, ebben lehet valami, nem tudtam, hogy IE mind. Valamit elhintettek az AdBlock-ék egyik oldalon, hogy a "WP felhasználók blabla megszívták blabla...de lehet, hogy majd lesz megoldás...". Bízzunk benne!
Hopp, valami szinkronizálási hiba volt 54 perce, most rányomtam, oké lett. Illetve beállítottam, hogy ahogy megérkezik, töltse is le. Eddig "based on my usage"-n volt.
-
válasz
csabyka666
üzenetére
Talan az az oka hogy mindegyik browser ie motort hasznal , mast nem ks hasznalhatnak, s mivel az mobil ie nem tamogatja a beepuloket igy bukta adblock is Az email szinkronizacio beallitas fuggo, nalam a live.com, google.comnal engedi az azonnali letoltes az email erkezesekor .nem push van , de ott is lehet allitgatni hogy mit csinaljon , letoltse e vagy sem , kepekkel toltse le ...stb
Ha meg 8.1 en vagy probald ki az uc browsert eleg kellemes hasznalni...nalam w10 alatt doglodik igy egyenlore delete.. -
-
válasz
confuser
üzenetére
Persze, jobb nem tudni róla.

Az amúgy miért van, hogy a gyári e-mail figyelő valamikor azonnal jelzi az üzenetet, de van, hogy perceket kell rá várni? 15 perc a minimum szinkronizálási idő, de az szerintem magár a kliensre vonatkozik, nem a push-ra - annak instantnak kellene lennie.
-
válasz
MrChef
üzenetére
Én csak párat próbáltam: Opera Mini, Maxthon, meg valami AdBlock Browser-t találtam a Store-ban, de az egy kajli, nem is böngésző, szerintem csak egy link.
A gyári Explorer teljesen jó (habár most a prohardver nem mindig töltődik be vele), de ezek a reklámok, kiborítanak. Ne mondja nekem senki, hogy a szoftverfejlesztők miatt van, mert hogy azok csak így kaphatnak pénzt...tele van f*sva sok oldal ezekkel a baromságokkal. Nem értem, az MS (vagyis a WP) miért nem enged valami blokkolót telepíteni.

-
Lapaj1974
csendes újonc
helló nekem egy olyan kérdésem lenne hogy van egy lumia 735-öm és mostanában a facebook nem frissít rendesen csak a facebook 00-val tudok rendesen facezni!
mit lehetne tenni?! -
savoo
addikt
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Azt nyilatkozták, hogy ezt a típust frissítik.
-
razzorr
őstag
Nemrég próbáltam egy Sony wifis kamerát csatlakoztatni a lumiámhoz, csatlakoztak is a megadott jelszóval, de mégsme tudott semmit átküldeni telefonra. Egyáltalán lehetséges valahogy? Mi bénáztam?
-
ZavaBalazs
őstag
na meg az is kérdés, hogy a blu frissíti-e win10-re...
legolcsóbban 50 körül láttam a laptop.hu-n, de rengeteg gsm árulja 45 körül, érdemes végignyálazni az árukeresős listát, hátha van megbízható gsm bolt (én mindhez alapértelmezetten bizalmatlanul állok, szóval ezt a részét én passzolom
) -
szonti
aktív tag
Sziasztok!
Segitseget szeretnek kerni, android telefonrol valtanek windows phonra es erdekelne h bizonyos appok elerhetoek e erre a rendszerre? Whatsapp, viber, deezer, shazam, meg vmi konyvolvaso. Ezek a programok megfeleloen mukodnek a rendszeren? Illetve a csevego programok eseteben az uzeneteket akkor is megkapnam ha a telefon lezart allapotban van? Mert noveremnek volt ilyen problemaja regebben, h nem kapta meg az uzeneteket csak ha belepett a programba. Az windows 10 mikor jelenik meg es uj microsoft keszulekek?
Segitsegeteket elore is koszonom!
-
hroberto
veterán
Hol tudnék venni Lumia 640 LTE-t a legolcsóbban, normális garanciával?
-
Mustármag
őstag
válasz
csabyka666
üzenetére
Alapból nekem is ki volt kapcsolva, őszintén én sem tudom még leírás alapján se nagyon. de tapasztalati úton kiderítettem, ha be van kapcsolva akkor rendesen frissít a FB app.
-
confuser
senior tag
válasz
csabyka666
üzenetére
Ahhoz szokj hozzá, hogy nem kell ezt nézegetned. Működik az magától... Félévente egyszer ránézel a fent említett listára, és kikapcsolod azt aminek szerinted nem kéne háttérben futnia. Ennyi.
-
MrChef
aktív tag
válasz
csabyka666
üzenetére
A sokadik böngészőt próbálom én is, de eddig egyik se vált be igazán. (fagyás, akadás, reklámok özöne, mobil lap betöltésének képtelensége stb.)
A UC Browser talán a legjobb.Ahogy rendes, ékezeteket is megjelenítő magyar billentyűzet sincs WP-re. (nem olyan, ahol gombnyomásra legördül a többi karakter)
-
-
savoo
addikt
válasz
csabyka666
üzenetére
"iOS-re és Androidra persze elérhető, WP-re nem"
Szokj hozzá.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
@ Bukk900: No, beállítottam "magas"-ra, kíváncsi vagyok, mit hoz. Írja, hogy blokkolni fog néhány hirdetést, hát kíváncsi leszek.
Vicc az egész, mert az AdBlock készít saját böngészőt, iOS-re és Androidra persze elérhető, WP-re nem.
@ spider80: Lehet, hogy nem a flash csinálja, hanem az AJAX, vagy valami számomra ismeretlen technológia, de arra céloztam, hogy pl itt kattintok egy emotion-re, és beteszi a szövegbe, na ez nincs Opera Mini-ben, és nem is mozognak ezek.
-
spider80
őstag
válasz
csabyka666
üzenetére
Explorerben sincs flash.
-
Bukk900
őstag
válasz
csabyka666
üzenetére
Használd az explorert, abban is be lehet állítani az adatforgalom csökkentést, az adatforgalmi segéddel meg ellenőrizheted.
-
Hú, annyi de annyi kérdésem van, ne haragudjatok érte, de nagyon rápörögtem erre a WP-témára.
Használ valaki közületek Opera Mini-t WP-n? Én a symbianos N8-on ezt használtam, nagyon szerettem, mert EDGE mellett is használható volt. WP-n már van LTE, de a havi 1 gigás keretemet hamar lecsapnám az Explorerrel, ezért feltelepítettem az Opera Mini-t. Írták az áruházban, hogy vannak nyűgjei a proginak, és sajnos tényleg.
Mivel én jobbára fórumozásra használom, így 90% fölötti tömörítési arányt el tudok érni vele, az adatkeret miatt ez nagyon jó lenne. Nincs rajta flash, AJAX-ot se tudja, de annyi baj legyen, N8-on már megszoktam. Kerestem az Opera Mobile-t, de WP-re tudtommal nincs is.A problémák a Mini-vel: kilép, lefagy, lassú, PH-s üzeneteket gyakran hibával eldobja, amikor írok a fórumba, nem követi az írást, nekem kell utánamennem a képernyőt húzogatva... Az üzenetek eldobása N8-on is jelentkezett az utóbbi 1 hónapban, gondoltam kevés a hardver, de nehogy már a 820 se legyen elég egy fórumhoz.

Nem mellékes, hogy mivel nincs flash, a sok izgő mozgó reklám (amit persze WP-n nem lehet blokkolni
) nem olyan zavaró, mint Explorerrel.Erre tudtok valami megoldást? Nem ragaszkodok ehhez a programhoz, szóval ha van alternatíva, ami tömörít, és stabilabb, minden megoldás érdekel.

-
-
zzz03
őstag
válasz
csabyka666
üzenetére
Amint megjon az elso uzeneted whatsappon megjelenik ott.

-
-
válasz
Mustármag
üzenetére
Néztem én is, de nem teljesen értem, mire való ez a beállítás. Nálam ki van kapcsolva (gondolom alapból ki van, mert én nem állítgattam), de nem tudom mire vélni.

Asztalin is néztem a beállításokat, ott nincs ilyen. Nem lehet, hogy GPS alapján betájol, hogy merre vagyok, és úgy adja az infókat? Pl ha Pesten vagyok, akkor a pesti ismerőseim posztjait rakja előre, vagy az ottani eseményeket? Csak tipp.
-
Akron99
aktív tag
válasz
csabyka666
üzenetére
Az alkalmazást ahol erre szükség van természetesen úgy írják meg. Szerintem úgy jó, ha nem a felhasználónak kel ezzel foglalkoznia.
Egyébként a beállításoknál az értesítések+műveletek menüpont alatt láthatod, hogy melyik programoknak van ilyen ügynöke. Amiket ha úgy gondolsz ki is kapcsolhatsz és akkor spórolsz valamennyit az aksival (talán a memóriával is).
-
Mustármag
őstag
válasz
csabyka666
üzenetére
Pedig miután bekapcsoltam a fent említettet, szépen kikoptak a régi posztok és most már tele van frissekkel. Majd meglátjuk mi lesz hosszútávon....
-
válasz
confuser
üzenetére
Akkor az igazsághoz elég annyi, hogy ami netet használ és online kapcsolatban van mindig, az elindul, ha kell, ha nem - mármint a háttérügynökük.
Valahogy aztán biztos le lehet tiltani, de mindegy is, nekem pont az a lényeg (azért tértem át WP-re), hogy ezek állandóan fenn lógjanak a neten. 
Korábban N8-am volt, azon teljesen máshogy működött. Amit bezártam, az nem futott sehol sem. Ha kiléptem a Viber-ből vagy a WhatsApp-ból, vagy újraindítottam a telót, nem jelzett, ha írt valaki. Gyakran akkor sem jelzett, ha beléptem - az addigi üzenetek nálam meg se jelentek. Újra el kellett indítanom manuálisan az alkalmazásokat. De ott már éreztem, hogy rendesen fut, mert meglassította a telefont már ez a két app is, ha még futott egy böngésző meg egy Facebook chat, az már nagyon durva volt.

-
confuser
senior tag
válasz
csabyka666
üzenetére
Nem kell találgatnod, segítek: mind működik, amelyiknek a háttérben kell kommunikálnia
Nyilván egy chat appnak kell tudnia, de egy számológépnek pl. nem feltétlenül... és egyébként nagyjából úgy van, ahogy írod: a háttérügynökök nem sok cpu-t reggeliznek, de azért minél több frissítés történik a háttérben, annál jobban merűl az akksi. Aztán igen, majd elindítod az appot, ha gondolod
Egyébként ez nem valami WP csodafegyver, ezt hívják push értesítésnek, és minden mobilplatformon megtalálható. -
-
válasz
confuser
üzenetére
Jogos, még szoknom kell a filozófiáját.
Ha egy appot úgy írnak meg... igen, pont ezzel van a bajom, illetve nem ehhez szoktam. Lehetne egyértelműbb, hogy akarja-e a paraszt, hogy fusson-e vagy sem. Oké, háttérügynöke van, de honnan tudjam, melyiknek van?! Vagy alapból azt feltételezik, hogy a hardver elbírja (és amúgy tényleg, mert az említett alkalmazások nálam mind egyszerre futnak, és meg se röccen a telefon), akkor hadd menjen állandóan? Vagy mivel úgyis gyorsan indulnak, a háttérügynökök állandóan futhatnak kis hardverigénnyel, aztán majd ha gondolom, elindítom a programot? Vagy vagy vagy...nézzétek el nekem, most ismerkedem a WP-vel.

De tényleg nagyon egyszerűen ki fogom tudni deríteni, melyik indul automatikusan: kikapcsolom a telót, bekapcsolom, nem indítok el semmit, és megkérek valakit, üzenjen nekem. De ez nagyon körülményes, hogy "nekem kell kitalálnom".
-
mike1334
veterán
Be lehet állítani az explorerben, hogy ha megnyitom ne az utolsó megnyitott oldalt hozza be, hanem mondjuk a google.com-ot? Szóval rövidebben: Explorerben van kezdő lap beállítása?

-
Mustármag
őstag
válasz
csabyka666
üzenetére
Hát ha neked PC-n 2 napos posztokat add be újként akkor igen

Most komolyan, bekapcsoltam és azokat a posztokat látom telefonon amiket PC-n. (kb 80-85%-ban megegyezik, de mondjuk droidnál is volt eltérés)
-
confuser
senior tag
válasz
csabyka666
üzenetére
A probléma ott van, hogy te a win32 appok viselkedését várod el silverlight (illetve majd win10-en uwp) appoktól. Ahogy már fentebb írtam, itt nem akkor kapod meg az üzeneted ha fut az alkalmazás, hanem ha fut az alkalmazás háttérügynöke (de persze háttérügynök nélkül előtérben futó alkalmazásnál is megjön). Ha egy appot úgy írnak meg, hogy legyen háttérügynőke (vagyis a működéséhez futnia kell a háttérben), akkor az telepítést követően futni is fog amíg le nem tiltod. De mégegyszer, nem az app, hanem a háttérügynöke!
-
válasz
this is life
üzenetére
Persze, csak Windows-felhasználóként elvárnám, hogy ha rányomok az alkalmazásra, legyen olyan lehetőség, hogy "automatikus indítás". Így honnan tudjam, hogy indul-e? Persze, kipróbálom, de akkor is...
Igen, úgy ahogy mondod, a Messenger is így csinálja. Főleg mobilnetnél lehet észrevenni, ott egy kicsit többet szöszöl, mint WiFi-vel.
-
válasz
csabyka666
üzenetére
Attol , hogy nincs allitasi lehetoseged , attol meg futnak a hatterben , pl emailnel , bekapcsolhato az azonnali letoltes , viber a pusht hasznalja, az ertesitesi savban elobb latod mint az alkalmazasban , messenger passz, nem hasznalom, nekem a sima facebook app is kuldi az ertesitest ha irnak , skype-al eddig nem volt gondom .. az hogy csevego vagy egyebb alkalmazasoknal eloszor a regi uzenetet allapotot latod az amiatt van , mert jon pushba az ertesites , de letolteni csak akkor fogja mikor megnyitod az alakalmazast . Erre a viber a legjobb pelda.
-
-
válasz
this is life
üzenetére
Akkor hagyom ezt a nagyokra, én teljesen meg vagyok elégedve a 8.1-essel. Hadd tapossák ki előttem az utat, aztán ha eljön az idő, frissítek majd W10-re.

Ez az alkalmazásos téma még mindig nem teljesen tiszta. Ma nézegettem őket, és van olyan, pl. Viber, Skype, aminél be lehet állítani, hogy fusson-e a háttérben, de van olyan is, pl. Messenger, e-mail kliens, aminél ezek hiányoznak. Akkor utóbbiak el sem indulnak maguktól?
Amúgy igen, amikor ismét rányomok, először a régi állapotot adja be, aztán szinkronizál. Van egy kicsi csúszás az értesítés meg a programok között, de annyi baj legyen, ettől még nagyon dinamikus az oprendszer.
-
NoOne1976
őstag
A szülőknek akarok venni egy telefont a régi "butafon" helyett. Ezért mindenképpen WP-ben gondolkodom, mert egyszerűbbnek tartom, mint az Androidot.
Mit érdemes venni: Lumia 435-öt 25ezerért vagy dobozában álló, nem használt (1,5 gari van még rá) 630-at 20ezerért?
(Természetesen abból indulok ki, hogy a 630-as tényleg hibátlan, bolti állapotú.)
-
A segítségeteket szeretném kérni, hogy az alábbiak megoldhatók-e WP esetén (konkrétan nokia 1520-am van, de gondolom wp-függő a kérdés).
Blackberryn volt arra lehetőségem, hogy feltelepítettem egy programot a számítógépre, és ezzel, ha a gép csatlakozott a telefonhoz (az, hogy kábel vagy vezetékmentes, lényegtelen lenne), akkor a telefonon beállított mail fiókokat lehetett kezelni anélkül, hogy a pc-n egy mail kliensben be lett volna állítva az emailcím. Tehát tulajdonképpen a telefon emailklienseit használja, mint levelezőprogram, és ez egy nagyon nagy segítség itthon, ahol nem állítottam be a céges email címet, csak így telefonon keresztül használom.
Van valami ehhez hasonló WP esetén? A BB-s megoldás Blend volt, ha esetleg ez így segítség a beazonosításban.
-
Mustármag
őstag
válasz
csabyka666
üzenetére
Facebook-on belül beállításikban van egy olyan opció hogy "Csatlakozás a telefonommal" azt bekapcsoltam és azóta nagyjából ugyan az van az asztalin és a telefonon is.
-
válasz
csabyka666
üzenetére
Az insideres frissites teljesen legalis , felelosseget az ms nem vallal azesetleges felmerulo karokert , a programmal lenyegeben kiterjesztett beta tesztelove valsz . Visszaallitas a windows device recory toolal lehetn, a legutolso publikus , hivatalos sw teszi fel.
Az hogy melyik alkalmazas marad bent a hatterben , szerintem az app keszitojetol fugg , de futo alkalmazas lista nem teljesen valos, inkabb amolyan elozmenyek lista.
Ezt eszre lehet venni a viber,facebook , edge .... stb mikor elozmenybol elore hozod van amikor ujra tolt...amugy ha nem latod hogy fut attol meg servicekent fut a hatterben jo nehany app, persze ezt korlatozhatod a beallitasokban. -
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Na az se hülyeség, nekem eszembe se jutott.
Kár, hogy a kliens nem ilyen. 
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
csabyka666
üzenetére
nekem így van elrakva könyvjelzőkbe, sose írogatom én sem.

-
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Ja, persze, biztos működik ez, de hadd ne írogassam már át.

-
ZavaBalazs
őstag
válasz
csabyka666
üzenetére
asztalin tudod választani, hogy top bejegyzések, vagy legfrissebbek legyenek felül. ha a link végére teszed, hogy " /?sk=h_chr ", és úgy látogatod, akkor fixen a frisseket teszi be, amúgy hiába állítgatod át, vissza szokta dobálni top bejegyzésekre.
sajnos a WP-s kliensen ez nem játszik.
na nem baj, majd 2016 a WP-s facebookozás éve lesz! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Múlt szombat este óta boldog tulajdonosa vagyok egy Lumia 640 LTE -nek

Azt lehet tudni hogy a gyárilag telepített Facebook app. miért csak 10óránál régebbi posztokat jelenít meg?
Amúgy nagyon meg vagyok elégedve a készülékkel, a legkisebb nehézségeknélkül ment az átköltözés a zöldrobotról.
(kistúlzásal
) -
-
confuser
senior tag
válasz
csabyka666
üzenetére
Ami itt engedélyezve van, az indul automatikusan.
-
-
SOAD19
addikt
válasz
csabyka666
üzenetére
Hali!
Beállítások/takarékos üzemmód/akkumulátorhasználat fülre lapozva, majd az adott app-ra kattintva.
-
válasz
confuser
üzenetére
Ezeknek a futását a beállításokban tudod engedélyezni/tiltani.
Pontosan hol? Kerestem, de nem találtam.

###
Más. Olvasgattam a 820-ról, és sokan panaszkodnak az akksi üzemidejére. Én egy használt, 2 éves telefont vettem, de az akksija valóban elég gyenge, intenzív használat mellett nagyon gyorsan esik a "%". Arra gondoltam, veszek bele egy nagyobb kapacitásút. Erről mi a véleményetek?
Hallottam egy olyat is, hogy a régi, nagy SIM-kártyát ajánlott lecserélni mikroSIM-re. Nekem régi klasszikus kártyám volt, annak a közepe ki lett roppantva, azt használom most, és a boltban mondta a srác, hogy cseréltessem le a szolgáltatóval, mert ezzel előbb lemerül a teló. Erről van infója valakinek?
-
confuser
senior tag
válasz
csabyka666
üzenetére
Az alkalmazásoknak nem kell futniuk hogy értesítést kapj egy bejövő üzenetről/hívásról. A folyamat úgynevezett háttérügynökökön keresztül működik, lényegében ezeknek kell a háttérben futniuk ahhoz hogy végül eljusson hozzád az értesítés. Ezeknek a futását a beállításokban tudod engedélyezni/tiltani. Az tehát hogy az alkalmazás bezáródik vagy csak a háttérbe kerül, teljesen irreleváns az értesítések szempontjából, de ahogy írtad is, az app megnyitása háttérből általában gyorsabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- BestBuy topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 86%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Unihertz Tank 3 Pro 8849 5G, 100 lumen / 120 Hz DLP projektor, óriási 23 800 mAh 16/512 GB
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

A telekomos ajánlatról van szó.

igaz csak jovo ev elejen... A glancot se hasznalom...szep meg jo , de kibirom hogy megnyomjam a billentyuzar gombjat ha kivancsi vagyok.

Egyébként a normális garancia itt nem igazán klappol...