Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bukk900
őstag
válasz
ivógéptanács
üzenetére
-
btudos
nagyúr
válasz
ivógéptanács
üzenetére
Úgy, hogy azt másik MS fiókkal aztán folytatni tudd, esélytelen. Password reset nem opció?
-
ivógéptanács
tag
Üdv,
HR előtt állok (microsoft fiókhoz elfelejtettem a jelszót), viszont van egy játék ami eléggé előrehaladott állapotban van, ezt én a mostani állapotában át tudom pattintani a teló saját belső memóriájáról (mert ugye ott van) egy másik sd-re,
és ha igen, hogy ?
Nagyon köszi a válaszokat. -
nicu71
addikt
válasz
csabyka666
üzenetére
ekkor az van ,hogy elkezd keresni,és ha talál akkor felkinálja a biztonsági mentést,rég csináltam már,de vsz el kell fogadni,és csak azután fogja megtenni

-
...és a factory reset után ha beírom a hotmail-es mailcímem, akkor úgy visszaáll, hogy észre se veszem? Alkalmazások, beállítások, minden?
-
Kera01
újonc
Sziasztok! Egy elég furcsa problémát tapasztaltam a napokban.
A messengerrel lenne problémám. Ha küldök egy üzenetet, azt elküldi, de ha egy második üzenetet szeretnék küldeni, azt már nem. A végtelenségig fog tölteni. Ha viszont kilépek az alkalmazásból és vissza(ilyenkor megjelenik az az üzenet, hogy az üzenet elküldése sikertelen volt, kérjük próbáld újra), akkor már el tudom küldeni azt az üzenetet, de ha másodikat akarok írni, annál ugyanez a probléma jön elő. Eszméletlen zavaró a mindennapokban, hogy üzenetenként zárhatom be az alkalmazást. Hard reset volt már, de a probléma ez után is fennáll. Lumia 630-ról van szó, és csak a napokban jelentkezett ez a probléma.
Ha valaki tud segíteni, azt nagyon megköszönöm. -
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Próbáltam rákeresni a google-vel, de gondolom ezen már túl vagy, nem is ezért írok, hanem hogy ami találatot kiadott, azon eléggé elkerekedett a szemem, ugyanis erre azt írja, hogy ez egy asztali windows kékhalál error code. [link]
-
Cane
őstag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Köszi, ezentúl így lesz.

-
Mr.Csizmás
titán
üdv,
OTA frissítés és factory reset után 0x000021a hibát kapok....
mit lehet ezzel kezdeni? -
Cane
őstag
Hello!
Van egy olyan problémám, hogy amikor elmentem "Márta néni" nevet a telefonkönyvben akkor tök jónak tűnik, majd amikor hívni akarom így jeleníti meg (például): néni, Márta. Ezt nem lehet normális formátumban megjeleníteni?
A másik probléma pedig az, hogy van MS email címem, viszont ha az áruházban frissítem az app-okat, akkor manapság kéri a jelszót, meg valami ilyet ír ki: "Lehet hogy ez túl szigorúnak tünik..." majd kér aktiváló kódot, vagy telefonszámot kér hogy erősítsem meg a belépést, viszont telefonszámot már adtam meg oulookban, de ennek ellenére valami hülye gyári telefonszámot ad meg pl. 00123456789 hogy azzal erősítsem meg a belépést. Azt írja már csak a mai nap tudok így belépni, később már nem lesz lehetőségem erre (5 naptól számolt vissza.) Valaki tud erre valami megoldást?
-
cellpeti
nagyúr
sziasztok!
Érdemes feltenni a WP10et L735re?
-
S73V3
tag
Szia!
Mostmar használható a telefon, de amikor újra indul akkor megint meregad, kb 3x 4x látom a Vodafone + Nokia logót, mielott valoban be is kapcsolna. Ez kb. 10perc. Ez ellen lehet tenni? Vagy ujjabb HR? Szeretném megnézni a win10et, mert nagyon kivancsi vagyok rá. Ha lehet rajta normalis hatteret beállítani, nem ugy mint a 8.1be! Akkor nem váltanék androidra csak ezért.

-
BURN28
tag
Sziasztok!
Félig-meddig szakmai a kérdésem.
Sikerült pofára ejtenem a 640-esem. Létezik olyan módszer (cég, ph-s stb.), amivel az üveg cseréje (a kijelzőnek semmi baja eddig) nem kerül többe, mint a jövőre megjelenő ájfón 10-es?
Természetesen jöhet privátban, ne kapjon senki "hirdetésért" büntetést.
Üdv:
BURN28 -
iihorvath
tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Hát nekem aztán erőltetheti bárki, hogy Windows phone vagy nem phone, és csak simán 10, nekem mindaddig phone marad, amíg a telefonomon nem tudom elindítani parancssorból a sol.exe-t. Addig számomra soha nem lesz azonos az asztali verzióval. Max ha hozzáteszem a mobilt a végére... :-)
-
bismillah
csendes tag
nincs már meg a hivatalos töltőja de van pár másik azokkal sem tölt.
Simán bekapcsolni nem tudom
vol le+power semmi
vol le +cam+power és ha rezeg elenged
sztem hardver hiba vagy akksi szar. -
-
-
bismillah
csendes tag
Első usb-re dugásnál párat villant win gomb de nem rezgett.
Most már nem is tölti vagyis nem jelez semmit, nemreagál, nemrezeg semmilyen kombóra.
Mindegy milyen usb-n töltöm? Nem gond hogy nem a sajátján?
Próbáltam vol le +power +cameragomb ugysejó
Próbáltam vol le +power ugyse,Lehet akksi szar?
-
-
iihorvath
tag
A WP10 frissítés mikor indul be az első körben jelzett telefonoknál? Idénre szólt az ígéret, és a korábban itt-ott jósolt dec. 14-i időpont sem jött be. Próbáltam keresgetni a neten, de nem találtam érdemi infót. Lehet, hogy ezt az ígéretet sem tudják tartani és átcsúsznak a frissítéssel jövőre? Költői kérdések, tudom...

-
-
válasz
csabyka666
üzenetére
A wp-t az nagyon nem érdekli, hogy te akarsz-e factory resetet vagy sem. Ha azt dobta a gép, akkor sajnos azt dobta a gép, hr vagy problémák a továbbiakban sajnos.

-
StLui
veterán
válasz
Pttypang
üzenetére
Már a Windows Device Recovery Tool -t próbálom, Bukk900 segítségével, de egyelőre gyanús, hogy már a kezdő, alap beállítások közben is kint van a repülő jel.
Lehet ez esetleg sim hiba? ja mindjárt kipróbálom másik telefonban
szerk: nem sim hiba, sajnos nem is szoftveres ezek szerint
-
St3ven
addikt
Múltkor beszéltük, hogy az akksiszázalékot kijelző csempe 42%-nál felugrik 50-re, majd 40-41 körül folytatja újra rendesen, és hogy ez egy ismert bug.

Talán még az is szóba került, hogy ez csak 1×1-es csempe esetén jelentkezik.
Ezt most megerősíthetem: ha az 50%-os kijelzésnél "kihúztam" 2×2-esre a csempét, már a jó értéket mutatta szerkesztés közben is, ha visszakicsinyítettem, akkor a rosszat, ami azért így elég döbbenetes!
8.1 -
ZavaBalazs
őstag
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
U, bocsi, rossz topic, a w10 preview topicba akartam

-
ZavaBalazs
őstag
Csodalkouom, hogy meg nem is volt, frissult a fb beta: [link]
Mar csak a hirfolyammal lene valamit kezdeni, mrg a messengerrel (csatlakozasi ido, lapozas beszelgetesek kozt swipe-pal, a hivas is johet, bar engem szemely szerint nem izgat) -
Bukk900
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Az nem is tűnik soknak, nálam duplája. Az ideiglenes fájlok törlésével nálam csökkent a rendszerfájlok és az egyéb fájlok mérete is. Az explorerben is tudsz előzményeket törölni, valamint töröld a nem használt programokat. Én tegnap találtam vagy 20-at.

(#73851) bismillah: ha nagyon lemerült a 610 akkor villogtatta a win logót nálam, várni kell pár percet, hátha ez a baja ( ezt a villogós lehetőséget szívesen használnám a 920-nál is értesítésekre, ha már led nincs)
-
iihorvath
tag
Nekem a Lumia 520-on egyszer kijött egy marha nagy
jel a kijelzőre és semmi mást nem lehetett csinálni vele, mint ezt a jelet nézegetni. Akkor rajtam ez segített:
http://answers.microsoft.com/en-us/mobiledevices/forum/mdlumia-mdupdate/how-can-i-get-rid-of-the-sad-face-on-my-nokia/c9c117a6-2d55-4f7a-a9c1-5f11b01b884f?auth=1
Vagyis próbáld meg azt, hogy amikor ki van kapcsolva, egyszerre megnyomod a bekapcsoló és a halkító gombot és folyamatosan nyomva tartod kb. 10 másodpercig, amíg megrezzen. Ekkor elengedheted.
Ha ez sem segít, akkor szerintem tuti hardveres a hiba, irány a szerviz, (vagy egy üzlet és venni vmi újat)! -
-
bismillah
csendes tag
Üdv
Tesóm Lumia 610- e lehet behalt, de azért megkérdezem lehet-e ezzel valamit kezdeni.
Szóval egyszer csak lekapcsolt és azóta nem lehet bekapcsolni. Ha rádugom töltőre párat villog windows logo de annyi.
Van valami ötlet házi megoldásra, szerzívbe nem viszem annyit nem ér, vagy kuka? -
válasz
csabyka666
üzenetére
Hetente persze nem, de néha nem árt

Vagy hozzászoksz a szopókákhoz.Én szeptember közepe óta vagyok WP-n (a véleményemet inkább nem írom le, mert az itteniek keresztre feszítenek) és azt kell hogy mondjam, bármily meglepő, az utolsó insider-es W10 (10586.29) frissítés után új készülékként belakva stabilabb, mint a 8.1. Ugyanígy vagyok a desktop windows-zal is.
-
StLui
veterán
válasz
csabyka666
üzenetére
Igen.
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
Nokia 530-as telefonrol van szó,tárterületsegédnél a rendszerfájlok mérete 2.54gb,a kérdés hogy lehet-e ennek méretét csökkenteni,úgyanis a frissitések sem müködnek... -
-
-
válasz
csabyka666
üzenetére
>Természetesen nem volt lenémítva... Kikapcs, bekapcs, megoldódott, de ekkor meg nem volt mobilnet. Jelezte az LTE-t, de se böngészés, se semmi nem volt. Megint kikapcs-bekapcs, most jó.
Mindkettőhöz volt szerencsém

Ultimate Windows Phone megoldás: factory reset
Én hetente 1-2x indítom újra. Múlt héten volt reset, új készülékként belakva, így most használható. -
feco70
senior tag
Üdv! Most vett a haver egy 820 használtan és nem akar a wifihez csatlakozni vagy csak nagyon gyengén. Màr több helyen kiprobàltuk. Kérlek segítsetek!
-
StLui
veterán
válasz
csabyka666
üzenetére
Én is, de van valami PC-re kötési mód, és teljesen új szoftver letöltés, lehet ezt még megpróbálhatnám, de még sosem csináltam ilyet. (hátha az alapszoftver is sérült amit tárol a telefon
, mert alaphelyzetbe állításnál nem töltötte le újra az szinte biztos) -
-
Más. Tegnap a messengeres problémáról, valószínűleg központi a hiba, haverok is jelezték, hogy náluk is feldobálja a régebbi üziket. Ma reggel is jelentkezett, de talán majd abbahagyja.
Viszont reggel elment a 820-as hangja. Reggel ébresztett, akkor még működött, aztán se a képernyőzár, se a virtuális billentyű nem adott hangot, ha hívtak akkor csak jelezte, de nem csörgött. Természetesen nem volt lenémítva... Kikapcs, bekapcs, megoldódott, de ekkor meg nem volt mobilnet. Jelezte az LTE-t, de se böngészés, se semmi nem volt. Megint kikapcs-bekapcs, most jó.
Valaki találkozott hasonlóval? Naponta újraindítom, szóval nem értem, mi lelte.
-
StLui
veterán
520-on továbbra sem tudom kikapcsolni a repülő üzemmódot nem találkozott még valaki ilyen hibával? újraindítás, alaphelyzetbe állítás megvolt, akku kivét egy órára is. Az is jó lenne ha megtudnám, hogy ez lehet-e e gy végleges hardveres hiba? Szóban ezt mindenki kizárta nekem eddig.
-
válasz
A_ScHuLcZ
üzenetére
Üdv!
Nálam a 820-on botrányosan sz*r. Nem használtam sokszor, de eddig mindig volt vele valami nyűg - percekig tart az újratervezés, eldobja a műholdat, bennragad futó programként...pedig az ötlet jó lenne.
Ha csak a GPS miatt váltanál másik platformra, ne tedd, a Here+ a többiek szerint nagyon jó, én még nem próbáltam, de hamarosan letöltöm.
-
yootti
tag
Üdv.
A kérdésem az lenne,hogyha a L735-ből átteszem az sd kártyát a 950-be akkor a kártyán lévő alkalmazások fognak menni a 950-esen? -
válasz
A_ScHuLcZ
üzenetére
Nálam csak pár hibája van a waze-nek. Például hiába választok ki másik hangot, nem tölti le se wifin, se mobilhálón, de ez már nem zavar, igaz minden indításkor kiteszi, hogy hangfájlok letöltése 0%... vagy ilyesmi, de már nem foglalkozok vele (először zavart, hogy biztos mobilhálózaton navi közben leforgalmazza a havi keretem, de nem).
Korábbi verziókkal sokkal több gondom volt, és eléggé meg is utáltam a waze-t, de ez a mostani most jól működik nálam, már-már mondhatni rendszeresen használom.
Én nagy waze-ellenes voltam, de épp a mostani wp-verziót használom eléggé megelégedve. -
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
A Waze GPS app ennyire botrányosan működik WP-n? Munkatársam használta volna ma először, de nem tudta, majd beleolvastam ebbe a topicba, és elképedtem.
Azért lenne fontos tudnom, mert faternek épp telefont kell ajánlanom (első okostelefonja lesz), és ajánlások alapján eddig a WP a befutó. Viszont időszakosan erőteljes GPS használatnak lesz kitéve, és látta, hogy nálam milyen jól működik a Waze (nem mai hw, majdnem a WP-k szintjén van, 30ezer+ km), ő is azt szeretné használni. Ha viszont tényleg ennyire problémás, akkor lehet nem WP-t kellene javasolnom neki, holott ezt leszámítva tetszik.. -
-
Jofi81
őstag
válasz
csabyka666
üzenetére
Nekem is volt ilyen ma este.
-
Üdv mindenki!
Már korábban is felfigyeltem a jelenségre, de ma este többször előfordult, hogy csipog a Messenger, aztán amikor rányomok, mégse látok új üzenetet. Aztán most figyeltem, és amint csipogott, fel is kaptam a telót, így elcsíptem az üzenet elejét az értesítésnél! Fura, de olyan üzenetek miatt csipog, amik 3-4 órája jöttek, de azóta már írogattam az illetővel, szóval nem értem, miért csipog itt nekem...
Mitől lehet ez? Nálatok nincs ilyen gond?
Lumia 820, Win8.1, minden up-to-date.
-
gabee82.0
tag
Sziasztok.
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy hogyan tudok törölt sms-t visszaállítani. Az sms biztonsági mentés nem volt bekapcsolva a törlés előtt.
Köszönöm, -
Bootsyka
tag
válasz
buek1967
üzenetére
Sziasztok!
Aki rendelt ilyen BLU Win gépet, tud valami jó tesztet, leírást róluk? Vagy csak "vakon" berendelte.
Nagyon megérné most, ráadásul jön majd rá a W10M.
Amúgy azt tudja valaki, hogy a NEM Lumiás készülékere is letölthető a Lumia Camera illetve a Here csomag?
THX -
Dog83
tag
válasz
üzenetére
Ma reggel én is megpróbáltam a 344 Mb-ot lefaragni a fent említett lehetőségekkel, de csak 2Mb-ot szedett le..... :-( És természetesen növekszik folyamatosan az adatmennyiség, pedig csak időjárás, meg telefonálásra használom, nem netezek, meg nem töltök le appokat sem.... (1 hónapos a telefon,és minden az sd kártyára van beállítva)
-
netpeti98
addikt
válasz
mike1334
üzenetére
Állítsd a telefon óráját egy hónappal előre, utána töröld az ideiglenes fájlokat, és hagyd még úgy 5-10 percig.
Nálam lefelezte az egyéb fájlok méretét. A biztonság kedvéért kapcsolódj le a netről, nehogy bezavarjon a szinkronizációba.Van a rendszerben valami szabály (talán 20 nap?) ameddig megtart bizonyos ideiglenes fájlokat.
-
mike1334
veterán
Üdv. Mi a fene eszi a tárhelyem? Napról napra csökken a szabad hely, az egyéb fájlok pl 860 mb..azt mondja, hogy csatlakoztassam géphez, hogy lássam mi az...megtettem, de semmit se látok, csak az alap mappák...
-
Gömbike
senior tag
válasz
andrás47
üzenetére
Nézz szét a leggyakrabban látogatott műszaki honlapokon. Ott van más is lumián kívül. Nekem egy Prestigio 8500 duo van, tartaléknak lumia 435.
A napokban vett a munkatársam, akivel 3 naponta 24 órában együtt vagyok egy vodás LTE-s 640-et. Nekem maradt a hálás feladat : az üzembe helyezés és beállítás.
Amiben jobb a lumia; kamera, glance.
De a lumiák anyaghasználata sajnos egyre inkább a giccs felé hajlik. A Prestigió sokkal komolyan telefon érzetét kelti anyaghasználat terén. A presti kijelzője is élesebb és tisztább, hiába a marketing a lumiáról. Tudom, mert a kezembe fogom 3 naponta mindkettőt. Nappal is és éjszaka is látom a különbséget.
A prestigónak elég komoly a szervizháttere. 2 év háztól házig garancia van rá. Nekem az usb csati lazult fel. Gls jött, vitte, gls jött, hozta. Ingyen.
-
andrás47
senior tag
Üdv !
Nem tudom jó helyen teszem-e fel kérdésem, hogy WP telefon jelenleg csak a Microsoft, illetve még Nokia kapható, vagy van már más gyártótól is esetleg, ami meg is vásárolható újonnan is ? Ha igen melyek ezek ?
Vagy csak a fentebb említetteket érdemes amúgy is inkább megvásárolni ?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Kerékpársportok
- Kuponkunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Nintendo Switch 2
- Villanyszerelés
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro XL 256GB Gari: 2028.04
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4549
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Mint egy Galaxy Szappantartó

Ezt most megerősíthetem: ha az 50%-os kijelzésnél "kihúztam" 2×2-esre a csempét, már a jó értéket mutatta szerkesztés közben is, ha visszakicsinyítettem, akkor a rosszat, ami azért így elég döbbenetes!
8.1

jel a kijelzőre és semmi mást nem lehetett csinálni vele, mint ezt a jelet nézegetni. Akkor rajtam ez segített:

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)