-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsonkaImo
addikt
válasz tomboy0013 #70399 üzenetére
A Facebook app ezt nálam is csinálta régebben, de közel sem ilyen gyakran (még a Skype hülyéskedett, hogy értesítést kaptam új üzenetről, de megnyitva nem jelzett semmit sem). Befeketedést nem tapasztaltam se 820-on se 930-on.
-
tomboy0013
veterán
Nálatok nem szórakozik a Facebook app mostanság? Mióta visszatettem a 8.1-et a 930-ra folyton azt csinálja, hogy meg akarok nyitni egy értesítést és azonnal kilép. Ez csak akkor javul meg, ha valaki profilját megnyitom a kapcsolatokba és ott rámegyek a Facebook profiljára. Kilépek majd el indítom az alkalmazást és fut szépen 1-2 óráig és utána megint ezt csinálja. Tegnap letöröltem a Facebook-ot és feltettem a Beta-t. Eddig tökéletesen működött de most már ez is csinálja....
Emellett már régebben is figyeltem, hogy alkalmazásváltóban néha befeketedik minden megnyitott lap. Újraindítás után helyrejön, de pár napon belül megint elkezdi csinálni. Ez is mitől lehet? Az első fél évben nem csinálta a telefon, utána meg igen. -
Clemi
veterán
-
Hínár929
tag
Üdv Mindenkinek!
Most cserélem le 820-at 830-ra, még nem váltottam WP-én telefont.
Van valami jó tanács amit érdemes megtenni a zökkenőmentes váltáshoz?
Mentés visszaállítás gondolom az alap.
Kártya formázás, stb.?Előre is köszönöm a segítséget!
-
Melack
veterán
válasz Mr. Double B #70392 üzenetére
Továbbra is Nokia Care-ek, ők nekem szimpatikusak a westend mögött. Voltam már ott párszor
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Mr. Double B
tag
Srácok,
most kell elöször szervizbe vinni a telómat (930) amiota megszűntek a Nokia Care pontok (utoljára 2-3 éve voltam még a 800-assal).
Van valakinek tapasztalata a BRT 2004 Kft-vel? Az MS oldala 3 szervizt mutat Budapesten és ők vannak a legközelebb (Váci ut 30). Korrektek?
Mr. Double B
-
snooze
veterán
sziasztok!
az internet explorerbe hol lehet beállitani,hogy mikor megnyitom,akkor az én általam megadott oldal jelenjen meg.mindig az utolso megnézett oldal jön elö inditáskor..köszi!GO Gunners!!!
-
moleculez
veterán
A Podcast app-ból a letöltött fileokat kilehet nyerni?
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Micsurin
nagyúr
válasz marcusa #70379 üzenetére
Ezt jó tudni akkor lehet várok. De akkor a másik 3 LTE készülék (szintén zenész , tré mobilos) miért voltak teljesen jók ? Sőt a 635 is ma reggel már működik , igazából azért akarom elvinni , hogy kezdjenek vele valamit mert katasztrófa mindig van valami nyűgje
erahurka: köszi
@marcusa: Rendben köszönöm , kiprobálom
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
-
Micsurin
nagyúr
Hova érdemes menni ha garanciáztatni akarom a készüléket ? Mert az a drága 635 (1gb) most meg véletlenszerűen nem fogad hívásokat. Váci úti Nokia Care pl ? (t-mobiles számla , de mire a T elküldené csak az egy hét )
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Hallosz
senior tag
Üdv!
Nem tudtam átnézni a 7000 bejegyzést, ezért kérdezem, LUMIA 735-re felraktam a W10-et (( ))
hogyan tudom vissza szerezni a 8.1 Denimet?[ Szerkesztve ]
-
Kbali
nagyúr
válasz Zoli-bácsi #70358 üzenetére
Nem a telefonra, hanem a gépedre kell letölteni. De asszem az indexes topikban is kaptál már választ.
-
Peathee
aktív tag
válasz tomboy0013 #70361 üzenetére
A sajátgépben ("Ez a gép" a neve most már...) amikor megjelenik ott jobb kattintás és átnevezés.
-
drfedayn
tag
válasz enginev3.0 #70364 üzenetére
Fantasia painter free
Nem vagyok rasszista, mindenkit egyformán utálok
-
enginev3.0
félisten
Legjobb képszerkesztő? Lehetőleg magyar
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
törölt tag
válasz enginev3.0 #70360 üzenetére
Én csak asztali böngészőből használok fb-ot, szóval nem tudom pontosan hogy működik, csak valahogy az az általános kép róla, hogy minden platformon elég bugos.
-
tomboy0013
veterán
Hogyan tudom átnevezni a WP8.1-es telefonom Windows 10 alatt? Régen volt rá lehetőség a Win-es alkalmazásnál gépen, de például az Útitársban nem találok ilyen lehetőséget.
-
enginev3.0
félisten
válasz gyurkikrisz #70359 üzenetére
Felraktam, ebbe végre kihozza a hashtag-eket, bár van benne reklám, de most nem fizetek azért hogy ne legyen
(#70357) sheratan@ Ebbe annyi hibát találtam, hogy ha be taggelnek egy hozzászólásba és rámegyek az értesítésre, akkor nem dob oda
-
gyurkikrisz
őstag
válasz enginev3.0 #70354 üzenetére
Instagram helyett 6tag-ot használj.
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
törölt tag
válasz enginev3.0 #70354 üzenetére
Hát, amennyire hallom a droidos FB sem a programozás mintapéldája, nem biztos, hogy olyan jó lesz, ha azt írják át.
-
Kbali
nagyúr
válasz Zoli-bácsi #70355 üzenetére
Mert az csak a jelenleg készüléken lévő szoftot állítja alapra.
Neked a recovery tool kelene. -
enginev3.0
félisten
Amit eddig észre vettem hogy a Facebook program eleg vérszegény
Az instagram frissulhetneBar gondolom sok szoftveres arra vár hogy ha majd tenyleg konnyebb lesz átírni a programokat akkor mindent megoldanak
-
enginev3.0
félisten
-
consono
nagyúr
válasz Melack #70351 üzenetére
Microsoft Band De tényleg, sajnos ez a legjobban támogatott...Illetve nem sajnos, csak itthon nincs és kint is drága.Van persze ezen kívül is, de nem támogatják teljesen a rendszert, nincs pl. SMS vagy hívásértesítés.
[ Szerkesztve ]
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Melack
veterán
Tudtok olyan smart watchot, ami együttműködik a WP-vel és van is rá app?
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
chipesz
őstag
válasz Zoli-bácsi #70349 üzenetére
Szia, az sms-ek és a kapcsolatok megmaradnak a fiókodban. A WhatsApp beszélgetések valószínűleg eltűnnek, legalábbis ha nincs mentési lehetőség. Azt nem használom, de a Viber beszélgetések például eltűntek.
Samsung Galaxy S24
-
Zoli-bácsi
senior tag
Sziasztok,
feltelepítettem a w10-et, de nagyon bugos, ezért szeretném visszaállítani.
A képeket lementettem már, de az sms-ek, whatsapp beszélgetések stb. el fognak veszni mindenképp?
Illetve a telefonkönyvet fel kell töltenem valahova, vagy azok már az a fiókomba vannak szinkronizálva, ha bejelentkezem újra láthatóak lesznek?
Üdv: Zoli
[ Szerkesztve ]
-
drfedayn
tag
válasz enginev3.0 #70343 üzenetére
Skandallum.. Tenyleg.. Mi lesz most itt a világvége
Nem vagyok rasszista, mindenkit egyformán utálok
-
T0rnad0
addikt
válasz enginev3.0 #70345 üzenetére
Aztán hol maradt a HTC? Új teló, új avatar?
-
Burt1793
veterán
Miért nem jó az egyes verzió? Új kunsztot tudnak a galambok a kettesben?
-
Pikkolo^^
addikt
Tényleg.
-
enginev3.0
félisten
Tényleg nincs Angry birds 2 wp-re?
-
cattus
addikt
-
Teo.
aktív tag
Sziasztok.
Tudtok ajánlani egy jól működő RSS olvasót ?5110\3410\OT565\6600\6630\5800\N97mini\710\N93\625\640\1020. 3S\Note4\Note5\Mate20\Mate20X⁵G. 13ProMax - ThinkPadT500\T520
-
Clemi
veterán
válasz Burt1793 #70339 üzenetére
A naptár szinkronizálásra az a megoldás, hogy mindenütt át kell állítani az MS fiók frissítését "elemek érkezésekor"-ra és úgy szinkronizál a telefonnal a W10-es asztali naptára is. De ettől függetlenül esemény létrehozásakor nem lehet többszörös emlékeztetőt beállítani, és az emlékeztető megjelenítési módja se állítható, vagyis szerintem nincs email, csak felbukkanó ablak a gépen és a telefonon is.
-
Clemi
veterán
válasz kisapa #70337 üzenetére
Igen, ha webes "https://bay02.calendar.live.com/calendar/" oldalon, vagy a telefon naptárjában írok be valamit szinkronizálódnak oda-vissza, viszont a W10 asztali naptár csak lefelé szinkronizál, vagyis megjeleníti amit a másik 2 helyen beírtam (most próbáltam ki direkt) viszont amit ebben írok be eseményt az sehol máshol nem jelenik meg és ez a gond.
-
kisapa
senior tag
válasz Zsoleszhun #70336 üzenetére
Fordítva biztosan működik mert azt már tapasztaltam. Az is igaz,hogy én a telefonba szoktam beírni a teendőket mert az van mindig nálam. A w10 viszont jelzi amikor reggel bekapcsolom a pc-t.
-
Pikkolo^^
addikt
válasz Zsoleszhun #70332 üzenetére
Lassan történik a naptár szinkronja a telefonra.
-
Burt1793
veterán
Sziasztok!
Sima 8.1 van a 930-asomon, a gépemen meg w10. Tök jó a windowsos naptár, azt szeretném mostantól használni (outlook.hu-s microsoftos fiókom van bejelentkezve ott), be is írtam dolgokat a gépemen, viszont a telefon naptárában nem jelenik meg semmi új. Megnéztem a beállításokban a fiókokat, a microsoft fióknál nem tudom a naptárszinkront bekapcsolni, csak az emailek szinkronizációját tudom állítani ott. A naptárban ott van a microsoftos fiókom, de nem jelennek meg a dolgok és ott a beállítások menü elég szűk, természetesen a naptár láthatóra van állítva, ott van a kis pipa a fióknál.
Hogyan tudom a telefonra szinkronizálni a naptárat?
Köszönöm. -
chipesz
őstag
-
enginev3.0
félisten
Gyári billentyűzetben az emocotionsokat le lehet cserélni ?
-
csacsi67
addikt
válasz Viktor0610 #70324 üzenetére
Köszi irtam neki közbe privátba mit csináljon.
-
MODERÁTOR
-
davmat52
csendes tag
válasz csacsi67 #70321 üzenetére
Nem lett jó, ahogy én látom ugyan ott bukott el a dolog mint a Lumia Recovery Tool-nál. Viszont most megakadt a Vodafone logónál, kattintottam 2-t olyan kérdésekre feltöltöttem e az akksit, stb... átváltott a Nokia logora és amikor telepíteni akarta rögtön kidobta ezt az üzenetet.
/dl/upc/2015-08/20/262484_dasgglfhbtfsltnv_aforumra_2.jpg
[ Szerkesztve ]
LG GT540 2.3.2 joestone
-
davmat52
csendes tag
Facebook messengeren beszélgetést folytattam, és egyszer csak újra indult Lumia 625 telefonom, error unable to find a bootable option -ra hivatkozva nem bootol. Ezt az üzenetet kapom a Vodafone logo után.
Próbálkoztam Lumia Recovery Tool alkalmazással (friss szoftver verzió...) nagy nehezen - és power gomb megnyomása utána Nokia Logo megjelenik ekkor tölteni az internetről wp-t majd amikor az meg van azt az üzenetet kapom "nem kompatibilis készülékemmel a Lumia Recovery Tool". Kétségbe vagyok esve, nem tudom mit lehetne csinálni a telefonnal.LG GT540 2.3.2 joestone
-
kiskakas
senior tag
arra van ötlet,h 640-en, wp8.1 alatt youtube-on ha playlistet hallgatok, nem folytatja a szamot, minden szam utan kezzel kell ugrani.
-
zojjektum
senior tag
Tudtok ajánlani olyan navigációs programot amelyik kezeli az "új" fizetős útszakaszokat, mert a Here engem párszor rá akart vinni és nem nagyon bízom már benne?
-
gyurkikrisz
őstag
920-on nálam nem annyira idegesítő, az utóbbi időben nem annyira veszem észre hogy lenne gond. Explorer az lutri, van hogy nézek egy oldalt, rákeresek valamire egy másik ablakban, és mire mennék vissza már újratölti. viszont van hogy egy óráig is kibírja a háttérben újratöltés nélkül...
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
Clemi
veterán
Nálam a Lumia Camera játssza el rendszeresen, hogy csak bámulom a ... folytatás ... szöveget. Ahogy megfigyeltem ez akkor van, mikor valami művelet közben rábökök a vissza gombra. Ott valami process kezelési gond lesz az tuti. Akkor is szívat, amikor a futó kamerát lezárom a képernyő zárral, majd elfelejtem, hogy már fut, így a képernyő feloldás helyett, a kamera gombbal akarom megint indítani. Na ilyenkor el se indul. Ezek szerintem szoftveres gondok.
Az explorer nálam még sose omlott össze, ellenben a vissza gombra valamiért nem a memóriából tölti be az oldalt, hanem újra letölti, és ez megint alkalmazás hiba, mert a UC Browser ugyanazokon az oldalakon soha nem csinál ilyet. -
tyan
senior tag
Minimum 1 GB RAM-al rendelkező telefonokon mennyire jellemző az alkalmazások közötti váltásnál a Folytatás..., Betöltés... felirat megjelenése. Pl. Lumia 640-nél mi a helyzet ezzel kapcsolatban? Lumia 530-nál egyre jobban zavar a dolog, ezért tervezem, hogy a közeljövőben lecserélem. Még egy kérdés: több RAM-al rendelkező telefonon mennyire jellemző, hogy az explorer összeomlik?
-
martin66
senior tag
Fiúk lányok pontozzatok.
Így legalább lesz egy kis beleszólásotok a Windows Phone fejlesztésébe.
-
törölt tag
válasz Zsoleszhun #70304 üzenetére
Azért vannak nyűgjei, de ingyen nem rossz vétel.
-
Zsoleszhun
addikt
Ma ingyenes az flv player, minden formátumot lejátszik minden mappából és tud feliratot is.
¯\_(ツ)_/¯
-
mirci18
addikt
válasz Zsoleszhun #70289 üzenetére
Megoldódott ezzel a problémám köszönöm szépen.
(#70290) woland_y2k
Csakis fotós alkalmazások frissítéseit telepítettem.(#70292) gyurkikrisz
Általában weboldalakról akart valamit letölteni ami nem windows phone formátum.
Ezután lépett át valami teljesen más oldalra ahol online játékok és kamu cuccok vannak.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 230 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest