Hirdetés
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
eredetileg nem terveztem a wpre váltást, de a mostani nagyon ramaty állapotba van már.
Mondhatni szükség megoldás most, meg lehet a munkámból adódóan jobb is lesz ha egy olcsóbb telefon lesz nálam. Amugy is érdekel a wp10 , és majd jövőre ha jobban állok valami jobbat veszek, viszont olcsóbb telefonból a wp tudja inkább nyujtani hogy ne szarakodjon annyit mint a mostani thl-em.
Kérdésem lenne , myfitnespal app van?
vagy olyan amivel vonalkódról be tudom vinni a termék adatokat? ( myfitnes pal tudta hogy a vonalkodot beolvasta, és nyomon tudtam követni a kajázásom)
Látom van myfitness pal.
Többi app (evernote stb ) meg van , ami droidról nem lesz meg el leszek nélküle 1 évig. Ki tudja lehet addig a wp is alakul jobban. -
pulutodurumo
őstag
Sziasztok!
Egy ismerősöm Lumia 930-a illetéktelen kezekbe került. Próbáltam a Microsoft fiókjából a zárolást és a törlést, de gondolom ez csak SMS alapú, mivel nem sikerült. Viszont látszik hogy online volt a készülék. A kérdés: van mód a távoli törlésre valahogy? -
batai15
félisten
Udv , egy ev ido tartamra , jatekon kivul kb mindenre hasznalnam a telefont. Lumia 640 most meg jo lehet ? Sajnos kell egy sos okos telefon mostani nagyon rossz . win 10 normalis futasahoz eleg ?
-
D1L1ZS
őstag
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Nekem is egy alkalmazás be volt ragadva tegnap (mywebcam). Én azt csináltam, hogy hosszan rányomtam, majd "cancel download". Így hagytam; majd mikor ma néztem, már magától lefrissült rendesen.
Egyébként WP 8.1 alatt.
Üdv.
-
ZavaBalazs
őstag
egy ideje a lumia camera beta be van ragadva az áruházban, nem tud frissülni. más is találkozott ezzel?
-
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Köszi, hát ez van. Akkor nem hiszem hogy megtartom.
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Akkor az korrekt árnak tűnik annyiért.
-
confuser
senior tag
válasz
lugosi
üzenetére
Nem. Egyelőre csak 950 és 950 XL. Aztán majd jövőre jön még az Acer Jade Primo, ami tudni fogja. Állítólag kell neki az erős SoC, hogy egyszerre két kijelzőt is meg tudjon hajtani. Aztán hogy egy 800-as SoC-ra lebutítják/optimalizálják-e később, azt majd meglátjuk, de nem hiszem. Kell legyen valami selling point az új készülékeknél...
@ZavaBalazs: megelőztél, de sebaj. Legalább 1 plusz infóval szolgáltam

-
ZavaBalazs
őstag
válasz
lugosi
üzenetére
nem, csak a 950-ek fogják tudni. talán a 930-1520 (illetve a HTC M8) hardvere valamilyen szinten tudná, mondjuk csökkentett módban csak 1 kijelzővel, de elvileg a type C is követelménye, úgyhogy én nem bízom abban se, hogy utólag, ha már eleget eladtak, az újakból megcsinálják rá.
-
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Ez a Continuum minden wp10-es telefonnal elérhető lesz? Mert ha igen, akkor már csak ezért megtartom a 1520-at.
-
-
csƵ
addikt
Üdv!
Lehet valahogy memóriát felszabadítani? Kezd kevés lenni az 512MB netezésnél.
-
yootti
tag
Üdv!Feltettem a w10-et,eddig teljesen jól működik.Viszont ha kitúzöm mondjuk ezt az oldalt akkor kék csempét tesz ki.A kérdésem az lenne,hogy lehet-e ezen változtatni valahogy?
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Lumia 640-hez kapható érintőceruza vagy stylus, vagy minek hívják?
-
rover45
őstag
Sziasztok! Srácok, segítsetek légyszíves.
Ezer éve WP-s vagyok. Most a kölyök is kapott egy telefont, a kora miatt ugye be kellett állítanom a "Családi szolgáltatás"-t. Teljesen rendben is van, szerepel a fiókomban, mint gyermek. Ki van kapcsolva nála a "Nem megfelelő alkalmazások és játékok blokkolása" funkció, mégsem tudom frissíteni a gyári alkalmazásokat a telefonon. Folyamatosan az a hibaüzenet, hogy pl:
Játékok
Ez az alkalmazás, csak a Családi szolgáltatás beálítása után tölthető le.
Jelentkezzek be és állítsam be.
De be van állítva :s -
-
spiderpig820
aktív tag
válasz
spiderpig820
üzenetére
Vagyis smart player.
-
St3ven
addikt
Sziasztok!
8.1 alatt a Quiet Hours manuálisan aktiválható és deaktiválható valami kapcsolóval tetszés szerint? Vagy csak előre megadott időpontokkal vezérelhető?
-
bszg@
tag
Sziasztok!
A kislányom telefonja (8.1) úgy van beállítva, hogy semmilyen alkalmazást nem tölthet le. Néha ezt internetes felületen feloldom, ezt-azt letöltünk, aztán újra korlátozom.
A problémám az, hogy már vagy két órája keresem ezt a beállítást (a MS fiókomban), de nem találom. Ha számít, ma HR-t csináltunk a telefonján, illetve az ő MS fiókjának a jelszavát is megváltoztattuk.
(Az egész onnan kezdődött, hogy a sysapp pusher-t szerettem volna feltenni, hogy a here-cuccokat visszatehessük, ez már eleve nagyon bosszantó.)
A segítségeteket előre is köszönöm.
BSzG -
Gery15
addikt
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
Biztosan tudja amire én gondolok? Nincsen kipróbálási lehetőség.
-
confuser
senior tag
válasz
fritzke
üzenetére
Szerintem ez ilyen megjelenési akció. Fél év múlva lehet, hogy megkapod 130-ért, de akkor már nem lesz az árban a dokkoló, és akkor már megint 160-nál vagy dokkolóval együtt. Mondjuk az lehet, hogy addigra lesz olcsóbb dokkoló, de szvsz ilyen minimális felárat megér, hogy ne várjak fél évet, csak az a fránya függőség...
-
mike1334
veterán
Leleplezték a Sztárban sztár szavazók között kisorsolandó nyeremények egyikét, amit eddig "csúcskategóriás microsoft telefon"-ként neveztek...nem meglepő, a Lumia 950 az

-
Zsoleszhun
addikt
-
Gery15
addikt
Üdv.
Még mindig azzal küzdök, hogyan tudnék 930-asomon laptopról hálózaton keresztül megosztott filmeket nézni... már megvásároltam a pc remote appot is, nagyon hasznos de ezzel is csak addig jutok, hogy gépen keresztül indítja el a filmet.
Valakinek van valami épkézláb ötlete, hogyan tudnék telefonon otthoni hálózaton keresztül megosztott tartalmakat elérni?
-
tlac
nagyúr
hogy lehet beállítani wp8.1-en egy dual simes telefonnál, hogy a 2. kártya legyen az alapértelmezett telefonáláshoz és ne kelljen mindig egyesével kiválasztani?
-
pBandi
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, hogyan tudnáém az SMS-eket átmásolni egy iphone3GS-ről egy Lumia 640 telefonra. Sajnos az adatátvitellel csak a telefonszámokat sikerült átmásolni.
Próbáltam egy kerülőutat is a következő leírás szerint:
[link]Így az SMS-ek átkerültek egy Samsung A3 telefonra, majd ismét az adatátvitellel próbálkozva csak az SMS-ek kb 1%-át tudtam átküldeni...
Itt most megrekedtem, mert pont azon a két telefonon van az összes SMS ahol nem kéne hogy legyen

-
mirci18
addikt
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
Ez is virtuális gombos.
Ne már.
-
Volt már? Lumia 950 review
-
válasz
@matthew@
üzenetére
Olyanrol ne almodj , mint pl a symbin hogy a gombok villognak ertesiteskent, ne adj isten tobbszor figyelmeztessen egy teendore vagy mas egyebbre. Bar nem neztem, arra nincs lehetoseg , hogy egy teendo ertesiteset tobbszor is megismetelje ? Csak kerdes reszemrol , mert mas platformon emlekeim szerint volt lehetoseg erre.
-
Steelers
senior tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Ne legyél rasszista!

-
tomboy0013
veterán
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Az avatar-ja sok mindent elárul

-
Nekem nincs bajom a wp-vel , symbirol jottem , volt egy rovid ideig akkoriban droidom , de nem nyugozott le, valamiert most sem . Igy maradt egyeduli utkent a wp (sokat hezitaltam a bb-n is) de a win mellett dontottem , s nem bantam meg. Tisztaban vagyok a rendszer korlataival, az app ellatottsag hianyossagaival (mindent megtalaltam amire szuksegem van,volt) kozepkategoriaban szerintem a wp boven jo , az atlag felhasznaloknak meg aztan ,a wp is tobbet tud mint kene vagy szukseg lenne ra. De azert a forum lakok nem az atlag felhasznalok...igy az elvarasok is masok...
Amugy igazad van , az ms is azt qrta el amjt a bb es a nokia , nagyon keson kapcsolt, es amikor reagalt is a piaci igenyekre azt nem villam tempoban tette.
Ja ami kimaradt a l820-on eddig no problem a w10m-el . A dizajnt meg szokni kell meg.. -
-
StLui
veterán
3 éve 920-szal agyvérzést kaptam szinte olyan szar volt, mármint a rendszer akkor még, de 140 ezres (előfizetéssel, hűséggel) telefonom mire észbe kaptam egy ruppót sem ért, amúgy sem szoktam cserélni csak ha kifekszik a telefon 2-3 évek általában. Mert egyszerűen így is sokalltam a telefonokra pénzt. 920-nál fogadtam meg, hogy soha többet olyan telefont ami elsőre drágának tűnik, és zavarna ha leveszne, tönkremenne akármi. A mostani egy 50 ezres 640XL függetlenül, és kész, most ez a határ.
A vicc, hogy akkor is kaptam a fanatikus ekézését, hogy én ki mertem nyilvánítani nemtetszésemet.
-
-
StLui
veterán
válasz
this is life
üzenetére
Maga a platform szvsz napjaink elvárásaihoz tökéletes, iOS-hez képest semmi hátrány, itt is ott is vannak kisebb gondok, de appok terén továbbra is katasztrófálisan mellőzött a platform, a fejlesztők egyszerűen semmibe veszik, végig kell nézni hány weboldalon olvasom: elérhető androidra és iOS-re, kész és ennyi, sehol a WP, egyszerűen nem éri meg nekik.
Aki kérdezte itt miért marad valaki ha szerinte kevés: én is leírtam már többször is, androiddal már nincs kedvem megismerkedni, túl sok rosszat hallottam róla, iOS-re meg nincs olcsó telefon újonnan, csak ezért.
Szerintem egyszerűen későn ébredt MS, egyszerűen ennyi a probléma, nem lehet a tömegeket már elcsábítani a másik két rendszerről, aki pedig azt írta van 6 féle platform
ugyan már, kétféle van, és a WP, sajnos ez nem a harmadik még, és nem tudom lesz-e valaha harmadik. 22-es csapdája: amíg nem lesz legalább 15-20%-on a platform addig nem fejlesztenek rá appokat, ameddig nem fejlesztenek nem lesz 15-20%-on sem. -
-
válasz
hroberto
üzenetére
"Miért ne lehetne eladni egy hűségre vett telefont?!"
Nem mondtam ilyet, sőt nem is sugalltam. Persze, el lehet adni, hűség alatt persze bukóval, mert a vevő úgy van vele, hogy mi van ha letiltják (én is óvatos lennék, nem hibáztatom).
Viszont ettől az én két évem nem telik le hamarabb, amivel kedvezményesen tudok telefont venni.
Ez a "szövegértés" kártya pedig már rettenetesen közhelyes. -
-
tomboy0013
veterán
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Szerintem hagyjad, mert sosem lesz vége az off hullámnak, ő biztos nem ismeri be a hibáját úgyhogy tök felesleges az értetlenkedés vele.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
üzenetére
te tényleg ilyen értetlen vagy? olvasd vissza a 72967-72974 hozzászólásokat, de ha ez se megy, akkor összefoglalom neked: hiányoltad az utóbbi 1 évben a változtatásokat, ketten is leírták neked, hogy hol van a változás (biztos ami biztos, itt is még egyszer leírom: a windows 10-ben), aztán nekiálltál pattogni, hogy de hát nem is jelez a telefonod frissítést, akkor miről van szó, pedig csak arról van szó, hogy fogalmad sincs arról, hogy hogy kerül fel a w10 frissítés fel a telefonra. erről beszél tomboy is, hogy fogalmatlan vagy w10 terén, de azért magyarázol.
így szájbarágósan azért már érted?
-
MrZidi
tag
De szép is ezeket olvasgatni, de más közérdekű infó következik amit most fedeztem fel. Szvl adott egy mp3-as szám amit annak és módja szerint ringtone markerral megvágtam, hogy lehessen használni ahogy azt az MS kitalálta, de mivel volt ott a számban 0,5 mp ami zavaró volt és kábel híján drivra fel drivról le módszer működik gépre...zene megvágva ahogy kell..majd vissza a drivos módszerrel a telefonra. Na akkor itt kezdődik a csavar, ugye ringtone markerral akartam vissza behelyezni hogy menjen is, de az olyan egy ...program hogy spec szarul akarta át rakni...(a szöveg utolsó 2 betűje levágva így csúnya volt hallgatni). Előzőleg a ringtone mappából kitöröltem a zenét majd egy kis gondolkodás után nem is tudom minek csak simán bemásoltam a jó fájlt amit használni akartam a fájlkezelővel ugyan az a név csak 10kb-al kevesebb adat....és lás csodát működik

-
tomboy0013
veterán
válasz
üzenetére
A személyeskedéssel sokra nem mész nálam ezzel csak magadat mutatod be a csoport előtt. Ha nem érted miről van szó akkor inkább hagyd annyiban, de hogy még mindig nyomod és nem tudod értelmezni amit írtam az elég szánalmas. Az a baj a magadfajtákkal, hogy még akkor is küzd mikor már 3-an mondják neki hogy valamit benézett. Itt ugyebár mindenki hülye csak te vagy rendőrautó.
Na kellemes szövegértelmezést kívánok.Attól mert számodra csak a 8.1 létezik még nem így van azt ugye tudod?

-
nzsolt77
tag
lumia 800 telot el lehet még adni?? nekem van egy jo álapotba lévö és el kéne adni de ha már nincs rá kereslet kidobom a picsába.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Kedvenc zene a mai napra
- Kuponkunyeráló
- Yettel topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Egérpad topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Új AGM G3 Pro ütésálló strapatelefon 12/512GB 5G Wifi6 hőkamera 10000 mah
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4549
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A tegnapi frissítés óta amúgy nem is laggol a rendszer, jó lesz ez!

ha meg nem, akkor türelem, tornaterem. :/

), 4s és egy rövid ideig használtam 5-öt.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ugyan már, kétféle van, és a WP, sajnos ez nem a harmadik még, és nem tudom lesz-e valaha harmadik. 22-es csapdája: amíg nem lesz legalább 15-20%-on a platform addig nem fejlesztenek rá appokat, ameddig nem fejlesztenek nem lesz 15-20%-on sem.
Na kellemes szövegértelmezést kívánok.