Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
drfedayn
tag
válasz
ZTE_luky
üzenetére
Naptár : Chronos Calendar
Zene: Core player vagy Perfect Music
Lista: Wunderlist
Eredmények: Sofascore
Csillagászat : Skymap
Ébresztés: Realalarm
Ha egyetemista vagy: Photomath
Lottó: Okoslotto
Email: Metromail
Film: Flv
Fogadas: bet365
Bkv: BKk futar
Lampa: flashlight xt
Idojaras: amazing weather hd -
-
martin66
senior tag
válasz
ZTE_luky
üzenetére
Appok közül ezeket ajánlom még én pluszba / helyettük:
- #1 Toolkit (nagyon sok minden egy helyen.
- Awesome Lock Screen (naptárat, időjárást, valuta árfolyamot ki lehet rakni)
- Easy Transfer Vezetéknélküli (Wifi-s) adat letöltés / feltöltés a telóra
- Lépés számláló (már akinél megy és van olyan szenzor a telóban) Fitbit
- Magyar szótár (angol, németet)
- Mindig TV online TV nézésre
- Runtastic appok edzéshez
- Simple Calendar (naptárhoz)
- Vieber
- Vonatinfó
- VoiceTranslator -
martin66
senior tag
Sziasztok,
Hogyan érhetem el azt, hogy éjszaka ne jöjjön alkalmazáshang/értesítés este 12-től reggel 10ig...de minden bejövő hívás csörögjön(ezért nemjo a quiet hours)
-
ZTE_luky
senior tag
mindkettőtöknek nagyon szépen köszönöm a hazsnos válaszokta! kipróbálom mind!
-
jim bcs
nagyúr
válasz
ZTE_luky
üzenetére
Az appokat elég az áruházból telepíteni, utána ott maradnak az előzményekben, így akármikor vissza tudod tenni ha letörölted.
ébresztő: a gyári riasztások tökéletes
wifi és bluetooth csempe: links
időjárás: accuweather
akksi kijelzése: akkumulátor
zene: audiobit music player
fájlkezelő: fájlok
zseblámpa: zseblámpa pro
gps: a sajátja a Here Drive+ és maps, traffi hunter, esetleg navicomputer túrához
pdf: pdf reader
vízmérték: clinometer
ha ecigizel: e-liquid calculator
fotó: instame plus
fotó szerkesztő: instame plus, lomogram+
képernyőzár: touch and lock
zene felismerő ha szükséges: shazam
névjegyzék mentése: contacts+message backup, ezt a beállítások legaljára teszi és külön ikont nem kapsz -
Gery1987
őstag
válasz
ZTE_luky
üzenetére
Szia!
Hasznos appok...hát úgy igazából szinte mindent ráraktak ami hasznos. Max vonatmenetrend és Opera Mini mert az IE nem mindenhol fasza. Ha felmész az Áruházba akkor egy jó pár appot magától is leszed egy csomót. Játékok is vannak bőven. Youtube-hoz a Tubecast-ot javaslom. Háttérképhez meg Zedge.
A gomb lehet, hogy kapásból kontakt vagy indításnak kell egy HR. Előfordulhat hogy valami nem smakkol.
Ha a gépeden 8.1 van akkor tudja futtatni a WP-s alkalmazásokat.
-
ZTE_luky
senior tag
Sziasztok friss WP felhasználó vagyok!
Elég kezdő vagyok a témában, szóval minden ismeretlen a számomra.
Először lenne valaki olyan kedves és írna hasznos appokat, lehet bármi, ami jó, könnyen használható, ötletes, szakszerű stb..
Valamint szembeütköztem egy hibával (teló aláírásban) amikor zenét játszok le, a hangerő gombok nem reagálnak. a kis értesítés sávban halkítok meg erősítek a hangon tehát ott jó de a hangerő mégsem változik? ez miért van? Valamint hívásnál nem teszi le amikor a bekapcs gombot nyomok..
Van arra lehetőség mint androidnál ,Szóval hogy az áruházban gépről nézegetek körül, kiválasztok dolgokat, telepítek, és ha majd kap a mobilom netet oda leszedi automatán? mert kipróbáltam ,de a gépemre szedi le (szintén windows)
Kicsit szokatlan még a számomra a mobil, tudnátok írni hasznos tippeket, praktikákat a WP-vel kapcsolatban?
Nagyon szépen köszi! -
+1

Pont az olyan új tucattelefonokon (már bocsánat) fog biztosan jól futni a W10, mint amit írtál. A régebbi 2 magos és/vagy 512 MB RAM-os telókon már érdekesebb lesz, hogy hogyan fogják optimalizálni.
A 8.1-es PC-vel való kommunikációban szerintem nem lesz érezhető különbség, ha lesz is valami kis plusz... az is inkább asztali W10 vs Mobil W10 között tudok elképzelni. -
-
válasz
Воланд
üzenetére
Értem, kössz!
Arról van infó már, hogy egy L640 kaliberű vason hogy fog muzsikálni a w10?
Nem lenne jó, ha a wp8.1-el megszeretett telefon belassulna, vagy bármilyen korlátozással működne tovább.Az nem tudom, hogy bármiben változtat-e az asztali windos-zal való kommunikáción, hogy azon marad a 8.1.
-
Sziasztok!
Most készülök barátnőmnek vemni egy Lumia 640 dual telót.
Az a kérdésem, hogy a win10 frissités kötelező lesz, vagy el lehet halasztani esetleg véglegesen?
A 8.1 támogatott marad továbbra is?Kössz!
-
-
-
okoska74
senior tag
Sziasztok!
Win 10 alatt a zene lejátszó támogatja a flac formátumot?
-
mirci18
addikt
válasz
hszilard666
üzenetére
Az szép.
Akkor végül is volt problémája a telefonnak mert azt nem értettem pontosan? -
moleculez
veterán
Sziasztok. Lumia 930-n nem működik kihangositva a mikrofon. Miért?
-
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Sikerült megoldani a problémát, de egy picit THOR túra lett a nokia care ben. Bemegyek leülök, tök jó a hely meg minden de az eladó akkora egy bunkó faCC volt, hogy majdnem kisétáltam. Konkrétan feldugta a mobilt tölteni, kitolta az ikont amit nekem is és a srác egy ilyet hozzám vág: "Mivan nincs otthon töltő?" Ezek után már csak bólogattam és tőmondatokban válaszoltam hog yszbaduljak, akku oriblem volt, holnap kapom vissza a cuccot.
Köszönöm a fórumtársaknak a segítséget!
-
mirci18
addikt
válasz
Sungoo
üzenetére
Na most egy dolgot ne felejtsünk el. Annó egy jó húzás volt a Microsoft-tól hogy Nokia telefonokkal akarta magát reklámozni.De ezen lépjünk túl. A várt áttörés elmaradt. Tavaly kiadták az utolsó Nokia okostelefont ami csempés. Nekem még az van Lumia 830. Most leépítik a részben Nokia fotós alkalmazásokat.
Összegezve egy dolgot tehetsz.
Ha te is wp és Nokia fan vagy mint én akkor rossz úton jársz. Választanod kell a kettő közül. Mert több Nokia lumia telefon nem lessz. -
szaki1
tag
Nokia 635 telefonhoz kérek egy helpet!
Érdeklődöm, hogy a riasztásnál (ébresztő) hogyan tudok saját mp3 zenét beállítani?
Beraktam a Ringtones mappába a telefonra és az SD-re is, de nincs a listában!Köszönöm.
-
-
-
Kbali
nagyúr
válasz
szoltan70
üzenetére
Ha szereted és sokat használod a waze-t, akkor akár csak emiatt ne válts, mert gyakorlatilag nem működik tervezős üzemmódban (azaz erősen kétesélyes, hogy kilép a tervezés végén vagy sem, tud-e alternatív útvonalat tervezni vagy sem). Valamit nagyon elrontottak a fejlesztők és nem is ígérik a javítást.
Ettől függetlenül maga a platform jó. -
Kbali
nagyúr
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Nekem simán működik oda-vissza a WP8.1 és a Win7 között.
-
foxymaci
senior tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Ezt hogy érted? Nem tudod szerkeszteni? Mert nekem simán megy
-
Írtam régebben, hogy nem tudom írni a One Note jegyzeteimet telefonon. Na még mindig nem lehet WP-n, csak android alatt működik
Szégyen. -
szoltan70
tag
Sziasztok!
Gondolkodom WP-ra váltáson (Androidról). Viszont a navigációt napi szinten használom. Waze-zel nagyon meg vagyok elégedve de azt olvasom, hogy WP-n elég mostohán bánik vele a Google
Letöltöttem a Here Maps-et Androidra de nem tudok cégekre keresni. Ez WP-n is így van? -
Ausztenit
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék! Egyszerűen nem tudok rájönni, hogy dlna-t támogató wifis tv-re hogyan tudom streamelni a lumia x2x telo képét. Nem a videokra gondolok ("lumia play to"), hanem simán a kijelzőre, pl exproler. Fater okostvje nem jelenít meg sok oldalt, pl origo, index, mobilarena, stb, és a telóról szeretnénk a tv-n megjeleníteni. Lumia 820, és 520 van a családban.
Másik kérdés: Vodás Lumia 520-on nem lehet a visszanyíl rezgését levenni? Legfrissebb szoft, de az érintés menüben nem hoz ilyet.
Előre is köszönöm!
Ausz. -
SOAD19
addikt
válasz
whited
üzenetére
Zárolási képernyőre, én a Lock Screen Changer-t használom, bár lehet fizetős már, de hátha van kipróbálásra lehetőség.
Háttérképből meg alig találok jót, amin látszódnak normálisan a szavak, ikonok, így nincs szükségem, hogy váltogassa.
Jelenleg ez a hátterem: [link]Az ilyen, sötétebbek jönnek be, mert könnyen kivehetőek, olvashatóak a csempék.
-
whited
addikt
Sziasztok
van olyan app ami tudná váltogatni a háttérképeket egy lumia-n, vagy akár a zárolt képernyőképeket? -
Clemi
veterán
válasz
hszilard666
üzenetére
Ha a recovery tool nem látja a telót, akkor szerintem az USB aljzat a hibás a telón.
-
Kbali
nagyúr
válasz
hszilard666
üzenetére
Én a helyedben néhány órára töltőn hagynám, valószínűleg észhez fog térni. Nekem a 820-as egyszer vagy kétszer eljátszotta, de tökéletesen működik azóta is. Kell neki akár 2-3 óra is (csontra van merülve valószínűleg).
-
CsonkaImo
addikt
válasz
hszilard666
üzenetére
Én azért rákérdeznék a Care-ben, lehet be tudják azonosítani a telefont. Akkor kiderülne, hogy még garanciális. Utána csak azon múlik mennyire jó fejek.
-
Gery1987
őstag
válasz
hszilard666
üzenetére
Akkor ez is mehet a kuka mellé. Ha nincs meg semmi garancia papír és doboz max fizetősen javítanak ami eléggé drága lehet akár a készülék árának a duplája. Próbáld meg akkor használtan beszerezni ezt a típust ha ez kell neki. Ha nem akkor új telefon.
Erős a gyanúm, hogy alaplapi hiba. Az meg a kijelző után/mellett a legdrágább hiba.
-
-
CsonkaImo
addikt
válasz
hszilard666
üzenetére
Akkor a telefon USB aljzatán kellene megnézni a lábakat/tüskéket (lehetőleg nagyítóval), hogy nincsenek e eldeformálódva vagy elkopva. Nokia szervizes srác nálam ezt ellenőrizte először.
Szerk.: Ha garanciális beviszed egy Care-be, ez a legegyszerűbb.

-
CsonkaImo
addikt
válasz
hszilard666
üzenetére
Simán lehetséges. Nálam az USB része nem érintkezett rendesen a hálózati adapterrel. Volt, hogy úgy jelezte feltöltve a telefon, aztán 1 óra alatt lemerült csak készenlétben. Meg amit nálad is produkál. 2 db gyors kötöző nálam megoldotta a problémát.
-
Narakh
senior tag
válasz
SOAD19
üzenetére
Az eddigi tapasztalataim:
Direkt feltöltés: úgy vettem észre, a OneDrive és a Dropbox is csak akkor hajlandó feltölteni a képeket, ha a megosztást követően külön megnyitom az appot. Előbbi ekkor is hibát jelez némelyiknél. Utóbbi a megosztást és az app indítását követően feltölti őket, de elég hosszú idő kell, mire ez a desktop mappájában is látszik (a két, nagyjából fél órája küldött kép mostanra jelent meg).
Automatikus feltöltés: OneDrive-ra a hatvanöt tesztfotó wifi-közelbe érve nagyjából azonnal felmászott, a később készített videó is, nem kellett külön elindítani. Dropboxra nagyon, nagyon sok idő elteltével ugyan végül mind a hatvanöt kép feltöltődött, de a nagy várakozás közben egyszer el is indítottam az appot, így nem derült ki, anélkül is felmentek volna-e. Fél órája lőttem pár újabb fotót, húsz perc malmozás után az appot megnyitva felmentek - végigment a kis feltöltésjelző -, ebből eddig egy darabot látok.
Na, ebben keresd a logikát.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
hszilard666
üzenetére
Nekem is volt már ilyen Lumia 820-szal. Töltő csere segíthet, vagy gyors kötözővel összehúzni az USB kábelt és az adaptert.
-
D4ni
őstag
válasz
hszilard666
üzenetére
Lehet lassú neki a töltő.
-
Clemi
veterán
válasz
hszilard666
üzenetére
Első lépés, Nokia Software Recovery Tool és kábel, második lépés szervíz.
-
hszilard666
veterán
Sziasztok Uraim!
Anyum nokia lumia 530 dual simes telefonja ma reggel valamitől megmurdelt. Letett egy hívást és azonnal kikapcsolt a telefon, azóta bekapcsolni sem lehet
Akkut kiszedtem, sűrített levegővel kifújtam minden részt amit értem a telefon teljes szétbontása nélkül, de nem akar beröffenni. A cucc 3 hónapos, nem volt leejtve, sem beázva, napon sem hagytuk.
Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném!
Leygen szép délutánotok!
-
consono
nagyúr
válasz
FreedomHUN
üzenetére
Ez legalább reményt ad rá, hogy megjavul egyszer

-
FreedomHUN
senior tag
sziasztok.
L 1520-on van olyan bug a W10nél hogy hivás felvételnél és lerakásnál kifagy a touch screen és csak a restart segit. van hogy 1nap 2x van hogy pár napig nem jön elő a hiba. 2db 1520-on is kipróbáltam, a legelső buildtol létező hiba. tapasztalt bárki is ilyesmit? -
nyesix
senior tag
A waze 2 napja azt irja ki fent,a térkép fölött hogy"navigációs hang előkészítése 0%" van valakinek ötlete hogy mi lehet ez? Most éppen néha hajlandó navigálni es nem lép ki az utvonaltervezes közben. Igaz minimális vettem a körülöttem lévő kört ahonnan érkező infókat meg kell,hogy jelenitsen,és mielött utvonalalt terveztetek vele,hagyom pár percet hogy csak ugy mutassa hol vagyok.
-
csabi94
őstag
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Király. Mondjuk nem a gyárit használom, de majd valahogy összeszoknak. Remélem a Core Playerben is tud számot váltani, az nekem már elég lesz. Mennyire vízálló egyébként a kütyü? Valószínűleg saját fülessel fogom használni, viszont sport közben izzadok.

-
ZavaBalazs
őstag
válasz
csabi94
üzenetére
persze, működik minden. hangerőt nem rendszerszinten szabályozza, hanem saját skálán megy, de a rendszerben is bejön egy új hangerő szint (értelemszerűen bluetooth, 30-as skála). telefonhívást a play gombbal veszed fel, teszed le, és ha csak párosítod, és megnyomod a playt, akkor a gyári zenével indít egy "shuffle all"-t.
-
csabi94
őstag
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
De a gombok is, meg minden?

-
csabi94
őstag
Egy ilyennel mennyire működne együtt a Lumia 820-am?
-
SOAD19
addikt
válasz
Narakh
üzenetére
Már korábban is olvastam, hogy videóknál sokszor nem sikerül neki feltölteni, bár nekem fényképeknél is kínlódik, kijelöltem valamelyik nap is 10 kép felett, ebből sikerült neki 1-et feltölteni. Pedig a routertől 1-2 m-re voltam, úgyhogy, erre nem fogható. Nálam gyakorlatilag sose sikerül slőre feltölteni az összes kijelölt képet, kell még 1-2 próba mire felmegy az összes. Ez mitől lehet? Elég idegesítő tud lenni. Azt vettem észre, hogy miután kijelöltem neki, hogy melyik mappába töltse fel, utána elkezdi, majd pár másodperc múlva kidob a kezdőképernyőre. Ez nálatok is így van?
-
Narakh
senior tag
Találkoztatok már olyan jelenséggel, hogy nem tudtok videót felhőbe tölteni? A Fájlok élből nem hajlandó OneDrive-ra vagy Dropboxra küldeni, hiába nyomkodom, fényképalbumból megosztva meg mindkettőre kapom a sikeres feltöltést jelző üzenetet alkalmazásszalagon, mégsem látni a fájlt egyik helyen sem, egy órával később sem.
-
Morris
veterán
válasz
hroberto
üzenetére
Nézegettem, kézbefogtam, teljesen jó. Az anyaghasználat is remek. Csak ha már váltok, akkor nagyobb kellene!
Az előző telefonom 4"-os volt. Kis ugrás volt a 4,5. Így most legalább 5,5" kellene.
De lehet engedek a csábításnak és megveszem a 640xl-t. A paraméterek nagyon hasonlítanak a 925-höz. Nekem több nem is kell. Os marad, viszont az akku meg a kijelző nagyon tetszik. Persze kérdéses, hogy a 640XL kijelzője mennyire hajaz az 520-ra (vagy a 620-ra). Mert ezek nagyon nem jöttek be anno. -
hroberto
veterán
válasz
bluemirage
üzenetére
Olvastam. De nálam ez a hiba nem jelentkezett. Akinél meg igen, vigye szervizbe. Mellesleg úgy tűnik az sem biztos, hogy hardveres hiba.
-
válasz
hroberto
üzenetére
A 930 mikrofon hibájától hangos' a topikja... szerintük szériahiba, hogy a 4 mikrofon közül sorra halnak le... Lehet, hogy valójában ezért rakott többet a gyártó hogy tovább húzza...
A Marketing meg kitalálta, hogy hangminőség javítása miatt... mondjuk közvetve így is lehet értelmezni ez a mondatot... 
Részletek a topikjában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro XL 256GB Gari: 2028.04
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4549
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ASUS ROG Ally konzol RC71L
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nekem ennyi a fontos, minden benne van ami nekem kell.
Jöhet még.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)