Hirdetés
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei P8 - nekik nem 8
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jones528
tag
Hali, önálló életre kelt a hangeroszabalyozom, bedugom a fülest es szep lassan leporognek a szamok, amint vennem fel a hangerőt lemegy megint. Valaki találkozott mar hasonlóval?
-
martin66
senior tag
(bocsi, ha már tudtok róla)
ÚJRAINDUL FOLYAMATOSAN A TELEFONOD? AKKOR ITT A MICROSOFT ÁLTAL KÉSZÍTETT JAVÍTÁS: LINK.
-
Horgasztomi
csendes tag
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Az a baj hogy teljesen úgy tűnt hogy szoftveres probléma, mert pl rádiónál, ha bedugtam a fülest, elindítottam, bekapcsoltam hogy váltás hangszóróra, akkor tudtam kezelni normál hangerő állítást, tehát akkor lecsatlakozott a fülhallgatóról úgymond, de ha már megállítottam, egyből visszatért az, hogy csak mint fülhallgató tudtam szabályozni a hangerőt (headset mode). remélem igazad lesz és az aljzat csere megoldja. Kb mennyibe fájhat ez Nokia Care-ben?
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Horgasztomi
üzenetére
Akkor marad a szervíz, fülhallgató aljzat cseréje.
-
Zolly444
aktív tag
Nekem működött, de bugos volt. Ha eltüntettem akkor is "úgy érzékelte" hogy ott van és hiába nem volt ott a feketeség eltakart alul egy sávot. Többek között ezért tettem vissza a 8.1et
Edit: Rájöttem hogy az első mondat az értelmetlenre sikeredett. De nem tudtam megfogalmazni jobban. -
bpasztoi
csendes tag
válasz
lugosi
üzenetére
Igen, tudom, de van az az opció, hogy egyesíted a két fiókot és akkor kapsz egy összesített levelesládát. Így nem kell külön levelesládákba lépkedned, hanem egyben van. És itt merült fel a kérdés, hogy nem lehet-e valahogy címkézni őket, hogy melyik e-mail melyik postafiókba érkezett? Mint pl. a gmail-nél a böngészőben.
-
ghost364
senior tag
válasz
Horgasztomi
üzenetére
Nekem csak az egyik fele szólt a jacknek, de amikor vittem volna Nokia Carebe, megjavult
(kb. 1 hónap alatt) -
saiyajin
senior tag
A lockscreenen mar kozel ket hete beragadt a naptar, es ugyanazt az esemenyt mutatja, egy nevnapot. Probaltam tobbszor is, hogy a lockscreenre mast tettem ki, mint a naptart, majd visszavaltani, de ez nem segit.
Van valami orvossag erre? -
válasz
Horgasztomi
üzenetére
Próbáld meg sűrített levegővel kifújni, illetve csináld azt, hogy tényleg bedugsz és kihúzol egy fülhallgatót, többször is, akár 15-20x. Volt már ilyen nekem is más telefonnál, ez utóbbi megoldotta. Én is neten olvastam ezt az érdekes módszert.
-
Horgasztomi
csendes tag
Sziasztok! SOS segítség kéne! A Lumia 520-am folyamatosan úgy érzékeli, mintha be lenne dugva fülhallgató. Egy vezetékes hangfal volt ezelőtt rádugva, azóta így kínlódik. Egyszer már fordult elő ilyen, akkor magától egyszer csak megjött az esze. Mi tévő legyek most?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
bpasztoi
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy ha több e-mail fiókot szinkronizálok a telefonomra a Levelesláda applikációba, akkor be lehet valahogyan állítani, hogy az eltérő e-mail fiókba érkező leveleket valahogyan megkülönböztesse? Például különböző színnel stb.
Köszi a segítséget! -
Bogyi007
veterán
-
Bogyi007
veterán
válasz
zojjektum
üzenetére
Az pedig User Error lesz, másfél éve használom nap mint nap a telóm, ezalatt összesen kétszer fagyott ki a telóm ami után pár percig az Sd karimat tesztelgette aztán minden ment a maga megszokott módján.
Ugyanez a korábbi Droidjaimon hetente ismétlődött...
Annyi van hogy a Win10-et nem fogom feltenni a telómra mivel az màr nem ehhez a telóhoz való, másrészt ha nálam okés a 8.1 akkor minek cseréljem le? Nem hiszem hogy pisztolyt fog az Ms rám hogy kötelező lesz váltani...
-
-
akos3
addikt
Sziasztok.
A telefon memóriábólk hogyan lehet törölni az "egyéb file"okat? vagy hogyan lehetne megnézni h mik azok?
Van vmi jó cleaner progi ami kitakarítja a telót? Feltettem a storage cleaner-t de az nem jó :S Más? -
trlala
aktív tag
Kedves Kollégák!
Rendeltem egy power bankot. Lehet róla tölteni 2,4 A-ral és 1 A-ral is. L930-at melyik kimenetéről töltsem? Nyilván a 2,4 A gyorsabb töltést eredményez, de nem teszi tönkre az akksit?
köszi -
csabi94
őstag
válasz
tomboy0013
üzenetére
820-on az Asphalt 8 jobban futott 10 alatt, mint előtte. Nagyon csodálkoztam. Az alap dolgokat nem csinálja olyan gyorsan mint a 8.1, de pl. egy-két appot sokkal szebben futtatott.

-
Clemi
veterán
válasz
tomboy0013
üzenetére
Accentize
-
tomboy0013
veterán
Valaki mondjom már nekem egy olyan alkalmazást ahol szinekből tudok kikeverni háttérképet. Össze akarok hozni 1-2 hasonló színt mint ami a W10-ben van gyárilag, de hiába túrom az Áruházat nem találok egy épkézláb app-ot ami ingyenes. A Start Perfect nevű alkalmazással meg lehetne oldani de az is fizetős.
(#70237) csabi94: Az fura, nekem 920-on siralmas a teljesítménye a 10-nek, HR ide vagy oda.
-
csabi94
őstag
válasz
tomboy0013
üzenetére
820-on nem volt gyatra, több alkalmazás sokkal jobban futott, mint 8.1-en. Én egyedül azért raktam vissza a 8.1-et, mert itt normálisan működik a Glance.

Remélem a 10-nél is megcsinálják majd, mert különben nem vagyok hajlandó frissíteni.
-
donmackó
addikt
-
törölt tag
válasz
fi:zi'k
üzenetére
Néha a html formátumú e-maileket nem szereti annyira, főleg akkor ha nincsenek betöltve a képek, amit ugye alapból nem tölt be, hanem csak ha rányomsz (az oldal tetején meg alján szokott lenni erre opció).
Amúgy ez biztos javulni fog W10 alatt, mert ott jön majd az új böngészőmotor is az IE helyett. -
trlala
aktív tag
A frissítések hogy mennek L930-on? Az apppokat automatikusan frissíti, vagy nekem kell?
-
zuioch
aktív tag
"szifonon ráadásul még a fájlkezelő sem elég jó, csak itunes-al lehet átvinni."
Az már a múlt.
iTunes helyett is inkább használnak sokan iTools-ot, ahol gyakorlatilag a word-excel-pdf,mp3, videófájlokon át az atyaúristenig bármit csak megfogsz, és behúzod, a telefonon meg oda rakja ahová való. -
D4ni
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
A buli báró a kedvencem

-
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Én, ha olyan a hívó, kifejezetten sokáig hallgatom a csengőhangom.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
nagyúr
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
tomboy0013
üzenetére
no offense, de én már azt sem értem hogy valakit mi motivál arra, hogy zenét rakjon be csengőhangnak. oké hogy szereted, de optimális esetben felveszed 5mp után, annyi ideig hallgatni meg élvezhetetlen.
-
tomboy0013
veterán
válasz
üzenetére
Meg-meg röccen, de olyat biztos, hogy nem csinál hogy a telefonkönyvbe lapozok lefelé aztán megakad a kép és utána 20 névjegyzékkel lentebb van meg hasonlók. Nagyon nem egy kategória a két dolog. De a csengőhangos dologra visszatérve: Leszedek egy alkalmazást, keresek egy csengőhangot és beállítom onnan és kész. Ha komolyabb szerkesztésbe akarok belemenni ahhoz úgyis gép kell, onnan meg megint mindegy hova másolom. Simán úgysem lehet ráengedni egy egész számot mert az meg már milyen? Csengőhangnak a refréneket szokták kivenni és általában nem azzal kezdődnek a zenék, hanem ki kell vágni belőle esetleg halkról indítást belerakni stb. Lehet én vagyok túl igényes ilyen téren, de droidon sem oldanám meg 2 lépésből ezt. A másik dolog meg az, hogy maximum akkor lehet ez a folyamat probléma még ha igénytelenebb is az ember csengőhang téren ha napi 5-ször cserél csengőhangot. Ha meg valaki ilyen arra meg azt mondom meg is érdemli

-
nagyúr
válasz
üzenetére
Azt már rég kiölték.

Nem akarok többet mint egy tallózás, azt viszont igen.
(#70207) MasterMark
Van benne vmi.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#70208) gyurkikrisz
Öööö, mert csak.
Neked miért fontos bármi, ami esetleg másnak nem?
(#70211) tomboy0013
Mert triviális dolog. Ha vmit meglehetne oldani 2 lépésben, akkor miért kell "százzal"?
Symbianra nem emlékszem már, így csak azt tudom biztosan legutóbb a Motorola L7-esen kellett ilyenekkel szöszölnöm saját telefonon. De futottam már bele droidon is ilyesmibe, csak ott rá lehet fogni a gyártó kókányolására. És igen, ott is agyf@szt kaptam tőle.Amúgy meg ha beírnám, hogy bizony meg-megröccen az OS, akkor az lenne a reakció, hogy csak fikázni járok ide.
---
Újabb kérdések:1. FB app 2x jeleníti meg a bejegyzéseket, amiket más lájkolt vagy megosztott. Ez ismert hiba?Újratelepítés megoldotta.
2. Emaileknél miért 48-as méretű az alap betűméret és miért nem képes normálisan tördelni (1 sorban kb 1-2 szó van csak, mindez a kijelző 1/3-ában)? Beállítás kérdése vagy ez ilyen? -
zojjektum
őstag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Azért egy 625 nem csak be-be akadozik, hanem egyszerűen megdöglik.
+8.1 denimmel nem olyan "fluid". 
Értem én az iróniát.
-
trlala
aktív tag
Sziasztok!
Ingyenes zenelejátszót keresek, ami lejátsza a lossless formátumokat. Van egyáltalán ilyen? -
Zsoleszhun
addikt
válasz
tomboy0013
üzenetére

-
tomboy0013
veterán
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Megérteném, hogy fel van háborodva ha nem lehetne megoldani a dolgot. De mivel meg lehet oldani ezért nem értem a fennakadást. Azt sem értem miért kell mindennek a működési elvét az androidhoz hasonlítani... Ez egy másik rendszer más megoldásokkal. Ha olyat akar mint az android akkor mi a francnak vett Windows telefont...
Érdekes olyan emberrel még nem találkoztam aki azzal jött volna ide, hogy mi a francért ilyen fluid a rendszer sebesség és miért nem képes egy picit be-be akadozni mint az android
Ezekből vajon miért nem csinálnak ilyen óriási gondokat? Vagy itt már nem működik az összehasonlítás? 
-
-
Zlcsi
senior tag
Sziasztok!
1020-ast használok, és a waze egy ideje folyamatosan kifagy.
Beírom az úti célt, le okézom és kilép.
Próbáltam újraindítani, leszedtem az appot majd visszaraktam...valaki valami tipp?
-
no1r
őstag
válasz
spider80
üzenetére
szifonon ráadásul még a fájlkezelő sem elég jó, csak itunes-al lehet átvinni.
btw a fanyalgóknak mondom: telefonon szépen betallózom a ringtone maker-el a zenét, kivágom vele a részt amit használni akarok. elmentem. és ott van a helyén, ahogy kell.
(igy csinálnám, ha nem lenne elég eszem, hogy mindent megcsináljak előre PC-n hogy csak be kelljen másolni egy mappába. csókolom)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Új AGM G3 Pro ütésálló strapatelefon 12/512GB 5G Wifi6 hőkamera 10000 mah
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4549
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Gondoljon arra, hogy elviszi a Nokia Care-be, vagy esetleg induljon is el, ha az előbbi nem segít. Mire odaér, tuti jó lesz.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)