-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli133
addikt
-
őstag
válasz Narakh #71613 üzenetére
A telefonon lévő Outlook tud ilyet... azaz nekem a kábelTV-s és a céges Exchange fióknál is látszik, ha másik felületen már olvastam a levelet. Így nem értem,hogy nálad egy Gmail-es fióknál miért nem megy.
Arra gyanakszom, hogy az a felület ahol olvastad... nem állítja át a fiókban a jelzést...olvasottra, ezért máshonnan nézve... pl. WP-s telefon... sem látszik olvasottnak.
Meliora sunt bono inimica
-
lbence
aktív tag
válasz Narakh #71613 üzenetére
Szia!
Nem vagyok egy nagy szakértő, de nálam ez működik. Most küldtem magamnak egy emailt a gmailben. Megvártam, hogy letöltse a telefon is. Letöltötte egyből. Elolvastam a gépen böngészőben. Ráfrissítettem a mobilon outlookjában. És olvasott lett ott is. Nem lehet, hogy a gmail POP beállításait kell módosítani?
Nálam így van:
Beállítások:
Átirányítás és POP/IMAP:
Letöltés POP protokollon keresztül:
2. Az üzenetek POP-alapú letöltése esetén a Gmail példányának megjelölése olvasottként.Mondjuk az irodában a laptopomon is be van állítva az Outlook ugyanígy, és az is jól szinkronban tartja.
Ha hülyeséget írtam, akkor meg elnézést.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 230 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest