Hirdetés
Hirdetés
-
Csokornyi S25 Ultra renderkép érkezett
ma Impozánsan tiszta a vékony keretes dizájn.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Újításokkal gyorsítja a Ryzen AI 300-at az AMD
ph Elsődlegesen az IGP teljesítménye nő, de az egyik technika erre vonatkozóan inkább trükkösnek számít.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
félisten
Elképzelhető, terepviszonyoktól, ellátottságtól is függ. Sose néztem mennyit merül 10 perc alatt. Nem érdekel. Használom és pont nem érdekel, hogy 20 vagy 30%-ot merült.1-2 nap alatt úgy is töltőért fog könyörögni.
De a kedvedért meg is mértem.
- 12:32 42%
Kikapcsoltam a WiFi-t, elindítottam az EuroNews App-ot, és elkezdtem nézni az élő stream-et.
- 12:53 34%
Vagyis 21 perc alatt 8%-ot csökkent a töltöttség.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Gordiann
őstag
Vegyetek alapul egy olyan Messenger appot, amit elindítasz, már le van szinkronizálva minden (pláne ha jelzett, hogy jött új üzenet), nem gondolkodik, minimum úgy működik, mint a gyári sms-üzenetek app.
Na ettől elég messze van. Nem gördülékeny. Persze ha az a szint, hogy "ha nem fagy ki, akkor már jó", akkor nyilván megfelelő, de ez az app ez nem jó és kész. Ezerszer jobbnak kellene lennie az alapszint eléréséhez.
(pl iOS app bőven megüti az alapszintet) -
félisten
-
félisten
-
mirci18
addikt
Magyar ünnepnapok minden lumia telefon alap gyári naptárjában benne vannak.
Hogy megkeresd őket menj a naptáron belül a beállítások pontra.
És nézd meg hogy be van e pipálva a magyar ünnepnapok menüpont.
Ha be van jelezni kell neki az ünnepnapokat.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
Mint írtam ebay-es a fórum de se magyar se külföldi kingstont nem ajánlanak a fórumozók.
Ebay-en lehet venni kínai eredeti márkás kártyákat.
Van egy bejáratott eladóm tőle mindíg eredetit kapok és jó kártyákat.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Azért ez a két telefon nem fillérekbe került, hogy ilyeneket elviseljek a jövőben, az Insider-ből ezért léptem ki, elég volt a tesztelgetésekből, viszont az azzal jár, de ezt így keresztbe dugja fel magának "gabika"!
Mind a kettő azért kapott Recovery-t, mert a 218-as feltelepítés óta, úgy merültek, mint a tonnás beton a vízben.És akkor RT után, frissen felrakott 218-cal, alapdolgokkal kifagy az egész.
A kérdés az, hogy milyen frissítés jöhetett az éjjel, ha jött, mert amiatt lett ez?
Vagy a rendszeren belül hülyült volna meg ennyire és a frissítés, telepítés nem is történt meg, csak ezt mutatta összerogyása közben?cöhhh
[ Szerkesztve ]
-
-
mirci18
addikt
Filmes idézettel élve:
Vagy tök hülyék vagy tudnak valamit. BSTHÉn a helyedben biztos nem vennék egy olyan telefont amire kétes hogy lesznek e új alkalmazások vagy egyáltalán valami két éven keresztül.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
kiralyroli
tag
Én úgy voltam/vagyok vele hogy a szolgáltatónál azért van szervizfelvevőhely, hogy továbbítsák a hivatalos szervizhez a készüléket. Mindegy nem is az érdekel hogy hova küldték, hanem hogy hogy csinálhatnak ilyet hogy ilyen kamu dolgokat feltüntetnek a javítási jegyzőkönyvön. Ezek mindent megtehetnek? Amúgy meg hivatalos szerviz fel sincs tüntetve sehol, csak neten lehet megtalálni, de szerintem ez úgy logikus hogy a vodához viszem vissza ha valami hiba van, és ők továbbítják a márkaszerviz felé, de ezek elküldték ebbe a szutyok telemaxba.....Jótállási jegyen Alcatel,LG,Huawei,Samsung,Sony márkaszerviz címei vannak feltüntetve, mind a telemax kivéve a Sony, annak a 4.kerületben van a szervize.
-
csabyka666
addikt
De hiába vannak alternatívák, ha az emberek 80%-a csak a Vibert-t ismeri, WhatsApp-ról fogalmuk sincs. Pedig szerintem utóbbi sokkal jobb, a hangminőség és az alkalmazás sebessége is sokkal meggyőzőbb.
Mondjuk ahhoz gyakran jönnek ki frissítések, Viber-hez amióta a telefont használom (~fél év) én még egyszer sem láttam...Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
StLui
veterán
-
StLui
veterán
Speciel én egyiket sem használom, kábé havonta egyszer próbálnak hívni FB messengeren, és ennyi (se skype, se viber, se whatsapp. De ha használja az ismerőseid nagy része akármelyiket is, akkor nem te fogod a spanyolviaszt tojni, hogy igenis álljon át mindenki az akármire a te kedvedért. Vagy te nem a cégtől várod a seggnyalást akinek fizetsz, hanem az ismerőseidtől, úgy ugráljanak ahogy a te telefonod fütyül?
Ha meg az nem tetszik, hogy puritán a WP-s alkalmazás, akkor el kell hagyni a készüléket, és venni kell másikat helyette.
Ezt pl én nem engedem meg magamnak soha, két évnél hamarabb soha nem adom el a telefont, amikor 920-at vettem megjelenéskor, kiderült utálom a rendszert, de végül alakult, és elfogadtam, most viszont megint szar lett, következő telefon jó egy év múlva hidd el valóban nem win-es teló lesz már nekem sem. Eddig sem adtam el a telókat, elment családon belül (ingyen), egyedül az i4-et adtuk el, de ez nem kell senkinek, kiváncsi leszek el tudom-e adni egy év múlva a 640XL-t. SZerintem nem ér majd egy 10-est sem, és megy a fiókba tartaléknak.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
bihariszabi
aktív tag
Ez tetszik. De akkor egyáltalán minek ez az egész cirkusz az alkalmazások miatt?
Ha felnőtt emberek vagyunk, akkor felesleges akár 2 évente is telefont cserélni. Hiszen telefonálni lehet azzal is amit ajiba ad a szolgáltató a 2 éves szerződés mellé "ingyen". Nekem a csomagomban van 40 db sms és mind megy a levesbe mert akárkinek írok, senki nem válaszol. Így nem használom el. Vajon miért? Pedig felnőttek vagyunk. Vagy viber/skype/fb messenger/email válaszolnak, vagy hívnak.
A másik érdekes dolog az, hogy mindannyian tisztában vagytok vele, hogy mi a hiba (maga a rendszer) és mégis egymást marjátok az helyett, hogy 10-en egyszerre bemennétek a Microsoft magyarországi képviselőihez és beleállítanátok azt az okostelefonnak hívott izét a fejükbe.
Mert lehet fennhangon mondani, hogy "Nekem jó ez azt sem használom meg amazt sem". Csak sosem a vásárlás napján dől el, hogy 3 hónap múlva mit akarsz használni, mint fentebb a VPN-es példa. Ha tudja előre, hogy nem megy a telefonon, meg sem veszi. -
StLui
veterán
akkor minek szítod itt tüzet?
Nem a tüzet szítom, hanem te, és már jó párszor többen mások, adtok ilyen használhatatlan tanácsokat, mint te itt: "használsz mást helyette.", csak erre reagáltam.
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
csabyka666
addikt
Ez melyik évezredben volt? Én egyedül kevés vagyok megváltoztatni a szokásokat, nem is akarom, jobb híján be kell állnom a sorba.
Nekem (sajnos vagy szerencsére) az a tapasztalatom, hogy ha nem haladok a korral, akkor sok lehetőség elől zárom el magam. A Viber/WhatsApp/FB Messenger triót (azért csak ezeket mondom, mert kb le is fedik a piacot) lehet használni értelmes dolgokra is, esetemben a munkám része mindegyik, és ha makacsul azt mondom, hogy nekem nem kellenek ezek az ördögtől való appok, gyakorlatilag végem.
L820 előtt egy N8-am volt, nagyon szerettem, most is megvan, ráadásul működik (pedig Symbian-készülék), és ha a világon csak WhatsApp létezne, talán a mai napig azt használnám, mert az egészen használható volt rajta - mondjuk a hívás funkciót lehet nem tudja... Csakhogy mindenki a Vibert meg a Messengert nyomja!
L820 alkalmi vétel volt, és minden nyűgje ellenére nem bántam meg, mert nekem ezek az appok voltak a fontosak, aztán közben rájöttem, hogy van a 8.1-re TeamViewer, Speedtest, Waze, MetroTube, MyCar, rad.io, illetve a böngésző eszméletlen gyors, valamint a kamerája is van olyan jó, mint az N8-é. Előbbieket napi szinten használom, nekem ennyi igényem van, ezeket tudja, sőt, gyorsan tudja.
Néha megbolondul, beragad egykét program, de ha naponta újraindítom, ezek se jelentkeznek. Nem fáj pár percet áldozni egy restartra, nem is fikázom a rendszert, vannak bajai, de amíg nekem többet ad, mint elvesz, marad.Nem tudom, ez a facebookos hívás funkció valaha elérhető lesz-e WP-n, de ha majd mindenki ezt nyomatja, akkor kénytelen leszek váltani. Aki lemarad, kimarad.
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
iihorvath
tag
De most akkor már tényleg nem értem, mert itt más fórumozó, a tweeter-re hivatkozott sokszor a kioktatásomra, hogy ott már ezt vagy azt bejelentett az MS.
Szóval itt már csak az az egyetlen kérdés, hogy maga az MS mint világ szinten vezető tech cég, helyesen és eredményesen használja-e a kommunikációs csatornákat vagy sem?
A kommunikációjuk szerintem csapnivalóan pocsék. Olyan, mintha valami rejtegetnivalójuk lenne és ezért nem vagy csak összevissza beszélnek, sokszor önmaguknak is ellentmondva. -
Ricardo
titán
Téged hidegen hagy. Ez rendben van. én sem használok twittert, de anno valaki linkelte az oldalát így néha ránézek.
A kérdés csak annyi, hogy a twitter nem hivatalos közlési oldal. Eddig ok. De ha a fejlesztések vezetője közzétesz valamit a twitter oldalán azt gondolom azért komolyan lehet venni nem?starr: Azt olvastam, hogy akkorra ígérik, de az a hivatalos. Én az insider vonalra gondoltam, amik hetente szoktak jönni, igaz a múlt heti kimaradt.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Csak mert valaki nem szereti a Twittert, egy igazolt account ugyanolyan kommunikációs csatorna mint egy céges email, telefonszám. Mit várnál pecsételt papirusz tekercset személyesen Tywin Lannistertől?
MS alkalmazottak direkt információt adtak saját vagy Lumia fiókból. Írták úgy is tervezik minden Lumia megkapja, úgyis minden 8-as (nem 8.1!) és úgyis dolgoznak az 512MB optimáláson. Nem a világ összes tech oldala talált ki magától meséket. 2014 vége és 2016 eleje közt ment az ígérgetés. Idén derült ki mégse és ami a legviccesebb márciusban a hivatalos kiadás után is csendben kellett cserélni MS Store oldalakat mert redditen, blogokon kiszúrták még árultak olyan készüléket Win10 ígérettel, amiről közben már mondták nem kapja meg. Viszonteladóknak is úgy küldték a leírást. Hogy technikailag miért nem kapja vagy hogy insiderezni az most mindegy, a kommunikáció a téma. Az pedig pocsék. Az MS többnyire előbb ígér, aztán visszakozik ha úgy van. Vagy csak csönd. Készülékek, oprendszer, appok, szolgáltatások, funkciók, design minden területen volt valami így meg úgy lesz aztán mégse, egy lépés előre kettő hátra cirkusz az elmúlt években.
Nagyon sokat kellene javítaniuk a kommunikáción, marketingen. Lehet az a baj túl nagy szervezet, nem tudja a bal kéz mit csinál a jobb. Nem tudom. -
kovacsroli
senior tag
Én amint lehetett frissítettem W10-re a 735-öt, de hiba volt. Tegnap vissza is raktam a 8.1-et. Egészen elképesztő, hogy mekkora teljesítményjavulást kaptam. Már majdnem elfelejtettem milyen kiváló telefon ez a 8.1-gyel
Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Vicces csávó vagy, de tényleg... .
A feedback elég sok volt, sőt most is küldve vannak, de a legtöbbet, amit megírtam már máshol látni lehetett, nyilván nem böngésztem át emiatt a sok report-ot, ez alapján tehát nem lehet kijelenteni a szavazatok ellenére sem, hogy esetleg pont amiatt lett volna javítva, amit én is jeleztem.
A kérdésedből ítélve, te viszont nem igazán...
-
Nooeca
senior tag
egyrész magyar feedbackkel legfőképp 50-100 szavazattal mire eljut hozzájuk a visszajelzés, addig már 2 új esztendő tellik el szóval ebben ne bízz... ellenben az angol visszajelzések között érdemes keresgélni, hiszen gondolván másnál is jelentkezik a probléma, és azokat érdemes felpontozni.
Továbbá, a bugfix ideje gyakorlatilag nem régen kezdődött, hiszen az első igazi bugfix az áprilisban jött. Előtte nem úgynevezett használhatósági bugokat javítottak, hanem szimplán kritikus problémákat. Egészen December-Március között. Vagyis az első bugfixet már megkaptuk, most kapjuk a másodikat. Itt már simán öszpontosíthatnak olyan bugokra, amelyek annyira nem kritikusak, de tudnak zavaróan viselkedni.
Kritikus bugot nem ismerek. (újraindulgatás, lefagyás, nem lehet telefonálni, stb.) Ellenben zavaró bugot többet is... (összeomlik az edgeben a weboldal, csak újraindítás segít rajta..., hiányzik néhány ikon a folyamatlistáról, az árúház fake tárhelyszükséget közöl, mindig annyi a letöltendő adat, mint amennyi a letöltést... stb.)
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Maradj 8.1-en, vagy térj droid és/vagy ios-re. (én használom mind a hármat)
Ez a tanácsom. Ha én azt mondom, hogy most de fasza, akkor felrakod?
A 242, 650-en alatt teljesen frankó, feldobod? Na látod!Neked kell letesztelned, nem másnak és lehetőleg pontosan úgy rakd fel, ahogy leírtam...
-
Kube
senior tag
A teló mikor hozzám került bekapcsolás után kérte a nyelvet, elvégzett pár dolgot és a 10-es rendszerrel indult. Erre a telóra nem tudom jött-e hivatalos, de T logóval indul és ezt az utolsó stabil verziót használja. Insidert nem találtam telepítve, de lehet HR volt és azért.
No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen