- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isti2
aktív tag
Igen, anno volt egy 8-as 735-öm, azt nagyon szerettem.
Viszont az összes régi típus esetén olvasom a fórumot, hogy w10m alatt akadás, lassulás, rövid akku idő jött elő.
Gyári appok, meg emailben kapott linkek megnyitása a böngészőben, telefon, zene, email, időjárás. Kb. Ennyi kéne. -
janeszgol
félisten
Nem mindegyik. Tegnap vettem három nagyon megkímélt Lumia 735-öt: vodás, független és telekomos. Nos a független 1703-ig ment, a két függő meg 1607-nél leragadt. Ezt már enno is megfigyeltem, hogy nem mindegyikre megy rá ugyan az, pedig az ember azt gondolná, hogy azonos széria azonos rendszerre frissíthető.
-
Win-doze
csendes tag
A 930-ból könnyű kivenni az akut: kiveszed a kártyát, finoman felpattintod a kártyatartón át a fedél sarkát belülről feszítve, a többi a műanyag feszítővel gyerekjáték. A vége legen az alja. Egy csavar az aku-csatit takarja, és lehet alul-oldalról felfeszíteni az akut. ennyi. Hamarabb megy mint leírni mert nem írásbarát az oldal .
-
quailstorm
félisten
Nincs hozzá olyan flasher, mint előtte volt a Phoenix? Hogy felrakod offline a legújabbat?
Hackelni dehogynem hackelték. Rendszergazdajog, homebrew az ment rendesen onnantól, hogy volt interop unlock. Csak már kopik az emlékezetem.
-
myckey
veterán
Már ott szóltak, hogy hibakódot dobál a készülék, ők is próbálták.
Én idehaza szétszedem ( videó alapján nem nagy munka ), és hátha az segít.
Amennyiben nem, akkor kollégára hagyatkozom, és rendelek hozzá kamerát, is. ( 3000 ft nem a világ )
Most az üzenetek jobban "idegesítenek". Egyelőre sehol semmi. -
wenkman
tag
Köszi!
Egyébként olyan media playert keresek, amely még tud Onedrive-ról streamelni zenét. (Tudtok ilyet?) Loco music player delight-ot tesztelgettem, aztán annak az uninstalljával akadt gondom. Az appok között már nem látható, de a Gépház -> Alkalmazások menüben még ott van, és ha rákattintok, hogy Eltávolítás, csak hibaüzenetet kapok. Ha meg újra akarom telepíteni a Store-ból, kiírja, hogy nekem az már megvan, tehát nem tudom telepíteni, max elindítani... de nem történik semmi.
Interop tools-szal nem lehet valahogy letakarítani?
-
egykori
őstag
Én azt hittem még két hónapja is, hogy simán kibírom húzni ezt az évet a 950-nel, de egy hónap alatt annyira megszaporodtak a problémák, app leállások stb., hogy kénytelen voltam sürgősen lépni.
Sajnos nagyon rossz emlékeim és tapasztalataim voltak az Androidról a 6 év WP használat előtt, de nem maradt más, mint visszaváltani.
Ha valaki, én biztos meg voltam elégedve a Windows Phone-okkal, de a használhatatlanság felülírt bennem mindent.
A még váltás előtt állóknak azt tudom tanácsolni, hogy csak komolyabb telefonra váltsanak, ha lehet, mert elég magasra tette a WP a szintet hardveresen. -
-
wenkman
tag
Pár napja telepítettem a laptopomra a Win10-et.
Ismerős vizualitás, ismerős menük, satöbbi.... olyan otthonos minden...
Sosem szerettem op.rendszert váltani, de most először nem szorongtam emiatt.
Köszönhetően a w10m telefonomnak!
Sajnálom, hogy a piac szerint nincs létjogosultsága ezeknek a telóknak. -
zolee001
őstag
Nos,aránylag uj készülékek kb 1-1,5 évesek (Az MS akkori karácsony ajándékai voltak egy szakajtonyi Windows telefon)
Természetes ,hogy az akksi romlik csak az áprilisi update után,szintén másnap reggeltöl lett látványos a romlás.
Megoldás lehetne letakaritani az ominozus updateket csak nincs lelkieröm rá,az Apple féle trükköket remélhetöleg nem veti be az MS mivel abból nincs kézzelfogható anyagi haszna mivel nincs mire upgradelni WP vonalon. -
zolee001
őstag
Csak átfutottam ,sajnos idöm nincs de itt is irják,hogy müködik
Working features * SD Card* Wi-Fi (WLAN)
* Accelerated Graphics (GPU). Minor issues with transparencies in Windows UI.
* Touch
* Microphone
* Wired charging (USB-C)
* Wireless charging (tested on Lumia 950)
* Dual boot (with Windows 10 mobile)
* Battery meter * Bluetooth (Only working in Lumia 950 XL)
* USB-C host (partially, still under development)
* Display Dock (Only USB and charging, no display connections currently work)
* Audio playback -
wenkman
tag
Szerintem ez is megvolt! :-)
Sőt, azt is megtettem, hogy WDRT után letöröltem a 8.1-ről az Időjárást, majd utána tettem fel a 10-est.... És ez sem működött...
De azért lehet megteszem újra...
"legfrissebb 8.1 illetve rendszer alkalmazások"
A rendszer alkalmazások alatt mit értesz? Az előre telepített appokat (is)? Azokat engedjem frissíteni az Áruházból? Vagy az Áruházból semmit ne engedjek a telóra? -
pikszel
addikt
Arra gondoltam, persze. Mindenképp gányoltnak néz ki.
(#96997) German_TD: Ahelyett, hogy finomítanának a dolgokon, folyamatosan valami elfarkalt dologba futok bele. A visszajelzési központban a bejegyzésekre persze nem reagálnak semmit, pedig megírtam az áruházas hibát is, képernyőképekkel megtámogatva.
-
npnp
tag
Szia
szürke a "Remove"
Telefon alaphelyzetbe állítás után csak angol és spanyol van...
Valami hüje korlátozás van a telón, mert házon belül van 4 másik W10 mobil, mindegyiken állítható a nyelv szabadon.
Annyit sikerült kideríteni, hogy az amerikai T-Mobile branded telefonja...de mi a fenének kellett a nyelvet tiltani?
Próbáltam német, horvát nyelv hozzáadását is, akkor is az angol marad a "Phone language"
WDRT is volt, maradt u.a.
P
-
Spet
addikt
Na úgy tűnik valami probléma volt a kiszolgálóm oldaláról. itt a letöltő link (store majd felugrik nem kell aggódni)
-
liksoft
nagyúr
Köszi, ahogy sikerül az M$ hitelesítésén átvergődnöm. Normál app lejön, erre hitelesítést kér. Lassan feladom, hiszen ez "mélytengeri dupla dugattyús búvárszivattyú".....
Ez még 8.1, leht azt nem szereti, vagy a jó ég tudja, mert M$ fiókot sem tudok létrehozni. Próbáltam már telefonszámmal, mail címmel, de állandóan olyan kódot kér amit megkaptam, és hiába adom be neki, az nem jó. Egyeneságifelmenőhölgyrokon !!!
-
Arpee78
senior tag
Ha az akku haldoklana, akkor minden nap lemerítené magát, de nem így van. Egy éjszaka alatt általában 3-4%-ot merül csak, 60%-ot csak ritkán. Ha állítanom kell rajt valamit, akkor szokott előfordulni. Szinte csak telefonálásra használom, de a napokban a vezetékes internetet kellett a mobilnetjével helyettesíteni. Talán a kikapcsolt mobilnet nem is kapcsolt ki.
A soft resetet (újraindítás) néha megejtem, ez szerintem átmenetileg megoldja a problémát, ha valami beragad és fut.
-
betegphiu
senior tag
Ezért kell a jó öreg Slim Social-t használni.
Igen, valóban jó a facebook beta, de a hírfolyam frissítés katasztrófa.
Meg kell keresni a folyamok,legutóbbiak részt. de akkor sem mindig a frisset posztolja.
Ráadásul zabálja az adatforgalmat is.Egyszerűen nem igaz, hogy ott a facebooknál egy műszak alatt nem lehetne rendbe tenni az appot.
leszarom én a live-ot,hogy nincs benne, de csak egy ráncfelvarrás kellene azt kész. -
-
Cane
őstag
Már napok óta nézem ezeket az oldalakat de nem tűnnek "hitelesnek" a kommentek. Olyan fizetett, techno-analfabéta hozzászólásokkal találkoztam amelyek csak ritkán utalnak az üzemidőre. Sok hülye már azt is 5 csillagra értékeli, ha megkapta a terméket.
Egyet rendeltem itthon de a negyedét sem tudja a gyárinak, pedig szinte megszólalásig hasonló de vannak apró eltérések. -
Nyethuszar
tag
Ezek szerint a fiókon volt igen, ha a "kapcsolatok" ban azt írta ki,hogy nincsen senki.. De ez mekkora baromság már... ?
Ezt nem tudom megérteni miért jó..
Ha ezt anno tudom,hogy ezzel IS szivat a WP akkor inkább droidot veszek..
Nem elég,hogy saját csengőhangot is csak programmal lehet úgyahogy berakni .. -
J.J. András
őstag
Mindegy, ez a TOPIC arra való, hogy a WP-seket érintő kérdéseket megbeszéljük...
szóval ide való lenne, de egyesek szerint ők határozzák meg, miről kérdezhet vagy értekezhet itt més fórumtárs...szóval a A_PAPA, akinek annyi ingere nem jut el az agyáig, hogy végig gondolja más mit akar, vagy próbál kifejteni egy "fórumon" /görögök ezért találták ki állítólag/, ez egyértelműen tipikus MS és WP-s hozzáállás, nem csodálom hogy az általam a Symbián után használt rendszert kinyírták....
Te A_PAPA, ez inkább a rendszer részéről is öngyilkosság volt, ajánlom figyelmedbe végig gondolni... az már nem droidos téma, miért lett 0,1% alatt a WP piaci részesedése.... szóval maradhat itt a bejegyzésem ?
köszi
-
Blue Eagle
őstag
m.-al kezdodjenek az oldalak cimei
Oké, ezt én is tudtam.hiba a rendszerben
Mármint milyen rendszerben?kell par nap mig a mobil nezetek kerulnek elore.
Pár nap? Há' már pár hete ilyen! Akkor most mit is csináljak szerinted? Ugyanis nem értem még mindig, korábban ilyen problémám nem volt egy mobil eszközzel sem.Kezdem sejteni milyen rendszerre gondolsz, ugyanis az androidos tabletem is hasonlót produkál.
-
Francia91
veterán
-
DJosef
őstag
Cib mobilbank, Budapest Bank, iCsekk, Okoslotto, Koin, Mobilfizetes (parkolas es palyamatricak), Mobile.de, Emag, Aliexpress, Jofogas, Booking.com, Trivago, Tripadvisor, BKK info,futar, TV24, Apple Music (spotify sem gond), Whatsapp, Viber. Ezen kivul alkalmankent Google fordito, drive, fotok, youtube.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Opel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Anime filmek és sorozatok
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest