Hirdetés
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Mobil flották
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabi94
őstag
válasz
kiszi07
üzenetére
Sima 6, 64 gb, Space grey.
Nincs gond az egy nappal sem, de az egy napot tuti ki fogja bírni. Nem úgy, mint a 820, amit ha reggel elkezdek használni, akkor délután 2-3 fele töltőért könyörög. És nem játékra gondoltam, hanem fórum, fb, messenger, telefonálás.
Szerintem az én használatommal este az iPhone olyan 20-30%-on lesz, az már nekem elég. Lightosabb napokon meg remélem, hogy a 2 nap lesz. -
hroberto
veterán
Egy ismerősömnek a 625-ösén a szomorú smiley jelenik meg bekapcsoláskor. Mi is a teendő ilyenkor?
-
ToniSoprano
addikt
válasz
csabi94
üzenetére
Itt egy teszt az akkuidőtől nem voltak elájulva valós használatban, hogy finoman fogalmazzak. [teszt] Mondjuk a takarékos üzemmód visszavesz a proci teljesítményéből kicsit, de érezhetően javítja az akkudiőt.
Kérdés:
Szoktam használni a takarékos módot, van benne lehetőség, hogy pl. a Whatsapp ilyenkor is fusson a háttérben és megkapjam az üzeneteket, ezt beállítom. De ekkor is idegesítő figyelmeztetést kapok, meg hogy takarékos üzemmódban nem fogom kapni az üzeneteket? Ez a figyelmeztetést ki lehet kapcsolni valahogy? A takarékos mód WP-n hogy működik, leveszi a procit, vagy csak a háttréfolyamatokat, üzeneteket tiltja le? -
csabi94
őstag
Hát én sem 300-ért veszem.

Van pár app, ami WP-re nincs, vagy nagyon rossz, ezért kíváncsi vagyok, másrészt én a telefonom készenléti fogyasztásával vagyok nagyon elégedetlen, és remélem, hogy egy iPhone nem fogyaszt annyit, ha csak az asztalon fekszik. A Lumia 820-am attól lemerül egy nap alatt szinte, hogy a wifi+mobilnet be van kapcsolva. Szerintem így egy iPhone elmenne 3 napot is. Persze, ha sokat nyomkodom majd, akkor ugyanúgy fog merülni, mint a 820, mivel kicsi benne az akksi.
-
StLui
veterán
válasz
csabi94
üzenetére
Én egy ok miatt maradtam (i4-ről váltottam régen 920-ra, akkor nagyon megbántam) mégpedig azért mert 60-ért vettem egy 640XL-t, ami néhány hiányzó, vagy béna appon kívül tud mindent amire nekem kell, tehát a 300eFt-os iPhone nem adna semmi plusszt. Néhány appot megoldom tablettel, persze az egyelőre iPad. Ettől meg nem pánikolok, hogy elhagyom, összetörik, vagy akármi.
-
Sz7Cs
aktív tag
sziasztok !
tudnátok segíteni, hogy tudom felvenni a podcast alkalmazásba a class fm morning show podcast-ját ?
-
Narakh
senior tag
-
csabi94
őstag
válasz
kiszi07
üzenetére
Én azt sem tudom, hogy fent van-e még. Amúgy is, mit érdekel már engem, vasárnap jön az iPhone-om.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Fájó szívvel búcsúzok egyébként a Lumia 820-tól, a mai napig hűen szolgál, kicsit gyorsan merül, de egyébként tökéletes telefon. Szerencsére nem megy messzire, Barátnőmnek adom, és így még látjuk egymást egy jódarabig.
-
csabi94
őstag
válasz
kiszi07
üzenetére
Van Mac-re WP alkalmazás, azzal lehet valamilyen szinten szinkronizálni, de azt nem tudom, hogy pl. tudsz-e vele zenéket másolni, mert nem használtam, rühellem. Én virtuális Windows-ban másoltam a telefonomra. További megoldás az Easy Transfer. Így wifi kapcsolattal tudsz fileokat másolni, nagyon jó cucc (mondjuk csak egyszer próbáltam).
-
kiszi07
senior tag
Sziasztok, van egy macbookom és egy WP készülékem. A probléma pedig az, hogy ha bedúgom a telefonomat nem érzékeli (csak simán tölti). Van egy WP-s készülék, azzal sem jó :/ Sajnos az apple szakmai topicban se tudnak segíteni.
-
johnym
csendes újonc
válasz
üzenetére
Szia! A beállítás menüben a biztonsági mentés menüpont alatt csináltam egy mentést. Ez lenne a teljes rendszer mentés? Ha megkérhetlek megnézed mekkora? Mert minap én is csináltam ilyet és"csak" 28,17Mb az egész. Én kevesellem,mivel androidon több Gb egy teljesen rendszer mentés.
-
törölt tag
Ahogy nézem egyedül az id3tag szerkesztést nem tudja. Ha a songs fület választod, ott elindítasz egy számot, akkor onnantól random play all van (persze ha benyomod a shuffle módot ugye), a böngészési listában nálam olya 5-6 album jelenik meg egy képernyőn, és elég gyorsan lehet görgetni, illetve lehet a listában keresni is.
A tag-ek szerkesztésére meg ugyan külön app, de ott a Tag Editor. -
Szelep
senior tag
Üdv!
Microsoft-fiók cserét csak telefon resettel tudom megoldani?

(#71769) Melack: Remek.
Gondolom arra sincs mód, hogy a reset békén hagyja a képeket stb. -
tom570
aktív tag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
2.1 média lejátszó,rádió,usb,Bluetooth egyben. A régi samu Galaxy mini alapból tudta kezelni.azaz a telón elindítom a zenét majd bt- keresztűl az említett masinán szólt.
-
tom570
aktív tag
Ha már zene lejátszó, a Core Player-el lehet bluetooth kapcsolattal egy külső eszközön hallgatni zenéket?
(a gyári lejátszón nem találok ilyen funkciót, gondolom nincs) -
J97
tag
válasz
üzenetére
Ez nem hangzik túl jól! Soft resetet próbáltam az nem vezetett eredményre. Mindenesetre megpróbálkozok a hard resettel is! Remélem, hogy csak szoftveres a gond! A nokia gyári garancia meddig érvényes vajon? Egy vagy két év jár rá? Ha van még rá lehet érdemesebb lenne Nokia szervizbe vinni közvetlenül, mintsem szolgáltatón keresztül intézni a gariztatást. Korábbi tapasztalataimból kiindulva!
-
Hi!
Nem tudom, jó helyre fordulok-e de azt hiszem igen. Szal tudtok olyan zenelejátszót ajánlani WP-re, aminek megvannak a következő funkciói:
- id3 tag nemcsak olvasása, hanem esetleg szerkesztése is;
- "random play all" funkció;
- mappa tallózásnál az -úgy tűnik mindenhol kötelező- idióta albumborító elhagyása.Hogy miért? Akinek van 20giga zenéje, kihull a haja, ha albumot keres, és egy album elfoglalja a fél képernyőt, ahelyett, hogy egy lista lenne (mert ugye van kb. pár száz album, azt ugye kellemes 1db/oldallal lapozni). Ja és a lista legyen abc szerint is szűrhető, mint a kapcsolatoknál.
thx! -
KunEmber
senior tag
válasz
bluemirage
üzenetére
Ja, látom már, kössz mindenkinek.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Bogyi007
üzenetére
Öreg típus?
Nemár, ez most komoly? Csak azért mert az öreg típusban ugyanaz a belső mint az újabb 640-esben. Ugyanannyira lesz támogatva is. A 930 szintúgy, meg az jóval erősebb a 640-től is. Attól, hogy valami később jött ki még nem biztos hogy jobb is. Sőt Lumiák esetében ez egyáltalán nem igaz, mert nagyjából 3 féle SoC van a kismillió Lumiaban. Kijelző technológiában, kamerában, meg memóriában vannak a fő különbségek. A 735 tökéletes választás a 625 leváltására, de a 640 is. -
Bazsee71
őstag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Páromnak Lumia 520 van, mindkét telefonon ment a HR frissítés után. Nála maradt a 8.1, pont a napokban próbálgattam azt is a sebesség kapcsán. Emlékszem, hogy a kezdetekben az sem volt ilyen döcögős. Csempéknél meg telefonkönyvnél az első fél-1 évben nem láttam ilyet, hogy "Folytatás..." vagy "Betöltés...", most meg a rendszer része. Akkoriban pont emiatt nem vettem droidot, mert szerintem nem elfogadható, hogy ilyen alap műveleteken gondolkodjon a rendszer.
A Leon-ra egyébként én is kíváncsi leszek, nincsenek illúzióim, de ha nem lassul többet, mint a 625-ös, akkor mi előnye marad az utóbbinak?Egy beindulóban lévő vállalkozás (vagy részleg) mikor nem mínuszos a kezdetekben? Ettől még nem jó szándékból, hanem kőkeményen üzleti érdekből (pl. marketing cél) bőkezűek. De ez már egy teljesen más terület: ha értesz hozzá, akkor minek magyarázzam, ha nem, akkor pedig felesleges.
Ugyanarról beszélünk, de akkor innentől kezdve W10M-t írok.
(#71751) confuser:
Igaz, a 625-öst még WP8-cal vettem meg, de már a 8.1 tudatában. Tempóban egyébként a 8-as verzióval volt egy szinten a friss Leon-nal. Mondjuk, hogy a 8-as nem lassult, ebben a tekintetben biztosan jobb is az Androidnál, pont ezért vettem meg. De akkor arról se hallgassunk, hogy egy rém buta rendszer volt, ha nem tudom hogy jön rá a 8.1, biztos nem a WP rendszer mellett kötök ki. Sajnos arról nem szólt a fáma, hogy a 8.1-gyel jön a döcögés...
Tudom, elég negatívan tekintek a rendszerre, de amit a 8.1 funkcionalitásban hozott, annyit sebességben el is vesztett, ennek pedig nem nagyon tudok örülni. Kíváncsiságból még egy hardveresen erősebb W10M-es készüléket ki fogok próbálni, mert még mindig maradnék a rendszernél, ha hozza azt, mint az elején. -
Bogyi007
veterán
válasz
tomboy0013
üzenetére
Én nem is akarom erőltetni a Win10-re váltást, nálam a 625 patent a 8.1 alatt akkor minek zargassam?
Az màr nagyobb bajom hogy utódját mit válasszak?! A tegnap bemutatott 550 egész jópofa lenne de a 720p felvétel miatt elhasalt nálam.
Talán még a 640 az ami tetszik mindent figyelembe véve. 735 az hiába jobb és erősebb csak "öreg" típus màr... 930 is ezért nem lesz alternatíva (meg persze drága is)
-
válasz
KunEmber
üzenetére
Az új telefonok pl. a 950-es széria bejelentéséről itt a topik. Szerintem jó, hogy nem ide került az első hullámban az a bő 300 hozzászólás.
-
confuser
senior tag
válasz
Bazsee71
üzenetére
"Az elégedetlenségem fő oka mégsem ez, hanem ami ide vezetett. Hogy frissítésről frissítésre csak döcögősebb és instabilabb lett a 8.1 is."
"Pár hete volt alkalmam tartósan kipróbálni egy LG Leon-t, árban egy árkategória a Lumia 625-tel. Nem is néztem melyik android verzió van rajta, de szomorúan konstatáltam, hogy sebességben köröket ver a 625-re... Frissítés sem különösen hoz lázba, ha van egy stabil verzió."
Tehát a WP-t frissíted, lassul, kapja be, az Androidot nem frissíted (de adott verzión is folyamatosan lassul), és az mennyivel jobb.
Nem úgy lenne fair az összehasonlítás, higy visszarakod 625-re az eredeti szoftvert, és úgy is hagyod?
-
bpasztoi
csendes tag
sziasztok!
a közelmúltban csináltam egy rendszer visszaállítást a Lumia 520 telefonomon és most csak a Here Drive+ van fent, a Here Maps ill. Here Transit nincs. a legnagyobb problémám, hogy nem találom őket az Áruházban sem, teljesen megszűntek létezni. valaki tud ebben segíteni?
Köszönöm! -
J97
tag
Üdv.!
Telefon: Nokia Lumia 630. Hibajelenség, hogy megjelenik a kis gps ikon fent de nem tudja lekérdezni a pozíciót. Here+ -ban sem és több alkalmazásban sem. MSN időjárás elindul de emiatt rögtön ki is lép. Nézegettem a beállításokat de azon a működés és nem működés közötti átmenetben amúgy sem nyúltam hozzá. Mindenesetre nem találtam benne semmi erre vonatkozót. Van valakinek valami tippje? Elhervadt volna benne a GPS modul?

-
tomboy0013
veterán
válasz
Bazsee71
üzenetére
Nem, nem elvárható, hogy egy béta rendszer jól működjön, azért béta
A Windows Insider alkalmazás nem mindenkinek készült, értelmesen le lett írva az is, hogy elsődleges telefonon nem javasolt kipróbálni.
A Microsoft mikor állított olyat, hogy a W10-hez elég lesz 512 RAM? Az már igen régen lehetett, nem a W10-nél. És még 8.1-en sincs gond a rendszer sebességével 520-on sem mint említettem. A Leon-ra kíváncsi lennék pár hónap után, mennyire lenne gyors. A droid tele szemeteli magát, lehet hogy először jó képet mutat, vagy egy HR után, de biztos lehetsz benne 1-2 hónap aktív használat is meglátszik már csak a rendszersebességen is. WP marad rendszersebességben olyan amilyen egy HR után.
Jut eszembe, 8.1-re frissítés után csináltál HR-t? Haverom panaszkodott az 520-ra milyen szar mikor elkértem tőle. Ő sosem csinált HR-t, frissítés után sem. Én újra húztam Recovery toll-lal és egyből patent az üzemidő meg a sebesség is. És innentől kezdve ez nem fog romlani sem ezt már az eddigi tapasztalataim alapján tudom. Fő verzió frissítés után kell egyedül alaphelyzetbe állítani vagy újra húzni az új rendszert.
És az is köztudott hogy mínuszos volt a mobilgyártó részleg, szóval jelenleg szeretetszolgálatként is tekinthetsz a mobilos részlegre mert még így is elkényeztetnek frissítésekkel. Fő verzióval is!És mint említettem nem WP10, hanem W10M. A WP a 8.1-gyel megszűnik.
-
KunEmber
senior tag
Sokat elmond a topic lelkesedéséről, hogy régebben egy-egy Win-es bejelentés után kb. 50 hozzászólás fogadott reggel. Ma 7 db várt. 7!

-
Bazsee71
őstag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Ha már készül egy Windows Insider alkalmazás, amivel elérhetővé válik a WP10 béta verziója, akkor azért elvárható, hogy használható legyen. Nem számítottam bug mentes változatra, de ez minden várakozásomat alulmúlta. Hétköznapi használatra szó szerint alkalmatlan.
Az elégedetlenségem fő oka mégsem ez, hanem ami ide vezetett. Hogy frissítésről frissítésre csak döcögősebb és instabilabb lett a 8.1 is. Munka kapcsán aktívan használom a böngészőt, a levelező klienst, navigációt. Nem hiszem, hogy az emlékeim szépültek volna meg, és a vásárláskor is ilyen tempót diktált volna a rendszer.
Nem azt kéne nézni, hogy melyik rendszer fut jobban 512 MB RAM-on vagy 1 GB-on, hanem hogy melyik fél mit kommunikál, milyen árban adja a készülékeket. MS bőszen hangoztatta, hogy elég az 512, a kisebb rendszerigény miatt így is megfelelően működik majd a rendszer. Tudtommal a Google ilyet nem állított soha. Pár hete volt alkalmam tartósan kipróbálni egy LG Leon-t, árban egy árkategória a Lumia 625-tel. Nem is néztem melyik android verzió van rajta, de szomorúan konstatáltam, hogy sebességben köröket ver a 625-re. Biztos erősebb a hardver, de nem drágább a készülék, innentől kezdve szerintem összevethető. Frissítés sem különösen hoz lázba, ha van egy stabil verzió. WP10-re sem tartok igényt, csak arra, hogy a telefon hozza a kezdeti rendszersebességet.Azt pedig nem gondolhatod komolyan, hogy a MS szeretetszolgálatként nulla profittal szórja a készülékeket...
-
tomboy0013
veterán
válasz
Bazsee71
üzenetére
Még mindig erősen béta állapotú a rendszer, továbbra sem értem hogy egy 20-as szériájú Lumiaval miért kell messzemenő következtetéseket levonni, mikor az is tisztán és érthetően le lett írva, hogy a 30-as széria fogja első körben megkapni. Vagyis elsősorban azokra vannak még optimalizálva az Insider build-ek. Én próbáltam 920-on és 930-on is. Ég és föld a különbség. Bár hozzáteszem 920-on sem tapasztaltam azon hibák nagy részét amiket említettél. Meg amúgy sem értem mit vársz egy 512 RAM-os készüléktől így 2015-ben. Nézd meg az 512-es droidos telefonokat és akkor mondd, hogy mész vissza droidra. Meg arra is kíváncsi vagyok melyik régi 512-es droidfon kapta meg a Lollipopp-ot meg melyik kapja meg a Marshmallow-t és mennyivel működik gyorsabban a telefon velük. Jah, hogy már az első pontnál elhasalt a dolog merthogy frissítést se kapnak.... Ha nem tudod értékelni azt hogy a MS legalább támogatja az alsó kategóriát is a többi gyártóval ellentétben akkor meg mi a fenének kellett a 8.0-át frissíteni? Folyton ez a sok értelmetlen panaszkodás megy minden topikban... Értékeljük már, hogy legalább törődnek azokkal is akik 20-30 ezres készülékeket vesznek csak amin nekik nulla hasznuk van.
Egyébként most 520-at használok 8.1-gyel még a 930 szervízben csücsül és azt kell mondjam ahhoz képest amilyen nulla az a telefon igencsak használható a 8.1 rajta. Mondjuk Windows Device Recovery Tool-lal újra húztam használat előtt és belaktam nulláról. Lassabban nyílnak az alkalmazások mint a 930-on de a rendszersebesség közel ugyanaz.Egyébként WP10 nem lesz, W10M a neve.
-
Bazsee71
őstag
válasz
szimi57
üzenetére
Ha fent van akkor meg még többet....
625-öm van, mikor 1,5 éve megvettem a telefont, akkor a fő szempont az volt, hogy gyorsan, akadások nélkül működik a rendszer. Aztán ahogy szépen frissülgetett, egyre lassabb lett, egyre több "Betöltés..." és "Folytatás..." felirattal szemezhettem másodpercekig. Elegem lett, Insiderrel felraktam a WP 10-et. Na, azóta csak a pénztárcám kímélte meg a készüléket a falhoz vágástól. Nem győzöm a visszajelzésben a hibákat jelezni, valami botrányos a rendszer.
Csak röviden és OFF-ban azoknak, akik a frissítésen gondolkodnak:
- 2-3x annyi "Folytatás..." és "Betöltés...", sokszor eredménytelenül -> reset
- Edge teljesen instabil és kiszámíthatatlan, kb. minden 3. oldalnál összeomlik a rendszer, sok oldalt be sem tud tölteni, nem lehet Google keresést beállítani
- naponta 2x eldobja a memóriakártyát, ami csak javítással használható tovább (a telefon nem tudja javítani, számítógépen kell; megjegyezném, hogy a kártyának egyébként kutya baja)
- Windows Store hol letölti az alkalmazásokat (már ha elindul), hol függőben van napokig
- az időközben kijött WP 10-es update-eket képtelen feltelepíteni a készülék, csak jelzi a meglétüket, de nem tölti le őket.Szóval nálam este megy vissza a 8.1. 1 éve még oda meg vissza voltam a rendszerért, bátran ajánlottam mindenkinek. Most már a hűségidő végét várom, és ha csak addig nem gurít valamit a MS, akkor irány vissza droidra...

-
MKLS
aktív tag
Az imént volt egy spontán elnémulásom (735). Háttérben futott a Lumia camera, Explorer, World of Tanks Assistant, Messenger, Store. Szándékosan csak a Messengert lőttem ki ezek közül és azonnal visszajöttek a hangok. Tudom, hogy nem egyértelműen a Messenger a ludas, de ahogy észrevettem az esetek többségében az.
-
törölt tag
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Az eddigiek alapján én nem fordulnék nagy bizalommal más gyártókhoz, amennyire támogatták a termékeiket. inkább maradnék Lumia vonalon. Vagy talán talán HTC, de azok meg jó drágák szoktak lenni és/vagy USA only.
ZavaBalazs: Hát igen, valahogy úgy kalkulálok, hogy egy kevesebbet fogyasztó SoC és 930-ével egyenértékű kamera jöhetne a 850-ben, akkor kibékülnék még a 720p kijelzővel, meg egyéb téren gyengébb paraméterekkel is. 950-re biztos nem váltok, mert nincs szükségem arra a hardverre, legfeljebb a kamerára, de az annyit nem ér. De azért még reménykedem, hogy a 850-be mondjuk egy SD615 és 2GB ram kerül majd

-
törölt tag
válasz
junior11
üzenetére
Azért remélem kicsit ennél jobban odateszik magukat
Nem mintha nagyon kellene az erős hardver, de így tényleg nincs sok értelme kiadni 4-5 modellt, ha lényegében két csoportba sorolható hardverrel (budget, flagship) jönnek csak.
Mondjuk év végéig még sokminden változhat. -
Ádám16
addikt
Valaki adna egy linket az MS mai streamelt esemenyere?
-
ZavaBalazs
őstag
igen, mert az, hogy egy mid-high telefonba ne belépő szintű hardver kerüljön, az hasonlóan irreális elvárás, mint amit bebüfiztél.

tomboy: korábban is már volt leak az 550/750/850 specifikációkról, amiben a 750/850 csak egy minimál ráncfelvarrást kapott, és nem rendes előrelépést, hogy kisimítsák a hatalmas ugrást a 850-950 között. nagyságrendekkel nem szokták ezeket eltéveszteni, szóval én nem várok tőle semmit.
-
no1r
őstag
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
szerintem 8gb rammal és minimum egy 16magos cpu-val kellene...
szerk: ja, és minimum 4Kban -
tomboy0013
veterán
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Lehet csak én nem látom, de sehol sincs hivatalos álláspont a specifikációkról. Akkor min is megy a fennakadás már megint? Emberek, nyugi van, várjuk meg a hivatalost, ha az is ez lesz akkor jogosan mehet a szokásos sírás-rívás. De addig mi a fenének megy az értelmetlen mérgelődés?
Egy kis pozitivitást is lehetne a topikba csempészni néha napján. -
junior11
veterán
Lumia 750 expected by year-end, Lumia 850 not coming this year [link]
-
razzorr
őstag
válasz
razzorr
üzenetére
Na akkor mégegyszer.
Nem jövök rá erre az email problémára.Fogadni tud de küldeni nem, állandóan hibaüzenetet dob "már majdnem megtelt a postaláda.Szabadítson fel helyet a töröt elemek végleges törlésével. Hibakód:86000C0E"
Mi az hogy majdnem megtelt a postaláda??? Van 50mb mail,mi szinte semmi.
A kiszolgálnak amúgy dub vagy snt -vel kell kezdődnie???
Komolyan idegileg kikészít hogy nem megy. -
Narakh
senior tag
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Mert az is egy reddit-kommentből indul ki, ami egy névtelen forrásra hivatkozó, arab bloggert idéz. A hitelesség netovábbja.
-
b.rics
csendes tag
Hali mindenkinek.
Lenne egy kérdésem valószínűleg benézek valamit felraktam a lumia 1520-ra a win 10-et egész jónak tűnik de az explorernek vége.
Már az edge van gyors-nak gyors bár nem 100-as(némelyik lap nem tölt be jól) és ami nagyobb gond nem találom a beállításokban a bing-et átállítani google-re ez hol van?
Vagy vissza lehet állítani az explorert?
Köszi előre is. -
hroberto
veterán
-
mirci18
addikt
válasz
üzenetére
Csatlakozom hozzá.
Szerintem is elszomorító hogy olyan programokat kukáznak amikre még nincs alternatíva de működnek.
Ezek miatrt is van a családban egy lumia 640-is még de sajnos az utóbbi idők hírei miatt egyre jobban gondolkodom nem e esetleges tudatos márkaleépítés zajlik.
Mert ha így haladnak akkor előbb utóbb még kisebb lessz a telefonos táboruk. -
npnp
tag
Sikerült az eddig Lumiát kamerának felismerő XP-t rávenni, hogy MTP-nek lássa a telefont. Igaz, egy 520-sal sikerült, de valószínüleg a többire is jó a megoldás:
If your Windows Phone Detects as Camera Instead of MTP Mode then follow steps below.
Go to Device Manager - Imaging Device - Driver Tab- Update Driver- install from a list or specific location(Advanced) - click Don't Search. i will choose driver to install - then click next - now you will see MTP Device Driver - Click on MTP Device and Update. Now your Windows XP detects Windows Phone as MTP Device.Egy fórumon találtam és nálam bevált.
P
-
razzorr
őstag
Az hogy van hogy valamiért az asszony 435-jéről nem tud mailt küldeni, csak fogadni. Jön a windowsos válasz mail hogy biztos nem jó a címzett mail címe vagy nagy a csatolmány. Nem jövök rá hogy hol és mit kellene állítani. Ötletek?
-
npnp
tag
Hello!
Adott egy Lumia 530 dual és egy XP-s gép ( HP 2140). Kamerának ismeri fel a gép, nincs USB kapcsolat, így az SD kártyára nem lehet másolni.
WMP 11-et feltettem, semmi...

Mi a gond? A céges XP-s gép szó nélkül látja bármelyik Lumiát
P
-
confuser
senior tag
-
UnSkilleD
senior tag
tudnátok egy normális stoppert mondani, nem baj az sem ha fizetős csak fasza legyen
-
tomboy0013
veterán
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Megtaláltam, köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- TCL LCD és LED TV-k
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- iPhone topik
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Borderlands 4
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- sziku69: Szólánc.
- Amazon Fire TV stick/box
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 86%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Unihertz Tank 3 Pro 8849 5G, 100 lumen / 120 Hz DLP projektor, óriási 23 800 mAh 16/512 GB
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Gondolom arra sincs mód, hogy a reset békén hagyja a képeket stb.

A Windows Insider alkalmazás nem mindenkinek készült, értelmesen le lett írva az is, hogy elsődleges telefonon nem javasolt kipróbálni.
Egy kis pozitivitást is lehetne a topikba csempészni néha napján.