Hirdetés
- Képeken mindkét Xiaomi 14T
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Smart Band 7 - hetedik
- Fillérekért hazavihető a CMF Phone 1
Hirdetés
-
AI-vizsgálat indult a Google ellen
it A Google EU-s, vezető hatósága vizsgálatot indított: a kérdés az, hogy az óriáscég megfelelően védte-e az EU-s felhasználók személyes adatait.
-
Már elérhető a Xbox Game Pass Standard
gp A régi Game Pass tagságot váltja a korábban bejelentett Standard, amelyhez már nem járnak a premier napi játékok.
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZavaBalazs
őstag
processzorban, kamerában jobb az 532, illetve van benne glance screen. én tuti ezt venném
bogyó: én úgy tudom, hogy az 530 is frissíthető lesz recovery toollal, csak az OTA frissítés marad ki.
[ Szerkesztve ]
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Ryoo
senior tag
OnePlus Nord CE 5g, Lenovo Legion Y540, PS 5
-
ZavaBalazs
őstag
mondjuk ha én színes 550-et akarnék venni, nem bánnám ha nem kéne egy külsős gyártó cuccáért kiperkálni ~5000 forintot, ami még így az elég meredek, 45 ezres edigitalos kezdőárral számolva is több, mint a telefon árának a 10%-a, hanem egyszerűen megvehetném színesen a microsofttól, mint eddig kb bármelyik készüléküket.
most viccen kívül, mi a halál ez az ár? ennyiért refurbished QI + NFC + LED alkatrészekkel megpakolt új 930 hátlapot vettem. ilyen 530-ra, 520-ra 1500-ért vettem ismerősöknek (ráadásul eredeti, nem 3rd party) hátlapot nokia careben, ennek is akörül kéne lennie.
Coulson: igazából annyira nem meglepő hazai appok esetén, hogy kap a WP is figyelmet, mivel elvileg kishazánkban az iOS előtt áll. ez meg egy ingyenes app, szóval az sem szempont, hogy melyik platformon mennyire szeretnek fizetni az appokért.
[ Szerkesztve ]
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
A Zéé
addikt
mondjuk ez így azért eléggé tetszik. Sokkal jobban, mint amikor csak a "pofáját" mutatta a kiszivárogtatott kép.
Az a proci nem tudom mennyire jó-rossz (annyira nem is érdekel), az 5 "-al meg úgy látom muszáj leszek megbarátkozni, bármilyen új telefon is lesz a jövőbenJust a simple Lineman...
-
nagyúr
-
-
Zsoleszhun
addikt
Egyre határozattabban érzem azt, hogy tényleg maga alatt vágja a fát a MS...
A Lumia 850-nek legalább egy Snapdragon 650-el és 2Gb rammal kellene kijönnie.[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
maximilian4
addikt
Ez egy nagy hazugság. Használtam több s400-as chipset-tel szerelt telefont, és mind egytől-egyig jobban teljesített hardverigényes alkalmazások alatt mint a l550-em s210-zel. Érezhetően gyengébb.
Mondjuk eleve nem értem a 650 létjogosultságát. Ugyan ezzel a specifikációval rendelkezik az 550, csak kisebb a kijelzője és gondolom fele annyiba fog kerülni akkor, mikor a 650 megjelenik.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
scyllarus
veterán
A jó még: - telefonálni azért erősen véleményes. Legalábbis februárban (amikor otthagytam a platformot) a hívásfogadás - megszakítás erősen problémás volt L550-en, egy olyan 20-as minta tapasztalataiból merítve.
(Ennyien cseréltük le akkor droidra/IOS-re, mivel már alapfunkciókkal gondok voltak).
Persze azóta javíthatták."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen