Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
no1r
őstag
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
735 dobozában is sima töltő volt, nem USB-s átalakítós
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
annyira nem lol, olcsóbb telefonnál szeretnek spórolni amin lehet, hogy lejjebb lehessen nyomni az árat, gondolom egy egybeépített töltő is olcsóbb, mint egy usb kábel + átalakító.
-
donmackó
addikt
válasz
w.simmons
üzenetére
MMS
APN: mms
username: mms
password: mms
MMSC: http://mms.t-mobile.hu/servlets/mms
MMS proxy: 212.51.126.10:8080Illetve a t honlapjáról:
Name
T
-
Mobile MMS
APN
mms
Proxy
<not set>
Port
<not set>
Username
mms
Password
mms
Server
<not set>
MMSC
http://mms.t
-
mobile.hu/servlets/mms
MMS proxy
212.051.126.010
MMS port
8080
MCC
216
(honos hálózat esetén autómatikusan kitöltésre
kerül)
MNC
30
(honos hálózat esetén autómatikusan kitöltésre
kerü
l)
APN type
mms -
w.simmons
csendes tag
Sziasztok! Valaki meg tudná adni a t-mobile-os mms beállításokat mert se fogadni se küldeni nem tudok.
-
-
D4ni
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Az 532-höz nincs gyári kábel szerintem

-
-
donmackó
addikt
válasz
betegphiu
üzenetére
Szerintem töröld a driverét, rebootolj majd dugd rá a telót. Adatkábel biztos hogy jó (törés, szakadás, érintkezés hiba stb.).
Total commanderhez meg ez kell -> MTP mód használata Total commanderrel.
-
betegphiu
senior tag
Sziasztok.
Olyan gondom van,hogy hiába dugom rá az 532-es lumiát a pc-re, nem látja sem filekezelő,sem totalcommander. Viszont az eszközkezelő látja,de sárga felkiáltójel van ott.
Ha rányomok a hibajavításra, nem csinálja meg.
Esetleg kell valami progi hozzá? Mert win8.1- en nó volt,de win10 nem akarja.Köszi előre is,üdv.
-
DaWe94
senior tag
mennyire érné meg egy 535-öt, 925-re váltani?
kezdek agybajt kapni a kijelző csodás felbontásától ehhez a mérethez, meg hát a kamera sem utolsó szempont... -
junior11
veterán
Egy kis statisztika [link]
-
tomboy0013
veterán
válasz
Burt1793
üzenetére
Most nagyjából 100 kép és 6 rövidebb 4K videó van a telefonomon, rádugtam, megnyitottam a mappát és kb 2-3 másodpercet töltött és belistázott mindent ami azonnal megnyílik ha rámegyek. A képek kb. fele Rich capture-rel készült illetve nagy felbontású minden 2. kép mert mindig úgy csinálom, hogy fullos kép is legyen amit majd később szerkeszthetek. És ez a lent látható Acer Switch 10-zel produkálta USB 2.0-val. Nem tudok mit mondani arra, hogy neked lassú. Hidd el nincs okom kamuzni, engem rohadtul zavar a lassúság és panaszkodnék ezerrel ha lassú lenne, de nem az. Épp a lassulások elkerülése miatt választottam anno a WP platformot is és amiatt tartok ki még mindig mellette. Ha bármi csak egy minimálisan is akadozik az engem már felbosszant és zavarja a szemem. De hát se a telefonnal se az adatátvitellel nincsenek gondjaim. Ragozhatjuk még ezt hozzászólásokon keresztül de nem lesz másképp akkor sem.
-
Gery1987
őstag
válasz
dewil666
üzenetére
Szia! Annyit lehet tudni, hogy mely készülékek melyek első körben megkapják.
Ezek a következők:
Microsoft Lumia 435, 532, 535, 640, 640XL.
Nokia Lumia 930 és 830.Ennyi. Ergó az összes MS név alatt kijött készülék és a legutolsó csúcs Nokia-k. A többiek 2. v akár 3. körösek is lehetnek. Illetve ugye kiesnek a 4GB belső tárhelyesek.
-
silboy
aktív tag
HERE Drive+ -t lehet valahogy állítani,hogy milyen szempont szerint navigáljon (leggyorsabb,legrövidebb,legegyszerűbb,stb.)?
-
Burt1793
veterán
válasz
tomboy0013
üzenetére
Amikor már megjelentek a képek ikonjai rögtön megnyílik a kép, de az ikonokat percekig húzza be, pedig usb3as kábelt használok erős gépen, usb3as porton.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Burt1793
üzenetére
Én a Win10 telepítése előtt egyáltalán nem indítgattam újra mégsem lassult, ez elmondható volt a 920-ról is. Pont ezért szeretem ezt a platformot, csak használni kell és normálisan működik. Nekem is vannak nagyméretű képeim. A videókat lassan tölti be de a fotókkal nincs gond. Biztosan én vagyok különleges, hogy gond nélkül funkcionál a 930-am, kivéve a mikrofonos dolgot.
-
Burt1793
veterán
válasz
tomboy0013
üzenetére
Én sose indítottam újra, így 2-3 havonta belassult, azaz több volt a betöltés felirat. Nekem sok 20 mp-es kép volt rajta, illetve tele volt zenével is, várni kellett.
-
válasz
kovacsroli
üzenetére
Google vagy outlook fiók a legegyszerűbb megoldás, ahogy írták is.
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Azt lehet tudni hogy mikor kapják meg hivatalosan a lumiák a wp10-et?
Van már konkrét dátum vagy megint tolódik? -
spider80
őstag
válasz
kovacsroli
üzenetére
Telefonon sehogy. Nem jó outlook, vagy google fiókba?
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
szeretném az összes névjegyemet sim kártyára másolni, hogyan tudom ezt megtenni? 735
-
enginev3.0
félisten
válasz
tomboy0013
üzenetére
Bosszantóan lassu mappa betöltés márpedig jelen van gépen
-
SOAD19
addikt
válasz
tomboy0013
üzenetére
Nálam is jelen van, ez, hogy lassan tölti be a képeket, igaz nálam akadnak 10 megás képek is, bár néha átteszem őket a gépre, és a telefonon, csak az 5 MP-eseket hagyom.
Sokszor, ha kell pár kép a telefonról, akkor mailben elküldöm magamnak, sokkal gyorsabb így.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Burt1793
üzenetére
Én még nem találkoztam közel 1 év alatt semmi lassulással 930-nál, nemtudom a tiéddel mi lehet a probléma. Meg nekem tableten azonnal tölti be Win10 alatt a képeket, ez 8.1-gyel sem volt gond.
Az alkalmazáshiány meg nem rendszer hanem fejlesztő és felhasználó hiba. Ettől még nem lesz rossz a rendszer, maximum néhány embernek gyér az alkalmazáskínálat. Idővel orvosolva lesz. -
MrCsiT
addikt
válasz
correctman
üzenetére
Azért ekkora semmit írni egy hsz-re ontopic-ként, ehh..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azon, hogy feldug egy eszközt Windowshoz USB-n, és az lassú, mégis mi a "user error"?!

Burt1793: nem kellene a fél netet a telódon tárolni az 512GB-s mem.kártyán, és akkor gyorsabb lenne?
..ezen túl, egyébként simán lehet valami driver probléma is. Mintha lenne valami szinkronizálós segédprogram a Lumiákhoz win alá (talán egyszer, véletlenül feltettem), próbáld meg feltenni, hátha telepít valami drivert. Nálam Win 8-nál volt ilyen egy idő után, de nem jöttem rá, mitől.
Esetleg, ha tudod, töröld az eszközt az eszközkezelőnél, és következő csatlakoztatáskor felismeri újra, akkor ismét kap drivert, lehet, jobban megy majd a windows-nak a telepítés.
-
dangerzone
addikt
Sziasztok. Van egy lumia 735 telom. A gondom az vele, hogy hiaba van benne egy micro sd, meg 2 giga ures hely magan a telefonon, nem indul el néhány program, egyből kilepked, fenykepezesnel meg kiírja, h nincs elegendő hely. Ez mitol lehet?
-
Burt1793
veterán
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Nem ismerem ennyire a Lumiákat, a 930-at messziről felismerem, a többi 520-as.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Morris
veterán
válasz
AxBattler
üzenetére
Én is megtapogattam mindkettőt. A sima 640 szvsz jobbnak tűnt. A 640xl túl nagy ahhoz a felbontáshoz. Ott már elkelne a fhd. Ezzel viszont ott tartunk hogy 1520, ami már újonnan nem kapható.
csacsi67: Ennyire nem nyúlnék bele. Nem értek hozzá, elb*szni sem szeretném.
A sima 940 tényleg tökéletes készülék lenne. A méret tökéletes. A felbontás ehhez a kijelzőhöz egy kicsit sztem túlzás. Akku szintén tökéletes. Viszont az ár (ha igaza lesz a verebeknek) megint kiábrándító.
Kollégám most cserélte le a note5-öt egy iphone 6plus-ra. Ennyi pénzért már inkább én is a szifont venném és nem a 940/940xl-t.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
correctman
üzenetére
azt ne mondd, hogy neked pikk-pakk betöltenek a képek, és mi basszuk el?

Burt: mostanság pl velem leginkább 635 / 735 jön szembe, és mint fentebb is írták, több gazdag EU-s országban is vagy második, vagy nagyon szoros harmadik a WP az iOS mögött. simán el bírom képzelni, hogy ha EU mínusz GBR-t nézzük (mert hülye angolok, angol hülyék) akkor összességében is 2. helyen áll a WP ebben a térségben.
-
Burt1793
veterán
válasz
tomboy0013
üzenetére
Nem csak a rendszer számít, hanem az alkalmazások is, amik rajta futnak, sőt...

A 930 is be-belassult, újra kellett párszor indítani, ezt is lehet takarítani (persze nem a ram cleaner programokkal, hanem kézzel, kis hozzáértés kell), de nem biztos, hogy kell majd, mert ez már nem a 2.3, hanem az 5.0.2. Ha nem válik be, lecserélem, nem téma, amúgy nagyon jónak tűnik.Miért van az, hogy a 930-at gépre dugva a képeknél, zenéknél hosszú a töltés, míg mondjuk a droidos A5-ön minden azonnal nyílik, töltődik? Valami szar a PC-n lévő W10 beállításaiban? Más a csatlakozási mód?
930-on mire betölti az összes fényképemet, eltelik 5 perc.(#71351) csabi94: Annyi 520as van, mint égen a csillag, 2 fillér és világít... de mindegy is, mert gazdagabb országokban a wp a harmadik.
-
csacsi67
addikt
válasz
Morris
üzenetére
Van megoldás rá csak egy kis hozzá értés kell hozzá elrontani nem tudod .Ez a modszer természetesen a az rm meg a finn product kod más enyém is T- nekem finn euros sw van fent. [link]. Azért vannak olyan programok ami nem hardweres hiba a halott telefont is fel lehet éleszteni. De mi elött belekezdesz szedd le az eredeti T sw-t mert ha valami kavar lenne csak ugy tudunk lelket verni bele.

-
csabi94
őstag
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Itthon a WP megelőzi az iOS-t...???

-
StLui
veterán
-
válasz
Morris
üzenetére
A Telenoros 930 szerintem gyárilag független volt, amíg volt. Náluk ez bevett szokás. Telekomosként nekem is Telenoros kártyás' 925-öm van. A szolgáltatói kártyájukat, azaz a praktikumot 1 hét után persze eldobtam. A garit ettől még néhány hónapja jól intézték, alapcserés lett, így kvázi új telefonom lett 1 év után, miközben nem is vagyok telenoros

De ami a lényeg
Az jó kérdés, hogy a telekomos WP-s telefonok függetlenek vagy sem. Ez a szoft.frissítések miatt érdekes... Szerintem nem függetlenek és várni kell mindig a frissítéssel akár 1-2 hónapot is, mire a lokalizált szolgáltatói verzió kijön.. és tényleg max egy logó és csengőhang miatt van az egész... Emiatt gondolom.
Szerintem nem bánnád meg a 930-at, még mindig eléggé jövőbe mutató... naggggyon sokáig jó lesz WP alá.. előbb fog behalni a vas, mint elavulni a WP alatt. Hja és az egyik legjobb kamerával. Ha lenne glance én már rég váltottam volna! Isteni kézbe fogni is
-
-
Morris
veterán
válasz
tomboy0013
üzenetére
És azokat lehet törölni? Vagy van valamilyen mód az eltávolításra?
Nem szeretem ha belenyúlnak a gyári rendszerbe.
Már csak azért kérdezem, mert lehet, hogy beújítok egy 930-at. -
Morris
veterán
A telekomos 930-ban van valami ami arra utal, hogy szolgáltatói készülék? Belecsempészett telekom csengőhang vagy ilyesmi?
-
válasz
Morris
üzenetére
Szerintem van választék és persze bele lehet kötni... ebbe az 1-1 alternatívába is, de attól még van.
Új független 930 100 tHUF környékén van ÉS MÉG MINDIG KAPHATÓ. Az tényleg igényes és jó telefon... a mikrofonjaival szokott néha gond lenni. Az utódmodell az akár +100%-os felárja mellett (ha igaz a hír) kevés olyan plusszot tud, amit szerintem hasznosítani is lehet. Na jó... talán jobb lesz az üzemideje... de itt kb. vége is a gyakorlati előnyöknek.
A 930 kapható egyébként 2 év rabsággal is itt/ott, akkor occónak is nevzhető
A 830-at sem vetném el, hiszen igényes felépítés az is. Sőt van benne glance, de ajnos IPS..., de ez meg ugye ízlés kérdése. A kamerája vitatható egy 925/930 és utódjaihoz képest... De a mindennapok terén a legtöbb embernek elég.
A 735 ár/érték best buy... Ez az egyetlen előnye Sokaknak ajánlottam és akik vették szeretik. De azért kézbe véve ott már a minőségi érzés elszáll... legalábbis nálam. De a vásárlók többségét nem zavarja a műanyag érzés.
Tehát szerény darabszámban azért minőségi választék. Persze nem tucatjával mind a droidon, csak 1-1 darab
Ami így leírva elég vicces, de a zárt rendszer márcsak ilyen... IOS alapú telefonból sincs olyan sokféle... 
925öm van... semmi gondom vele. A 930-ra glance hiánya miatt nem váltok, a 830-ra a rosszabb kamera miatt és az IPS is zavar. A 950re kíváncsi vagyok
-
DaWe94
senior tag
válasz
lugosi
üzenetére
Én sem problémázok, pedig nekem csak egy sz@r 535-öm van..
Semmi bajom vele sőt nagyon is szeretem, pedig erősen alsókategória. Bár jelenleg nem mernék újra wp-t venni, max akkor ha tudnám biztosra, hogy a w10m után behozzák a lemaradást az alkalmazások mert néha zavar már...
Ha nem fog változni a dolog akkor elkezdek gyűjtögetni egy új nexusra vagy motorolára..
-
d@minator
addikt
Sziasztok! Küldtem egy Lumia 735-re iPhone-ról egy névjegyet vcf-ben de nem tudják megnyitni és minden nap ugyanabban az időpontban megkapják tőlem sms-ben. Mit lehet tenni ezzel?
-
bandi0000
nagyúr
Hali
egy kis segítségre lenne szükségem, mivel annyira nem ismerem a windows rendszer működését, androidos vagyok voltam telefonon, de van egy lumia 530-am másodlagos telefonként ami most elsődleges lett

Szóval, eddig úgy használtam hogy lefrissítettem rajta mindent, feldobtam a messengert is, így nagyszerű üzemidőt produkált volt mikor kibírt 18 órát is, de leginkább az alatt volt, sokszor csináltam hard resetet de nem segített semmin, most viszont véletlen csináltam, és lusta voltam beállítani a telefont, így viszont nem merül, pl 45%-on vagyok 20 óra üzemidővel de volt 1 óra net 1 óra zenehallgatás stb, szóval most nem tudom messenger kavarna be, vagy mert nem lőttem ki a háttér szinkronizálást, de mivel csak akkor van bekapcsolva a net mikor használom nem értem mit dolgozhat a háttérbe ami merít
-
Morris
veterán
Az ár miatt akadtam ki. Ennyit nem ér a 940XL (mondjuk nem biztos, hogy van légjogosultsága a 1440 x 2560-es felbontásnak). Kezdenek ők is elszállni mint almáék, samsungék, meg LG-ék.
Sokkal versenyképesebb lenne ha nem aranyárban kínálnák a készülékeket.Annyi pénzért a 640XL is egy retek. Azt hittem jó, de nem. Még szerencse, hogy előbb megnéztem a MM-ba, minthogy megvettem volna.
1520 kéne. De nincs.
Nézegettem aprón a 930-akat és majd mindegyik f@s. Talán egy vagy kettő van olyan, amit nem ejtettek le, nem vertek a földhöz és nincs lepadkázva a sarok. Szánalom. És ezért 60-70-80-90k-t kérnek.
-
-
Egyébként mindig az előtted lévő hsz-ek olvasgatása közben csodálkozok, hogy mi baja az embereknek, és aztán mindig oda jutok, hogy alapvetően azért nem problémázok, mert a 1520-ammal nem nagyon van problémám. A mai napig jó vételnek tartom hogy akkor meg lett véve (igaz jó vásárt is csináltam).
Persze nem látok bele a gyártó(k) döntési mechanizmusaiba, de a 1520-at szerintem korán hagyták abba.
-
-
Morris
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
oké, esetleg 5,5"

De azé írtam, hogy a franc tudja, lehet beújítok egyre, azt meglásssuk, mit mutat. -
Morris
veterán
válasz
tomboy0013
üzenetére
Öö, én annyit tennék hozzá, hogy a droid verziószámának növelésével egyre jobb és jobb lesz a rendszer. Azért arra is odafigyelnek keményen.
Egyébként elnézve az "új" microsoft készülékek árát, erős a gyanúm, hogy nem maradok wp fan.
Egyszerűen nincs értelmes alternatíva. Szar a termékkínálat.
A 930 jó lenne, de lehetne egy icipicivel nagyobb a kijelző.Mondjuk 5,2"
Arról nem is beszélve, hogy a mai napig elég drága azért! Maga a win10 így első ránézésre nem fogott meg. Kísérletezni meg nem akarok a saját pénztárcám kárára.Franc se tudja mit lépjek...

-
donmackó
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Pedig gondolkodtam rajta hogy beszerzek egy komolyabb win phone-t, mert megtetszett.
-
-
donmackó
addikt
Az új Lumiák nem Windows 10 Mobile TH2-vel érkeznek.
Ez egy kicsit ellenséges érzést vált ki belőlem a Microsoft iránt.
-
germinator66
aktív tag
válasz
germinator66
üzenetére
Megoldódott: a helyes beállítás a kimenő portra 993, a bejövőre 465, és mindkettőre be kell pipálni az SSL titkosítást!
-
germinator66
aktív tag
Sziasztok!
t-email-es fiókot elvileg gyárilag ismeri a WP, fel is veszi simán, azonban levelet nem tudok küldeni. Kapok egy vissza levelet a WP-től, hogy valami hiba volt, nem tudta elküldeni.
Találkozott valaki ilyennel? -
Burt1793
veterán
válasz
mirci18
üzenetére
Próbálj ki egy androidos telefont. Ha szeretnéd, megmutatom egymás mellett működés közben a Galaxy A5-ömet és a 930-amat. A 930-on többször annyi a betöltési idő, mind a viberen, mind a messengeren. Az értesítés nem tűnik el miután elolvastad (tálcáról), a facebook app néha belaggol lefele görgetéskor. Ennyit a lagmentes rendszerről és ez a 930-as, ami jóval erősebb az A5-nél, melegszik is rendesen sajnos és Edge nettel (mivel messze nem olyan jó az antennája, vidéken sok helyen ezt tudja) be se tölt semmit a szemét. Csodák csodájára az A5-ön it vidéken is LTE van, 930-on sokszor leváltott Edge-re, amivel még jobban merült.
-
Ezt láttátok?
http://m.mobilarena.hu/hir/nem_lesznek_olcsok_az_uj_csucs-lumiak.html
Nekem szimpatikusak az új cuccok ez alapján, de árban egy kicsit lejjebb kéne mennie a gyártónak, ha piacot akarna nyerni.
-
Aeroglobus
tag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Bocs rosszul fogalmaztam. A család fiók valóban megszünik. Ez az üzenet a microsoft fiók weboldalon található Család -on belül elküldött meghívónál jön be, mikor onnan próbálok valakit meghívni. Ott lehet azt szabályozni, hogy pld a gyerek mihez férhet hozzá. Ott jön ez az üzenet. És szerintem ez nem a régi család fiók lehet.
-
-
SidCorky
őstag
Srácok, ilyenkor mi van? Igazából nem tudom pontosan mit csináltak vele...hazaértem, és anyám azzal várt hogy oldjam meg
Állítólag tettek rá valami kódot hogy a 4 éves öcsém ne nyomogassa el folyton, de most a kissrác hamarabb kelt fel nála, és mikor anyám felébredt, ilyen állapotban volt a telefon. Valami ötlet? -
goran78
tag
Sziasztok, Nokia 520-as telóm képernyője betört - nem érzékeli az ujjamat, így nem tudom a SIM kártyára rámenteni a telefonba mentett neveket/telefonszámokat. Tudtok adni vmi javaslatot, hogy miként tudnám ezen adatokat kinyerni a telefonból?
Köszi - goran -
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Aeroglobus
üzenetére
Ez megszűnő szolgáltatás, alkalmazás, emlékeim szerint.
-
Aeroglobus
tag
Szerintetek a család fióknál miért jön ilyen ha elküldök egy meghívot:
To join this family, you’ll need to leave the Microsoft family you’re already in.
Járt már valaki így? Mi lehet a megoldás rá?
-
drfedayn
tag
Csókoltatom azt aki outllook peopleben az összekapcsolását a hivatkozás pontba rejtette...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- BestBuy topik
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Motoros topic
- Ingatlanos topic!
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro XL 256GB Gari: 2028.04
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4549
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,100% Akkumulátor
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 100% Akkumulátor
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

kezdek agybajt kapni a kijelző csodás felbontásától ehhez a mérethez, meg hát a kamera sem utolsó szempont...

"