- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- DIGI Mobil
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spet
addikt
válasz scott_free #99399 üzenetére
Oldal betöltődik, menük a helyükön. Account nélkül viszont mélyebben nem vizsgáltam.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Spet
addikt
-
Spet
addikt
-
Spet
addikt
válasz szabonagyur #98715 üzenetére
Windows Device Recovery Tool-al.
-
Spet
addikt
válasz Blue Eagle #98646 üzenetére
Elméletileg ez (csak PC van megjelölve)
-
Spet
addikt
válasz quailstorm #98264 üzenetére
Nem zár ki a (mobil) rendszer, hanem maga a világ haladt tovább, és miután nem fejlesztettek rá igazán soha, így magát a tartalmat nem (fogod tudni elérni) éred el róla.
Itt akárhogy akarod faragni rootolni a rendszert, nem fogsz sokra menni vele.
[ Szerkesztve ]
-
Spet
addikt
válasz quailstorm #98260 üzenetére
Létezni létezik a program (ahogy rákerestem), de hogy elég sok helyen crackelt verzió érhető el, ami gyanús
Közben kicsit utána olvastam a dolognak, hogy ne írjak/kérdezzek teljes baromságot .
Oké unlockolod a rendszert, hozzáférsz az átlag felhasználóként nem elérhető fileokhoz, módosíthatsz registry-t, próbálkozhatsz ROM módosítással (ki tudja hány óra munka árán), próbálkozhatsz android futtatással vagy használhatod az eszközt mint egy pendrive Mass Storage mode segítségével.
Én, mint aki nem tud programozni megkérdem: miért?
A windows 10 futtatásának lehetőségét még megértem, faragják még most is, de a többi dolog? Elhalnak, vagy nagyon ritkán van update, mint a WPinternal esetében is.
-
Spet
addikt
válasz quailstorm #98258 üzenetére
Hello,
Windows telefont nem nagyon hackelték, registry-t módosítottak (ez nem android, hogy minden tudj vele csinálni, úgy mint egy nyílt forráskódú androiddal). Nincs olyan, hogy unlock/jailbreak. Max annyit tudsz csinálni, hogy futtatsz windows 10-t Lumia 950/950Xl-ről
Programot majd fogsz tudni innen például. De persze ami szerver kapcsolatot igényel az nagy eséllyel nem, vagy rövid időn nem fog működni.
8.1-et százezer éve nem frissítették, így ha a szerverről lekapja még magának a frissítést menj el a végéig.
-
Spet
addikt
-
Spet
addikt
válasz kalozhun100 #98007 üzenetére
Próbáld meg később, esetleg újraindítás után.
-
Spet
addikt
válasz egykori #97961 üzenetére
Én is így voltam. Aztán elkezdett belassulni (kamera lassan indult, lassan dolgozta fel a képet, stb.).
E mellett lelőtték a messengert, így azt a céges telefonomról kellett futtatni. Panaszkodik már a Whatsapp is. Telefon maga néha nem csöng ki csak jelzi, hogy kerestek stb.
WDRT-ni nem volt kedvem, hogy a fél hétvégét elvegye az életemből.
Használtam én is a WP-t 5 évet, miután nem az alsó kategóriával kezdtem (lumia 735), így tökéletesen megfelelt az igényeimnek a rendszer. Ez lehet annak is az eredménye volt, mert az Xperia Ion kikészített idegileg (talán azóta sem tudnak a Sony-nál normális telefont összerakni )
Kamera tudás alá nem szerettem volna adni (még ha nem mindig fotózok), de a gatyámat sem akartam új telefonra költeni.
Néztem a Mi 9/ M9SE-ket, de ott a kamera valamiért nem volt az igazi a kiállított daraboknál, így végül P20Pro-ra esett a választás.
Mai-holnapi nap kb költözéssel fog eltelni. Azután pedig az androidot próbálom kigyomlálni, hogy minél kevesebb adatot szeressenek felhasználni.
IOS-t meg csak azért nem választottam, mert baromira túlárazottak a készülékek (ellenben nagyon biztonságos a rendszer)
Szerencsére a 950 után a P20Pro nem nagyon nőtt, csak magasságban.
-
Spet
addikt
válasz wenkman #97944 üzenetére
Legyen valami jóval frissebb leírás a programról.
Ma megérkezett a P20Pro így lehet kipróbálom milyen lesz vele.
-
Spet
addikt
Nincs semmilyen vírus, csak Magyarország elméletileg első számi tech odala képtelen egy cikket lehozni, hogy mi folyaik itt, de másoknak érdekes módon megy.
-
Spet
addikt
És nálam hivatalosan kihalt a messenger.
-
Spet
addikt
válasz Chuck Norris #97705 üzenetére
Annyiért, mint gyűjtői darab, meg is érhette.
-
Spet
addikt
válasz Chuck Norris #97700 üzenetére
Hát ha a tárolt oldalon lévő árért volt, akkor tényleg azt kell, hogy mondjam, hülye aki megveszi.
-
Spet
addikt
válasz turbulencia8 #97656 üzenetére
Mert nem tud már senki felhasználó bázis mennyiséget mondani. (amit mondjuk kétségbe vonok, de biztos elhanyagolható mennyiség a teljes piacot figyelembe véve)
-
Spet
addikt
válasz zolee001 #97650 üzenetére
Nem hinném, hogy csak update tehet arról (bár az Apple szelleme még biztos él).
Az MS-nek, ha nagyon érdeke lenne, akkor egyszerűen egy kill switch-et építenének be egy update-be, és megnyomnák év végén. De láthatjuk ezt nem teszik (windows XP, Vista stb.)
A WM10-t futtató készülékek minimum 3 évesek, de ennél átlagosabban nagyobb életkorúak. Az akkumulátorok teljesítménye meg idő függvényében/használattól függően folyamatosan romlik. El kell fogadni.
(Ha folyamatosan használnám a 950-t, akkor kb. fél napot bírna már csak ki az eredeti akkumulátor)
-
Spet
addikt
Gond nélkül üzemelt a messenger, nem kell aggódni. Cikk elején is a support megvonást említik (mintha eddig is foglalkoztak volna vele, lol), aztán mentek el a sötétebb képbe, hogy teljes lelövés.
Mind1 birják ki fizetésig, aztán váltás.
-
Spet
addikt
válasz lorcsi #97501 üzenetére
Lumia 950 helyett nagy eséllyel Pixel 3 lesz az utód. (amoled, hasonló méret, s jó a kamera, más kérdés, hogy zsebbenyúlós).
Ha lumiát szeretnél, akkor kb maradt az angol piac. 1 héten belül megjön amit veszel.
-
Spet
addikt
-
Spet
addikt
válasz wenkman #97058 üzenetére
Nem hard reset kell, hanem WDRT.
Állj vissza 8.1-re.
Frissíts le mindent (legfrissebb 8.1 illetve rendszer alkalmazások), de ne telepíts semmit se pluszba!
Távolíts el minden olyan alkalmazást ami nem kell. (mert lesz olyan ami 10 alatt beragadva megmarad)
Töltsd le a frissítési tanácsadót a Store-ból, és indítsd el.
Vedd elő a hideg élelmet, és menj el túrázni.
Miután visszatértél a túrázásról, hagyd, hogy a telefon lefrissítse magát (rendszer+alkalmazások)
Lakd be.Volt 735-m (imádtam is), de így működött a rendszer jól.
-
Spet
addikt
Nem, nem azért írtam, hogy panaszkodjak.
Nagy eséllyel még odáig (vagy tovább) kibírja gond nélkül a 950 (kopp-kopp), aztán kezdődik az utódkeresés.
-
Spet
addikt
válasz zolee001 #96989 üzenetére
Biztonsági patch semmi több.
Ezen felül már csak ilyenek várhatóak 2019 decemberig, amikor lejár a hivatalos támogatás.
-
Spet
addikt
Na úgy tűnik valami probléma volt a kiszolgálóm oldaláról. itt a letöltő link (store majd felugrik nem kell aggódni)
-
Spet
addikt
Telefonon keressetek rá. Első találati cikket megnyitjátok benne lesz egy link, ami a store oldalra irányít (PC-n nem lehet megnyitni!). Onnan lefogjátok tudni tölteni.
Windows 10-en teszteltem elindul a letöltés.
-
Spet
addikt
válasz laceszgamer #96873 üzenetére
Szoftver. Lumia 950 is eljátszott pár ilyet, igaz nálam sima újraindítás, vagy akkumulátor ki-berakása megoldotta a dolgot.
-
Spet
addikt
válasz janeszgol #96792 üzenetére
Kanyi dolog nem hangzik el semelyik külföldi hírportálon a letiltással kapcsolatosan.
So it's no surprise that while the apps continue to exist for Windows phones, they're not actually getting new features anymore, and Microsoft has said so. Neowin
The apps aren’t fully dead yet, but Microsoft is no longer developing new features for them. Verge
Sima pöcsöm magyar mentalitás fújjuk a lufit nagyobbra, mint a valóság.
-
Spet
addikt
-
Spet
addikt
válasz betegphiu #96645 üzenetére
Wi-fi-t csenem, így az adatforgalom nem érdekel
Utazás közben meg nincsen elvonási tüneteim, hogy a FB-t vagy mást pörgessem és belebújjak a képernyőbe (elég, ha körbenézel a tömegközlekedés alatt). Jó az nekem, ha óránként pár perc alatt a friss dolgokat átnézem.
-
-
Spet
addikt
válasz Tradiator #96505 üzenetére
Áruházzal való kapcsolati probléma.
Mióta áll fenn? Általában egyébként egy idő után magától helyreáll.
Ha nem adnak ki frissítést a programhoz, akkor meg nem is fog frissülni (ez nem az android rendszer, hogy naponta, vagy hetente hegesztenek valamit)
-
Spet
addikt
Hát ha találsz nem stock fotóval hirdetett példányt, akkor már tudsz viszonyítási alapot tenni.
Úgy azt is hozzá kell tenni, hogy már kereskedelmi forgalomban nem kaphatóak a telefonok, így az alkatrész ellátottságuk is csökken, maradnak az után gyártottak.
Mihez keresnél egyébként?
-
Spet
addikt
válasz zsoltzsolt #96434 üzenetére
Nem sok mindent, legfőképpen biztonsági hibákat foltoztak
-
Spet
addikt
válasz Nyethuszar #96348 üzenetére
Nem szopatott, te nem voltál tudatával ezzel/vagy egyszerűen tettél rá magasról.
-
Spet
addikt
válasz Nyethuszar #96345 üzenetére
Sehogy.
A fiókon volt minden kontakt, amit megszüntettetek .
-
Spet
addikt
válasz makoss #96295 üzenetére
Nagy eséllyel a 8.1 alatt működő Internet Explorer-t már nem támogatja a rendszerük.
3 lehetséges lehetősége van:
- letölt valami böngészőt (pl Surfy-t), és teszteli, hogy azon megy-e, ha igen öröm-boldogság,
- ha nem és szereti a rendszert, akkor vesz egy W10M rendszerrel kijött telefont (lumia 650, 950), és átköltözik arra, és használja, mert ott működik a videó lejátszás (teszteltem),
- vagy átvált androidra vagy IOS-re.Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Spet
addikt
válasz betegphiu #96290 üzenetére
Nálam tegnap este összeomlott szintén: értesítő sávot csak lezárt képernyő esetén lehetett lehúzni, illetve az edge is érdekes anomáliákat produkált.
Többszöri újraindításra, kikapcsolásra sem állt helyre. Már majdnem HR-t csináltam, mire eszembe jutott mi lenne, ha az aksit lemeríteném. Érdekes módon 5%-nál újra életre kelt az értesítő illetve az edge, így a hiba elhárult. Ellenben takarékos üzemmód értesítés sem jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 230 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest