- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- MIUI / HyperOS topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Mobil flották
- DIGI Mobil
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
saby97
tag
válasz KunEmber #71548 üzenetére
Hát a 730/735 azért tud pár profi dolgot, amit a 640 valószínűleg szándékos butítás miatt nem.
Pl.: Dolby Digital Plus, 6 csatornás videofelvétel, AMOLED...De a 640 ezeket leszámítva ugyanolyan jó, raadasul spec alapján a kamerától eltekintve egy 830, csak nem fémházas...
640 hátlappal nincsen senkinek gondja? Nekem eléggé mozog, recseg, ami 50k-s telefonnál nagyon idegesítő, de telenornál nem akarok ilyen apró dolgokért reklamálni...
-
KunEmber
senior tag
válasz AxBattler #71547 üzenetére
Mondjuk sokat elmond a közösségről meg a telefonok minőségéről is, hogy a 640 topicban senki nem venne 730(5)-at, a 730 topicban pedig mindenki leszólja a 640-et.
(Persze, ez elég sarkított, de az látszik, hogy mindkét telefon jó.)@Zava: kössz.
[ Szerkesztve ]
http://youtu.be/Ti8O5RbsQxg
-
KunEmber
senior tag
Skacok, a 730DS biztosan megkapja majd a Win10-et? Holnap váltanék rá 520-ról, de nem akarom, hogy megszívasson a Microsoft. Ha nem biztos az upgrade, inkább megveszem a 640DS-t.
http://youtu.be/Ti8O5RbsQxg
-
bigsee
addikt
-
Zsoleszhun
addikt
-
nicu71
addikt
válasz AxBattler #71540 üzenetére
elvileg ha sd kártyát észlel a rendszer,feldobja a formázás lehetőségét,ha nem akkor a beállitásoknál a tárterületsegédet kell megkeresni és ott egyértelmű.
igen,mindenképpen, ez a kulcs a Windows áruházhoz is ,erősen ajánlott."-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
félisten
Üdv!
Sikerült beszereznem egy 640-est, és ez az eső W8-as mobilom. Nagyon tetszik a rendszer, de Android 2.3 után elég szokatlan, szóval lenne néhány kérdésem, ill. folyamatosan lesz majd.
- microSD kártyát hogyan formázzam használat előtt (droidban volt)?
- outlook fiókot mindenképpen össze kell kapcsolnom / szinkronizálnom, vagy csak az Alkalmazásbolt használatához?"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
adesz444
csendes tag
válasz dangerzone #71538 üzenetére
Másik telefonban, PC-re kötve próbáltad a kártyát? Más működő kártyát próbáltál a telefonodban?
Ez a leírásodból lehet bármilyen hiba. -
dangerzone
addikt
Sziasztok!
Vettem nemrég egy 16 Gb-s micro sd kártyát. De a telefonom valahogy nem szereti. Többször is kiírta, hogy nincs rajta hely, holott tele volt. A zenéket akadozva játssza le rajta sokszor. Illetve ha másolok rá az sd kártyára valamit adatkábellel , sokszor hibaüzenetet ír ki, hogy nem másolható rá a fájl. Ez sd kártya hiba lehet, esetleg a telefonnal van valami? -
Gery1987
őstag
válasz zojjektum #71534 üzenetére
Hú most lehet marhaságot írtam mert a telómban nem találtam erre opciót csak SIM-ről importálást.
De ha jól tudom Android-on van Exchange szinkronizáció. Ahhoz meg MS fiók kell (hotmail e-mail cím). Egy próbát megér.
Ha nem akkor asszem az MS fiókban ott vannak a névjegyek a people.live.com oldalon asszem.
A WP 7.8-at meg egyáltalán nem ismerem. 8.1-el rajtoltam. Még Prestigio-val és 2 Droid kitérő után már Nokia-ra tértem vissza és maradok is. WP vonalon biztos.
[ Szerkesztve ]
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
zojjektum
senior tag
Sziasztok! Ismerősöm megkeresett, hogy hogyan lehet a lumia 800-as telefonjáról áttenni a névjegyeket most vásárolt androidos telefonjára? Nem láttam és nem is ismerem a telefont csak feltette nekem a kérdést. Köszönöm!
-
consono
nagyúr
válasz tomboy0013 #71530 üzenetére
Ellenben 830-on pont tegnap este nézegettem a kocsiban is, meg az ágy mellett is, hogy mennyire jó. Persze kinek a pap, kinek a paplan...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
csabi94
őstag
válasz tomboy0013 #71528 üzenetére
+ ugye a Glance is Amoleden a legszebb.
-
tomboy0013
veterán
válasz bluemirage #71526 üzenetére
Meg mintha nem lehetne variálni a színbeállításokon is AMOLED-nél, hogy valós színeket kapjon az ember.
-
bigsee
addikt
Régi kívánságom feldobom itt is, hátha...
Nekem egy olyan progi kellene, amiben határidőt szabhatok meg. Konkrétan egy feladat mondjuk lejár 12-én, de már jelezzen nekem 01-én, hogy ez le fog járni, tenni kell valamit. Általában ez a 12-14 nap a kellő, de ha mondjuk meg lehetne neki adni, hogy mennyivel előbb jelezzen, mint a lejárat, akkor az jó lenne, ha meg még figyelembe venné a munkanapokat is, tehát ha hétvégére/ünnepre esik a példában írt 01-e, akkor tegye elé.
Ha emlékeztek még, a Windows Mobile tudta azt, hogy meg lehetett neki adni, hogy mennyi legyen a riasztási dátum, a mostani okostelók - pl. android, WP - is tudják ezt, csak napokra, hetekre bontva, a WinMo pedig napokat engedett beállítani.
A progit alapból Windows Phone-ra keresem, de Windows 8.1/10 se lenne rossz, ha meg még szinkronizálni is tudnának egymással, na az lenne az igazi...
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
őstag
válasz saby97 #71524 üzenetére
#71460-os hsz szerint sanszos, hogy AMOLED lesz.
Szerintem is szebb, elvileg kevesebbet is kellene fogyasztania. Az erős kontrasztra építő, fekete uralta WP alatt nem is értem, hogy miért erőltetik az IPS-t. Nem photoshoppolni fognak rajta a tulajok, hogy színhelyes megjelenítés kellene Ahhh. mindegy...Meliora sunt bono inimica
-
BobTail
őstag
válasz saby97 #71523 üzenetére
Már tudnak a hibáról, valószínű hamarosan javítják egy frissítéssel.
-
saby97
tag
Sziasztok!
640 LTE-men gond adódott a VLC-vel.
A gond az, hogy hang van, de a kép zöld.
Próbáltam párszor újradobni, SD-re és belsőre is, de nem lett jó.Eddig semmi gond nem volt vele, a 6 csatornás (5.1) hangminőségű videókat csak a vlc vitte, ráadásul a stream is pozitívum, az utolsó update után kezdődtek a gondok.
Tud valaki megoldást?
-
MIG21
tag
Létezik olyan dual-SIM Windows-os telefon, amelyik már LTE/4G képes?
-
chipesz
őstag
válasz szabonagyur #71518 üzenetére
SD-re nem tudsz térképet rakni, a jelenlegi Win10 builden sem.
Alkalmazások (néhányat kivéve) telepíthetők SD-re.
Samsung Galaxy S24
-
félisten
Sziasztok
Van egy L920-am meg tervben lesz egy L640, és utóbbi miatt lenne pár kérdésem.
1. Here SD-re tud tölteni?
2. SD-re lehet telepíteni?Ha valamelyik nem akkor W10 esetén fog változni valami?
Köszi.
-
boncser
aktív tag
válasz Real Ghoost #71512 üzenetére
[link]
Ezek szerint a hiba naluk van. En is most csinaltam HR-t es nem tudtam a microsoft fiokba bejelentkezni. -
monosgeri21
tag
válasz Real Ghoost #71514 üzenetére
Talán adhatsz neki még egy HR-t. Tudod, ez Windows
-
Real Ghoost
aktív tag
válasz monosgeri21 #71513 üzenetére
Igen, gépről működik simán. De a telón addig el sem jutok, hogy felhasználó nevet jelszót megadjak, már rögtön ez jön hogy sikertelen a csatlakozás.
[ Szerkesztve ]
-
monosgeri21
tag
válasz Real Ghoost #71512 üzenetére
Gépről betudsz jelentkezni?
-
Real Ghoost
aktív tag
Nem tudok belépni a Microsoft fiókba (frissen gyári állapotba visszaállított telefon, L925) azt írja ki, sikertelen csatlakozás, , várjon egy kicsit majd próbálkozzon újra, de már fél órája ez a helyzet, tud valaki erről valamit? A Microsoftnál lehet valami leállás, vagy nálam van a gáz? Mobilneten és wifin is próbálom de semmi.
-
félisten
-
donmackó
addikt
Ez mégis mi akar lenni?:
Androidnak álcázza magát a Windows Phone? Ekkor csináltam a hard resetet, onnan tudom hogy én jelentkeztem be a telóval.
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
Bukk900
őstag
válasz @matthew@ #71507 üzenetére
Ha a régi Nokiában van bluetooth, akkor az adatátvitel alkalmazással megoldható.
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Családban lecserélésre kerül egy régi nyomógombos Nokia (telenor függő) szolgáltatóváltás miatt egy Microsoft Lumia 640-re (vodafonos) az lenne a kérdésem, hogy van bármi lehetőség arra h átvarázsoljuk a telefonszámokat egyikről a másikra?Matthew 24:42
-
D4ni
őstag
Sziasztok! A héten próbáltam konferencia hívást indítani 2 vodás és egy telekomos számmal. Nem müködött. Lehet ez a különböző szolgáltatók miatt?
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
-
tatararpad
őstag
válasz zsoltzsolt #71501 üzenetére
Nemvolt korlát megadva így az elmúlt 30 napot mutatja, a mobilnet pedig 22-től indult, és használni szoktam de eddig 200MB-ből mindig bentmaradt hónap végére, de most meg mindjárt elfogy, pedig böngészési szokások nem változtak.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz tatararpad #71499 üzenetére
Szerintem pontos. A fordulónapok egyeznek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest