Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 Android főverziót ígér a Samsung
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
-
30 milliárd dollárt önt az AI-infrastruktúrába a Microsoft és a BlackRock
it Az adatközpontok építése mellett energiaprojektekre költenék a pénzt.
-
Készíts képet az igazi nevedből!
lo Sziasztok.Egy érdekes kísérletre hívnálak meg titeket. Mindjárt elmondom, hogy miről is van szó. A telefonomon (fold 5)...
-
De jól néz ki a Moto G75 kékben!
ma A szolid fekete változat is lebukott. Nem lesz gond a kamerával és a tapadással.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
@matthew@
őstag
Olyan kérdésem lenne h képernyő beégés mennyire jellemző? Csak mert egy Omnia W-m van és folyton közepes fényerőn használom és most amikor hívtak telefonon és a szürke háttér jelent meg meg alul az h ki hív, akkor a szürke részen láttam a csempék körvonalát elég rendesen amik a főképernyőn vannak kint. Esetleg van vmi kijelző tesztre lehetőség?
Matthew 24:42
-
@matthew@
őstag
Tényleg figyelmetlenül olvastam el, bocsi.
Igazából csak most vettem észre és nem zavar, de nem tudom h gariban ezt cserélnék-e? Mert ha igen akkor néha néha beviszem h pecsételgessék a garilevelet
Dunbar: az elég érdekes amúgy h mitől ég be az AMOLED, de egyáltalán nem is próbáltad végül gariztatni?Matthew 24:42
-
@matthew@
őstag
Ez mondjuk igaz, elég sok helyen vannak állandó "ikonok"
figure85: nekem is gyári garis, akkor lehet vmikor beviszem. Amúgy a Szervizfutár-t ha kihívom Omnia W_hez akkor nekem fizetni kell érte, mert nem tartozik oda, ugye? Anno Wave 2 esetén járogattak elég sokat nálam
-
@matthew@
őstag
PDF-et vagy Word doksit hogyan tudok feltenni a telefonra?
-
@matthew@
őstag
Illetve még az lenne a kérdésem h akkor mi történik ha csinálok egy hard reset-et és utána egy új Windows Live ID-t csinálok akkor a telefonszámaim elvesznek vagy azokkal mi lesz?
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Nézegettem TeamViewert de piactéren nem találtam, nincs vaami info h lesz-e WP-re vmikor vagy lattam más progit pl PC Remote de ahhoz is vmit fel kéne tennem a gépre, az mennyire megbízható vagy van vmi jobb progi amivel tudom irányítani a gépem?Matthew 24:42
-
@matthew@
őstag
Valaki használja a Facebook for PC-t? Én most szedtem le és elég használhatónak tűnik, aműgy az ilyen appokban mennyire lehet megbízni h nem élnek vissza a jelszóval pl? Vagy ettől nem kell tartanom?
-
@matthew@
őstag
válasz batai15 #1450 üzenetére
Mondjuk a sima FB-nél nem tudom h hol van olyan lehetőség h chat, ott én csak üzenetként tudtam írni, aztán frissítettem és akkor jött a válasz, így használtam eddig most a PC-s verziót használom, ott megy egész használhatóan, te milyen verzión használnád a chat-et? vagy eddig min használtad?
-
@matthew@
őstag
Mai nap láttam egy WP8-as HTC-t és hogy őszinte legyek eléggé olyan érzést keltett bennem h KELL
Csak legyen kicsit jobb áraMatthew 24:42
-
@matthew@
őstag
Tud vki olyan progit ami jól is működik és a GPS-ről ír ki infókat? Free és offline verzió kellene, tehát pl kiírja h mennyivel megyek, koordinátákat, meg egyéb finomságokat?
-
@matthew@
őstag
válasz Murphistic #3079 üzenetére
Köszi, kipróbálom őket.
Amúgy ha jól emlékszem volt egy olyan progi is amit ha feltettem akkor megjegyezte az appokat amiket feltettem és egy hard reset után ha feltettem és beléptem a fiókomba, akkor automatikusan leszedte azt ami fent volt, ez tényleg van vagy csak képzelődtemMatthew 24:42
-
@matthew@
őstag
Van vmi jó játék 5lete vkinek, ami Piactéren fent van? Mert nekem angol piactér van beállítva és ott a top dolgok mind fizetősek meg elég gyár a dolog
-
@matthew@
őstag
Most tettem fel a Zune-t és be szeretnék lépni a Live fiókomba, de ott Anglia van beállítva, múltkor láttam vhol egy leírást h a gépen mit kell átállítani Angliára, hogy jó legyen, de nem találom, vki tud segíteni?
A vezérlőpultban a Terület és nyelv résznél a hely fülnél állítsam át Egyesült Királyságra?[ Szerkesztve ]
-
@matthew@
őstag
válasz @matthew@ #6225 üzenetére
Közben sikerült
Megnéztem és gyári független Omnia W-re nincs semmiféle frissítés, úgyhogy lehet még várnunk kell kicsit a 7.8-ra.
Viszont ami nagyon zavar az a fenntartott hely és egyéb tartalom, már 2,7GB-t foglal a 8GB-s memóriából, ezt csak HardReset-el oldhatom meg, de azzal is csak addig amíg nem szemeteli megint tele a telót?
Illetve Hard Reset esetén gondolom minden adat elveszi, de ha belépek a Live ID-s fiókomba, akkor visszaszinkronizál mindent rá?Matthew 24:42
-
@matthew@
őstag
Van arrol vmi hir h 7.8 mikor lesz Samsungokon, vagy egyaltalan Nokiara van mar hivatalos? Illetve a 8-asnal elofordulo bogok a 7.8-ban is feluthetik fejuket?
-
@matthew@
őstag
válasz Alexios #7705 üzenetére
Pedig azt hittem, mind1 akkor nem remenykedek tovabb
Gondolkozom Hard Reseten, csak azt nem tudom ha megcsinalom, es utana beirom a LiveID-m akoor a telefon leszinkronizalja nekem a telefonszamokat? Illetve ha mar volt frissitve a telefon Mangorol Tangora vagy nemtom mi a "sorrend" akkor a teljesen alsp allapotot teszi vissza vagy OS frissitesek megmaradnak?Matthew 24:42
-
@matthew@
őstag
Eljutottam oda h csinálok egy factory reset-et mert a WiFi elkezdett cseszekedni és van h nem nyitja meg az oldalakat, pedig csatlakozik, meg a tárhelyemből 2,5GB eltűnt már A telefonszámok amik Live ID-mbe vannak mentve, azokat vhogyan le tudom onnan szedni gépre, egy file-ba és egy másik Live ID-hez feltenni vagy erre nincs lehetőség, csak mert szeretnék ID-t cserélni, mert most angol fiók van beállítva.
-
@matthew@
őstag
Ezt a lehetőséget hol találom? Nem nagyon igazodok ki a Windows Live oldalán, szerintem a leghasználhatatlanabbSzerk.: Közben sikerült
mukibuci: hogy értve lehet átállítani, az egész Live ID-t vagy lehet külön a piacteret is? Mert nekem most minden fontban van, és ezt az ID-t használom Games for Windows Live-os játékoknál is, és oda mindenképpen az angol hely kell, mert frissítést csak úgy talált hozzájuk, ezért gondoltam h másik Live ID jobb lenne
[ Szerkesztve ]
-
@matthew@
őstag
válasz BubuRoland #9104 üzenetére
Akkor vegyél droidos telefont vagy iPhonet, mert ez itt nem nagyon működik
Mondjuk utolsóra talán megoldás lehet a Facebook for PC app, amivel tudsz olyan nézetben lenni mint gépen, ott megy a chat, próbáltam, de ott sem telefon lesz a neved mellett hanem a zöld pötty Ez sajnos szarul működik WP-nélcatroot: nekem be van állítva mindenre az értesítés, első alkalommal miután bekapcsoltam megjött 3 értesítés is, de azóta semmi
[ Szerkesztve ]
-
@matthew@
őstag
Szinte mindennap nézegetem Omnia W-n h van e vmi frissítés, de eddig semmi. Kissé kezdek kiábrándulni az rendszerből, végképp most h vettem egy iPadet és az iOS sokkal átláthatóbb, gyorsabb, azért WP-nél is vannak laggok csak szépen el van rejtve minden, és nincs annyi grafikus-mozgó felület, ami beszaggatná. Meg a játék/alkalmazás választék is elég gyér, WP-ban ez javul vmennyire, vagy ugyan az a helyzet?
-
@matthew@
őstag
-
-
@matthew@
őstag
válasz proxie #10888 üzenetére
Nincs mit!
Psychonaut nos én ott tartok h kéne egy restore, mert már nagy az egyéb mappa, gondoltam megnézem h mikor érzékeli a frissítést és akkor gyors restore majd újra zunehoz csatlakoztatom, és frissítem, de akkor lehet h nem találná meg megin? Inkább nyomjak egy restoert most, max várok, vagy próbálkozok? Amúgy netkihuzogatós módszert próbáltam de mindig csak az volt a válasz h nem lehet frissítéseket keresni, csak nyomkodjam tovább és közbe ne is dugjam vissza a netkábelt, csak ha kiírja h van frissítés?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- IPHONE 15 PRO MAX 256 GB Kék titán Kártyafüggetlen
- iPhone 15 Pro Max 256 GB (Black Titanium) - Független - Gyönyörű Állapot
- Samsung Galaxy A06 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kifogástalan IPhone 13 Pro Max 1 TB, Sierra Blue, 100%-os gyári akkumulátorral, függetlenül Eladó!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen