Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Készíts képet az igazi nevedből!
lo Sziasztok.Egy érdekes kísérletre hívnálak meg titeket. Mindjárt elmondom, hogy miről is van szó. A telefonomon (fold 5)...
-
Úgy tűnik, hogy jön a Horizon Zero Dawn Remastered
gp Hivatalos bejelentést még nem kaptunk, az amerikai korhatár-besorolás oldalára került ki az új kiadás.
-
30 milliárd dollárt önt az AI-infrastruktúrába a Microsoft és a BlackRock
it Az adatközpontok építése mellett energiaprojektekre költenék a pénzt.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blex
senior tag
válasz @matthew@ #1004 üzenetére
mondtam, a tárcszóban beírod, hogy ##634#, aztán nyomsz egy hívást.
egyébként ha nem nagyon gáz, akkor nem érdemes foglalkozni vele, mert lehet, hogy megint olyan lesz. nálam csak néha látni halványan az előző képernyő lenyomatát, aztán eltűnik. bár az appbar már látszódik egy kicsit a megfelelő színű háttéren, de egyáltalán nem zavaró.
szóval ha nem látod folyamatosan minden háttéren, akkor szerintem élj együtt vele. mintha mondták volna, hogy az amoled szeret beégni... -
Dunbar
senior tag
válasz @matthew@ #1004 üzenetére
Beégés, balcsidának is, nekem is be van égve az Internet Explorer címsora, a SAMOLED+WP kombó miatt sajnos van ilyen.
Gondolkoztam szeptemberben, hogy még amíg van gari beviszem kicseréltetni, de végül úgy döntöttem hogy inkább ne barmolják szét, nem olyan zavaró (GSM boltban vettem). Szürke háttéren látszik. -
Dunbar
senior tag
válasz @matthew@ #1009 üzenetére
WP7-en ugye elég fix helye van a dolgoknak és nagy a kontraszt is (fekete- világító színek vagy fehér) mindenhol, ezért jóval nagyobb az esélye a beégésnek, mint Androidnál, ahol váltogatod a launchereket, appokat, ráadásul a Metroban az alkalmazásokban is vannak elég fix dolgok (szürke sáv, karikákban piktogramok és 3 pont a kijelző alján), ott ritka az ekkora kontraszt amúgy is. Az, hogy hogyan játszódik le a beégés nem tudom, nem értek a kijelzőkhöz.
Szeptemberben járt le a gari és nem vittem be, de fórumon megkérdeztem és azt mondták a többiek hogy cserélniük kéne az ilyet, tehát ha megpróbálod valószínűleg sikerrel jársz.
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz @matthew@ #1009 üzenetére
Nekem a nyáron volt szervizben kijelző beégés miatt az akkor még alig egy éves Omnia 7-em. Nekem - mivel gyártói garanciával vettem a telefont - alig 3 nap alatt megjárta a szervizt, a Samsung Szervizfutár szolgáltatásuknak köszönhetően (azért ez egy nagy pirospont a Samsungnak).
Dunbar: Azért én olvastam, hogy jópár Galaxy S is megjárta a szervizt ilyen okból kifolyólag.
Amúgy a beégés az OLED-nek a technikai jellegéből adódik.[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
negyven2
veterán
válasz @matthew@ #1022 üzenetére
Elméletileg nem is hívhatod ki hozzá, megha fizetnél is érte. De gondolom, hogy Te is tudod, hogy itt nem csak arról szól a garancia futár, hogy hozzák/viszik hanem az is, hogy 3 nap alatt megvan javítás (és ebben benne van a szállítás is.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
-
@matthew@
őstag
válasz @matthew@ #6225 üzenetére
Közben sikerült
Megnéztem és gyári független Omnia W-re nincs semmiféle frissítés, úgyhogy lehet még várnunk kell kicsit a 7.8-ra.
Viszont ami nagyon zavar az a fenntartott hely és egyéb tartalom, már 2,7GB-t foglal a 8GB-s memóriából, ezt csak HardReset-el oldhatom meg, de azzal is csak addig amíg nem szemeteli megint tele a telót?
Illetve Hard Reset esetén gondolom minden adat elveszi, de ha belépek a Live ID-s fiókomba, akkor visszaszinkronizál mindent rá?Matthew 24:42
-
-
btudos
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Politika
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Nők, nőügyek (18+)
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- IPHONE 15 PRO MAX 256 GB Kék titán Kártyafüggetlen
- iPhone 15 Pro Max 256 GB (Black Titanium) - Független - Gyönyörű Állapot
- Samsung Galaxy A06 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kifogástalan IPhone 13 Pro Max 1 TB, Sierra Blue, 100%-os gyári akkumulátorral, függetlenül Eladó!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen