- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
tPedro_
őstag
válasz
Peter_Pan #4018 üzenetére
Erre igennel válaszolok. Ehhez képest mégsem ezt teszed, hanem a bekapcsolt szinkronizáció mellett ezt:
PC-n megcsinaltam a Google fiokot. Epp meloban vagyok, nincs kabel/wifi stb. tehat nem tudok telorol a gepre csatlakozni. Ezert maradtam a szinkronizacional, ami alabol ki van kapcsolva, manualisan inditottam.Szerinted a szinkronizáció nem azt jelenti, hogy mindent feltölt a telefonról, ami addig nem szerepelt gmail-ben ÉS fordítva??
Pontosan, ezt gondoltam. Hogy ami szerepel a gmailben de a telon nem, azt atmasolja. Ehhez kepest letorolte onnan is ahol megvolt.akkor szerinted mi a helyes működés eredménye?
A helyes mukodes alatt azt ertenem, hogy ami hianyzik az egyikrol, de a masikon megvan, az atmasolja.
Illetve logikusnak tartanam azt a lehetoseget, hogy megadhassam, melyiket igazitsa melyikhez.@tonyqa23: Koszi a tippet.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő